Tecken och symtom på Livmodercancer

Livmodercancer kallas ofta livmodercancer. Det påverkar livmodern som är ett organ i en kvinnas bäcken. Det finns några symptom på livmodercancer som är mycket viktigt för en kvinna att veta, så att om detta inträffar hon söka läkarvård. Det är vanligare att en kvinna att ha denna typ av cancer efter att ha nått klimakteriet.

Blödning

En kvinna som har vaginal blödning utan samband med hennes menstruationscykel är ett vanligt tecken på livmodercancer. Många gånger detta symptom presenterar sig efter klimakteriet, men det bör föras till en läkare uppmärksamhet så snart den är märkt.

Urinering

Ett symptom på livmodercancer kan vara när en kvinna upplevelser painfulness eller brännande när hon urinerar.

Bäcken

Smärta i bäckenområdet kan vara ett symptom på livmodercancer, eftersom livmodern ligger precis i kvinnans bäcken. Smärtan kan också känna som om det kommer från magen.

Intercourse

När en kvinna upplever smärta under samlag, kan detta vara ett tecken på livmodercancer. Hon kan också uppleva kramper efter samlag.

Discharge

Ibland kan en kvinna kan uppleva en tunn, mjölkaktig flytningar som inte har blod i den. Denna urladdning kan vara ett symptom på livmodercancer.


articoli Correlati