Symptomen van Cymbalta Intrekking

Cymbalta is de merknaam voor duloxetine. Het is een medicijn voorgeschreven om depressie en angststoornissen te behandelen. Het kan ook worden gebruikt om symptomen van fibromyalgie. Cymbalta is een selectieve serotonine en noradrenaline heropname remmer (SSNRI).

Stopzetten van Cymbalta

De Mayo Clinic adviseert mensen die Cymbalta een arts raadplegen voordat ze stoppen met het nemen van het. Sommige artsen kunnen adviseren om de dosering van Cymbalta door geleidelijk verlaagd voor het stopzetten van de medicatie helemaal.

Intrekking Sensations

Sommige mensen die het gebruik van Cymbalta stoppen kunnen ervaren paresthesie. Paresthesie is een prikkelend of branderig gevoel, dat kan worden gevoeld even waar op het lichaam. Sommige van deze sensaties kan voelen als een milde elektrische schokken in het hoofd gebied. Deze hoofd gerelateerde sensaties worden aangeduid als "hersenschokken."

Gastro-intestinale symptomen

Het stopzetten van Cymbalta kan leiden tot maag irritatie. Sommige mensen kunnen last krijgen van misselijkheid alleen, terwijl anderen braken en diarree episodes kunnen hebben.

Stemmingswisselingen

Cymbalta ontwenningsverschijnselen kunnen de stemming beïnvloeden. Vaak, mensen voelen meer prikkelbaar dan normaal. Zij kunnen ook merken verhoogde mate de symptomen van depressie en angst.

Andere Ontwenningssymptomen

Andere symptomen die gepaard gaan met Cymbalta terugtrekking zijn hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, slapeloosheid, hyperhidrose en duizeligheid. Hyperhidrosis is de term voor overmatig zweten. Sommige mensen kunnen een verhoogde frequentie van nachtmerries te hebben.


articoli Correlati