tranbärsjuice njursten

Hur naturligt minska njursten

Jag var nyligen diagnosen njursten. Jag gjorde en hel del forskning för att hitta sätt att naturligt minska mina njursten, och att hjälpa dem passera lätt. Jag vidarebefordrar denna information till dig eftersom det har varit en stor hjälp för mig.

Instruktioner

1 Vitamin A hjälper till att skydda slemhinnan i urinvägarna och brist på A-vitamin kan leda till stenbildning så se till och ta den dagliga rekommenderade ersättningar för detta vitamin.

2 Drick minst 64 gram destillerat vatten dagligen. Detta hjälper till att hålla njurarna klara och fungerar på deras fulla potential.

3 Vattenmelon är en stor källa till ytterligare vatten, äta den ensam och ofta, men aldrig med en måltid.

4 Använd frön av vattenmelon att göra te, brant i varmt vatten i 15 minuter stam, tillsätt honung och drick.

5 Fler surhetsgraden i urinen hjälper till att bryta ner stenar, så drick tranbärsjuice eftersom detta ökar surhetsgraden.

6 Sluta äta kött! Kött proteiner är ofta skulden för njursten produktion.

7 Ta lakrits extrakt eftersom det minskar svullnad i urinledarna, vilket i sin tur gör att stenen att passera lättare.

Tips

  • Informeras och vaksam i ditt förhållningssätt till njursten.
  • Se till att du får en fullständig upparbetning från din läkare för att ta reda på vad vitaminer du kan vara bristfällig i.

Homeopatiska botemedel för njursten

Njursten är en vanlig åkomma drabbar tusentals amerikaner varje år. Behandlingsalternativ är tillgängliga via moderna, vetenskapliga baserade förfaranden; Men fler drabbade försöker lindra njure sten symptom via ett naturligt, hem åtgärda bota. Njursten har plågat mänskligheten i tusentals år; Lyckligtvis har många huskurer som utvecklats för denna smärtsamma åkomma.

Vatten och rörelse

Enligt WebMD.com, de flesta läkare föreslår at-home behandling för njursten. Dricka sex till åtta glas per dag är det första steget för att behandla din njursten. Vatten hjälper flytta stenen från njurarna och in i urinvägarna, där det så småningom kommer att försvinna. Vattnet hjälper också till att erodera bort stenen; emellertid mycket minimalt. Vatten hjälper också till att förhindra ytterligare stenar från att bygga upp så njursten bildas från ett överskott av kalcium och andra mineraler i njurarna, ofta på grund av brist på vatten. Mayoclinic.org rekommenderar att vara aktiv även hjälper till att tvinga njursten ur kroppen.

Vitamin B6 och C

De flesta njurstenar består av kalciumoxalat. En studie från University of Oregon fann ett samband mellan vitamin B6 och njursten. Preliminära resultat tyder på att vitamin B6 minskar mängden urin oxalat i urinen, ett bindande ingrediens i kalciumoxalat. Dessutom med vatten, kan intaget hjälpa rensa en njursten och kraftigt minska risken för att utveckla fler njurstenar. Vitamin B6 erhålls bäst genom kosten. De bästa källorna är: spenat, paprika, och rovor. Andra livsmedel med hög vitamin B6 nivåer är vitlök, tonfisk, blomkål och svamp.

Vitamin C, enligt boken "Vitamin C Connection", ytterligare försurar urinen till en grad som upplöste fosfor hittades i kalciumoxalat stenar. Minst 200 mg av C-vitamin kan hjälpa till att lösa stenen till den punkt där en sten kan passera fritt genom urinvägarna.

Äpplen Och Tranbärsjuice

Äpplen är berömda över hela världen som ett botemedel för njursten. Forskarna är inte säkra på hur de är effektiva; Men en studie från Maine Medical Center fann att en kost rik på äpplen - en mängd olika frukter och grönsaker var också rekommenderas - bidrog till att minska graden av njursten. Fastigheterna i äpplena tros också hjälpa kroppen bryta ner redan bildade stenar i kroppen, medhjälp kroppen att eliminera stenen. Nationer med höga intag av äpplen, äppelcider och äppelprodukter upplever några njursten jämfört med det globala genomsnittet.

En studie från University of Cape Town i Sydafrika fann att dricka tranbärsjuice minskar nivåerna av urin oxalat och fosfater i urinen. Egenskaperna hos tranbärsjuice, som fortfarande inte är isolerade, begärs i studien för att hjälpa till att bota en formad sten genom att bidra till nedbrytning stenarna. Drinking 8 oz. per dag är en hälsosam mängd juice; cver intag av tranbärsjuice är farligt eftersom det finns stora mängder socker som finns i tranbär.

Hur att avgifta med tranbär

Den grundläggande orsaken till de flesta matsmältnings krämpor är ofta en giftig ansamling av avföring som inte har rensats sig från tarmsystemet. Det kan vara dags för dig att avgifta din kropp om du lider av symptom som irriterad skål syndrom, gas eller förstoppning. Med hjälp av tranbär kan vara ett skonsamt sätt att avgifta kroppen.

Instruktioner

1 Ta en tranbär tillskott. Många vitamin företag har tranbär kosttillskott på marknaden. Tilläggen är oftast tabletter som kan tas dagligen beroende på ditt behov av att avgifta kroppen. Varje tablett innehåller mellan 400 mg och 1200 mg av tranbärskoncentrat. Naturens Plus, Naturens liv och naturens sätt finns tre vitamin företag som erbjuder ett tranbär tillskott.

2 Drick tranbärs elixir. För att göra en tranbärs elixir, blanda 1 dl vatten med 1/8 kopp osötad tranbärsjuice. Drick elixiret tre gånger per dag under en vecka var tredje månad för bästa resultat.

3 Lägg tranbär till din diet. Kasta tranbär i en sallad eller du kan äta torkade tranbär blandat med en handfull din favorit flingor. Du kommer att hitta ett antal recept som kräver färska eller torkade tranbär. Välj en som passar din palett.

4 Använd en tranbär ansiktsrengöring. Gifter från kroppen kommer att fungera i dina porer och i huden. Många ansikts problem kan rengöras med hjälp av en tranbär ansiktsrengöring. Det finns tranbär baserade produkter som finns för daglig rengöring och för peeling huden.

Hur eliminera jäst från kroppen

De flesta kvinnor vid en punkt kommer att få en svampinfektion minst en gång i sitt liv. Typiska symtom på en svampinfektion är ett gulaktigt creamish utsläpp från slidan, klåda och kropp trötthet. De vanligaste orsakerna till svampinfektion är hormonella förändringar, överskott av enkla sockerarter, p-piller och antibiotika. Även om det finns många läkemedel på marknaden som kan hjälpa dig att bli av med jäst, många av dem kommer lastat med biverkningar. Naturliga metoder är att använda naturliga jäst-hämmare och en förändring i livsstil som kan hjälpa dig att eliminera jäst från kroppen.

Instruktioner

1 Inkludera vanlig yoghurt i din kost. Alternativt, sätt i en plast tampong fylld med fryst yoghurt inuti slidan. Vanlig yoghurt är rik på Lactobacillus acidophilus som kan eliminera candida.

2 Undvik socker och enkla kolhydrater som vitt bröd och vitt ris. Håll dig borta från bakverk, kakor, skräpmat och läsk.

3 Ät vitlök för att kontrollera och eliminera jäst från kroppen. Vitlök har anti-svamp egenskaper som kan döda candida. Alternativt sätter vitlöksklyftor insvept i en cheesecloth i slidöppningen och lämna den över natten kan döda candida.

4 Gnid några KY jelly in en tampong och sedan doppa den i en tea tree olja. Sätt denna tampong i slidan och låt den ligga kvar på över natten. Den KY gelé håller tampongen från att absorbera oljan tea tree.

5 Drick Tranbärsjuice eller äta tranbär eftersom de kan hjälpa till att eliminera jäst från kroppen.

6 Ta acidophilus tabletter. Acidophilus tabletter är också ett effektivt sätt att bli av svampinfektion. Du kan antingen ha dem muntligen eller använda dem som ett stolpiller. Dessa tabletter är lätt tillgängliga i de flesta hälsokostbutiker.

7 Drick sex till åtta glas vatten varje dag. Vatten hjälper till att spola ut gifter som genereras av candida från kroppen.

Tips

  • Om ditt tillstånd inte förbättras med dessa naturliga botemedel, då är det lämpligt att träffa en läkare.

Cranberry Dosering för infektioner i urinblåsan

Urinvägsinfektioner är smärtsamma - symtom är en brännande känsla vid urinering, feber och ofta behov av att tömma blåsan. Om du har en historia av återkommande urinvägsinfektioner, kan du välja att bekämpa den vid första tecken genom att följa en regim av tranbärsjuice, en gemensam homeopatiskt medel.

Funktion

De dåliga bakterier som orsakar urinvägsinfektioner fäster på väggen i urinblåsan med hjälp av hårliknande bihang kallade fimbrier. Tranbärsjuice skapar en miljö som gör det svårt för bakterierna att klamra sig fast i urinblåsan.

Dosering

Tillsammans med att dricka massor av andra vätskor, bör du dricka tre koppar tranbärsjuice om dagen för att klara upp en urinvägsinfektion. Om du är utsatt för urinvägsinfektioner, dricka en daglig kopp tranbärsjuice.

Tidsplan

Milda urinvägsinfektioner kan klara upp på bara några dagar, men allvarliga infektioner kan dröja så länge som 14.

Fördelar

På grund av ökningen av antibiotikaresistenta bakterier, kan det vara till hjälp att bekämpa infektioner med en homeopatisk metod innan man tar till antibiotika. Tranbärsjuice kan också hjälpa lindra symtom medan du väntar på en tid hos din läkare.

Varning

Om dina symtom inte förbättras efter ett par dagar, bör du se en läkare.

Homeopatiska läkemedel för gikt Använda Cranberry

Gikt är ett mycket smärtsamt tillstånd. Den orsakas av att ha för mycket urinsyra i kroppen som sedan kristalliserar runt lederna gör normal rörelse mycket svårt. Det finns flera receptbelagda mediciner för gikt, men de kan vara toxiska för systemet och svårt att tolerera. Tranbär är en homeopatisk behandling att många som lider av gikt har haft stor framgång med.

Cranberry Tea

Dricka hemlagad tranbär te flera gånger om dagen kan vara en underbar behandling för smärta och inflammation i gikt. Denna blandning kan göras enkelt hemma genom att blanda 1 tsk. av mark mountain tranbär blad i en halv dl kokande vatten. Denna blandning bör genomsyrad i minst 1 timme innan du dricker. Filtrera sedan grunderna och dricka den återstående vätskan. Du måste dricka halv kopp 3-4 gånger om dagen. Det är bäst att dricka te före varje måltid. Mountain tranbär blad kan lätt hittas i de flesta ört butiker i antingen markform eller hela bladform. Efter att ha druckit denna blandning några gånger, ska du börja känna befrielse från de smärtsamma symtom på gikt.

Tranbärsjuice

Du kan också dricka färdigköpta eller färsk tranbärsjuice flera gånger om dagen för att lindra gikt symptom. De naturliga anti-oxidanter i tranbärsjuice är bra för kroppen genom att rena den från gifter, såsom urinsyra, och kommer att hjälpa till att spola systemet. Om du är van vid att dricka läsk eller andra fruktjuicer tillsammans med dina måltider, kan du enkelt ersätta dessa med ett kallt glas tranbärsjuice som kommer att smaka bra samtidigt bidra till att lindra symptomen på gikt. Dricka tranbärsjuice tillsammans med något tilltugg under dagen är också ett utsökt sätt att hjälpa späda de skadliga urinsyra som orsakar gikt skov.

Tranbär

Lägga färska tranbär i din kost är också ett roligt sätt att hjälpa klara upp inflammation orsakad av gikt. Om du normalt har russin eller bananer i dina flingor eller havregryn, kan du istället lägga tranbär till din frukost måltider. Att äta färska eller frysta tranbär för ett mellanmål mellan måltiderna är ett annat bra sätt att sätta stopp för gikt symptom på ett säkert sätt.

Cranberry Kombinationer

Du kan också variera formerna för tranbär du har hela dagen för att hjälpa till att bli av gikt snabbare. Försök att ha tranbär te istället för kaffe, dricka tranbärsjuice tillsammans med dina måltider och äta färska eller frysta tranbär som ett hälsosamt mellanmål alternativ. Ju mer tranbär du har, kommer de snabbare de smärtsamma symtom på gikt avta.

Cranberry Juice & Urinvägsinfektioner

Tranbärsjuice används ofta som ett botemedel för att förebygga och bota urinvägsinfektioner, även om de flesta människor kanske inte vet exakt hur det fungerar. Det finns en vetenskaplig anledning till hur det hjälper och överraskande är det inte den enda juice som kommer att göra susen.

Bygg Behandlingar

Besök din läkare om du misstänker att du har en urinvägsinfektion. Det finns tillfällen då en infektion kräver antibiotika och några mer allvarliga infektioner kan kräva en kort vistelse på sjukhuset. Du bör dricka 10 glas vatten eller mer per dag, förutom 3-4 glas tranbärsjuice, rekommenderar Carol J. Mulvihill, chef för hälsotjänster vid University of Pittsburgh.

Inte bara Juice

Medan tranbärsjuice är ofta bjudet metoden för att befria dig av en urinvägsinfektion, är blåbärssaft lika effektivt. Båda juice fungerar som ett antibiotikum i ditt immunsystem som bidrar till att absorbera bakterierna i blåsan för att sätta dig på vägen till återhämtning.

Varför fungerar det

Det var en gång tänkt att dessa juice hjälpte hålla kroppens pH-balans, men en artikel publicerad i New England Journal of Medicine i oktober 1998 visade att så inte är fallet. Tranbär och blåbär innehåller kondenserade tanniner som håller E. Coli - Den främsta orsaken till infektion - från att fästa till din urinvägarna.

Allmänt förebyggande

Kvinnor kan förhindra infektion genom att hålla könsorgan rena och torra, kissar efter samlag och undvika alltför många skumbad och hålla urinen under långa perioder. Efter urinering, bör kvinnor torka framifrån och bakåt. De bör torka bakifrån och framåt efter avföring för att förhindra spridning bakterier från anus.

Även mindre vanliga hos män, kan de förhindra infektion genom att hålla förhuden på penis ren och använder latex eller polyuretan kondomer under sex.

Drick regelbundet

Drick tranbärs eller blåbärsjuice regelbundet om du lider av täta infektioner. Ett till två glas per dag kan hjälpa till att förhindra en infektion. Drick ett glas till lunch eller frukost för att hålla systemet rent och i perfekt form.

Homeopatiskt medel för UVI

Urinvägsinfektioner (UVI) kan vara smärtsamma. Tecken inkluderar en konstant känsla som du behöver för att urinera, smärtsam eller stickande känsla när man kissar och eventuellt lite blod i urinen. UVI kan kontrakteras genom sexuell aktivitet, som en bieffekt av p-piller eller förorening av anala bakterier i underlivet. Oavsett hur den kontrakterade, kan en UVI behandlas homeopathically. Om UTI kvarstår i mer än 36 timmar, kontakta läkare.

Instruktioner

1 Ta C-vitamin och dricka tranbärsjuice under de tidiga stadierna av en urinvägsinfektion. Vitamin C fungerar för att stärka immunförsvaret, vilket hjälper till att bekämpa infektioner och tranbärsjuice hjälpmedel för att förhindra infektion. Ta upp till 1000 mg C-vitamin - din kropp kommer att eliminera vad den inte absorberar. Drick så mycket tranbärsjuice som du tål.

2 Ta echinacea. Echinacea är en annan immunsystemet booster, och med det kommer att göra det möjligt för kroppen att slåss av UVI bättre.

3 Drick goldenseal eller nässlor te. Vätskan kommer att hjälpa till att spola ut överskjutande bakterier i urinblåsan, och kombinera detta med C-vitamin, tranbärsjuice och echinacea kommer att bekämpa infektioner och stärka immunförsvaret.

4 Ät yoghurt. Yoghurt innehåller acidophalus, vilket är goda bakterier som kroppen normalt inställningarna. Din kropp kan vara låg i acidophalus - till exempel efter att ha tagit ett antibiotikum - och äta yoghurt hjälper återupprätta balansen i goda bakterier i din reproduktionsorgan och urinvägarna.

5 Använd bomull underkläder. Bomull underkläder gör att ditt könsorgan för att andas, och syntetiska underkläder kan lämna dig utsatt för smitta: fuktiga, mörka platser som inte kan torka ut är grogrunder för bakterier och infektioner.

Hur man använder Cranberry Piller & Juice till Detox

Tranbär, även känd som amerikanska tranbär eller mosse bär, används för att förebygga urinvägsinfektioner samt förebygga bakterieinfektioner såsom E. coli. Den nationella center för komplementär och alternativ medicin hävdar att tranbär har både antioxidanter och cancer egenskaper. Tranbärsjuice och tranbär tabletter är effektiva i att avgifta kroppen av skadliga och ofta cancerframkallande toxiner, såväl som att eliminera fria radikaler som orsakar sjukdom och avancerat åldrande.

Instruktioner

1 Sök samtycke av din läkare. Avgiftning av kroppen är frisk först när en patient är frisk till att börja med. Vissa komplikationer, såsom diabetes, gör fasta och avgifta kroppen farligt. Under denna avgiftning regim, inte förbrukar någon mat. Drick 100 procent juice, samt juicer gjorda hemma med en juicepress. Begränsa frukt och grönsaker till juice för att rena kroppen.

2 Drick 8 oz. tranbärsjuice första som på morgonen. Om osötad juice är för bitter, använd tranbär piller eller pulveriserade versioner. Eller blanda en del tranbärsjuice med en del 100-procent äppeljuice för att späda ut smaken något. Drick minst tre glas juice varje dag i stället för måltider.

3 Ta ett tranbär piller. Cranberry tillskott eller piller erbjuder detox deltagarna en möjlighet att få fart på sin rensning regim. Pillren har en koncentrerad mängd antioxidanter som ger alla fördelarna med tranbärsjuice utan att faktiskt dricka juicen. Använd dessa piller i samband med tranbärsjuice. Ta tre tabletter dagligen i mellan glas tranbärsjuice.

4 Drick mycket vatten. Under varje avgiftning regim är det viktigt att stanna hydrerade. Dricka mycket vatten mellan 8-oz. glas tranbärsjuice eller tranbär tillskott spolar också gifter ur kroppen.

5 Lägg fiber. För optimal avgiftning fördelar, införliva fiber i regimen efter den första dagen. Fiber hjälper driva ut avfall som lämnas in i tjocktarmen. Dessutom hjälper fiber för att stävja eventuella hunger och ger bulk för att lossa pallar.

6 Införliva livsmedel tillbaka i din kost. När du avslutar avgiftningsprocessen, ta med mat tillbaka långsamt. Börja med en bit frukt och arbeta upp till att äta grönsaker. Börja inte äta mejeri, ägg eller köttprodukter tills du känner att din kropp kan hantera dem. Eftersom dessa livsmedel är svårare att bryta ner, kan matsmältningssystemet behöver lite tid att anpassa sig.

Tips

  • Under en tranbärsjuice avgiftning regim, inte schemalägga några ansträngande aktiviteter. Eftersom mycket få kalorier som konsumeras, kan kroppen inte säkert genomföra rigorösa övningar. De överskjutande belopp av tranbärsjuice kan ge magsmärtor, lös avföring eller gasbildning. Dessa symtom kan göra sociala och fritidsaktiviteter obekväma.
  • Tranbärsjuice kost kan orsaka lågt blodsocker hos diabetiker. Försök inte denna diet om du är diabetiker, gravid eller ammar.

Hur att rengöra Benzo s På System

Bensodiazepiner eller bensodiazepiner är farmaceutiska läkemedel som används för behandling av sömnstörningar som sömnlöshet. Det finns otaliga biverkningar av detta läkemedel, inklusive minnesförlust, darrningar, mardrömmar, hjärtklappning, depression och svaghet. Liksom alla läkemedel är bensodiazepiner bearbetas inuti levern elimineras senare av kroppen. Genom att använda alla metoder nedan kan du effektivt rensa ut resterna av bensodiazepiner från kroppen.

Instruktioner

1 Konsumera tre liter vatten varje dag. Du kan hjälpa din lever och njurar eliminera resterna av bensodiazepiner genom att dricka så mycket vatten. Vatten är också bra för att öka din ämnesomsättning och stärka alla celler i kroppen. Undvik att dricka kran eller fontän vatten, eftersom dessa kan innehålla skadliga föroreningar. Drick mineralvatten på flaska eller filtrerat vatten istället.

2 Ta en 500 mg C-vitamin kapsel en gång dagligen. C-vitamin kan hjälpa din lever på tillverkning av en förening som kallas glutation, vilket stärker levern för att hjälpa den att undanröja resterna av bensodiazepiner.

3 Drick icke-koncentrerad tranbärsjuice varje dag. Tranbär inkluderar en förening som kallas garv som kan hjälpa njurarna och levern spola ut resterna av bensodiazepiner och andra gifter. Tranbär kan också hjälpa till att eliminera kolesterol från blodet. Undvik koncentrerad eller sötad tranbärsjuice, eftersom dessa innehåller höga halter av socker.

4 Konsumera livsmedel som innehåller mycket fibrer. När du tar mediciner som bensodiazepiner, levern bearbetar dem och transporterar resterna till matsmältningsapparaten. När din tarmkanalen innehåller en tillräcklig mängd fibrer, läkemedelsrester direkt binder till fiber och spolas ut när du uträtta sina behov. Om matsmältningsapparaten saknar fiber, få resterna absorberas tillbaka in i blodet och levern blir överarbetad eftersom den har bearbeta dem igen. Livsmedel som innehåller mycket fiber inkluderar hallon, fullkorn, bondbönor och korn.

5 Utför stor genomslagskraft aeroba övningar under minst en timme om dagen. Dessa typer av övningar kan hjälpa dig att svettas mer så att du kan eliminera resterna av bensodiazepiner. Utövar kan också hjälpa matsmältningssystemet eliminera dem också.

Tips

  • Du måste rådfråga din läkare innan man börjar på någon form av rengörande behandling.

Effekterna av Waran

Waran är ett receptbelagt läkemedel som också känner av det generiska namnet warfarin. Detta läkemedel är ett antikoagulans, vilket innebär att den tunnar ut blod genom att blockera blodets levringsmekanismen. Waran kan vara till hjälp för att förebygga blodproppar, stroke och hjärtinfarkt. Tala med din läkare om vad man ska göra i händelse av en allvarlig biverkning medan du tar Waran. Du kommer också att behöva diskutera din kost med din läkare, eftersom det kan påverka din medicinering.

Milda biverkningar

Waran kan ge lindriga biverkningar hos vissa patienter. Dessa biverkningar bör inte vara en viktig orsak till oro, men om de är besvärande att diskutera dem med din läkare. Biverkningar kan vara håravfall, uppblåsthet, gas, magont, illamående och kräkningar.

Allvarliga biverkningar

Waran kan även orsaka allvarliga biverkningar inklusive lila tår eller fingrar, andra missfärgning av huden eller förändringar, plötsliga ben eller fot smärta, smärta i magen, ryggen eller sidorna, plötslig domning eller svaghet, plötslig huvudvärk, problem med tal, syn eller balans, förvirring, blodig urin, svart eller tjärliknande avföring, näsblod, hosta upp blod, blodiga tandkött, yrsel, svaghet, blåmärken eller blödning, feber, gulsot, mörk urin, aptitlöshet, diarré, frossa, värk i kroppen och andra influensa symptom. Om du har något av dessa symtom, kontakta din läkare. Dessutom, om du får en allergisk reaktion (såsom ansiktssvullnad, nässelutslag eller andningssvårigheter) gå till akuten omedelbart.

Överdosering

Aldrig ta mer av din medicin än din läkare ordinerar. Om du tror att du har överdoserat, gå till akuten. Kvinnor som har överdoserat kan uppleva rikliga menstruationer. Andra tecken på en möjlig överdos inkluderar trasiga blodkärl under huden, blåmärken, stora blödningar från skärsår och blod i urinen eller avföring.

Befintliga villkor

Du ska inte använda Waran om du har en blödningssjukdom, magsår eller blödningar i magen, en infektion i hjärtat, svullnad runt hjärtat, en blodkroppar sjukdom eller en historia av blödning i hjärnan, ett aneurysm eller en blodpropp. Dessutom kan du också inte kan ta Waran om du har njur-eller leversjukdom, en tarmsjukdom, högt blodtryck, okontrollerad diabetes, cancer, hjärtsvikt, överaktiv sköldkörtel, en nyligen skada eller operation, en bindvävssjukdom eller en krampanfall. Använd aldrig Waran om du är gravid eller ammar. Waran är i FDA graviditet kategori X.

Interaktioner

Medan du tar Waran, kan du kanske inte kan ta andra mediciner. Denna lista innehåller paracetamol, acetylsalicylsyra och NSAID. Waran kan också interagera med over-the-counter kosttillskott såsom bromelain, gingko, vitlök, ginseng, johannesört, Danshen, dong quai och coenzym Q10.

Att tänka på

När du är på Waran, måste du undvika plötsliga förändringar i din kost. Specifikt diskutera med din läkare ditt intag av vitamin K, vilket kan minska effekten av Waran. K-vitamin finns naturligt i livsmedel som spenat, lever, broccoli, collards och andra gröna grönsaker. Du bör också undvika att äta tranbär, tranbärsjuice eller andra tranbär produkter. Inte konsumera alkohol när du använder Waran. Du bör också undvika sport eller andra aktiviteter där du kan bli skadad. Dessutom kan du behöva sluta ta Waran om du ska opereras inom kort.

Njurcancer & Nutrition

Leva med njurcancer kan vara en smärtsam pärs. Njurarna arbetar hårt för att filtrera bort gifter från vår miljö och de livsmedel vi äter. Våra njurar hjälper oss att upprätthålla hälsa, och vissa drycker som läsk eller söta drycker kan försämra njurfunktionen, vilket gör det svårare för dessa organ att göra sitt jobb. Njurcancer orsakar njurarna inte att fungera normalt, så kost är mycket viktigt för människor som lider av njurcancer. Rätt mat och dryck kan förbättra njurfunktionen och förbättra en persons totala livskvalitet.

Signifikans

Att äta en hälsosam kost är mycket viktigt för människor som lider av njurcancer. Njurarna bidra till att upprätthålla hälsa genom avgiftning. Med i rätt näringsämnen genom kosten och kosttillskott kan stärka kroppen och hjälpa kroppen med avgiftning. En person med en stark kropp är bättre på att bekämpa njurcancer.

Näring för njurcancer

Enligt Dr Linda Page, författare till hälsosam Healing, njurcancer och njursjukdomar är ofta resultatet av kost överbelastning från att äta för mycket av fel mat som rött kött, kolsyrade drycker, sockerhaltiga livsmedel, salt mat eller receptbelagda droger. När kroppen är laddad med alltför många toxiner, njurarna blir svagare och mer mottagliga för cancer.

Dr Page säger att eliminera raffinerade livsmedel och snabbmat från kosten. Ersätt dessa livsmedel med hel mat näring som råa frukter och grönsaker som morötter, äpplen, persikor, blåbär, jordgubbar och rödbetor. Drick åtta till tio glas rent vatten varje dag för att påskynda läkning och hjälper njurarna att bli av med gifter. Dr Sidan säger också att undvika mejeriprodukter eller andra syrabildande mat som pizza eller bearbetade frysta middagar.

Kosttillskott

Att äta en hälsosam kost är viktigt när det handlar om njurcancer, men det är också viktigt att få ytterligare näring från rätt kosttillskott. Viktiga näringsämnen som vitamin C och A kommer att bidra till att påskynda cellförnyelseprocessen och hjälpa kroppen med healing. Hälsosamma fetter som omega 3-fettsyror minskar inflammation i kroppen, vilket är mycket fördelaktigt för njurcancer. Omega 3-fettsyror finns i fiskleverolja, laxolja, linfrö olja och kokosolja. Du kan också hitta dessa fetter i fisk, ägg, solrosfrön och andra nötter.

Näringsdrycker

Närings drycker kan också vara mycket fördelaktigt när man behandlar njurcancer. Tranbärsjuice hjälper rena och avgifta njurar och urinblåsa. Drick ren tranbärsjuice varje dag. Andra drycker som rå morot och äppeljuice hjälper också rena levern och njurarna av överskjutande toxiner.

Tidsplan

Det tar tid att märka skillnaden näring gör för människor som lider av njurcancer. Om kroppen har blivit allvarligt utarmat av näringsämnen under en längre tid, kan det ta månader att verkligen börja se effekterna att nutrition har på kroppen.

Cellerna i kroppen replikera sig helt inom 120 dagar, vilket är ungefär fyra månader. När våra celler får näringsämnen såsom vitamin A, C och E, kommer de nya cellerna bli starkare än tidigare celler. En person med njurcancer kommer att börja må bättre och ha mer energi inom denna tidsram.

Att behandla en UTI med Cranberry Juice

En urinvägsinfektion (UVI) är en bakteriell infektion i urinblåsa eller njurar som sprider i urinen, och är vanligare hos kvinnor än män. Även obekväma och obekvämt, kanske du kan klara upp UVI snabbt och enkelt med något så enkelt som tranbärsjuice.

Symptom

Symtom på en UVI inkluderar täta urinträngningar, ständigt känsla som du har att urinera, sveda vid urinering, och grumlig eller illaluktande urin.

Fakta

En typ av tannin funnit uteslutande i tranbär förhindrar vidhäftningen av vissa patogener, såsom E. coli, till slemhinnan i urinblåsan. Drick flera glas ren tranbärsjuice per dag under hela dina symtom.

Typer

Eftersom socker försvagar immunsystemet, vilket i sin tur inte kan slåss av bakteriell infektion, välj en naturlig, ren tranbärsjuice - utan socker.

Dessutom

För att hjälpa till att snabba din återhämtning från en UVI kan du: Drick mycket vatten för att spola bakterierna ut, öka din C-vitamin, dricka echinacea te (kan stärka immunförsvaret), äta rå vitlök (ett naturligt antibakteriellt medel), och har ett glas vatten blandat med en halv tesked bakpulver varje morgon.

Förebyggande

Som en förebyggande åtgärd mot urinvägsinfektioner, dricka fyra uns av ren, naturlig tranbärsjuice varje kväll innan sängen. Dessutom, torka alltid framifrån och bakåt i badrummet, kissa och tvätta ditt könsorgan efter kön, och slitage bomullstrosor.

Överväganden

Ser alltid en läkare först för en diagnos. Han kan ordinera medicin, såsom ett antibiotikum, som du måste ta, förutom att använda tranbärsjuice. Gå tillbaka till din läkare om symtomen inte klara upp inom några dagar.

Homeopatisk njursten Förebyggande

Små, hårda avlagringar av mineraler och sura salter som bygger upp i njurarna är njurstenar. De kan variera i storlek, så liten som en nypa salt eller storleken på en marmor. Smärtan av att passera en stor njursten är olidlig. Njursten är komponenter i urin. När koncentrationen av urin blir ur balans, mer mineraler än vätska, resultatet kan bli stenbildning. Homeopatiska och naturläkemedel som kan förhindra njursten.

Vätskor

Eftersom koncentrationen av urin är en huvudkomponent är stenbildning, se till att din vätskeintag är över rekommenderar beloppet. Om du har en historia av njursten eller det körs i din familj, försök att dricka minst 12 glas vatten om dagen. Lägg till vattnet ett glas saft varje dag. Lemonade kommer att öka graden av citrat, som skyddar mot stenbildning.

Diet

Diet kan vara en faktor. Begränsa livsmedel som är rika på oxalat (en komponent i vissa typer av stenar). Detta innebär att undvika rödbetor, sötpotatis, mandel och sojaprodukter. Enligt Mayo Clinic, har studier visat en kost låg i salt och animaliskt protein minskar risken för njursten. Du kan öka livsmedel med hög magnesium såsom brunt ris, bananer, havre, korn, och lägga till ytterligare fiber som linfrö och havrekli.

Naturmedel.

Växtbaserade kosttillskott kan hjälpa till att förebygga eller behandla njursten. Generellt finns i pelletform, bör du följa doseringsanvisningarna på flaskan. Dessa inkluderar Berberis vulgari, cantharis, Colocynthis och MYNTA.

Kosttillskott

Vissa kosttillskott kan förhindra njursten. Magnesium citrat, tas som en 500 mg tablett dagligen, korrigerar en magnesium obalans ibland förknippas med njursten. Vitamin B-6, tas som en 25 mg-tablett, kommer att öka graden av B-6 i ditt system. B-6-brist har kopplats till njurstenar.

Varningar

Passing njursten är mycket smärtsam. Du kan behöva smärts att få igenom upplevelsen. Om smärtan är allvarligt, få medicinsk hjälp. Svår smärta påverkar hela kroppen; lita inte på homeopatiska medel, om smärtan är outhärdlig. Vissa naturläkemedel och kosttillskott störa mediciner som kan behövas för andra sjukdomar. Det är viktigt att tala med din läkare innan du lägger eventuella tillägg till din diet.

Homeopatisk behandling för njursten

Njursten är små, hårda mineralfyndigheter som bygger upp i njurarna och leda till intensiv smärta, inflammation och svårigheter att urinera. Behandla njursten naturligt eller med homeopatisk behandling kan inte bara ge omedelbar hjälp, men minska risken eller frekvensen av njursten i framtiden. Kostrelaterade njursten kan förebyggas genom kosten, medan naturläkemedel botemedel kan hjälpa individer passera en njure sten med mindre smärta och spasmer.

Diet

Ät mat som innehåller höga procentsatser av kalcium och magnesium för att förhindra bildandet av njursten. Livsmedel som innehåller dessa mineraler inkluderar mörka bladgrönsaker, baljväxter och frukt. Havre, brunt ris, soja och korn är också bra, liksom fiberrik havrekli, linfrö och psylliumfröskal, som kan köpas på din lokala hälsokostaffär.

Hydrat

Drick mycket vatten varje dag, vilket kommer att bidra till att förhindra att urinen bildar kristaller och stenbildning. Man bör dricka minst 64 oz. vatten om dagen, mer på varma eller fuktiga miljöer, eller om de bedriver intensiva fysiska aktiviteter eller sport.

Kosttillskott

Ta tillskott av vitamin B6 och magnesium citrat. Vitamin B6 hjälper till att upprätthålla funktionen hos njurarna, medan magnesium citrat kan förhindra stenbildning från att äga rum. Ta 25 mg av vitamin B6 varje dag, och 500 mg magnesium citrat per dag.

Herbal Supplements

Överväga att ta Bearberry och Cleavers växtbaserade kosttillskott, som tros sanera urinvägarna och att behandla njursten och urinvägsinfektioner. Ta enligt anvisningar på förpackning enligt doserings du köper. Grus Root har länge använts för att behandla njursten, medan Crampbark är känt för att hjälpa till att lindra spasmer som ofta förknippas med förekomst av en njursten.

Vattenmelon Seed Te

Gör ett te som kombinerar en pint varmt vatten med en tbls. av vattenmelon frön som är mark eller skär. Efter att te till branta, stam och dryck. Drick detta te en gång om dagen i tre dagar i veckan för att stimulera njurarna och främja rensning av njurar och urinblåsa

Homeopatiska läkemedel för njursten

Homeopati är en holistisk medicin som behandlar hela människan efter en omfattande utvärdering görs. Så behandlingar för liknande konventionella diagnoser som njursten (njursten) kan vara väldigt olika för olika människor. Du bör konsultera en homeopatisk läkare om du är intresserad av att försöka detta synsätt på sjukdom och inte medicinera själv.

Njursten

Njursten, eller njursten, är hårda kristaller som bildas i njurarna från ämnen i urinen. De reser ibland ner i urinvägarna, vilket leder till extrem smärta. Kostfaktorer är oftast att skylla för produktion av stenar, som är av fyra huvudtyper, enligt homeopathyhelps.com. Den vanligaste typen är gjord av kalcium. Andra stenar innehåller magnesium. Urinsyrastenar bildas av för mycket syra i urinen. Cystin stenar är relativt sällsynta.

De vanligaste symtomen på njursten är smärta i ryggen som förvärras med rörelse, blod i urinen, feber och frossa, kräkningar, och en brännande känsla när man kissar.

Homeopatisk behandling

Enligt homeopathyhelps.com, kan både akuta och kroniska njurstenar behandlas effektivt med homeopati. Ett fall historia patienten tas, och ett botemedel ges som inte bara lindrar omedelbara symptom, men tar bort tendensen för stenar för att återkommer.

Njursten kan ofta förebyggas om du dricker mycket vatten, minst 12 glas om dagen. Vatten spolar bort de ämnen som tenderar att bilda stenar. Om du lider av urinsyra stenar, det hjälper också om du äter mindre kött, som producerar urinsyra när det bryts ner. En saltfattig kost kan förhindra en upprepning av stenar.

Enligt homeopathyclassical.com, homeopatiska läkemedel är effektiva för att lindra smärtan och andra symtom på en akut attack av njursten. Efter attacken har passerat kommer en konstitutionell rättsmedel ges, det vill säga en som bygger på patientens hela konstitution. Denna åtgärd är tänkt att bota de bakomliggande faktorer som tenderar personen mot stenar.

För en akut attack, rekommenderar homeopathyclassical.com sängläge och varma kompresser på platsen för smärtan. Kost kalcium rekommenderas men inte kalciumtillskott.

Drhomeo.com uppger att botemedlet berberis vulgaris har varit effektiv vid behandling av njursten, både för akut smärta och förebyggande av återfall. Sarsaparilla, hortensia, och bensoesyra är också vanliga behandlingar. Hpathy.com listar njurstensrättsmedel som arsenicum, apis mellifica, mercurius CORROSIVUS, terebint, digitalis, plumbum, fosfor och belladonna.

Hur man behandlar njursten Pain med homeopati

Njursten är ofta gånger tillsammans med smärta, lyckligtvis kan du behandla njursten smärta med homeopati. Den typ av smärta kan skilja sig åt i olika patienter, vilket gör homeopatiska läkemedel det perfekta sättet att välja ett homeopatiskt medel som kan lindra vissa typer av njursten smärta. Välj bara det homeopatikum nedan som bäst passar den smärta du upplever.

Instruktioner

1 Ta 30C potens homeopatiska läkemedel som kallas Belladonna för Njursten som åtföljs med olidlig smärta i höger njure. Denna behandling fungerar bra med njursten som åtföljs med feber och ansiktsrodnad.

2 Ta 30C potens homeopatiska läkemedel som kallas Berberis Vulgaris för njursten som åtföljs av stickande smärtor som finns runt urinblåsan, testiklar eller låren.

3 Ta 30C potens homeopatiska läkemedel som kallas Dioscorea för njursten som åtföljs med smärta som är lättad när man arch ryggen eller åter ställning din mittsektion.

Hur man behandlar njursten Med homeopatiska läkemedel

Homeopatiska medel är en av de enklare och effektivare, naturliga, sätt att behandla njursten. Njursten är solida konkretioner som bildas i njurarna från lösta urin mineraler. Ofta är njursten åtföljs av smärta och andra symtom. Homeopatiska läkemedel är en av de mest effektiva sätten att behandla dessa symtom och smärta utan att behöva ta receptbelagda läkemedel.

Instruktioner

1 Ta det homeopatikum kallas Lachesis är att du har smärta i vänster njure. Denna behandling fungerar också bra om du lider av blödningar som orsakas av njursten.

2 Ta det homeopatikum kallas Lycopodium om du lider av njursten som orsakar smärta på höger sida av magen eller ryggen. Denna behandling fungerar också bra om du lider av symtom från njurstenar som förvärras senare på kvällen.

3 Ta det homeopatikum kallas rävkaka om du lider av njursten smärta som åtföljs av illamående, kräkningar eller kramper. Denna behandling fungerar också bra om du lider av konstant behov av att tömma blåsan eller tarm.

Naturopathic njursten Förebyggande

Naturläkemedel medicin behandlar främst med hjälp av kost och naturläkemedel som stödjer kroppens förmåga att läka sig själv. Naturopathic utövare använder kombinationer av livsmedel, drycker och vitamin-och mineraltillskott för att hjälpa sina patienter hantera medicinska frågor.

Naturopathic Kidney Behandlingar

Njurar och urinvägarna är en av de viktigaste systemen i kroppen. Naturläkemedel njur behandlingar fokuserar på att hålla njurarna i toppskick och stödja dem i att spola gifter och föroreningar från kroppen.

En av de vanligaste naturläkemedel rekommendationer för att ta itu med njurproblem är vitamin C. Enligt Doctoryourself.com, hjälper vitamin C njurarna genom att påskynda sin naturliga filtreringsprocess och genom att lösa eventuella kristallformationer som kan bildas i njurstenar. Eftersom vitamin C är en askorbinsyra, löser det formationer av kalciumfosfat, de vanligaste prekursorer för njursten. Naturliga källor till vitamin C inkluderar fruktjuicer och färgglada grönsaker.

Andra rekommenderade vitamintillskott är B-vitaminer. Dessa vitaminer tillsammans med vitamin C för att ge gynnsamma effekter i kroppen. Magnesium kosttillskott kan hjälpa till med upptaget av kalcium, vilket lämnar mindre i kroppen för att bilda stenar.

Kostförändringar för att förebygga njursjukdom och särskilt njursten är att öka intaget vatten till hälften av antalet pounds av kroppsvikt i gram vatten per dag. Således bör en 160-kilo kvinna dricker 80 gram vatten varje dag.

Naturläkare kan uppmuntra sänka proteinintag - särskilt rött kött protein - hos patienter med njursten för att eliminera urinsyra kristaller i njuren. Detta rekommenderas särskilt för patienter som har haft någon erfarenhet av gikt.

Många läkare, inklusive naturläkemedel läkare, rekommenderar eliminera läsk från kosten. Vissa studier visar att 80 procent av njursten består av kalciumfosfat. Eliminera kolsyrade drycker sänker fosforintag och kan hjälpa till att förhindra stenbildning. Höga nivåer av sockerintag är också kopplade till njursten. Koffein, en annan komponent i läsk, är en urindrivande och kan orsaka urinvägarna för att påskynda och felaktigt filtrera avfall från kroppens vätskor. Således kan eliminera läsk ge flera vägar för njursten förebyggande.

Njursten Illamående Relief

När en stor massa av kristaller bildar inne i njuren, är det hänvisas till som en njursten. Njursten kan vara extremt obehagligt och kan orsaka symtom som smärta i buken, kräkningar och illamående. Andra symptom på en njursten inkluderar onormal färgad urin, frossa, feber och blod i urinen. Många människor har svårt att hantera illamåendet i samband med njursten och letar efter alternativa och huskurer för att behandla symtomen.

Målet med behandlingen

Det huvudsakliga målet för njursten behandling är att lindra symptomen. Alla tenderar att uppleva njurstens symtom på olika sätt. Mindre njursten passerar normalt genom systemet på egen hand. Människor som har mer allvarliga symptom kan behöva läggas in på sjukhus. Vanligtvis, när stenen har passerat, är urinen sparas och ansträngda så stenen kan testas för att fastställa orsaken. Patienterna är oftast riktade att dricka minst sex till åtta glas vatten om dagen för att få fram en bra mängd urin.

Ingefära

Ingefära är en utmärkt behandling för magbesvär och ett effektivt alternativ botemedel mot illamående i samband med njursten. Ingefära finns i te eller pulverform och förekommer normalt i köket. Ingefära är också tillgänglig som en kristalliserad godis och kan ätas när illamående inträffar. Ingefära fungerar för att lösa magen eftersom det hjälper magen producerar mer slem, som stöd med matsmältningen

Teer

Många teer är bra för att minska illamående i samband med njursten, som mynta te eller vanligt svart te. Undvik att lägga en massa socker till te, eftersom det kan ibland göra illamående värre. De bästa teer för avräkning av en illamående mage är pepparmynta, kamomill, ingefära och svart te. Människor som inte är tedrickare får suga på en liten bit av pepparmint godis. Hard candy fungerar bäst.