naturliga botmedel mot springmask

Naturliga botemedel mot svettiga handflator

Svettiga handflator kan vara ett pinsamt, isolering och socialt besvärliga tillstånd. Det kan göra att du förlorar greppet om objekt som dörrhandtag och bil dörrhandtag, och kan göra människor lever i rädsla för en vänlig handskakning. Det finns några medicinska åtgärder som kan lindra svettiga handflator, men de flesta involverar kirurgi, kemiska injektioner och milda elektriska stötar. Det är därför många människor väljer naturliga, billiga och lättillgängliga alternativ, såsom deodorant, te och akupunktur, innan mer drastiska åtgärder.

Deodorant

Samma aktiva ingredienserna i deodorant som arbetar för att hålla dina armhålor torrt kan hjälpa handflatorna. Stephen M. Purcell, DO, ordförande för hudkliniken på Philadelphia College of Osteopathic Medicine och refereras i The Doctors bok hem rättsmedel
II, säger att leta efter deodoranter som lista aluminiumklorhydrat, vilket är ett torkmedel, bland sina ingredienser. Du kan dra dessa deodoranter längs handflatorna för att minska svettning. Solid bar deodoranter tenderar att fungera bäst, eftersom de är relativt torr, vilket innebär att de inte kommer att lämna en klibbig film eller gel-liknande röra på händerna. De bör dra in händerna i ett relativt rent sätt. Om något överlämningar, lätt blot händerna med en pappershandduk. Håll en resestorlek deodorant med dig för reapplications.

Sage Tea

I en studie utförd av School of Medicine, Isfahan University of Medical Sciences, 35 patienter med hyperhidros, eller överdriven svettning, behandlades med antingen salvia te eller placebo tre gånger om dagen i sex veckor. Den grupp som behandlades med salvia te såg en minskning av svettning 37 procent. Om du vill använda salvia te mot svettiga handflator ska du köpa te som innehåller fem procent salvia. Brygga te och låt dra en till två dagar. Sila teet och dra handflatorna i den. Du kan också dra en trasa i te och placera den i dina händer.

Akupunktur

Akupunktur är en kinesisk botemedel som använder nålar för att stimulera vissa nerver i kroppen. Även akupunktur inte är ett bergsäkert sätt att bota svettiga handflator eller hyperhidros, många som prova denna helhets förfarande svär vid det. De flesta tror dock notera att svettas tillbaka när de slutade gå till akupunktur. Om utföras av en godkänd akupunktör, är detta förfarande helt säker. FDA har godkänt nålar speciellt utnyttjas för hyperhidros akupunktur. Denna administration konstaterar också att dessa nålar måste vara steril, giftfri och märkt för engångsanvändning. Eftersom varje människa och fallet med svettiga handflator är annorlunda, kommer din akupunktör bestämma placeringen av stiften först efter en grundlig diskussion med dig om dina symtom.

Naturliga botemedel mot Vericose Veins

Åderbråck är vanliga vener som har blivit förstorad och svullen. De oattraktiva vener kör ibland i familjer, eller de kan vara ett resultat av övervikt, hormonella förändringar som graviditet, eller åtsittande kläder som begränsar cirkulationen. Kvinnor är oftast plågas av åderbråck, även om vissa män upplever dem också. Åderbråck är ful och oftast anses vara en kosmetisk oro; emellertid kan åderbråck också vara ganska smärtsamt. Det finns många fysiska åtgärder som kan användas för att hjälpa till utseende och obehag i samband med åderbråck.

Hästkastanj

Häst kastanje aktiva föreningen kallas aescin, som har visat att stänga små porer i väggarna av venerna, vilket gör att venerna motstår läckage. Tagen som en kapsel, är den rekommenderade dosen 300 mg två gånger dagligen. Häst kastanj kan också användas för att göra en infusion genom att hälla kokande vatten över en eller två tsk. av örten. Låt det dra i 15 minuter. Drick det tre gånger om dagen för bästa resultat.

De flesta studier har fokuserat på hästkastanj tas internt, men vissa bevis visar att en salva gjord med örten också kan hjälpa.

Kött Broom och Bovete

Butcher kvast besitter vissa ämnen som kallas ruscogenins, som är kända för att minska inflammation och samtidigt dra åt venen. Tas internt, är slaktare kvast som helhet ört extrakt i mängden 100 mg tre gånger dagligen rekommenderas. Som en te, en tesked av örten i varmt vatten och trängt i 10 till 15 minuter är också effektivt. Butcher kvast har en mycket bitter smak, dock så tillsätt lite honung eller stevia.

Bovete innehåller rutin, precis som slaktar kvast och hästkastanj, vilket är en kapillär skydd. Bovete är gjord till mjöl och är normalt säljs som pannkaka mix.

Både slaktare kvast och bovete marknadsförs som extrakt och teer för behandling av åderbråck.

Johannesört

Liksom slaktaren kvast, kan johannesört tas internt eller utvärtes. Den kan användas i salvor, oljor, och tinkturer, massera in dem i det drabbade området. Infusions erbjuder näringsämnen och föreningar för att läka stressade nerver. Johannesört är en naturlig humör-booster också, vilket är en extra bonus.

Witch Hazel

Trollhassel får inte tas internt, men är mycket fördelaktigt när det används som en kompress. Trollhassel är känd för lugnande ömma vener genom att minska inflammationen. För bästa resultat, applicera trollhassel salva tre eller flera gånger dagligen under två eller flera veckor för att se resultat.

Flavonoid-rika livsmedel

Livsmedel rika på flavonoider, en kraftfull antioxidant, kan bidra till att minska risken för att utveckla åderbråck. Exempel på flavonoid-rika livsmedel är äpplen, bär, vindruvor, tranbär, tomater, körsbär, och citrusfrukter. Flavonoider gör vener starkare och tona musklerna som kantar kärlväggarna.

Andra rekommendationer

Zink kan bidra till att minska irritation som orsakas av åderbråck. Livsmedel som avokado, bönor, linser, ostron, och vetegroddar innehåller mycket zink.

C-vitamin, en annan kraftfull antioxidant, kan bidra till att minska svullnad av åderbråck och skyddar mot fria radikaler.

Försök att hålla en låg salthalt, fiberrik kost, eftersom salt orsakar vätskeretention och svullnad och brist på fiber kan leda till förstoppning, vilket kan leda till åderbråck.

Undvik att sitta eller stå under lång tid och lyfta benen när de vilar. Crossing benen kan också leda till åderbråck, så om du måste korsa dem, korsa dem vid anklarna.

Naturliga botemedel mot tilltäppta artärer

Tilltäppta artärer kan leda till högt blodtryck, diabetes och kranskärlssjukdom. Detta är ett allvarligt problem, eftersom kranskärlssjukdom är en av de ledande mördare i Amerika. Livsstilvalmöjligheter bidra till utvecklingen av tilltäppta artärer, men det finns steg ett kan ta för att rensa artärer naturligt. Många av dessa steg innebär användning av naturliga örter och konsumtionen av livsmedel som är rika på folsyra.

Lifestyle

Tilltäppta artärer är bäst förhindras eller vändas genom att göra livsstilsförändringar. Ta bort fet mat och kolesterol, inte dricka alkohol eller röka, äta sundare och delta i träning kan förhindra tilltäppta artärer förvärras och även hjälpa kroppen reparera tilltäppt artär. Motion bränner fett, vilket minskar mängden fett som kan täppa till blodkärlen. Motion orsakar också en frisättning av den kemiska kväveoxid, som skyddar blodkärlens väggar. Ansträngande motion är det mest effektiva, även övningar som löpning, simning, cykling och intensiv aerobics.

Örter

En mängd olika örter är till hjälp för unclogging artärer. Vitlök bör konsumeras varje dag. Vitlök blandat med apelsinjuice eller äppelcidervinäger kan ge ett effektivt artär rensning tonic. Rutin kan stärka blodkärlen och kapillärer. Hagtorn bär extrakt är mycket skyddande av hjärtat. Passiflora incarnata löser upp blodkärlen för att minska blodtrycket. Denna ört torkas och mals till te. Ginkgo biloba stimulerar blodcirkulationen, uppmuntra lindring av tilltäppta artärer.

Matar

Många livsmedel är till hjälp för unclogging artärer. Citronskal indränkt i vatten i ett par timmar och sedan konsumeras kan bidra till att stärka artärer. Honung och morotsjuice bör konsumeras dagligen för att rengöra artärer. Nya studier i Journal of American College of Cardiology fann att folsyra har förmågan att sänka homocystein, som är delvis ansvarig för tilltäppta artärer. Äggula, bönor, linser, ärtor, mandlar, nötter, fullkorns, vete, potatis, spenat, rödbetor, brysselkål, broccoli, kål, sparris, bananer, apelsiner och persikor alla har folsyra.

Naturliga botemedel mot ischiasnerven smärta

Ischias eller ischias drabbar 1-3 procent av den vuxna befolkningen, enligt Journal of Kontroversiella medicinska påståenden. Sharp, skytte smärta, domningar eller förbränning av skinkorna och ben är de rapporterade symtomen. Ischias smärta orsakas av skada eller tryck till ischiasnerven. Flera naturliga botemedel för ischias existerar.

Massageterapi

En massageterapeut kommer att ha flera olika typer av behandlingar. Om att behandla dig själv, försök att sitta på två tennisbollar. Placera en i mitten av varje skinkan, inte bara den drabbade sidan. Det är viktigt att hålla ryggraden balanserad. Tryck till mitten av skinkorna slappnar gluteus och piriformis muskler, ta bort trycket på ischiasnerven.

Reiki

Reiki är en japansk teknik för djup avslappning som främjar läkning. Den utförs av en Reiki utövare att placera händerna på kroppen. Vem som helst kan lära sig reiki och ge själv behandlingar. Reiki rensar negativ energi och rätar energivägar, vilket gör livsenergi att flöda på ett sunt sätt.

Vila, Is och värme

Om du hittar en bekväm ställning och samtidigt ha ischiasnerven smärta, använd den. Vila tills du känner kan återgå till normal verksamhet.

Kalla minskar inflammation i ischiasnerven och omgivande strukturer. Applicera inte isen direkt på huden, eftersom det kan orsaka vävnadsskada. Lägg en handduk mellan isen och dina kläder.

För komfort, fyller ett rör strumpa med vitt, okokt ris och säkra toppen. Placera i mikron i 2-3 minuter. Strumpan kan värmas vid behov. Applicera försiktigt till området av obehag. Som med is, lägg inte på riset strumpan direkt på huden.

Kiropraktik behandling

DTS spinal dekompression är en datoriserad spinal sträcker bord. Sträckningen skapar en vakuumeffekt så att skadade skivor kan justera och börja läka. De flesta patienter beskriver upplevelsen så avkopplande och må bättre så fort de får av tabellen. Men om något känns obehagligt under förfarandet, patienten har total kontroll över bordet genom att trycka på en knapp. Varje session är 20 minuter lång, och sessioner ges under flera veckor. Efter sträckning kan patienten känna sig helt bra. Hela planen innefattar emellertid fortsatt muskelstärkande övningar för att vara säker på att läkningen är klar.

Yoga

Det är bäst att arbeta med en erfaren yogainstruktör. Eventuella termins böjar bör göras med böjda knän för att hålla trycket på ischiasnerven. Välj yogaställningarna som stärker musklerna i nedre delen av ryggen och förbättra cirkulationen till bäckenet. Anpassa eller undvika poser som är obekväma.

Akupunktur

Acupuncurists förstå energi meridianer som går genom och över ytan av kroppen. Vid mycket specifika punkter, är små nålar placeras öppna skymda meridianer. När en normal energiflödet är etablerad, kan meridian återupptas närande kroppen och låt det läka sig själv.

Naturliga botemedel mot Parkinsons sjukdom

Parkinsons sjukdom är en progressiv neurologisk sjukdom som påverkar hjärnan. Det är resultatet av en brist på hjärnans kemiska dopamin. Med tiden kan en person som lider av Parkinson upplever skakningar, långsamhet, stelhet och andra komplikationer. Det är nu inget botemedel, men det finns vissa läkemedel tillgängliga för att lindra vissa symtom. Alternativa botemedel finns också.

Vitamims och mineraler

Vitamin E och C rekommenderas för personer med Parkinson. Antioxidant selen rekommenderas också (se Resurser).

Coenzym Q10

Coenzym Q10 är ett nödvändigt ämne som bildas i kroppen. Den ansvarar för viktiga cellfunktioner. Parkinsons patient kan uppvisa en minskning i coenzym Q10 nivåer. Dessa nivåer kan förstärkas genom tillsats av coenzym Q10 tillskott till kosten (se Resurser).

NADH

NADH är form av vitamin B3. Den har en viktig roll i hela spektrumet av kroppens cellstruktur och i sina funktioner. NADH tros hjälpa till i produktionen av nödvändiga signalsubstanser som ofta är sämre hos Parkinsons sjukdom (se Resurser).

Ginkgo Biloba, Melatonin, fiskolja

Ginkgo biloba tros hjälpa till minnesförlust, demens, concentrationand andra krämpor associerade med Parkinsons. Melatonin och fiskolja har fördelar som hjälper till med övergripande hjärnans hälsa, och är också föreslås för patienter med Parkinsons sjukdom (se Resurser).

Mucuna pruriens

Mucuna pruriens är en ört som har använts i århundraden i Indien. Det tros vara en antioxidant och en leverantör av dopamin (se Resurser).

R-alfaliponsyra

R-alfaliponsyra, i kombination med acetyl-L-karnitin, kan ge nytta för patienter med Parkinsons sjukdom (se Resurser).

Naturliga botemedel för fibromyalgi syndrom

Människor som lever med fibromyalgi erfarenhet pågående muskler, senor och leder smärta, som i allmänhet är utbredd och påverkar olika delar av kroppen. Smärta kan variera från mild till svår. I svåra fall är fibromyalgi försvagande och minskar rörligheten. Lyckligtvis finns det naturliga botemedel för att hantera kronisk smärta.

Hantera Stress

Ångest eller känslomässig stress kan förvärra fibromyalgisymptom. För att hantera villkoret naturligt, införliva stresshantering tekniker i vardagen - utföra andningsövningar eller lyssna på avslappnande musik. Andra enkla sätt att minska stress är att utveckla ett schema, undvika förhalning och erkänna din fysiska och psykiska begränsningar.

Sov åtta timmar per natt

Tillsammans med utbredd smärta, trötthet är ett vanligt symptom på fibromyalgi. Sömnbrist bidrar till detta problem, men du kan motverka trötthet genom att utveckla en hälsosam sömn mönster som inkluderar att gå till sängs samma tid varje kväll och tilldela åtta timmar för sömn.

Börja ett träningsprogram

Motion rekommenderas för fibromyalgi. Att vara aktiv minskar muskel-och ledvärk, minskar trötthet och förbättrar din mentala hälsa (depression är ett annat symptom på fibromyalgi). En bra övning rutin består av 30-minuters pass 3-5 dagar i veckan - simning, promenader, Pilates eller ljus aerobics. Tala med en läkare innan du påbörjar en övning rutin.

Kiropraktik Care

Minskade spinal rörlighet spelar en roll i kronisk smärta. Dock bidrar regelbunden kiropraktisk behandling för att justera eller anpassa din ryggrad, vilket kan minska smärta i samband med fibromyalgi. Kiropraktorer använder en mängd manipulativa behandlingar för att justera ryggraden. Eftersom dessa terapier är riskabelt, välj en licensierad professionell.

Massageterapi

Massage terapi är en annan naturlig botemedel mot fibromyalgi. En licensierad massageterapeut använder sina händer för att manipulera mjuka vävnader i kroppen, vilket ökar blodcirkulationen, främjar läkning och lindrar spända muskler. Dessutom massage föran frisättningen av endorfiner - en naturlig smärtstillande.

Homeopatiska botemedel för högt blodtryck

Högt blodtryck, "den tysta mördaren", ofta avslöjas i en rutinundersökning. Stressande livsstilar, kost, motion och ärftlighet kan öka riskerna. Enligt Norman Kaplan, MD, en välkänd blodtrycks myndighet vid University of Health Science Texas Center vid Dallas Southwestern Medical School, "För de flesta personer med mild hypertoni, bara om alla nu är överens om att den icke-drogrelaterade metod bör vara den första raden i försvar - eller borde åtminstone prövas ".

Vitlök

Vitlök kan stabilisera blodtrycket, och de som tar vitlök tillskott har visat sig ha lägre blodtryck. Vitlök är en naturlig blod tunnare, enligt evidensbaserad forskning som utförts av Nature Standard forskningssamarbete.

Fiskolja

De essentiella Omega 3 syror i fiskolja att fungera bättre cirkulationssystemet, enligt American Heart Association. Den har antioxidanta fördelar för hälsan också.

Folat

Friska röda blodkroppar är nyckeln till en hälsosam cirkulationssystemet. Röda blodkroppar kräver folat, som finns i naturliga livsmedel som mörka bladgrönsaker, baljväxter och avokado. Du kan också komplettera din folatintag genom effektivare konstgjorda folsyra, som finns i vitamintillskott för att minska homocystein, vilket sänker blodtrycket.

Magnesium

Livsmedel rika på magnesium är till hjälp för att sänka blodtrycket. Du kan äta hälsosam mat som nötter, vete, ris, soja och bönor för att öka magnesiumnivåer och lägre blodtryck.

Kalium

Kalium är en annan naturlig botemedel mot högt blodtryck, enligt forskaren Dr Susan Hedayati vid Duke University i en ny studie. Det finns i bananer, blomkål, meloner, apelsiner och grapefrukt.

Natrium

Natrium kan öka blodtrycket. Salt bör undvikas, och många förädlade livsmedel eller lightläsk är särskilt höga i natrium.

End of Life Pain riktlinjer

Mot slutet av livet, behöver patienten inte frukta smärta. Läkare kan hantera smärta effektivt på livets slut med hjälp av en kombination av flera smärtstillande, ökar som behövs för patientens komfort doser. Tala med din läkare eller hospice sjuksköterska om du har för mycket smärta eller någon närstående visar tecken på att hon kämpar med smärta vid livets slut.

Bedömning Smärta

Läkare använder flera olika smärtstillande som baseras på svårighetsgrad och frekvens av smärta patienten upplever. En läkare kan be dig att beskriva din smärta på en skala mellan ett och 10, med ett är den minst allvarliga och 10 är den allvarligaste. Beskriv din smärta som en 10 endast om det är den värsta tänkbara smärta. Tala om för läkaren din smärta är noll om du inte upplever någon smärta eller om det helt lättad av medicineringen. Tala om för läkare eller hospice sjuksköterska om smärtan är akut, vilket betyder att den kom plötsligt och allvarligt eller kroniskt, vilket betyder att den har legat ganska konstant ett tag.

Om din älskade är den som närmar sig slutet av livet och är oförmögen att tala, tala om för läkare eller hospice sjuksköterska när du tror att han upplever smärta. Även om en patient är medvetslös och inte sett borde han ändå få befrielse från sin smärta. Leta efter tecken på smärta som stön, ansträngd andning, rastlöshet och spända ansiktsuttryck.

Smärtbehandling

Om smärtan är inte så svår, kanske du kan hantera den med over-the-counter smärtstillande såsom paracetamol eller ibuprofen, eller en kombination av båda. Starkare smärta kräver dock receptbelagda läkemedel. Känn dig inte svag eller skämmas för att du behöver mer smärtlindring. Lindra smärta effektivt ger dig en bättre livskvalitet och kan även förlänga livet. Du kanske har hört talas om smärtstillande missbruk, men det är inte ett bekymmer för en patient vid livets slut.

Opioida smärtstillande ger effektiv smärtlindring för livets slut. Om patienten inte kan svälja tabletter eller behöver mer kontinuerlig smärtlindring, kan en läkare placera en en pump för att leverera läkemedel direkt in i kroppen genom en muskel eller IV webbplats. Med tiden kan läkaren öka dosen av opioida smärtstillande eftersom kroppen bygger upp en naturlig tolerans mot effekterna av opioider över tiden. Om du upplever genombrott eller förvärrad smärta, tala med din läkare, och hon kan öka dosen, ersätta en annan typ eller form av medicinering eller lägga till en medicin för effektivare lindring.

Opioider orsaka biverkningar som trötthet, förvirring och förstoppning. När du tar opioida smärtstillande, ta laxermedel eller pall mjukmedel för att förhindra eller lindra förstoppning. Att vara trött och behöver mer sömn än vanligt är typiska i de sista månaderna i livet. Läkare kan ibland lindra förvirring som orsakas av opiater genom att byta mediciner, och ibland förvirringen försvinner på egen hand när kroppen anpassar sig till effekterna av läkemedlet.

Vitaminer för Joint Pain

Vitaminer för ledvärk används ofta av idrottare och personer som är intresserade av att ersätta receptbelagda mediciner med naturlig smärta rättsmedel. Hälsokostbutiker lagerhålla ett antal olika näringstillskott och vitaminer, medan vitamin-rika livsmedel även kan fungera som en källa till vitaminer för ledvärk. Kombinera vitaminer med förändringar i rutin --- t.ex. eliminera sport och andra aktiviteter som orsakar akut smärta i lederna --- kan maximera effektiviteten av naturliga smärta rättsmedel.

Signifikans

Vitaminer kan användas för att behandla ledvärk som resulterar från mindre atletiska skador och tränings stressen samt olika typer av artrit. Patienter kan vara intresserad av naturliga smärta rättsmedel för att de inte har upplevt befrielse från medicinska behandlingar eller de kanske vill undvika receptbelagda mediciner för kostnads, biverkningar eller restriktioner.

Typer

Vitamin A och C och olika B-vitaminer - inklusive tiamin, riboflavin, niacin, B6, B12 och pantotensyra - används för ledvärk. Ett antal mineraler kan också bidra till att lindra ledvärk, inklusive koppar och kalcium. Fettsyror och eteriska oljor är en annan typ av naturliga botemedel mot ledvärk.

Funktion

Olika vitaminer itu olika orsaker till smärta för att hjälpa kroppen att läka sig själv. Vitamin A är en antioxidant och används för att neutralisera fria radikaler som orsakar smärta i vävnaden, medan B-vitaminer tros stimulera produktionen av kollagen och bindväv reparation. Kalcium och vitamin C bygga benstyrka och starkare ben kan också bidra till att minska smärta i lederna, särskilt artros smärta. Fettsyrorna i fiskolja och linfröolja hjälp minska inflammation, som ofta är orsaken till ledvärk.

Potential

Naturliga smärta rättsmedel ger möjligheter för en mängd olika alternativa behandlings stilar, till exempel en förändring i kost eller användning av terapeutisk massage, som kan vara mer tilltalande än receptbelagda smärtstillande. Vitaminer som används för att lindra ledvärk kan hittas i broccoli, spenat, morötter, kål, äpplen, ananas och körsbär, bland andra näringsrika livsmedel. Eterisk olja av ingefära är en vitaminrik olja som kan masseras in på drabbade områden för omedelbar gemensamma smärtlindring.

Varning

Patienter som använder vitaminer för gemensam smärtlindring bör undvika att äta citrusfrukter eller dricka citrusjuicer, som citronsyra har befunnits öka inflammation i vissa fall. Även rik på vitaminer, kan citrusfrukter förvärra snarare än lindra ledvärk.

Behandling för njurcancer

Njurcancer eller njurcellscancer, finns normalt som en stor massa i en njure. Ibland sprider sig till båda njurarna, eller den kan yttra sig som små tumörer utspridda båda njurarna. Vanligtvis kommer läkaren att hitta denna typ av cancer innan det sprider sig till andra organ. Det finns flera alternativ för behandling.

Kirurgi

Många gånger kirurgi är det bästa alternativet för att behandla njurcancer. Din kirurg kan besluta att ta bort en hel njure, bara cancer och omgivande vävnad, eller njuren och binjuren.

Strålbehandling

Din läkare kan använda strålbehandling för behandling av njurcancer. Intern strålning skickar strålning genom trådar eller nålar i kroppen, medan yttre strålning använder maskiner utanför kroppen för att döda cancerceller.

Kemoterapi

Cytostatika använder droger för att döda cancerceller eller för att stoppa dem från att dela sig. Beroende på scenen av cancer, kan din läkare injicera läkemedel direkt i det drabbade organet, eller han kan administrera dem till dig oralt eller intravenöst.

Biologic Therapy

En annan typ av behandling använder ditt eget immunförsvar att bekämpa cancer. Laboratorier använda ämnen kroppen gör att återuppliva sin naturliga skydd mot cancer.

Stamcellstransplantation

Från och med juli 2009, stamcellstransplantationer sker huvudsakligen i kliniska prövningar. Läkare tar stamceller från en donators benmärg och ge dem till patienten, där de utvecklas till friska blodceller.

Vilka är de behandlingar för Svår Facial Rash?

Facial utslag kan orsakas av allergiska reaktioner, en immunsjukdom, bug bites eller Poison Ivy, och acne och sjukdomar. Olika behandlingar finns tillgängliga för olika orsaker. Om du är osäker på vad som orsakade din utslag, kan du se din läkare för att få honom att diagnostisera sjukdomen och hjälpa dig att avgöra vilken typ av behandling som fungerar bäst för ditt tillstånd.

Mediciner

Benadryl är en av de vanligaste läkemedel som ges för att lindra utslag. Det är en antihistimine, vilket innebär att den blockerar histaminer i kroppen som kan orsaka utslag på grund av en allergisk reaktion. Oral kortison mediciner kan ges om utslaget är allvarlig. Detta bidrar till att lindra symtom som rodnad, svullnad, sveda och klåda. Dessa kan vara farliga om de tas på lång sikt, så kan din läkare vill prova andra sätt att behandla utslag först.

Krämer och salvor

Krämer kan vara till nytta för ansikte utslag. Många olika typer av krämer kan hjälpa utslag i ansiktet, varav många innehåller steroider. Steroider kan minska inflammation och vara till nytta för klåda, men de kan också ha biverkningar. Till exempel kan långvarig användning orsaka förtunning av huden. Rika krämer kan faktiskt orsaka mer irritation på huden och bör användas sparsamt.

En kräm eller utvärtes behandling är kylbalsam. Denna lotion kan lugna och lugna klåda och sveda i samband med utslag. Caldryl fungerar på samma sätt som calamin och kan minska rodnad och lugnar irriterad hud. En annan lokal behandling som kan hjälpa till med brännande känsla på huden tillämpar antingen olivolja, vitamin E eller fiskleverolja. Appliceras försiktigt på huden, dessa huskurer har naturlig läkning och hud-lugnande egenskaper som kan bidra till att minska effekterna av hudutslag.

Naturläkemedel

Naturläkemedel har medicinska egenskaper och kan hålla huden fuktig och återfuktad, som hjälper utslag.

Några naturliga behandlingar för Väska hjälper med irritation, rodnad, klåda och torrhet till följd av ett utslag. Maskros är erkänd som en naturlig detox för huden. Det fungerar genom att rena blodet och lymfsystemet. Detta bidrar till att främja fuktgivande för huden genom att aktivt återfuktande det. Detta är särskilt viktigt för utslag eftersom utslag tenderar att torka ut huden och öka peeling.

Andra örter som åkerfräken och rosmarin hjälp med texturen i huden. De stöd i turgor, ton och styrka hud, vilket är viktigt för att läka ett utslag i ansiktet. Kali sulph och silicea är vet att ge näring hudceller. De arbetar på cellnivå för att hålla en normal vätskebalans, djupt i hudens vävnader.

En annan naturlig botemedel mot hudutslag är aloe vera. Aloe vera har länge setts som en naturlig hjälp för huden. Det lugnar huden, återfuktar den, lugnar brännande känsla och främjar läkning. Detta gäller särskilt för utslag som har en burn-typ känsla. Aloe vera kan hjälpa lugna nervändar som orsakar smärta och inflammation.

Försiktigt tvätta ansiktet i en havremjöl-baserad produkt, såsom Aveeno hjälper lugna utslag på huden. Det här är en over-the-counter produkt som har använts i flera år för att behandla kliande och irriterad hud.

Naturliga sätt att döda parasiter In-Home

Parasiter finns i olika former, och orsaka olika symptom hos människor, men i slutändan, kan parasiter orsakar betydande skador på en persons hälsa. Att bli av med parasiter kan vara svårt, särskilt om du är känslig för starka mediciner som ofta används för att räkna parasit invasioner. Det finns andra lösningar, men i form av naturliga och organiska ämnen som kan användas för att döda parasiter, utan att du behöver lämna ditt hem. Rådfråga en läkare innan du påbörjar en parasit rengöra, eftersom det kan medföra negativa effekter, beroende på din hälsa och andra faktorer.

Black Walnut Hulls

Parasiter kan komma från var som helst: luftburna partiklar, förorenad mat eller vatten, och till och med genom dina husdjur. Det finns en serie av tre ingredienser som ska användas tillsammans för maximal effektivitet. Den första kallas svart valnöt skrov, och är tillverkad av de skal av svarta valnötter. Denna rengöra är en naturlig anti-parasit, och ger också kroppen med en bra källa till jod och krom. Svarta valnötter hjälper också till att öka syre i blodet, som arbetar för att döda parasiter, och det kan bidra till att avlägsna parasiter från dina tarmar och kolon, gemensamma grogrund för parasiter organismer.

Kryddnejlikor och vitlök

Kryddnejlika och vitlök är utmärkta naturliga parasit mördare. De arbetar genom att döda ägg från parasiter, vilket hindrar dem från att fortsätta sina infektionscykler. De kan också bidra till att minska dina obehag nivåerna i magtarmkanalen, och kryddnejlika har länge använts för att naturligt bidra till att lugna magen, minska gas nivåer och främja sunda, regelbundna tarmrörelser.

Malört

Vid användning av malört som en del av parasit-dödande rengöra, använd den inte i mer än fyra veckor i följd, annars kan orsaka skador på kroppen. Malört är extremt effektiv mot giardia och springmask eller spolmask parasiter, och samtidigt en början kan du känna dig sämre medan du använder det, kommer det att döda parasiter mycket snabbt. Den fungerar genom att försvaga och bryta ner membranen i sina celler, genom ett naturligt förekommande ämne som kallas seskiterpenlaktoner. Detta liknar hur peroxid fungerar när de används för att behandla infektioner.

Användning

När du gör en parasit rengöra, använda alla dessa tre ingredienser tillsammans för maximalt resultat. Efter att ha använt dem i fyra veckor, stopp, utvärdera dina symtom och upprepa behandlingen igen om det behövs. Du bör använda denna rengöra 1-2 gånger per år för att se till att kroppen håller sig frisk och fri från parasiter.

Homeopatiska botemedel mot liggsår

Liggsår eller trycksår, initialt visas på huden som röda fläckar. Tillståndet uppstår som ett resultat av att ligga eller sitta i samma position under en lång tidsperiod. Så småningom minskar vikten på personens kropp av blodcirkulationen till det området av kroppen. I allmänhet är de områden som är mest mottagliga för liggsår är de beniga områden, såsom höfter, klackar och skinkor. Nedan listas homeopatiska medel för förebyggande samt behandling av liggsår.

Förebyggande

När blodflödet hämmas tillräckligt länge, huden i det område av kroppen tenderar att blistret. Det förvärras så småningom och dör. Om liggsår går obehandlade, kan de bryta huden och nå in i fett, muskler och i slutändan, ben. Människor som är begränsade till sängar eller rullstolar, eller de som lider av stroke eller förlamning, är mest känsliga för trycksår. Det finns några homeopatiska läkemedel som kan ge lindring och hjälpa till att bota problemet.

Bra kost är en stor kombattant mot liggsår. Dr Mitchell Kaminsky, som är på personalen vid University of Chicago Medical School, har följande lydelse: "I en vetenskaplig studie av sjukhemspatienter, vi har aldrig hittat ett trycksår ​​i alla som var välnärda." Dr Kaminsky citerar dålig kost och konstant tryck som de främsta orsakerna i "skapandet av liggsår." Han råder folk att äta det minsta dagsbehovet av protein, 6 till 11 portioner av obearbetade fullkorn, 2 till 4 portioner frukt och 3 till 5 servering av grönsaker dagligen. Dieter bör ha högt fiberinnehåll.

Individer som har en hög riskfaktor för liggsår bör också ta tillskott. Vitamin A, B, C och E är antioxidanter som kan påskynda läkningsprocessen Betakaroten är också en bra källa till antioxidanter. Dessutom bör personer som är sängbundna noga övervaka deras intag av oljor. De bästa oljorna för att förbättra blodcirkulationen är omega-3 oljor, som finns i fisk, rapsolja och linfröolja. Undvik majs och safflorolja eftersom de ökar graden av inflammation och minskar cirkulationen.

Behandlingar

Liggsår bör rengöras med en lösning av trollhassel, myrra, gurkmeja och goldenseal ca 2-4 gånger om dagen. De liggsår kan också tvättas med en svamp indränkt i gurka saft. Liggsår kan behandlas effektivt med en sockergrötomslag appliceras direkt på såret för att ta bort gifter.

Ett annat homeopatiskt medel för trycksår ​​är aloe vera, som kan gnuggas över området av kroppen dagligen tills såren läker. Vetegroddar, vallört och Guana bladen är också utmärkta naturläkemedel. En pasta som består av drivna vallört blad och hala alm i lika delar är en av de bästa holistiska behandlingar för liggsår. Blandningen ska spridas på tyg och knuten till området över natten. Calendula är en naturlig ingrediens som ofta används i salvor, salvor och krämer för hudproblem, bland liggsår.

Varningar

De behandlingar som anges ovan är endast i informationssyfte. Du bör alltid rådgöra med din läkare innan du tar någon behandling eller medicinering.

Naturliga botemedel för trast Mouth

Muntorsk är en svampinfektion som orsakas av överskjutande tillväxt Candida albicans. Thrush orsakar smärtsamma sår i munnen. Den förekommer oftast hos spädbarn och småbarn, äldre vuxna eller personer med försvagat immunsystem. Antibiotika kan också orsaka trast. I de flesta människor, är medicinsk behandling onödigt, men naturläkemedel kan hjälpa till att lindra symtomen.

Symptom

Thrush orsakar små, gräddvita sår på insidan slemhinnan i kinderna och på tungan. I mer extrema fall, såren sträcker ner halsen och gör att äta smärtsam. De sår kan blöda när de gnuggas eller skrapas. Såren uppträda plötsligt, men kan finnas kvar i flera veckor.

Orsaker

En frisk kropp innehåller bakterier och svampar som utför ett antal funktioner, som medhjälp i matsmältningen och hålla skadliga bakterier i schack. Men ibland är det naturliga balansen störs, vilket möjliggör en överväxt av skadliga organismer. Förhållanden såsom ett försvagat immunförsvar på grund av sjukdomar (infektion med humant immunbristvirus, till exempel) eller behandlingar (t.ex. kemoterapi mot cancer) eller användning av antibiotika rubba balansen mellan organismerna i kroppen och tillåter överväxt av Candida. Candida-infektion får flytta från en mor till sitt barn under förlossningen om mamman har en svampinfektion och levererar vaginalt.

Behandling

Behandling beror på patientens ålder och omfattningen av infektionen. Svampdödande läkemedel används för att behandla spädbarn, äldre eller vuxna med nedsatt immunförsvar. Ammande mödrar som har ett spädbarn med trast ska använda svampdödande kräm på sina bröst. Friska barn och vuxna i allmänhet inte kräver medicinering, men huskurer kan rekommenderas för att lindra symtomen.

Naturläkemedel

God munhygien är av största vikt för att styra trast. En tunn bomullstopp kan användas för att torka din tunga, men det kan orsaka sår blöda. Borsta tänderna minst två gånger om dagen och tandtråd en gång om dagen. Se till att byta ut din tandborste ofta. Undvik att använda antibakteriella munvatten eftersom de kan ytterligare störa den naturliga mikroorganism balansen. Använd amningskupor om du ammar, men se till att använda kuddar utan en plastbarriär eftersom plasten kan främja Candida tillväxt.

Naturliga Mouth Sköljningar

Skölja munnen med varmt saltvatten (halv tesked salt i en kopp varmt vatten) kommer att hjälpa till att dra ut infektionen och låta såren att läka. Andra sköljningar för att lindra symtom är en lösning av varmt vatten, äppelcidervinäger och en nypa salt eller fyra droppar tea tree olja i ett halvt glas varmt vatten. En annan åtgärd består av 1/2 msk extra virgin kokosolja. Låt oljan smälter i munnen, swish i 15 till 20 minuter, sedan slänga och skölja munnen med vanligt vatten. Svälj inte någon av dessa sköljningar.

Beneficial matar

Ät levande kultur yoghurt som innehåller Lactobacillus acidophilus eller Bifidobacterium, eller ta acidophilus kapslar för att återställa kroppens naturliga balans. Ät vitlök för sin svampdödande effekt och lök för att hjälpa till att läka munsår.

Naturlig hjälp för Bunions

En liktorn former när stortån punkterna i riktning mot den andra tån, vilket orsakar en bula i benet. För vissa kan bunions vara otroligt smärtsamt och, för andra, knappt märkbar. Även kirurgi är den enda metoden för helt ändring en liktorn, det finns flera all-naturläkemedel som kan lindra smärtan och storleken på tillväxten.

Naturläkemedel

Kryddan gurkmeja används inte bara i kulinariska recept, men har också länge använts för sina naturliga läkande egenskaper. Gurkmeja har förmågan att desensibilisera nervändar kring det inflammerade området av liktorn. Ta en 400 mg kapsel av gurkmeja tre gånger dagligen; detta är en standarddosering för att lindra liktorn smärta.

Likaså flera olika typer av varma röda paprikor innehåller ett element som minskar smärta i samband med inflammation. Capsicum är den komponent i röda paprikor som ger dem deras varma, kryddig smak. Ta bort ena änden av peppar och massera den andra änden direkt på liktorn. Det finns också flera salvor medicinska som innehåller capsicum, inklusive Capzasin-P och Zostrix.

För en mer avkopplande alternativa påföljden, prova blötläggning din liktorn i ett bad med Epsom salter. Epsom salter har antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper, samt lindra spänningar i leden och främja ökad rörlighet. Blötlägg din drabbade foten i varmt vatten blandat med 2 msk. Epsom salter för ca 15 minuter åt gången.

Ananas innehåller bromelain, ett enzym som bryter upp proteiner, vilket är mycket fördelaktigt som ett anti-inflammatoriskt medel. Du kan äta stora mängder ananas för att få bromelain, men det kan vara mer praktiskt att köpa bromelain kosttillskott. Ta 250 till 750mg tre gånger om dagen för att ge din kropp med en generös dos av detta viktiga enzym.

För snabb smärtlindring, är tigerbalsam ett utmärkt smärtstillande alternativ. Skapad i slutet av 19-talet av en kinesisk herbalist, innehåller tigerbalsam cajuput olja, kamfer, kryddnejlika olja, mentol och mynta olja. Denna kombination kan minska smärta och minska inflammation när gnuggas på liktorn.

Akupunktur och massage

Förekomsten av liktornar kan tyda på en felaktig inriktning i "meridianer" av kroppen, som används som en "färdplan" i akupunktur behandlingar. Extremt fina akupunkturnålar insatta längs mjälte / bukspottkörtel meridianen kan hjälpa rensa energiblocket runt liktorn och främja läkning i det drabbade området.

Massera en liktorn med en liten mängd olivolja har visat imponerande resultat för att minska både smärtnivåer och storleken på tillväxten. Gnid försiktigt området i 20 minuter två gånger om dagen för att lossa huden och stimulera till ökad blodflöde.

All-Naturliga botemedel för skabb

Skabb är en smittsam parasitinfektion på huden, oftast på armar och ben, siffror, midja och ljumske. Det resulterar i överdriven klåda med gupp och enstaka varfyllda blåsor. Även hudläkare och en uppsjö av läkemedel kan hjälpa till att bota infektionen, finns det en hel del naturliga skabb behandlingsalternativ som du enkelt kan prova hemma.

Johannesört och lök

Örten Johannesört kan ge omedelbar lindring från klåda resulte från skabb. Håll lite ört stjälkar indränkt i jättenattljusolja och sedan gnugga skabb drabbade området med den. Huden på löken har ett ämne som kallas quercetin, vilket hjälper till att lindra den påverkas av skabb hud. Koka sex lök i en liter vatten i en halvtimme. Använd den kylda hopkok generöst över hela kroppen. Detta är ett av de mest effektiva hem rättsmedel för skabb.

Neem och gurkmeja

Extrakt av Neem eller färsk Neem bladen finns på indiska livsmedelsbutiker och hälsokostbutiker. Denna anläggning har ingredienser som har naturliga antiseptiska egenskaper och är effektiva mot parasit huden infektioner som skabb. Blandat med gurkmeja, rik på nyttiga curcumin, hjälper detta effektivt vid behandling av skabb naturligt. Gurkmeja rot ska blandas med fyra gånger dess mängd Neem bladen klistra för positiva resultat. Gurkmeja root eller pulver, även utan Neem bladen kan göras till en pasta och tillämpas på infektionen för befrielse.

Amerikansk Pennyroyal och Mountain Mint

Gör ett te genom kokning American Pennyroyal olja, rik på pulegon, i vatten och tillämpa den på skabb smittade områden. Det hjälper genom att stöta bort parasiter och bota sjukdomen. Mountain mynta, pulegon rika också, har liknande insekt repellerande egenskaper för vilka det är av oerhörd betydelse i naturliga skabb behandling förfaranden. Finns på alternativ medicin butiker, kan färska blad av denna växt direkt gnidas på det smittade området för att bota skabb.

Havre och Tea Tree Oil

Medan andra örter tar tid att bota tillståndet för skabb, kan du prova havregryn vägen för att minska den hemska klådan. Ta några matskedar havregryn, lägga den i din badvattnet och njuta i den för en halvtimme. Tea tree olja har antiseptiska egenskaper, hjälp i kampen parasitinfektioner också. Lägg ett tiotal droppar tea tree olja till ett par matskedar vegetabilisk olja och gnugga blandningen på skabb-drabbade området för befrielse från villkoret.

Andra Naturläkemedel

Stjärnanis olja, kokt och koncentrerad hopkok av valnötsskal och den rena gel av aloe vera stammen kan hjälpa lugna skabb-drabbade hud och erbjuda hjälp. Grötomslag gjord av den kinesiska special ört chastetree och badvattnet sista med pepparmint kan också vara till nytta som naturliga behandlingsmetoder för skabb. För att rengöra området, använd alltid rena trasor. Håll den infekterade personens kläder och handdukar separat och inte repa området.

Naturliga botemedel för prostatabesvär

Förstorad prostata (benign prostatahyperplasi) kan orsaka problem nattetid urinering, eftersom prostatan är direkt under urinblåsan. För vissa kan det vara lindriga eller inga symtom. Andra män kan lida prostata trycker mot urinröret. Trycket kan orsaka symtom som frekvens, brådskande, minskad flöde, tvekan, ofullständig blåstömning och smärtsam urinering. Förutom medicinska procedurer och receptbelagda mediciner, det finns naturliga botemedel för prostataproblem.

Saw Palmetto

Saw Palmetto är en liten palm hemma i sydöstra USA. Saw Palmetto är också känd som amerikanska dvärgpalmträdet och kål palm. Den bär extrakt från trädet används främst för godartad prostataförstoring (BPH). Enligt "doktorns bok hem rättsmedel," 18 kliniska studier som granskats under 1998 kom fram till att Saw Palmetto gav förbättringar liknar Finasterid - en testosteron sänkande läkemedel - med färre biverkningar. Fördelarna är bland annat starkare urinflöde, färre natt badrum resor, mindre urin kvar i blåsan efter urinering och mindre urinfrekvens. Saw Palmetto kan intas i flytande, tabletter, kapslar och te. Två eller tre 500-mg kapslar per dag kan tas, med förbättringar dyker upp i en till tre månader. Biverkningar kan inkludera lindriga magbesvär, ömma bröst och minskad sexuell lust.

Kosttillskott

Afrikanska Pygeum är en frukt av en afrikansk vintergröna träd och används i Europa för behandling av godartad prostataförstoring. Extraktet minskar symtom på nattfrekvens och svårigheter att urinera. Standard dosen är en 100 till 200-mg kapslar per dag.

Zink är viktigt för kroppens produktion av sperma. Brist på spermaproduktionen kan leda till prostata problem. Standard dos är 30 mg per dag. Zink och koppar är förenade på kroppen, och med zink under en längre period kan orsaka balansproblem. För att undvika obalansproblem, ta 2 mg per dag av koppar samt.

Pumpafrön innehåller höga halter av fytosteroler och zink, såväl livsviktiga i prostata hälsa. Ta 1 till 2 tsk malda pumpafrön blandat med en vätska två gånger om dagen. Kombinations kompletterar med Saw Palmetto och afrikanska Pygeum finns i många hälsokostbutiker.

Lifestyle

Undvik att sitta under längre perioder, speciellt i ett yrke som sätter press på prostatan (som truckkörning). Ta små pauser under dagen för att få ut av din plats och flytta runt. Detta hjälper också till cirkulationen från att minskas till den region av prostata, lindra symptomen.

Motion minskar svårighetsgraden av symtomen vid godartad prostataförstoring. Cykel säten kan sätta press på prostatan också, så köp en delad cykel sits om du föredrar cykling.

Använd bomulls boxare eller trosor. Snäva underställ begränsar blodflödet till prostataområdet. Bära bomull gör bra blodflöde, föra näringsämnen till prostatan och genomför avfallsprodukter.

Naturliga Virus botemedel

Medan det finns en uppsjö av antivirala läkemedel som finns på apoteket, har en hel del ingredienser som kan hjälpa dig att bekämpa den ständigt så vanlig virusinfektion ditt eget kök. Att inte bara lätt att hitta och billiga, de nästan aldrig har några biverkningar och göra din kropp starkare på många sätt, även när slåss viruset.

Vitlök och ingefära

Vitlök, med dess beståndsdelar svavel, är känd för att vara en kraftfull kämpe mot bakterier och virus, speciellt influensavirus. Med ett tiotal vitlöksklyftor dagligen under infektionen, eller lite mindre annars kan ge snabb lindring från virusattacker och med förhindra vissa. Du kan använda den som en salladsdressing eller har det kokta i soppor, grönsaker, kött eller bröd. Ingefära, förutom att vara ett effektivt rättsmedel mot magbesvär, har nästan ett dussin antivirala kemikalier i den. En ingefära te eller lägga till ingefära i livsmedel skulle vara ett smart sätt att ta itu med en virusinfektion. Gurkmeja och lök tycks också ha liknande virus-fighting egenskaper.

Lakrits och Shiitake

Lakrits, med glycyrrhizin som en av dess aktiva antivirala beståndsdelar, förhindrar förökning av virusorganismer. En lakrits te gjort genom stöpning i 10 minuter ett par teskedar fulla av torkad lakritsrot i en kopp kokande vatten hjälper kampen virus. Du kan också ta den läckra asiatiska svamp shiitake, med sin antivirala, immunitet stimulerande lentinan, vilket hjälper dig att kämpa mot en virusinfektion.

Eucalyptus och kaprifol

Eukalyptusolja, med sina många antivirala föreningar såsom kvercitrin, hyperosid och garvsyra, skulle kunna användas som ett balsam eller inhalator för att bekämpa en infektion som orsakas av virus. En varm sänggåendet te gjort med kaprifol och forsythia, ibland blandat med citronmeliss, kan ge snabb och varaktig lindring av en virusinfektion.

Echinacea

Denna ört, populär bland Nordamerikas indianer i evigheter, är känd för att bekämpa ett virus genom att agera som kroppens egna antiviral beståndsdel samtidigt stimulera kroppens immunförsvar att försvara kroppen bättre. Den ECHINACIN, chicoric syra och kaffeinsyra av echinacearot extrahera eventuellt Rouse delar av immunsystemet för att samla sjukdoms slåss vita blodkroppar på infektionsområdet. Enligt vissa forskare, hindrar örten funktion enzymet integras som hjälper viruset kolonin för att växa och föröka sig, kontrollera infektionen.

Andra örter

Du kan också prova att använda goldenseal för sin immunitetsstimulerande egenskaper och enbär för sin antivirala förening som bromsar utvecklingen av influensa och herpesvirus. Andra naturliga virus botemedel skulle innefatta den kinesiska immunitet stimulerande ört Astragalus, särskilt för respiratoriska virusinfektioner, drakblod för extern applicering på sår och nedskärningar och persilja familjemedlem lomatium som en effektiv modulator av immunsystemet.

Allmänna åtgärder

Avgifta kroppen och rena tarmarna. Ändra din kost för att ha den minsta mängd socker. Upprätthåll god personlig hygien, motionera regelbundet, sova bra och dricka mycket vatten.

Naturlig blodtryckssänk Mediciner

Högt blodtryck är ett tillstånd där blodet trycker mot dina artärer med för mycket kraft. Livsstilsförändringar såsom att förlora vikt; undvika alkohol, rökning, salt och förädlade livsmedel; minska stress; och utövar kan sänka blodtrycket. Men ibland förändringar i ditt liv är inte tillräckligt. Medicinering är tillgänglig för att hjälpa till att sänka blodtrycket, men det kan ha biverkningar som huvudvärk, uppblåsthet, depression, sömnproblem, yrsel, förstoppning, muntorrhet, dåsighet, och problem att få erektion. Många människor försöker naturliga mediciner för att sänka sitt blodtryck innan receptbelagda läkemedel.

Kosttillskott

Vitamin-och mineraltillskott är säkra och kan sänka homocystein. Dessa inkluderar kalium och magnesium (som också hjälpa kroppen att bli av med överflödigt salt), kalcium, folsyra (en av B-vitaminer), vitamin C, vitamin E och aminosyror taurin arginin och L-karnitin. Att äta naturliga livsmedel som innehåller dessa vitaminer och mineraler kan hjälpa till att sänka blodtrycket.

Grape Seed

Grape Seed Extract ökar ett enzym i kroppen som kallas kväveoxid som skyddar ditt hjärta och håller artärerna flexibla. En dos på 150 till 300 mg per dag sänker systoliskt och diastoliskt blodtryck.

Hibiscus Extract

Hibiscus är ett litet träd med ljusa blommor fulla av mineraler och näringsämnen. Den har en fruktig smak som är bra som varmt och kallt te. Hibiskus te vidgar blodkärlen och ökar urinmängden för att sänka volymen av blod. Detta är samma sak blodtryck medicin gör, men dricka hibiskus te inte ger dig biverkningar. Cirka 16 uns av hibiskus te har effekten av 25 mg blodtryck medicin.

Omega 3

Fiskolja innehåller DHA, en omega 3 syra som tunnar ut blodet och minskar risken för blodproppar. Linfröolja innehåller även dessa blodtryckssänkande syror. Både fiskolja och linfröolja finns i flytande, kapsel, eller livsmedelsformer. Följ instruktionerna på behållaren för doseringsanvisningar.

Hawthorn

Använda Hawthorn Berry sänker diastoliskt blodtryck, särskilt hos patienter som har typ 2-diabetes. Hawthorn vidgar blodkärlen och sänker motståndet mot blodflödet.

Persilja och vitlök

Persilja förbättrar blodflödet genom artärer och vener. Vitlök kan också sänka blodtrycket genom att sänka koagulering, och det sänker kolesterolet också. Konsultera en läkare om du använder blodförtunnande medel för att se till att använda vitlök orsakar inte negativa effekter.

Varning

Rådgör med din läkare innan du försöker varje fysisk blodtryckssänkande mediciner. Om din läkare anser att du bör ta receptbelagda läkemedel, är det för att han vet fördelarna är större än risken för biverkningar. Du bör kontrollera ditt blodtryck regelbundet för att se till att den håller sig på en säker nivå.

Snabb naturlig lindring för ischias

Ischiassmärta kan vara obehagligt i bästa och försvagande i värsta fall. Det är frestande att bara ta några värktabletter eller muskelavslappnande medel, men dessa mediciner har biverkningar av sina egna. Dessutom måste du vänta på att medicinen börjar arbeta. Lyckligtvis yogaställningarna ger omedelbar lindring utan några obehagliga biverkningar.

Downward Dog

Lägg dig på mage på golvet. Sära på benen tills de är bara lite mer än axelbrett isär. Placera armarna över huvudet och släta ut dem, med handflatorna vidrör golvet. Ta dig upp på händer och knän, som om du fick redo att krypa runt i rummet. Curl tårna så att du kan pressa dig upp på bollar av dina fötter. Släpp ditt huvud när du flytta din vikt till bollar av dina fötter. Din blick bör fokusera på topparna av dina fötter. Tryck ner hälarna mot golvet tills du känner att musklerna i benen stretching. Håll denna pose för bara 30 sekunder för att förhindra överansträngning av ischiasnerven.

Delta i en Yoga klass

Nedåt Dog är bara en av en mängd hjälp sträckor som du kan göra på egen hand. Det är dock viktigt att utföra dessa poser rätt sätt för att förhindra ytterligare skada på din ischiasnerven. Överväg delta i en början yoga för att fullända din teknik. Se till att komma tidigt så att du kan tala med instruktören. Förklara ditt tillstånd och begära hans eller hennes rekommendationer. Ofta instruktören är villiga att arbeta med er under hela sessionen, varnar dig att inte göra vissa sträckor eller som uppmanar dig att justera andra poser. Även om det kan vara lite pinsamt att pekas ut under klassen, kommer fördelarna med naturlig smärtlindring överväger någon tafatthet.

Köp en Yoga Video

Om du föredrar att göra yogaställningar i bekvämligheten av ditt eget hem, det finns filmer som kan erbjuda samma sträckor som du skulle göra på en klass. Dessutom kan du beställa filmer som är anpassade till ditt tillstånd så att du inte av misstag gör poser som ytterligare förvärra nerven. Detta är också ett mer kostnadseffektivt alternativ om enskilda klasser inte är ekonomiskt försvarbart eftersom du kan titta på videon om och om igen.