smärta ansikte venlafaxin

Trigeminal neuropatisk smärta Cure

Trigeminal neuralgi är en extremt smärtsam sjukdom som orsakas av avbrott i trigeminusnerven, som levererar känsla i ansiktet och de yttre ytorna av ögat. Villkoret är också känd som tic douloureux. Det finns flera behandlingsalternativ som finns för att bota eller minska effekterna av trigeminusneuralgi, inklusive läkemedel, speciella injektioner och flera kirurgiska ingrepp.

Symptom

Enligt American Association of Neurological Surgeons, trigeminusneuralgi manifesterar vanligtvis som en plågsam, stickande smärta som oftast drabbar ditt lägre ansikte och käke. Det uppträder vanligen på endast en sida av ansiktet, och smärta kan även sträcka sig till näsan och ovanför ögat. Dessa symtom kommer och går intermittent, och kan förvärras under vardagliga aktiviteter som att borsta tänderna, dricka, äta eller rakning.

Mediciner

Mediciner är ett vanligt första alternativ för att lindra trigeminusneuralgi smärta. Din läkare kommer troligen att börja behandlingen med en kramplösande utformad för att minska de smärtsignaler som skickas till hjärnan. Alternativen här är fenytoin (Phenytek, Dilantin), karbamazepin (Carbatrol, Tegretol), oxkarbazepin (Trileptal) och gabapentin (Neurontin). En muskelavslappnande kallas Baklofen används ibland i kombination med fenytoin eller karbamazepin. Hos vissa personer kommer medicineringen ursprungligen föreskrivs för smärta så småningom förlora effektivitet. Om detta inträffar kommer din läkare byta mediciner eller ändra din dos. Enligt Mayo Clinic, många individer får tillräckligt med befrielse från dessa läkemedelsalternativ och kräver ingen ytterligare behandling.

Alkohol Injektion

I vissa fall kan din läkare välja att behandla din smärta med en bedövande alkoholinjektion. Din läkare kommer att göra injektionen nära gränsen till trigeminusnerven i den drabbade delen av ansiktet. Även denna behandling är effektiv, det är också tillfälligt, och du kan kräva upprepade injektioner som din smärta avkastning.

Kirurgi

Kirurgi kan behövas om din smärta inte kontrolleras genom dessa mer konservativa behandlingsalternativ. Om så är fallet, flera förfaranden är tillgängliga för antingen minska trycket på trigeminusnerven eller avsikt skada den att kontrollera sina fel.

I en mikrovaskulär dekompression, kommer din kirurg att göra ett snitt bakom örat och borra ett litet hål i din skalle. Han kommer då att utsätta din trigeminusnerven och kontrollera om det hinder som orsakas av inträngande artärer eller vener. Om en hindrande artär är närvarande, kommer han att flytta den åt sidan och placera stoppning mellan den och nerven. Eventuella hindrar vener kommer helt enkelt tas bort. Om din kirurg finner att inga hinder finns, kan han välja att klippa trigeminusnerven att lindra symtomen.

I en perkutan glycerol rhizotomy, kommer din kirurg styra en nål som innehåller steril glycerol via ansiktet och in i botten av din skalle. Härnäst kommer han placera nålspetsen i säcken av ryggmärgsvätskan som omger en huvudgrenpunkt av trigeminal nerve. Han kommer då att injicera glycerol, som sakta skadar nerven och störa eventuella smärtsignaler.

Rådgör med din kirurg för detaljerna i andra vanliga kirurgiska behandlingsalternativ.

Kan en klämd nerv orsaka domningar i ansikte?

Vad är en klämd nerv?

En klämd nerv är en som är under press och inte kan fungera på grund av den kraft som utövas. Klämda nerver kan pressas av vävnad, ben eller muskler. När den felande vävnad, senor eller ben sätter press på nerven, kan nerven reagerar med smärta, känselbortfall eller svaghet i muskler och senor den skickar svar på. Nerver kan klämmas på grund av omgivande vävnad svullnad från skador och trauma.

Symtom på Facial Domningar & Nervproblem

Facial domningar är förlusten av känsla och känsla på ena sidan av ansiktet. Detta kan leda till snedvridningar i tal, ansiktssvullnad, ömhet i ansiktet och ansikts svaghet. Facial domningar och ansiktsförlamning är också symptom på Bells pares. Två ansikts nerver hanterar muskelkontroll i ansiktet. De är också ansvariga för känsla och känsla. Om ansikts nerver i kläm, de inte kommunicera signaler på rätt sätt och leda till ansiktsförlamning, domningar och känselbortfall.

Behandling

Pinched nerver behandlas ofta med vilande på det drabbade området. Ett stag eller skena används för att begränsa eller stoppa musklerna från att röra sig. Sjukgymnastik används också för att öka styrka och flexibilitet i musklerna nyper nerven och orsakar domningar. Mediciner föreskrivna för att hjälpa till i att sänka klämda nerver till ansiktet inkluderar antiinflammatoriska läkemedel för att sänka svullnad som är pressuring nerven. Direkta injektioner av streoid Kortison in i problemområdet kan också hjälpa till att sänka svullnaden.

Neuralgi Smärta

Neuralgi smärta är nervsmärta som påverkar ditt ansikte. Kvinnor upplever ansikts neuralgi smärta, även kallad trigeminusneuralgi, oftare än män, och normalt efter 50 års ålder Vid första attackerna kan bestå av korta skurar av smärta, men tillståndet kan utvecklas och orsaka längre och mer intensiv smärta. Med rätt medicinering kan neuralgi smärta hanteras.

Orsaker

Trigeminusnerven bär information från ansiktet till hjärnan. När nerven skadas, fel på nerv orsakar smärta uppstå. Åldrande eller en sjukdom, såsom multipel skleros, kan skada nerven. I vissa fall inte går att hitta en orsak till skadan.

Symptom

Symtom på neuralgi smärta innefattar svåra stickande smärtor som kan kännas som elchocker, smärta i ena sidan av ansiktet, smärta som utlöses av ansiktsrörelser såsom tugga eller tala och attacker som ibland sista dagarna eller veckorna.

Diagnos

Din läkare kommer att vilja veta vilka delar av ansiktet är smärtsamma, vad som utlöser smärtan och hur länge de smärtepisoder varar. Han kommer att genomföra tester där han berör ditt ansikte för att avgöra om trigeminusnerven är orsaken till smärtan. Han kan också beställa en MR för att se om multipel skleros orsakar skador på nerven.

Behandling

Medicinering är den första raden av behandling för neuralgi smärta. Antiepileptika blockera eller minska smärtsignaler som kommer från hjärnan. Muskelavslappnande medel kan också skrivas ut i samband med antiepileptika. Din läkare kan injicera alkohol i de drabbade delarna av ditt ansikte. Alkoholen bedövar mage att kontrollera smärtan, men lättnaden är tillfälliga, så upprepade behandlingar kan vara nödvändiga. Om dessa behandlingar inte är effektiva, är kirurgi ett alternativ. Men även med kirurgi smärtan kan komma tillbaka år senare.

Alternativa behandlingar

Det finns några alternativa sätt att behandla neuralgi smärta för människor som föredrar att inte ta medicin, men det finns inga bevis för att backa upp effektiviteten i dessa metoder. Behandlingar som akupunktur, vitamin-och näringsterapi, och elektrisk stimulering av nerverna kan prövas för att se hur de kan fungera för dig.

Hals och ansiktssmärta

Ansiktet och halsen består av en komplex struktur av hundratals små muskler som tillåter oss att visa uttryck och för att flytta. Smärta i ansiktet och halsen kan allvarligt påverka vår totala livskvalitet, vilket gör det svårt att presentera oss i sociala situationer eller göra något så enkelt som att le. Nacksmärta kan få oss att bli spänd, vilket kan göra smärtan värre med tiden. Lyckligtvis finns det flera behandlingar som är tillgängliga för denna typ av smärta.

Typer

Det finns flera olika typer av ansikte och hals smärta. Den typ av smärta en person upplever beror på vad orsaken till smärtan är. Till exempel är stelhet och domningar med stickningar ofta ett resultat av ett nervsystem eller nackskador från en bilolycka. Smärta som beskrivs som ömhet eller dunkande är ofta resultatet av en skada på musklerna i ansiktet eller halsen.

Orsaker

Det finns många saker som kan orsaka hals och ansikte smärta, men denna typ av smärta är ofta ett resultat av en skada. De känsliga musklerna i ansiktet kan påverkas av en bilolycka, stroke eller nervsystemet problem. En av de vanligaste orsakerna till ansikte och hals smärta är käken problem från en feljusterade käke eller gemensamma tillstånd såsom käkleden (TMJ) sjukdom.

Smärtan är ett resultat av tryck och täthet från fogarna i käken. Denna typ av tillstånd kan påverka hela ansikte och hals, vilket resulterar i en stel nacke och huvudvärk. Andra saker som orsakar ansikte och hals smärta är fibromyalgi, cancer eller artrit i lederna i nacken och ansiktet.

Effekter

Effekterna av huvud och nacke kan vara livsförändrande eftersom det i många fall smärtan kan leda till huvudvärk. Detta gör det svårt att fokusera eller koncentrera sig på uppgifter som behöver utföras. Huvud och nacksmärta kan också påverka en persons självförtroende; han kan dra sig för att interagera med andra. Även göra ansiktsuttryck kan vara smärtsamt beroende på orsaken och region till smärtan. En person som lider med huvud och hals smärta av något slag kan ha svårt att koppla av eller slappnar av på natten.

Tidsplan

Den tid som huvud och nacke varar beror på orsaken till smärtan. Om en person skadades i en bilolycka, kan hon ha ont i flera månader eller år. Om skadan påverkade musklerna i ansiktet och halsen, hon kommer sannolikt upplever smärta för bara några månader. Men smärtan som följer av en ryggmärgsskada eller brutna ben i ansiktet kan pågå i ett år eller ännu längre. Varje person är olika och en del människor kommer att drabbas av smärta under en längre tid. Smärta som ett resultat av en TMJ skada kommer att fortsätta fram till orsaken till problemet är åtgärdat. Stroke kan uppleva smärta i månader eller år efter en incident.

Överväganden

Det finns många saker du kan göra för att läka från huvud och nacke, men återigen, det beror helt på vad den exakta orsaken är. Tänk att se en tandläkare först vara säker på att din käke och tänder inte orsakar problemet. Att få mer än en åsikt är en annan viktig sak att tänka på. Besök en läkare och eventuellt en kiropraktor för att ta reda på om behandlingsalternativ. Om smärtan orsakas av en muskelskada, kan sjukgymnastik också vara till hjälp.

Expert Insight

Dr Jack Cherin är en tandläkare som specialiserat sig på TMJ störningar, kraniofaciala smärta och huvudvärk. Han meddelar att korrekt diagnos är mycket viktigt eftersom det finns så många olika orsaker till nacke och ansiktssmärta. Att hitta orsaken är en viktig komponent som behövs för att diagnostisera problemet. En felaktig bett från en dåligt inriktad käken är en möjlighet. Han säger att trigger-punkt injektioner kan vara till hjälp, eftersom de hjälper till att slappna av musklerna i ansiktet. Anti-inflammatorisk medicin bedövningsmedel injiceras för smärtlindring är en användbar lösning för de flesta. Men operation är det enda sättet att åtgärda problemet på lång sikt, om orsaken är från en dålig bite,.

Tramacet för Smärta

Tramacet är ett receptbelagt läkemedel som används för behandling av måttlig till svår smärta under korta tidsperioder. Patienter med ett antal befintliga villkor bör inte ta Tramacet, och dess användning kan leda till dödlig överdos. Tramacet kan försämra omdöme och kan orsaka en rad biverkningar.

Identifiering

Tramacet är varumärket för en muntlig smärtstillande (smärtstillande) som inkluderar Tramadol Hydrochloride och paracetamol (även känd som Acetaminophen) i en enda tablett. Tramacet tillverkas av Janssen-Cilag och säljs i Kanada. Paracetamol fungerar som en anti-inflammatorisk och minskar svullnad i skadade vävnader, men forskarna inte helt förstå den mekanism genom vilken Tramadol lindrar smärta. Tramadol gör stimulerar produktionen av endorfiner i hjärnan genom att påverka hjärnans opioida receptorer, men det är inte kemiskt en opioid (läkemedel relaterade till morfin).

Medicinsk användning

Hos vuxna patienter är Tramacet används för att behandla måttlig till svår smärta under korta tidsperioder (fem dagar eller mindre) och rekommenderas inte för barn under 16 Tramacet agerar snabbt, och patienterna brukar uppleva smärtlindring inom en timme efter att ha tagit den.

Risker

Varje individ som redan har upplevt negativa biverkningar av opioider, eller som redan tar opioider bör inte ta Tramacet, eftersom det kan leda till centrala nervsystemet och andningsdepression. Tramadol kan orsaka en ökad risk för krampanfall hos patienter som även tar vissa antidepressiva medel (SSRI-preparat som hämmar återupptaget av serotonin), andra opiater, och mono-amin-hämmare (MAO s). Patienter med epilepsi, huvudtrauma, eller en historia av anfall är också en ökad risk för denna effekt.

Patienter med tidigare leverskada eller som är allergiska mot kodein (ett annat smärtstillande) bör inte ta Tramacet. Tramadol överförs via bröstmjölk och till foster i förväntar mödrar. Det är klassificerad som graviditet klass C, vilket innebär att kvinnor som är gravida, ammande, eller kan bli gravida bör endast använda Tramadol om en läkare har bedömt att fördelarna med att hantera moderns smärta uppväger riskerna för barnet eller fostret.

Biverkningar

Tramacet användning har lett till beslag och dess användning kan orsaka en allvarlig allergisk reaktion, inklusive dödsfall, och kan också leda till nässelutslag, angioödem (svullnad i halsen, ansikte, mun), och andnings oegentligheter. Paracetamol kan också orsaka allergiska reaktioner som kan inkludera magont, illamående och kräkningar.

Tramacet kan orsaka återkalla symptom som inkluderar sömnlöshet, illamående, diarré, ångest, överskott svettas, och smärta. En överdos av paracetamol (mer än 4000 mg dagligen eller 1000 mg i en enda förvaltning) kan orsaka allvarliga och dödliga skador på lever och njurar. En del vuxna har upplevt lever och njurskador vid normala doser, och alkohol förstärker paracetamol har toxiska effekter. Paracetamol överdos kan också orsaka anorexi, illamående, kräkningar, trötthet och gulsot (gul hud).

Dosering

Två Tramacet tabletter innehåller 325 mg paracetamol och 37,5? Mg Tramadol. En typisk dosering rekommenderar att två tabletter var 4-6 timmar som behövs för att lindra smärta. Patienter bör inte ta mer än åtta tabletter på en enda dag, och bör inte ta några andra mediciner som innehåller paracetamol samtidigt som Tramacet.

Paracetamol rekommenderas inte för långtidsbehandling (mer än 10 dagar). Om smärtan kvarstår efter fem dagar ska patienten rådgöra med sin läkare för att diskutera andra metoder för smärtlindring.

Försiktighetsåtgärder

Tramacet kan orsaka dåsighet och yrsel, och kan försämra omdöme, samordning och förmåga att utföra mentala uppgifter. Patienterna ska inte försöka köra bil eller använda tunga maskiner när du tar detta läkemedel. Användningen av alkohol, andra smärtstillande (särskilt opiater), kan sömnmedel och lugnande medel förstärka effekterna av Tramacet och ytterligare försämra mentala och fysiska förmågor.

Hur man behandlar ett ansikte Utslag efter vaxning

Det verkar nästan omöjligt att undvika en taggig utslag som visas i ansiktet strax efter vaxning för första gången, eller efter ett långt uppehåll mellan vaxer. Även efter den fruktade utslag, det finns mycket du kan göra för att både minska smärtan och uppkomsten av ett ansikte utslag.

Instruktioner

Behandla ett ansikte Utslag efter vaxning

1 lugna rash.Reduce svullnad och lugna utslag genom att tillämpa kallt vatten eller is. Doppa en mjuk tvättlapp i kallt vatten eller linda en isbit i en tvättlapp och tillämpa den på utslag, som ni kan tolerera det, i 10 till 15 minuter. Om du inte använder is, åter våt tvättlapp varje par minuter för att hålla det svalt och skönt.

2 Skydda huden under rash.Wash händerna och applicera en antibakteriell salva, som Neosporin, till utslag. Vissa innehåller kortison som också kommer att bidra till att minska smärta och irritation. En antibakteriell salva är viktigt eftersom huden där utslag ligger exponeras och extra känsliga för bakterier.

3 Applicera vitamin E eller Tea Tree Oil.After den antibakteriella salvan har absorberats helt in i huden, applicera en generös mängd av antingen vitamin E olja eller tea tree-olja. Båda är utmärkta på lugnande och hjälper huden att läka. Tea tree olja har antibakteriella egenskaper, som är användbara, men vitamin E olja är mer lättillgängliga. Båda fungerar bra, och valet är en fråga om personlig preferens, kostnad och / eller tillgänglighet. Om du bara hittar kapslar E-vitamin, kan du bryta dem öppna och applicera oljan direkt på huden.

4 Undvik hårda tvål och rengöringsmedel och makeup.Until utslag är läkt, inte sminka över utslag. Även om det är frestande att försöka dölja det, kommer makeup förlänga läkningstiden och kan ytterligare irritera utslag. Också, inte använda tvål eller andra starka rengöringsmedel. Använd ett milt rengöringsmedel som Cetaphil eller Aveeno istället.

5 Fortsätt behandlingen till dess att hudutslagen gone.Keep tillämpar antibakteriella salva och vitamin E eller tea tree olja flera gånger per dag under den första dagen, och vitamin E eller tea tree olja flera gånger per dag tills utslag är borta.

Tips

  • Gnugga eller repa på utslag.
  • Inte sminka över utslag.

Hem rättsmedel för buksmärta

Buksmärta är oerhört vanligt och kan framkallas av ett sortiment av orsaker. Om du inte kan göra det till ett apotek, oroa dig inte, eftersom du kanske kan hitta ett botemedel i ditt kök skafferi. Dessutom kan du förhindra en upprepning av buksmärtor med hjälp av några enkla (och billiga) huskurer.

Identifiera din smärta

Buken är den region mellan ljumsken och bröstet. Detta är ett ganska stort område, och buksmärta kan lokaliseras eller allmän. Exempelvis kan kramper i den nedre delen av buken orsakas av menstruation hos kvinnor, medan smärta i bröstet är vanligtvis förknippas med halsbränna. Isolera den typ av magont du upplever kommer stöd i diagnos och behandling, samt förebygga framtida episoder.
Innan du väljer ett hem botemedel, isolera visst område i smärta. En utmärkt resurs för att hjälpa dig att isolera där det gör ont kan hittas på Homeopati World Community webbplats.

Byt position

Positionen av kroppen kan påverka intensiteten av magsmärtor. Försök att sitta upprätt eller upplyft huvudet om du behöver ligga ner i sängen.

Naturläkemedel

Kamomill te är en utmärkt källa till lättnad för dem som lider av magsmärtor och är särskilt användbart vid behandling av halsbränna.
Hing pulver eller asafoetida, är ett vanligt naturläkemedel mot magont. En studie 2000 vid Mashhad University of Medical Sciences i Iran fram till att kryddan utlöser sammandragning av glatt muskulatur i magen. Gör en pasta genom att blanda asafoetida pulver med olivolja. Massera in i naveln i en cirkelrörelse.
Ingefära är också en utmärkt hem botemedel mot magont. Drick ingefära te eller tillämpa en ingefära pasta till naveln. Blandning ingefära med citron och socker (eller bara dricka ginger ale) är ett utmärkt botemedel mot magsmärtor, enligt natur-homeremedies.org.
Andra örter som kan lindra magont inkluderar bockhornsklöver, fänkål, koriander, selleri frön, lagerblad och biskopens ogräs.

Probiotika

En undersökning från 2006 genomförts vid det franska nationella institutet för hälsa och medicinsk forskning, Frankrikes nationella organisation för folkhälsoforskning, fann att lägga probiotika till en daglig diet kan minska buksmärtor återfall, särskilt om provocerad av colon irritabile. Probiotika är goda bakterier som hjälper till att bibehålla en hälsosam miljö i tarmen. Yoghurt är den vanligaste och välgörande källa probiotika, men kompletterar också kan köpas i hälsokostbutiker.

Förebyggande

Vanligtvis är buksmärtor orsakade av kost, vilket noteras i organicfacts.net s hjälp artikel, "Hem rättsmedel för Buk Pain." Du kan förhindra buksmärtor genom att eliminera kryddig, fet och stekt mat från kosten. Drinking tillräckliga mängder vatten och undvika koffein kommer också bidra till att förhindra återkommande buksmärta.

Varning

Enligt Mayoclinic.com är buksmärtor vanligtvis inte anledning till oro. Men ihållande invalidiserande smärta kan kräva läkarvård. Se en läkare om du får blodig avföring, kräkningar eller ihållande illamående, gulfärgning av hud eller ömhet och svullnad i buken. Om smärtan kan vara relaterad till en skada, kontakta läkare för att förhindra ytterligare skador.

Homeopatiskt medel för neuropatisk smärta

Neuropatisk smärta är en smärta som typiskt ångar från en underliggande sjukdom som diabetes, toxin exponering, hiv, undernäring eller karpaltunnelsyndrom. Detta tillstånd kan åtföljas av symptom av domningar, kraftiga smärtor, muskeltrötthet, slöhet eller brännande. Det finns flera homeopatiska läkemedel för att behandla detta tillstånd.

Homeopatisk

Det finns flera olika typer av neuropatisk smärta som kan uppstå. Det är bäst att identifiera dina symtom och välja lämplig åtgärd.

Om du har en huggande smärta, stickningar, brännande, domningar och svullnad i händer och fötter behöver Stormhatt för att lindra dessa symptom. Belladonna används för skytte smärtor i höften, ryggen och låren. När denna behandling behövs kommer du att uppleva plötslig smärta och rodnad i dessa områden.

Cantharsis är en åtgärd som kommer att lindra smärta i fotsulorna. Denna Homepathic åtgärd kan användas för att minska eventuella brännande eller stickningar kan uppstå. Om du upplever smärta eller brännande i dina axlar behöver Fer Phos att lindra denna smärta. Dessa symtom kan åtföljas av svullnad i händerna. Behandla muskelkramper eller muskelryckningar med Mag Phos. Hypericum är ett homeopatiskt medel för att lugna neuralgi. Smärta i dina fingrar, tår och lemmar är tecken på att du behöver denna behandling.

Varning

Fråga alltid din läkare innan du tar homeopatiska medel för att se till att du har rätt dos för ditt symptom. Det är bäst att behandla orsaken till din neuropatisk smärta och inte bara symptomen. Din läkare kommer att informera dig om det bästa sättet att införliva homeopatiska medel med din nuvarande behandlingsform för alla relaterade tillstånd.

Undvik att använda homeopatiska medel i 30 minuter efter att ha ätit. Det är bäst att undvika kaffe, mint eller mint tandkräm när du tar homeopatiska läkemedel mot neuropatisk smärta. Dessa poster kan minska effekten av vissa åtgärder.

Örter och Näringsämnen

Skullcap är en korrigerande åtgärd som används för att lugna nervsystemet. Tillsätt 15 droppar av detta näringsämne till en 8-oz.glass vatten, i ett schema med sex gånger per dag för att minska neuropatisk smärta. Du kan också ta 100 milligram (mg) av vitamin B-6 med den rekommenderade dosen av vitamin B-komplex för att lindra denna smärta. Ett två gånger daglig dos av 800 mg av Magnesium hjälper till att jämna och lugna nervsystemet.

Homeopatiskt medel för kronisk ledsmärta

Ledvärk kan orsakas av många villkor, inklusive artros, bursit, immunsystemsjukdomar som reumatoid artrit och lupus, och sjukdomar som hepatit, borrelia och reumatisk feber. Skada - vare sig från en fraktur, stukning eller repetitiva överanvändning - kan också orsaka ledvärk, liksom fetma. Om smärtan är svår, oförklarlig eller varar mer än tre dagar, bör du se först en läkare för att utesluta allvarliga tillstånd. Men många människor rapporterar verklig befrielse från homeopatiska läkemedel för kronisk ledvärk, särskilt smärta från åldrande eller överanvändning.

Hur Homeopati Works

Homeopati, som grundades av Dr Samuel Hahnemann i den 19: e talet, bygger på principen att "liknande botar liknande." Världsdelen mängder naturliga ämnen administreras i ett försök att stimulera kroppens försvar och lösa symptom; vanligen de ämnen är de som, i högre doser, skulle förorsaka de exakta symptom hos en frisk person. En annan viktig grundsats i homeopati är "Lagen om infinitesimals" - tron ​​att lägre dos, desto mer läkande effekt. Homeopatiska substanser löses i vatten eller alkohol flera gånger i följd, varför homeopatiska utövare kan administrera substanser som i högre doser skulle vara giftiga.

Rättsmedel

Även om alla homeopatiska medel för ledvärk är avsedda att lindra obehag, minskar inflammation, och läka vävnad används olika lösningar används för olika typer av smärta. Arnica, från fjället prästkragar, används oftast för smärta efter blåmärken skador och smärta från artrit och överanvändning; bergsklättrare i 16-talet enligt uppgift tuggade växterna för att lindra smärta från faller. För bästa resultat behöver arnika som skall vidtas på den första symtomdebut. För smärta som följer rörelser, kan homeopatiska utövare rekommendera Bryonia, tillverkad av vilda humle. För brännande, stickande ledvärk i kombination med svullnad och inflammation, apis - tillverkade av bigift - är föreskrivet. För ledvärk med stelhet, rhus toxicodendron - är behandling av valet - utvinns ur gift murgröna blad. Ruta - gjord av rue bitterwort - används också för styvhet och för belastningsskador. Mindre vanligt, pulsatilla, utvinns ur äng anemon och Causticum - kalium hydrate - får användas.

Smärta Använda Catfish Oil

Studier har visat att havskatt olja är ett utmärkt sätt att minska smärta, stelhet och inflammation. Äta havskatt, speciellt vilda havskatt, kan förse dig med omega-3-fettsyror. Studier har visat att havskatt olja har varit till nytta för patienter som lider av reumatoid artrit, bursit, cystit, endometrios, dysmenorré, smärta i nacke, ryggont och smärta i lederna. Forskning visar att havskatt olja ökar produktionen av serotonin i kroppen.

Fördelar med Catfish Oil

Catfish olja, samt fiskolja, bidrar till att minska nack-och ryggsmärtor. Enligt kinesisk medicin, hjälper havskatt olja främjar friska leder, minskar smärta och svullnad. Catfish Olja hjälper patienter som lider av bursit, genom att minska inflammation, vilket i sin tur minskar smärtan.

Reumatoid artrit

Enligt Journal of American Dietetic Association, innehåller havskatt omega-3 fettsyror. Studier har visat att konsumera havskatt, havskatt, fiskolja och omega 3-fettsyror kommer att minska risken för cancer och inflammation orsakad av reumatoid artrit.

Nacke eller ryggont

Enligt den amerikanska medicinen av National Institutes of Health "omega-3 EFA fiskolja tillskott verkar vara ett säkrare alternativ till NSAID för behandling av icke-kirurgisk nacke eller rygg." NSAID står för icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, som orsakar sår i vissa patienter. Catfish olja är ett utmärkt alternativ till läkemedel, för behandling av nacken eller ryggen, och har visat sig vara lika effektiva för att minska smärta.

Cystitis

Catfish, havskatt olja kapslar, fiskolja och havskatt olja tillskott, kan lindra smärta från patienter som lider av reumatoid artrit och blåskatarr.

Seratonin

Enligt Dr Barry Spears, VD för Zone Labs, med betydande doser av omega-3-fettsyror (som finns i catfish olja) ökar produktionen av serotonin i kroppen. Seratonin är ett hormon som får dig att må bra. Må bra kan distrahera dig från smärta och lyfta din sprit.

Endometrios och Dysmenorré

Enligt Mother Nature.com, havskatt olja och fiskolja kan hjälpa patienter som lider av endometrios och dysmenorré (smärtsamma kramper).

Förbrukning av Catfish Oil

Du kan konsumera havskatt olja genom inköps kosttillskott, kapslar, eller så kan du helt enkelt äta havskatt, vilket är mycket lågt i kvicksilvernivåerna, och innehåller omega 3-fettsyror. Näringsämnena i havskatt främja utvecklingen av hjärnvävnad.

Homeopatiska läkemedel för smärta under förlossningen

Homeopati, en form av alternativ medicin bygger på principen om "lika botar lika", behandlar patienter som använder utspädd beredningar som vid högre doser skulle ge symptom som liknar dem de används för att bota. Enligt Barnmorske Idag erbjuder homeopatisk medicin ett säkert och effektivt sätt att lindra förlossningssmärta. Medan de flesta homeopatiska preparat består av naturliga ingredienser, kom ihåg att dessa behandlingar är ofta ganska stark medicin. Rådgör alltid med din vårdgivare innan du tar någon typ av homeopatiskt medel.

General Labor Remedies

Homeopati Idag rekommenderar att ta en förlossning förberedelse klass samt en kurs i avslappning utbildning för att förbereda för förlossningen. De föreslår att självhypnos kan lindra mycket av den smärta och obehag i samband med förlossning. Om du upptäcker att du behöver smärtlindring under förlossningen, kan en homeopatisk förskrivaren rekommendera ett antal förberedelser för att hjälpa dig.

För att aktivera avkoppling, homeopater rekommenderar ofta Belladonna, vilket kan dämpa oro och deliriousness. Försök Stormhatt vid tillfällen då du befinner dig panik på grund av till synes outhärdlig förlossningssmärtan. Cimicfuga (silverax) kan användas för krampaktig smärta eller hjälpa trösta dem som finner någon typ av smärta outhärdlig. Om du tröttnar lätt och hade en tendens att frossa i skräpmat under graviditeten, kanske Calcarea Phosphorica hjälpa dig att klara påfrestningarna i arbetskraft. Om din kropp är fortfarande utmattad på grund av upprepade detalj ihop mödor eller överansträngning kan Carbo Vegetabilis erbjuda några ytterligare styrka. Arnica lindrar muskelbristning på grund av ansträngning och kan behandla chock. När du känner att du inte kan stå något mer arbete och vill sluta och gå hem, kommer en beredning av Pulsatilla hjälper dig att hålla igång. När en kvinna upphör att utvecklas i sitt arbete och det verkar kört, kommer en lösning av Cimicifuga hjälpa vidga livmoderhalsen.

För att undvika att riva eller sträckning i slidan eller urinblåsan, många förskrivare rekommenderar en beredning av Sulphur. Och Staphysagria, erbjuds ofta efter en C-sektion eller episiotomi, hjälper kvinnor att läka snabbare. En annan medicin som hjälper till med healing är en tinktur av ringblomma, speciellt när den tillämpas som en salva på det skadade området.

Ryggont och Posterior Presentation

Bakre presentation, vilket är när barnets huvud står inför moderns fronten i stället för ryggen, ofta orsakar extrem ryggsmärtor under hela förlossningen. Homeopatisk medicin kan erbjuda säker, effektiv lindring för smärta samt eventuellt hjälpa barnet flytta till ett mer önskvärt födelseprocess position. Om du upplever smärta i ländryggen och känna förlossningsvärkar som back-bryta smärta, en beredning av Kali CARBONICUM (kaliumklorid) erbjuder lättnad. Gelsemium (gul jasmin) lindrar förlossningssmärta hos kvinnor som är helt vidgade men har problem trycka ut barnet i förlossningskanalen på grund av dess placering. Rävkaka (gift mutter) kan hjälpa till att lindra värkarna drabbades hela ryggen och ändtarmen.

Homeopatiska läkemedel för akut skada smärta

Smärta från akuta skador kan bero på mindre brännskador och nedskärningar i de som erhållits från idrottsrelaterade aktiviteter, såsom muskel stam, stukningar och blåmärken. Förutom att använda RIS (vila, is, kompression och höjd), kan homeopatiska läkemedel lindra smärtan från akuta skador och hjälpa tillbaka kroppen till ett naturligt tillstånd av balans.

Bryona

För joint-typ smärta från skador, ta en 30c dos av Bryonia var fjärde timme i högst två dagar. Bryonia, även känd som Bryony och vilda humle, är en medlem av jättepumpa familjen. Botemedlet Bryonia kommer från växtens rötter och har använts som ett homeopatiskt medel för många krämpor i flera hundra år, bland annat huvudvärk och joint-typ smärtor.

Arnica

När akuta skador innebära chock och trauma, ta en 30c dos av Arnica vart 3-4 timmar tills symptomen avtar, med maximalt fyra doser per dag. För mindre brännskador och skållning, ta en 30c dos av Arnica var 15 minut, med högst tre doser om dagen. Arnica är en ört hemma i Europa och Sibirien, men det finns också många arter av det som växer i USA och Kanada. I homeopati, är Arnica används ofta som ett botemedel i första hjälpen situationer samt de som härrör från akut skada såsom stukningar eller stammar till lederna. Det fungerar särskilt väl för att undvika muskelvärk om den används både före och efter, sport-relaterad verksamhet.

Ruta

För skador med smärta relaterad till stukningar och sträckningar, ta en 6c dos av Ruta fyra gånger dagligen tills stelhet och smärta avtar, med högst två dagar. Ruta är en vintergrön buske, infödd till Medelhavet och delar av Asien och är också kallad Rue och Herb of Grace.

Hypericum

För smärta från skärsår och skrubbsår, ta en 30c dos Hypericum varannan timme tills smärta minskar, för högst tre dagar i rad. För mindre ögon och öronskador, ta en 30c dos Hypericum varje halvtimme tills symtomen avtar, för mer än maximalt 10 doser. För skador som inkluderar skytte-typ smärtor, ta en 16c dos Hypericum varje timme tills smärtan avtar, med maximalt fyra doser per dag. Hypericum, även kallad johannesört, är en flerårig blomma hemma i Europa, Asien och i Nordamerika.

Ledum

För mindre skärsår och skrubbsår, ta en 6c dos Ledum varannan timme för högst sex doser. För akuta skador såsom svider som involverar både smärta och svullnad, ta en 6c dos Ledum var åttonde timme i högst tre dagar. Ledum är en av de vanligaste homeopatiska läkemedel är lämpliga för många akuta skador såsom skärsår, skrubbsår, sticksår, ögonskador och stick. En vintergrön buske, finns i hela Nordamerika, är Ledum också kallad Marsh te eller skvattram.

Homeopatiska läkemedel för ischiassmärta

Ischias kan orsaka en mängd olika tillbaka smärta symptom eftersom det innebär ischiasnerven, som är ansluten till andra nerver i både bäckenet och ryggraden. Symtomen varierar från benet domningar, smärta och svaghet. Homeopatiska medel är säkra och effektiva och kan lindra många av ischias är smärtsymtom. Homeopatiska medel är potent, men mycket utspädd. AC dos innebär att den har spätts 100 gånger; en X dos betecknar det har spätts ut 10 gånger.

Aconite

Botemedlet Stormhatt i 30C dos ibland ordinerats av homeopater till dem med ischias smärta när personlighets symtom är en allmän rädsla för stora grupper, rastlöshet, otålighet och en medföljande känsla av förtvivlan. Stormhatt är rätt åtgärd när en individs smärta symptom tenderar att öka när de utsätts för värme, frisk luft och vila och förvärras i kyla och i utkasten.

Colocynthis

När personlighets symtom är irritabilitet, förlägenhet och undertryckt ilska, är en 6C dos Colocynthis ibland ut för dem som lider med ischiassmärtor. Colocynthis är rätt åtgärd när individens symtom förbättras genom att applicera tryck eller värme på det drabbade området och när symtomen förvärras av exponering för emotionell stress, kyla och fuktigt väder.

Ammonium chloratum

Ammonium chloratum i 6C dosen ordineras ofta för olika ledvärk, men det är också till hjälp för ischias också. Ammonium chloratum är den lämplig åtgärd när individen uppvisar gripandet, allmän melankoli och när fysiska symptom förbättras när han utsätts för frisk luft, böjd över och förvärras när individen går upprätt eller sätter sig.

Tips och varningar

Konsultera en professionell sjukvårdspersonal om symtomen inte förbättras inom 48 timmar.
Denna information är inte avsedd att användas för att användas som en ersättning för professionell medicinsk rådgivning, är den avsedd endast i informationssyfte.
Aldrig själv ordinera; konsultera en licensierad, professionell homeopat för korrekt dosering och rättsmedel.

NEURALGISK Smärta

NEURALGISK smärta, även kallade neuralgi, är smärta längs reaktionsvägen av en nerv eller nerver i kroppen. Smärtan är vanligen intermittent, men kan vara svår. Människor i alla åldrar kan uppleva neuralgisk smärta, men efter 45 års ålder är den vanligaste tiden att drabbas.

Orsaker

Orsaker till NEURALGISK smärta innefattar skada eller irritation på en nerv. Orsakerna till skador kan inkludera sjukdomar såsom diabetes, infektioner såsom bältros eller lyme sjukdom, trauma på nerven och tumörer trycker mot närliggande nerver.

Symptom

Symtom på NEURALGISK smärta smärta längs vägen för de drabbade nerven, skarp stickande smärta som kan också kännas som en brännande smärta, svaghet i muskler i området för de drabbade nerv och en ökad känslighet för huden där de drabbade nerven ligger .

Typer

Det finns flera typer av neuralgisk smärta. Postherpetisk neuralgi orsakas av bältros virus och smärta kommer att köra längs nerverna viruset har angripit, oftast längs bålen. Trigeminusneuralgi påverkar trigeminusnerven som går från hjärnan till ansiktet orsakar smärta i läppar, haka, kinder och tandkött på ena sidan av ansiktet. Occipital neuralgi smärta uppstår vid basen av skallen och inkluderar stickningar och domningar.

Diagnos

Läkaren utför en fysisk undersökning för att kontrollera muskelmassan, triggerpunkter smärta och eventuella konstiga hudförnimmelser. En MR avslöjar nervskada eller en eventuell tumör snatta en nerv. Ett blodprov kan tas för att kontrollera om höga blodsockernivåer, ett tecken på diabetes.

Behandling

Behandling för NEURALGISK smärta beror på plats och typ av neuralgi. Mediciner kan omfatta antidepressiva som amtriptyline att avlyssna smärta meddelanden från nerver till hjärnan. Anti-beslag läkemedel såsom gabapentine trycka nervsmärta. OTC-läkemedel såsom Tylenol och Alvedon kan minska nervsmärta. Injektioner av kortikosteroider i det smärtande området kan ge smärtlindring och minskar inflammation kring nerven.

Tips

Du kanske kan undvika smärtsamma NEURALGISK attacker bestämma vad som orsakar eller utlöser dem. Diabetiker bör hålla strikt kontroll över sitt blodsocker för att undvika nervskador. Antivirala läkemedel som tas efter diagnos av bältros kan förhindra postherpetisk neuralgi. Undvik mycket varma eller kalla föda eller dryck om du har munnen eller ansiktssmärta eftersom dessa bara irritera redan skadade nerver.

Neuropatisk smärta Riktlinjer

Neuropatisk smärta, även kallad neuropati, är smärta upplevs när en nerv har skadats eller skadad. Den nervsmärta kan bli kortvarig eller bli kronisk beroende på nerven och typ av skada. Nerver skickar smärtsignaler till och från hjärnan, och när skadade, kommer de nervsignaler sluta fungera.

Orsaker

Neuropatisk smärta kan orsakas av sjukdom såsom bältros, diabetes, AIDS och multipel skleros. Övriga villkor som bidrar till nervskada inkluderar alkoholism, spinal kirurgi, kemoterapi, rygg, höft och benproblem och amputation.

Symptom

Symtom på neuropatisk smärta inkluderar stickningar, domningar, brännande eller stickande smärtor. Smärta kan komma och gå eller stanna en längre tid. En nypa kan kännas som en stickande smärta eller du kan känna smärta från något så mjukt som en fjäder eller en sval bris. Känsla förnimmelser kan också äventyras och inkluderar inte känner intensiv värme eller kyla.

Diagnos

Din läkare kommer att undersöka smärtsamma områden och ställa frågor om vilken typ av smärta upplevs. Han kan begära blodprov för att se om en underliggande sjukdom som diabetes orsakar nervskada.

Mediciner

Behandling för neuropatisk smärta kommer att omfatta behandling av sjukdomen om det är orsaken till nervskada, eller genom att behandla symptomen eftersom det inte finns något botemedel mot neuropati. Antikonvulsiva såsom Lyrica och Neurontin har ordinerats för nervsmärta. Drogerna avlyssna smärtsignaler från hjärnan och kan förbättra sömnen och ta bort smärtan. Tricylic antidepressiva såsom Elavil har ordinerats att hjälpa till med nervsmärta och depression. Receptbelagda smärtstillande kan förskrivas för korttidsbruk på grund av risken för beroende.

Injektioner

En nervblockad injektion är ett skott av bedövningsmedel i eller runt det skadade nervområdet. Denna typ av behandling blockerar smärta meddelanden från hjärnan. Smärtstillande medel kan levereras direkt in i ryggraden med en serie injektioner eller kontinuerligt genom en implanterad pump.

Kirurgi

Kirurgi för neuropatisk smärta kan inkludera kirurgisk dekompression som innebär att ta bort vävnad som komprimerar en nerv. Ryggmärgsstimulering innebär en kirurg att sätta in en liten tråd nära ryggmärgen. Tråden är ansluten till en enhet som kommer att skicka små mängder el till skadade nerver blockerar smärtsignaler till hjärnan.

Ischias gluteus maximus Smärta

Mild till svår smärta i en uppsättning av muskler kallas gluteus maximus kan betyda att du upplever symtom på en attack av sciatia. Den smärta som du känner är oftast på ena eller andra sidan i baken (eller skinkorna), möjligen som strålar ner benet. Du måste behandla symptomen, men du måste också hitta och behandla orsaken till dessa symtom.

Identifiering

Den gluteus maximus är den största av tre uppsättningar av muskler som styr båda sidorna av skinkorna. Ordet gluteus kommer från det grekiska ordet gloutos, vilket innebär skinkor. Dessa muskler inkluderar gluteus maximus (den största, starkaste och yttersta av dessa muskler), gluteus medius (mitten muskeln) och gluteus minimus (den minsta och innersta).

Den gluteus maximus muskeln arbetar för att utvidga och utåt rotera höften. Det hjälper också överkroppen för att förlänga (båge och böj) på stammen. Du kan inte sitta, stå, gå eller vara rörlig utan motsvarande full nytta av din gluteus maximus och andra sätesmusklerna.

Effekter

Ischias är både ett symptom och ett tecken på en bakomliggande orsak. Även känd som ischias neurit, uppstår ischias när ischiasnerven - en lång nerv som går från skinkan ner genom baksidan av låret och vaden, i foten - blir komprimerad eller inflammerade. Denna inflammation orsakar ischiassmärta, som du kan känna i gluteus maximus muskeln, även om det faktiskt förekommer i nerv i sig.

Ischiassmärta kan vara mild till olidlig, och du kan känna det hela tiden längden på nerven. När smärtan är centrerad i gluteus maximus, kompromisser det sitter, står, går och alla typer av lägre kroppsrörelse. Även medan vila, kan du känna ischias smärta i gluteus maximus.

Orsaker

Ischias har ett antal orsaker, och du måste överväga alla möjligheter. Orsaker kan vara: spinal diskbråck, spinal stenos och piriformis syndrom (eller så kallad mjukdelstriggerpunkter).

Piriformis syndrom, en trolig orsak till ischias, resulterar från lågt blodflöde till nerven. Piriformis kan uppstå på grund av skada eller kronisk muskelsammandragning, graviditet, arbetsrelaterade skador och dålig hållning. Stressen över att behöva sitta under en lång tid, som när man kör bil eller reser på långa flygflyg, kan också bidra.

Behandlingar

De goda nyheterna om ischias är att det så småningom kommer att försvinna, särskilt om du känner igen den underliggande frågan och ta itu med det ordentligt. Du måste behandla både orsak och symtom, dock, och vidta åtgärder för att lindra smärtan, vilket kan vara konstant och försvagande.

Initial behandling kan innefatta antiinflammatoriska eller paracetamol läkemedel, narkotika (om smärtan är svår) och steroidinjektioner. Alternativt gäller is förpackningar för att minska nervinflammation och fuktig värme för att lindra muskelspasmer som ischias kan orsaka.

Du läkare kan rekommendera icke-kirurgisk ryggradskompression, och om orsaken är ett diskbråck, kan hon föreslå operation. Den goda nyheten är dock att 90 procent av skiv prolapses kräver ingen operation.

Ytterligare behandlingar

Efter den första attacken av ischiassmärta har lättat, kan du utforska andra behandlingar för att hjälpa dig att bli fungerar fullt ut igen och att hålla villkoret från att återvända. Behandlingar inkluderar sjukgymnastik, kiropraktik behandlingar, massage och akupunktur.

Terapi för neuropatisk smärta

Neuropatisk smärta är ett kroniskt smärttillstånd där nervtrådarna själva skadas eller skadas. Skadade nerver skickar felaktiga signaler till hjärnan och korrelerar smärtcentrum. Även om det inte finns något botemedel mot neuropatisk smärta, olika behandlingsalternativ är tillgängliga.

Mediciner

Mediciner regelbundet föreskrivs för neuropatisk terapi. Antidepressiva läkemedel och antiepileptika är den vanligaste och normalt förskrivs tillsammans för att bekämpa smärta. Även krämer kan förskrivas för att ansöka till huden för smärtlindring. Flera tillämpningar av krämen kommer att behövas för att känna någon typ av lättnad.

Nervblockader

Nervblockad är ett bedövningsmedel eller steroid som injiceras direkt in i nerven där smärtan finns. De anestetiska blockerar smärta signal skickas till hjärnan. Om hjärnan inte ta emot signalen, kommer smärtan inte att märkas. Injektionerna är normalt kort sikt lindring och kan behöva ges igen om några månader. Agenterna i injektionerna minskar inflammation och bryta den onda cirkeln av smärta.

Avancerade behandlingar

När injektioner eller mediciner inte ger lindring finns det mer avancerade neuropatiska terapier. Ryggmärgsstimulering levererar elektrisk ström till ryggmärgen och stör de smärtsignaler. En enhet implanteras kirurgiskt till ryggmärgen och kan ha antingen en intern eller extern strömkälla.

Spinal pumpar implanteras under ett kirurgiskt ingrepp och administrerar smärts direkt till ryggmärgen. Morfin är normalt läkemedel som används och läggs varje vecka eller månad till pumpbehållaren. Båda behandlingar har provkörningar först för att se om behandlingen är effektiv för varje individ.

Psykologisk terapi

Kronisk smärta kan ha en förödande effekt på ditt liv, vilket gör att du i en deprimerad känslotillstånd. Vissa psykologer har specialiserat behandlingar för dem som kronisk smärta och kan hjälpa dig att hitta verktyg för att lindra smärtan. Med hjälp av meditation och avbildningstekniker kan hjälpa dig att slappna av och göra det känns som om du kan hantera och ha makt över smärtan.

Hem rättsmedel för tand & Jaw smärta efter operation

Efter tandkirurgi, kan tandköttet bli inflammerat och irriterad. Naturligtvis beroende på svårighetsgraden och omfattningen av det arbete som utförs, det kan läggas misär på grund av läkning av käkbenet eller tänderna. Tänk på att nerver kör genom benet, in i tänderna och kan också vara en källa till obehag och smärta. Eftersom det finns flera faktorer som kan en hem botemedel arbeta för en situation, men inte för alla. Och alltid tala med din muntliga kirurg först om eventuella åtgärder som du vill prova.

Bedövande Pain

En enkel åtgärd är att swish varmt saltvatten i munnen. Salt har många positiva egenskaper, bland annat antiseptiskt. Saltvatten kan potentiellt sting. I så fall har du kanske blandat för mycket salt i vattnet. Det kan sticka värre när det handlar om en sprucken tand. Men generellt är saltvatten säkert att använda på vävnader nyligen traumatiserade genom kirurgi.

Ice förpackningar är ett annat sätt att hjälpa domnade smärtan. Helt enkelt tillämpas på den sida av käken där det gör ont. Du kan även hålla en isbit direkt i munnen under anbudsområdet. Is hjälper till att kyla ner inflammationen och minska smärta.

Massera försiktigt tea tree olja eller annat gummi-bedövande produkt på den ömma punkten. Definitivt tala med din kirurg först för att avgöra hur lång tid efter operationen måste du vänta med att tillämpa aktuella bedövande medel till snittet området.

Rölleka rot agerar som ett anestetikum. Ta sticklingar av den färska roten eller använd bladen och tillämpa dem direkt på tandköttet eller tänderna för att lindra smärta. Återigen, tala med din läkare först.

För blödning och smärta, ta en kyld blöt tepåse, insvept i en bit gasbinda och håll den mot såret. Den garvsyra constricts små blodkärl, hjälpa dem bilda blodproppar. Våta tepåsar hjälper också att minska svullnad.

Försiktighetsåtgärder

Efter varje operation, akta er för att använda blodförtunnande medel. Ginko biloba och vitamin E kan orsaka ytterligare blödningar på grund av detta. Aspirin är också ett blodförtunnande medel, och så det enda smärtstillande som tas skall vara de som rekommenderas av den muntliga kirurgen. Om du använder några andra smärtstillande eller är på receptbelagda blodförtunnande, se till att din oral kirurg är medveten om vad du tar. Vitlök, också kan orsaka blödning. Som sådan, om du tar vitlök, ska du avbryta användningen en vecka före operationen och vänta för att återupptas efter suturerna har läkt. Mattram och ginseng kan också orsaka blödning.

Avkopplande örter, som kava kava och johannesört kan öka effekten av anestesi och bör sättas ut ungefär en vecka före operationen.

Läkning Hjälpmedel

Den homeopatiskt medel, slåttergubbe, används för att minska trauma och svullnad. Det används ofta för eventuella blåmärken situationer och kan hjälpa till att snabba återhämtning efter operationen. Arnica kan tas i tablettform, upplöses under tungan. Den finns även tillgänglig som en aktuell gel; se till att läsa förpackningens anvisningar för användning.

Kryddan curcumin har antiinflammatoriska egenskaper och så även den i din kost kan också hjälpa till att lindra den tillhörande svullnad och smärta på grund av operation.

Hur man använder olivolja & citron Externt att bota muskelsmärta

Även om både ingredienser används ofta i köket, olivolja och citron har också externa läkande egenskaper, och kan användas externt för att behandla muskelsmärta och obehag. Om du lider av muskelkramp, värk, ömhet eller smärta, överväga följande behandlingsplaner för att minimera obehaget.

Massage

Miljoner amerikaner lider av muskelstelhet någon gång i livet. För en naturlig, homeopatiskt medel, holistiska experter rekommenderar patienter att massera en naturlig formel av olivolja, citron, kamomill knoppar, vitlök och vodka i ömma, stela muskler. För att förbereda lösningen, tillsätt saften av en halv citron, två vitlöksklyftor (finhackad), två kamomill knoppar och 1 msk. vodka till en halv kopp olivolja. Låt blandningen sitta i nio dagar för att marinera, sedan rör kombinationen och massera in ömma muskler omedelbart.

Bad

En ytterligare lösning, som kan användas för att minska muskelsmärta är en kombination gjord av ingefära, lavendel, citronjuice och mejram extrakt. Denna lösning bör läggas till ett varmt bad vatten för en stimulerande upplevelse som bidrar till att minska muskelsmärtor och stelhet. För att kombinera två droppar lavendel och mejram till en droppe ingefära. Tillsätt 1 msk. olivolja och 1 tsk. citronsaft. Kombinera blandningen med en kopp Epsom salt och lägg i varmt vatten. Blötlägg i 30 minuter för bästa resultat.

Wrap

Många människor lider av benet stelhet efter en lång dag av arbete, särskilt i yrken som kräver att personen ska stå, till exempel undervisning eller byggnadsarbete. Om du lider av benet stelhet, mätta en varm trasa i olivolja. Därefter vira trasan runt de drabbade musklerna och låt sitta i 10 till 15 minuter. Glöm inte att ändra komprimera om smärta eller stelhet fortsätter efter denna tid.

Naturliga sätt att lindra artrit smärta

Artrit orsakas av inflammation i lederna och åtföljs ofta av smärta, svullnad, stelhet och rodnad. Symtomen kan vara så mild som en mindre värk eller lika allvarlig som en extrem missbildning. Förutom medicinering och motion, det finns naturliga sätt att lindra artrit smärta och inflammation.

Karosseri

Massage terapi kan användas för att behandla smärta och stelhet i artrit, stimulerar produktionen av smärtstillande endorfiner i kroppen, minskar stresshormoner och förbättra sömnen och immunförsvaret. Leta efter en massageterapeut som har erfarenhet av att hjälpa människor som lider av artrit. Vissa delar av massage kan vara till hjälp för artrit drabbade.

Akupunktur och akupressur är båda gamla kinesiska metoder som används för att lindra smärta. Akupunktur använder nålar för att stimulera vissa punkter på kroppen som kallas meridianer eller kanaler. I akupressur, använder utövaren fingrar istället för nålar. Fördelar inkluderar frisättningen av endorfiner och anti-inflammatoriska egenskaper. Hitta en läkare som är licensierad och certifierad.

Diet

Rätt kost kan hjälpa din kropp hantera symptomen på artrit. Mättade fetter ökar kroppens inflammatoriska svar, orsakar mer gemensamt och vävnadsinflammation. Friska riktlinjer kost från University of Washington säger att en person bör äta en varierad kost, upprätthålla en idealvikt, undvika för mycket socker, natrium, fett och kolesterol, äter mat med högt stärkelse och fibrer och måttlig alkoholintag. Ett bra utbud av mat bör innehålla bröd och spannmål, frukt, grönsaker, fågel, fisk, magert kött, torkade bönor och magra mejeriprodukter.

Matkänsligheter kan också förvärra symtomen. Det är en ovanlig form av artrit som faktiskt orsakas av veteprodukter (glutenintolerans). Gikt kan påverkas negativt av stora mängder alkohol, buljong, såser, sardiner, ansjovis, njurar, lever och bräss.

Kosttillskott

S-adenosylmetionin (SAM) är en kemikalie som finns naturligt i kroppen. SAMe är föreskrivna i Europa för depression och artrit smärta och inflammation. När SAMe tas genom munnen, är det inte effektivt tas upp av kroppen. Det finns inga stora, välkontrollerade studier för medicinering. Biverkningar inkluderar gastrointestinala ångest eller incidenter av extrem oro. Detta är en dyr komplement som bör vidtas under ledning av en läkare eller sjuksköterska.

Glukosamin sulfat är ett näringsämne med antiinflammatoriska egenskaper, vilket har betydligt mindre toxicitet som icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel såsom ibuprofen och naproxen. Glukosamin sulfat kan också bidra till att förhindra ytterligare förluster av brosk, speciellt i artros. Glukosamin sulfat kan fördröja eller förhindra behovet av gemensamma placering när det tas på lång sikt.

Fiskoljor innehåller omega-3 fettsyror och kan bidra till att lindra smärta och gemensamma ömhet hos patienter som lider av reumatoid artrit. Förmåner kan ta flera månader för att vara märkbar. Eventuella biverkningar av att ta fiskoljor inkluderar gastrointestinal distress.

Vitamin A, B1, B3, B6 och E kan leda till ökad flexibilitet och kan hjälpa till att förhindra artrit. Bor är ett mineral som stöd i kroppens upptag av kalcium. Ta 6 mg av bor en dag.