Vad är några Homeopati behandlingar för akne?

Homeopati behandlingar för akne finns i flera former som kan tillämpas på ansiktet eller intagna. Dessa behandlingar följer homeopati teorin som använder utspädda ingredienser för att stimulera kroppens immunförsvar. Om din akne inte svarar på dessa behandlingar, tala med din läkare.

Behandlingar

Homeopati behandlingar har inte alltid en omedelbar effekt. Vissa behandlingar, särskilt de som måste intas, kan ta upp till sex veckor innan någon märkbar förbättring ses.

Svavel är ett av de mest populära homeopati behandlingar för akne. Denna behandling kommer att minska olja i huden, öppna upp porerna och leda till att huden torkar ut och skal, ta bort ytliga pormaskar, finnar och tilltäppta porer. Ansiktsbehandlingar Svavel finns i krämer eller lotioner; alltid följa instruktionerna, och aldrig använda denna produkt om ditt ansikte är redan torr och irriterad.

Pulsatilla är en rekommenderad homeopati behandling för akne som är resultatet av en fet diet, pubertet eller hormonella förändringar under menstruationscykeln. Denna åtgärd är påstods att arbeta genom att balansera och rena kroppen och genom antibakteriella egenskaper. Pulsatilla finns i små pellets blanketter som måste intas.

Kali bromatum (kaliumbromid) är ett hem botemedel för mild akne eller mer allvarliga former av akne som täcker huvud, nacke och axlar eller bålen. Kali bromatum finns i små pellets som måste intas.

Antimonium tartaricum (även känd som kräksalt eller antimon och pottaska salt) är indicerat som ett homeopati behandling för acne är fall där akne bildar pustler (upphöjda områden full av pus) eller i envis akne som inte svarar på andra behandlingar. Denna typ av homeopati behandling finns i krämer eller som salter som ska intas.

Kiseldioxid (Silicea) är en homeopatisk behandling för akne som åtföljs av torr, kliande hud och ärrbildning i huden. Kisel används för att behandla hudsjukdomar inklusive torrt hår och hud, svaga naglar och kokar. Man tror att genom att förbättra tillståndet och elasticitet i huden, minskar kisel akne utbrott och dess ärrbildning effekter. Kiseldioxid är tillgängligt i en pelletform som måste intas.

Varningar

Homeopatiska behandlingar kan ha extremt starka effekter på kroppen, och användarna måste vara noga med att följa instruktionerna för dessa behandlingar. Om du använder en homeopatisk behandling och du upplever yrsel, kräkningar, diarré eller någon annan typ av allergisk reaktion, kontakta läkare omedelbart.

Gravida och ammande kvinnor bör inte använda dessa åtgärder. De som lider av en sjukdom eller som för närvarande tar läkemedel måste tala med sin läkare innan de använder någon typ av homeopatisk behandling av akne.


articoli Correlati