Vilken typ av Sprays Kill Bed Bugs?

Du har säkert hört talas om dem, men precis vad är vägglöss? Det finns många olika arter av vägglöss, varav de flesta aldrig se en säng, men de som gör är nattaktiva insekter som livnär av av blod genom att bita sovande människor. De lever inuti madrasser och kuddar, endast kommer ut till foder, vanligtvis runt gryningen.

Signifikans

Vägglöss normalt äter en gång i veckan, men kan leva upp till ett år i mellan matning. De är inte ofarliga och kan orsaka kliande allergiska reaktioner. De förökar sig ganska snabbt, med honorna lägga 4-5 ägg om dagen.

Professionella Åsikter

Skadedjursbekämpning proffs är förmodligen den bästa insatsen om du tror att du kan ha fallit offer för en säng bugg angrepp. Bekämpningsmedlet val i det förflutna var DDT, som nästan utrotat skadedjur helt i USA och Kanada; har dock FDA förbjudit DDT. Det finns inte längre ett bekämpningsmedel av val, och många yrkesverksamma kommer att skilja sig åt i uppfattning om vilken spray är bäst.

Pyretroider

Ett bekämpningsmedel som består av pyretroider, eller ett syntetiskt derivat av extraktet av krysantemumblommor, används oftast för att utrota vägglöss. Den pyretroid förening brukar inte dödar buggar, men kommer temporärt förlama dem, vilket gör dem lättare att dammsuga och sopa upp. Också, vägglöss, liksom de flesta andra fel, är irriterade av närvaron av de pyretroidföreningar och kommer att välja att undvika områden som behandlats med sprayen.

Klorfenapyr

En ny sprej som heter klorfenapyr är nu kommersiellt tillgänglig för licensierade skadedjursbekämpning tekniker. Den största fördelen med denna spray är att den har en lång kvarvarande effekt, vilket innebär att fel kommer att undvika det behandlade området mycket längre än med pyretroid sprayer.

Insect Growth Hämmare

Insekts tillväxtinhibitorer stör utvecklingen av sängen bugg och inte låta den mogna och reproducera, vilket den nuvarande angrepp att vara självbegränsande, eller låter det dö ut av sig själv. Dessa sprayer är oftast används tillsammans med en kontakt bekämpningsmedel som pyretroider att se till att eventuella kvarvarande fel inte kan återge.

Varning

Med någon metod, är det bäst att använda en aerosol spray med en lång, tunn munstycke så att sprickor och springor kan behandlas, liksom stora ytor eftersom det är dessa områden som buggar tenderar att samlas. Som med alla bekämpningsmedel, är det absolut nödvändigt att följa instruktionerna exakt eller ringa en professionell.


articoli Correlati