Vilka är fördelarna med Koppning Massage?

Praktiker har använt koppning i tusentals år för att behandla en mängd olika symptom. I traditionell koppning, värmer utövaren luften inuti en glas att bringa den att expandera, sedan lägga glaset på patientens kropp. Eftersom glaset svalnar kontrakt luften inuti skapar sug som drar på den del av kroppen under koppen. Modern koppning massage kombinerar koppning med olika massagetekniker. Forskarna har ännu inte studera koppning massage, så det är inte känt vilka av dess påstådda fördelar är korrekta.

Avslappning

Koppning Massage är ett verktyg som massörer använder för att slappna av kroppen, och det har samma fördelar som andra tekniker massage. Koppning utgåvor massagemuskelspänningar, slappnar bindväv och förbättrar blodflödet. Det kan lindra smärta och stelhet och hjälpa till att läka skadade muskler eller vävnader. Liksom traditionell massage, koppning massage kan också bidra till att minska blodtrycket och mentala spänningar. Koppning massage är fysiskt mindre krävande än vissa andra massagetekniker såsom djup vävnad massage, vilket gör att massageterapeut att förbruka mindre energi på karossen.

Gifter och Energies

Koppning är en gammal del av folkmedicinen och är förknippad med folkliga teorier om kroppen energi. Koppning utövare tror att deras praxis kan bidra till att frigöra stagnerad energi och tillåta livskraft att cirkulera friare genom kroppen, vilket ger god hälsa. De tror också koppning kan ge "toxiner" eller dåligt energi till ytan av huden genom det låga trycket av koppen. Dessa gifter sedan sugs ut ur kroppen, vilket eliminerar faktorer som orsakar sjukdom och dålig hälsa. I synnerhet har utövare traditionellt används koppning för att behandla luftvägsbesvär och sjukdomar såsom hosta, astma, allergier och bronkit.

Depression och Digestion

Energin flödar att koppning massage förbättrar tros bidra direkt till både psykisk och fysisk energinivå. De mentala fördelar med koppning massage är bland annat minskad depression, ångest, apati, molnigt yrsel och andra känslomässiga symptom relaterade till låg energi. Det är populärt bland personer med fibromyalgi som ofta drabbas av dessa typer av psykiska symtom tillsammans med smärta och stelhet. De fysiska fördelarna med koppning massage inkluderar förbättrad matsmältning, viktkontroll och lindring av flera matsmältningsproblem såsom colon irritabile och Crohns sjukdom.


articoli Correlati