Terapi för Leg Pain

Terapi kan vara ett alternativ smärtlindring metod för ben. Att känna till orsaken är viktigt vid val av den typ av terapi. Kall temperatur terapi är effektiv för benet smärta orsakad av skada. Samtidigt är varm temperatur terapi är bra för att lindra konstant ben. Magnetisk terapi är effektiv för alla typer av ben.

Orsaker

Det finns flera triggers som kan orsaka smärta i benen. Trötthet är en vanlig orsak till smärta i benen. Det orsakas av att arbeta benen - promenader, träna, gå i trappor - mer än benen tål. Dehydrering, mineralbrist och vissa mediciner kan också orsaka smärta i benen. Genom att undvika dessa villkor, du minskar dina chanser att uppleva smärta i benen.

Drick åtta, 8 oz. glas vatten om dagen för att undvika uttorkning; viktiga människor behöver dricka mer vatten. För varje extra 25 pounds på kroppen. dricka en 8 oz. glas vatten. De som saknar rätt mängd kalium, kalcium, natrium och magnesium blir mer sårbara för ben. Vetekli spannmål, pasta, nötter och ris är alla bra källor till dessa fyra mineraler. Om du tror att en medicin som orsakar din smärta i benen, tala med din läkare.

Magnetisk terapi

Professionella terapeuter administrera magnetisk terapi, men majoriteten av människor föredrar att använda magnetiska terapi eftersom de är billigare och bekvämare. De flesta tillverkare säljer produkter på nätet, allt från en magnetisk knästöd till magnetiska madrasser.

Magnetiska terapi bör användas när smärtan är närvarande. När benet smärtan är helt borta, kan du ta av produkten. Gravida kvinnor och personer med elektromagnetiska enheter, t.ex. defibrillatorer och pacemakers, bör tala med sin läkare innan du använder magnetiska terapi.

Hot Temperatur Therapy

Hot temperaturbehandling lindrar smärta genom att öka blodflödet. Metoden används bäst som alternativ smärtlindring för kvardröjande smärta. En elektrisk värmedyna och microwavable gel pack är vanliga metoder för varm temperatur terapi. De kan köpas på apotek och på nätet.

Anslut den elektriska värmedyna eller aktivera gelpackning i mikron (med hjälp av instruktionerna på produkten), och applicera enheten till området i smärta i 30 minuter. Med jämna mellanrum kontrollera området för att se till att din hud brinner inte. Du kan upprepa den varma temperaturen terapi behandling så mycket som behövs med en 45 minuters paus mellan behandlingarna.

Kyla Terapi

Kall temperaturbehandling ger lindring genom att bromsa blodflödet. Det är bäst för benet smärta orsakad av skada. Använd metoden direkt efter en skada inträffar. Linda en kylklamp eller liten påse med is i en tvättlapp, och satte den på det smärtande området i 20 minuter. Under den tiden, kolla din hud att se till att du inte drabbas av frysbränna. Du kan använda kall temperatur terapi ofta som behövs under dagen med en hou-lång paus mellan behandlingarna.

Hemvård

Förutom magnetiska, varm temperatur och kalla terapier temperatur, kan ordentlig hemvård hålla bensmärta till ett minimum. Koppla så mycket som möjligt. Håll benet förhöjda när du kopplar av. Is ömma punkten på benet fyra gånger om dagen, under 15 minuter varje gång. Sträck och massera muskeln också. Dessutom tar standard over-the-counter smärtstillande för att minska din smärta i benen. Genom att korrekt behandla problemet vid ankomsten, du sänka dina chanser att drabbas upprepad smärta.


articoli Correlati