kaffelavemang huvudvärk

Homeopatiska Huvudvärk botemedel

De flesta människor upplever huvudvärk då och då. En huvudvärk kännetecknas av smärta eller obehag i huvudet, nacken eller hårbotten. Det finns olika typer av huvudvärk, inklusive spänning, inflammatoriska och kärl. Varje typ av huvudvärk har en annan smärta, och svaren kan variera från person till person. Det finns ett antal homeopatiska botemedel för huvudvärk, och det bästa för dig kan bero på omständigheterna och bakomliggande orsaken till din huvudvärk, samt var din huvudvärk ligger och dess relaterade symtom.

Belladonna

Belladonna betjänar alla komponenter i nervsystemet. Använd denna behandling för huvudvärk smärta som är på höger sida av huvudet. Motion och ljus tenderar att förvärras denna typ av huvudvärk. Andra vanliga symtom är kalla fötter och händer, bultande smärta, och hud som känns varm. Stående, bakåtlutad, tryck och sitter oftast lindra vissa av obehag.

Cocculus

Ta denna åtgärd om din huvudvärk är resultatet av sömnlöshet eller för mycket oro. Kräkningar, yrsel och illamående är typiska symptom i samband med denna typ av huvudvärk.

Bryonia

Bryonia behandlar huvudvärk där pulserande smärta känns i vänster öga och smärta strålar ut till baksidan av huvudet. Denna åtgärd kan också hjälpa till med muntorrhet och huvudvärk tidigt på morgonen, liksom agitation från någon form av rörelse och ljud. Bryonia lindrar också illamående, förvirring, yrsel och matthet.

Gelsemium

Gelsemium är bra för huvudvärk som orsakar en tight känsla runt huvudet. Huvudvärken är oftast korrelerad med suddig syn, yrsel, problem med att öppna ögonen och täta urinträngningar.

Natrium Muriaticum

Konsumera natrium Muriaticum om du lider av en bultande huvudvärk som är relaterad till stress. Denna åtgärd kommer också att bidra till att lindra huvudvärk i samband med överexponering för solen, för mycket ansträngda ögon, sorg, sorg och besvikelse.

Rävkaka

Ge rävkaka ett försök för baksmälla huvudvärk, spänningshuvudvärk och huvudvärk som beror på den dofter eller högt ljud. Yrsel, illamående, kräkningar och spänning normalt gå tillsammans med dessa huvudvärk.

Sepia

Försök sepia om din huvudvärk är precis ovanför vänster öga och är associerad med illamående. Rörelse och ljus har en tendens att göra symptomen värre.

Dosering

Välj ett botemedel som är bäst för dina huvudvärkssymtom. Läs noga igenom instruktionerna på förpackningen för rätt dosering. För egenvård, är det bäst att börja med lägre potenser först, till exempel 6X, 6C, 12X, 12C, 30X eller 30C. Högre potenser kräver medicinsk övervakning. Konsultera en homeopatisk läkare om du lider av kronisk migrän eller ofta huvudvärk.

Var försiktig

Meddela din läkare innan du överväga att använda alternativa terapier. Om du är gravid eller ammar, kontakta din läkares godkännande innan du tar några alternativa mediciner. Vissa homeopatiska läkemedel kan interagera med andra örter, kosttillskott och receptbelagda läkemedel.

Homeopatiska läkemedel för huvudvärk

Huvudvärk är i allmänhet antingen primär eller sekundär ursprung. Primära huvudvärk är inte sjukdomsrelaterade och klassificeras som antingen migrän, kluster eller spänningshuvudvärk. Sekundära huvudvärk är ett direkt resultat av ett medicinskt tillstånd. Homeopatiska medel är värdefulla för att lindra huvudvärk snabbt och utan några eventuella biverkningar. Homeopatiska medel är potent, men hur de är tillverkade gör dem mycket utspädd. När en etikett visar ett "C" dos betyder det att den har spätts 100 gånger, ett "X" styrka betyder det har spätts ut 10 gånger.

Kalium bichromicum

När huvudvärk är migrän ursprung och tenderar att orsaka dimsyn, homeopater rekommenderar ibland botemedlet Kalium bichromicum i 30C. Kalium bichromicum är den lämplig åtgärd när individens symptom förbättras när han utsätts för värme eller ligger ner, och när symtomen tenderar att förvärras när individen utsätts för kall luft eller när lutad över.

Allium cepa

När personlighets symtom är en tendens till melankoli och ångest, och när en huvudvärk beskrivs som skarp och brännande, är botemedlet Allium cepa i 6C dos ibland ordinerats av homeopater att lindra huvudvärk smärta. Allium cepa är rätt åtgärd när individens symtom tenderar att öka när hon utsätts för det fria och när de tenderar att förvärras i ett varmt rum.

Natrum Muriaticum

Botemedlet Natrum Muriaticum i 6C dos ibland ordinerats av homeopater när personlighets symtom förkastande av sympati och en stark vilja att vara ifred. Natrum Muriaticum är rätt åtgärd när en individs symtom tenderar att öka när han är i friska luften eller när man ligger ner, och när symtomen tenderar att förvärras när individen är i varma, kvava rum.

Tips och varningar

Denna information är inte avsedd att användas som en ersättning för professionell medicinsk rådgivning, är den avsedd endast i informationssyfte. Om en huvudvärk följer en huvudskada, ring 911 Om huvudvärken åtföljer en feber på 100 ° F (38 ° C) med dimsyn och ljuskänslighet, se en sjukvård läkare asap. Aldrig själv ordinera; konsultera en licensierad, professionell homeopat för korrekt dosering och rättsmedel.

Förhindra Huvudvärk Naturligt

Huvudvärk är ofta som ett resultat av stress, sjukdom, brist på vad din kropp behöver, eller någon annan bakomliggande orsak. Med alla de tal om den inverkan som over-the-counter smärtstillande medel har på organ, såsom levern, bukspottkörteln och magen, många människor lider smärtan av en huvudvärk kontra tar dessa mediciner. Det finns flera naturliga saker du kan göra för att befria dig av en huvudvärk.

Instruktioner

1 Inköp magnesium tillskott. Många gånger, magnesiumnivåerna i hjärnan droppar och kan sätta på huvudvärk. De flesta kosttillskott kommer i 250mg kapslar. En dag verkar hjälpa till att hålla nivåerna konsekvent och kan vara användbar för att förhindra huvudvärk. Se till att du konsultera en läkare innan du tar dessa för att se till att alla mediciner du tar inte i konflikt med suppplement.

2 Gör en ört påse pack som kan placeras över pannan vid sängdags. Lavendel bör vara en av de viktigaste ingredienserna i paketet, eftersom doften är avkopplande och hjälper de förträngda kärl för att få mindre tryck.

3 Sug på en kalk som halveras. Många tror att saften av en lime utlöser en receptor för att förhindra huvudvärk. Dessutom äter hälsosamt. Vissa livsmedel kan orsaka människor att ha huvudvärk också. Dessutom kan äta regelbundet eller vid små mellanrum hjälpa till att förebygga huvudvärk också.

4 Vila mycket. Sömnbrist kan orsaka huvudvärk, eftersom hjärnan behöver föryngring dagligen. Att gå för lång tid utan en tillräcklig mängd sömn kan orsaka huvudvärk.

5 Motionera regelbundet. Även om många inte gillar att motionera, kan en enkel 15 till 20 minuters promenad genererar endorfiner som ger hjärnan och kroppen energi.

6 Prova akupunktur som ett naturläkemedel botemedel. Akupunktur använder nålar för att utlösa punkter blockerad energi i kroppen. Många tror att nålarna, när de sätts in i huden, frigöra energi som skall frigöras och i sin tur kan förhindra eller bota huvudvärk förutom en mängd andra sjukdomar.

Tips

  • Börja inte ett träningsprogram eller ta några naturliga kosttillskott utan att rådfråga en läkare först.

Vård för Postpartum Huvudvärk

Du är utmattad, din kropp har gått igenom en otrolig förändring, och din livsstil är allt annat än på ett schema. Alla vill hjälpa till med barnet; du önskar bara att de skulle gå hem och ta deras råd med dem. Tension fästen och det gör huvudvärken --- men det finns ingen tid att bara gå sova ruset. Och om du ammar, det gör att ta mediciner, även over-the-counter rättsmedel, omöjligt.

Här är några tips för att lindra huvudvärk som kan vara till hjälp.

Relax? Ja, just det.

Självklart, om du kunde, skulle du. Det enda du kan göra är att försöka slappna av när du kan --- när barnet sover. Prova en kall kompress på pannan i några minuter medan du kopplar på din säng.

Aroma kan också vara till hjälp, och det är lätt att göra. Eteriska oljor av lavendel, pepparmynta, geranium, bergamott och rosmarin kan användas på flera olika sätt. Du kan göra din egen blandning av dessa oljor och blanda dem i mandelolja för att göra en lotion som du kan använda på dina händer, eller så kan du blanda dem i trollhassel och sätta blandningen i en sprayflaska för att använda som en kroppsspray eller rum freshener. Eller så kan du även sätta oljorna direkt i en diffusor. Du kan också placera några droppar av dessa oljor i en skål med vatten som du gör en huvudvärk kompress. Du kan använda eteriska oljor så ofta du behöver.

Näringsbehov

Din kropp har gått igenom otroliga förändringar under de senaste nio månaderna, och den har stort behov av rätt kost för att komma tillbaka till det normala. Saker som mild uttorkning eller svält kan sätta på en huvudvärk, så se till att du äter och dricker ordentligt. Det kan vara lätt att glömma att äta och dricka när man är så upptagen, men du måste helt enkelt ta hand om dig själv. Även om du måste knapra eftersom du inte tycks kunna få en möjlighet att sitta ner och äta, gör det. Ta dig tid att skala den orange eller göra toast, även om du inte kan göra middag. Ät ett mellanmål innan du går till sängs för att jämna ut blodsockret, eftersom låga blodsockernivåer kan också vara en orsak till huvudvärk.

Sista desperat Remedies

Om du inte ammar, har du fler alternativ för att behandla din huvudvärk. Koffein kan göra susen, och du kan ta ibuprofen eller Tylenol enligt anvisningar på förpackningen. Ett glas vin kan hjälpa dig att slappna av. Har din partner massera några av eterisk olja getts sista lotion i axlar och nacke. Du kanske upptäcker att doppa fötterna i kallt vatten samtidigt som värme till nacken kan bara skaka huvudvärk direkt ur ditt system.

Det finns en chans att om du hade en epidural under förlossningen, kan du ha en läcka av ryggmärgsvätska som kan orsaka din huvudvärk. En indikation på detta är att din huvudvärk blir värre när man sitter och är lättad när man ligger platt. Du bör se din läkare om du tror att detta kan vara fallet.

Hur bota TMJ Huvudvärk Naturligt

TMJ eller käkleden sjukdom är en sjukdom som drabbar mellan 5 och 15 procent i USA, enligt Mayo Clinic. Symtom på TMJ inkluderar klicka eller popping i käken när man äter, gäspar eller prata, huvudvärk, käken smärta och nacksmärta. Huvudvärk smärta i samband med TMJ kan botas naturligt med övningar och massage.

Instruktioner

1 Ät mjuk mat. När lider av huvudvärk i samband med TMJ, äter mat som pudding, ris, bananer och andra mjuka livsmedel för att förhindra att placera ytterligare stress på käften. Detta kommer att ge käken området en chans att slappna av.

2 Alternativa tillämpningar av värme och kyla. Linda en varmvattenflaska i en handduk och tillämpa värme till varje sida av käken och tempelområdet i 15 minuter. Vänta 15 minuter, sedan tillämpa en kylklamp inlindad i en handduk och tillämpas på samma områden i käken och tempelområdet i 15 minuter på varje sida. Upprepa varje timme efter behov.

3 Lossa käken med övningar. Övningar kommer att hjälpa lugna huvudvärk, speciellt när det utförs varje dag. Öppna munnen så bred som möjligt och tryck näven i hakan, trycka din käke tillbaka mot baksidan av huvudet. Tryck mot hakan i 30 sekunder och släpp käken och stäng munnen. Upprepa denna övning fyra gånger om dagen.

4 Massera din käke. En huvudvärk på grund av TMJ uppstår på grund av käken spänning. Släppa musklerna i käken, försiktigt gnugga gångjärnet var käken möter din skalle, intill öronen. Massera försiktigt området tills huvudvärk försvinner.

5 Koppla av med aromterapi. Aromaterapi orsakar spända muskler att slappna av. När käken spänning slappnar kommer huvudvärken minskar. Placera några sandskädda av aromterapi olja, som lavendel och kamomill, på pannan, käken och nära näsan. Ligg ner i ett mörkt rum och andas djupt i 10 minuter för att minska spänningar i käken och huvudet.

Tips

  • Ställ din hållning om du känner käken smärta på grund av TMJ.
  • Om huvudvärken är så extrem att du inte kan äta eller funktion, uppsök läkare omedelbart.

Hur minska risken för en stroke

Många människor har riskfaktorer som predisponerar dem för en stroke. Men många stroke kan förebyggas om du förstår dina personliga riskfaktorer och lära sig att hantera dem. Se din läkare för en fullständig medicinsk undersökning för att utesluta eller behandla befintliga förhållanden som kan leda till en stroke. Du och din läkare bör diskutera dina riskfaktorer och saker du kan göra för att främja en hälsosam livsstil. Att minska riskfaktorer för stroke kan vara enkla eller mycket utmanande.

Instruktioner

1 Se din läkare för en grundlig kontroll. Om din läkare anser att du har förutsättningar som kan leda till en stroke, kan han rekommendera behandling för att minska risken. Din undersökning kan omfatta en blodtryckskontroll, för att blodprov avgöra om ditt blod att koagulera ordentligt, och hjärttester.

2 Om du har högt blodtryck, ta ditt blodtryck medicinering. Högt blodtryck är en ledande orsak till stroke, och genom att ta medicin för att kontrollera blodtrycket, kan du minska dina chanser att få en stroke. Passa på att besöka din läkare regelbundet så att han kan kontrollera ditt blodtryck.

3 Om du har diabetes, ta din medicin. Diabetes kan bidra till risk för stroke, och du kan minska din risk genom att hålla ditt blodsocker stabilt. Övervaka ditt blodsocker och hålla din blodsockermätare i gott skick så att korrekta blodsockervärden.

4 Glöm inte lämpliga hjärtmediciner. Hjärtproblem såsom förmaksflimmer kan bidra till en stroke. Förmaksflimmer orsakar ditt hjärta att pumpa oförutsägbart och snabb, vilket resulterar i en oregelbunden hjärtrytm. Detta tillstånd kan orsaka sammanslagning av blodet i hjärtat, som kan bilda ett koagel som kan resa till hjärnan, vilket resulterar i en stroke. Om du har oregelbunden hjärtrytm, kommer din läkare att förskriva läkemedel för att reglera den och därmed minska din chans att få en stroke.

5 Motion dagligen. Motion är viktigt att hålla din vikt, blodtryck och blodsocker under kontroll. Fetma, högt blodtryck och diabetes är alla riskfaktorer för stroke som kan förbättras med hjälp av ett omfattande träningsprogram. Kontrollera alltid med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram.

Tips

  • Sluta röka. Rökning kan leda till artärskador och högt blodtryck, som är riskfaktorer för stroke. Be din läkare att rekommendera behandlingsalternativ som kan hjälpa dig att sluta röka.
  • Om du får svår huvudvärk, domningar eller stickningar i någon del av kroppen, hängande i ögat eller munnen, oförmåga att röra sig, svaghet, eller svårigheter att tala eller svälja, ringa ambulans. Dessa symtom kan signalera en stroke och kräver omedelbar medicinsk behandling.

Biverkningar av rabies

Rabies är ett virus sprids bland däggdjur genom saliv från ett infekterat djur. Utan omedelbar medicinsk behandling, är det mycket sannolikt att dö, som specifika symtom på rabies inte ske förrän den infekterade är nära döden en människa med rabies.

Bakgrund

Rabies kan komma från en mängd olika däggdjur såsom fladdermöss, bäver katter, kor, prärievargar, hundar, rävar, getter, hästar, apor, kaniner, tvättbjörnar, skunkar och murmeldjur. Överför sjukdomen till människan via djurets saliv, som kan uppstå genom att bita, kontakt med en obesläktad sår eller genom kontakt med ögon och mun.

Symptom och biverkningar

Rabies symptom kan först visas som feber och huvudvärk, vanliga symtom på influensa. Eftersom sjukdomen fortskrider kan den smittade visa märkliga beteende såsom ångest, förvirring, agitation, ökad salivutsöndring, sömnlöshet, hallucinationer och förlamning, utvecklas till sannolikt död.

Förebyggande / Lösning

Undvik kontakt med en misstänkt djur. Söka genast läkare om ett bett eller överföring av saliv sker. Om du tror att du har blivit smittad av en rabiat djur, kontakta läkare omedelbart.

Behandling

Medan det finns endast understödjande behandling för rabies efter infektion uppstår, kan offret få sex arm injektioner av ett rabiesvaccin under en 28-dagarsperiod för att hindra viruset från att arbeta. Denna vaccination ska ske omedelbart för att effektivt bekämpa viruset.

Provning

Om en potentiellt rabiat djur är ett husdjur eller husdjur, kan du karantän och observera den för att se om den uppvisar någon rabiessymptom. Om det är ett vilt djur, kan det bli dödad och dess hjärna testats med avseende på förekomst av viruset. Mänsklig testning sker endast när en patient börjar visa symptom som verkar vara relaterade till rabies.

Wellness alternativ Från Natural Advantage

Wellness Advantage är en alternativ vårdcentral i Vista, Kalifornien. Centret erbjuder en mängd olika naturliga behandlingar och wellness alternativ som uppmuntrar kunderna att aktivt delta i sin healing. Centret ägs av Ken och Andrea Kiesel. Andrea är en certifierad Minority Business Owner och en certifierad Homeopathist. Ken har en examen i Health and Human Performance.

Terapeutisk Touch

Wellness Advantage förstår hur viktig kontakten är att människor. Menyn av tjänster omfattar en mängd olika massagebehandlingar inklusive sport massage, myofasciell release, kranial sakral terapi och arbete på övre rygg, nacke och huvud. Tjänster såsom neuromuskulär terapi, Bowen terapi och strukturell återanpassning finns också. Massage och andra beröringsterapier tros vara till hjälp för att hantera kronisk smärta, depression, sömnstörningar, posttraumatisk stress och en mängd andra hälsofrågor.

Elektrodermal Screening

Elektrodermal Screening är ett förfarande som kombinerar västerländska teknik med österländsk medicin. Processen tros identifiera energiblockeringar i kroppen och att frigöra dem. Det är tänkt att lindra symtom och biverkningar av hormonell obalans, cancer, fetma, allergier, stress och hudproblem.

Nutrition Consulting

En traditionell västerländsk kost, inklusive en hel del kött, socker och mejeriprodukter, tros skada hälsan. Människor som äter detta sätt drabbas ibland av födoämnesallergier, träningsvärk, huvudvärk, matsmältningsbesvär och gas. De utvecklar också allvarliga hälsoproblem som diabetes och hjärtsjukdomar. Wellness Advantage utvärderar dieterna av kunderna och ger förslag till förbättringar. Den använder First Line Therapy Program för att göra permanenta förändringar i en kunds kost. First Line Therapy är en personlig livsstil läkarprogrammet centrerad på terapeutiska livsstilsförändringar (TLC) såsom hälsosam kost, kosttillskott, motion och stresshantering. Programmet syftar till att ta itu med problem såsom högt blodtryck och diabetes med naturlig kost förändringar istället för läkemedel.

Kosttillskott

Kosttillskott kan lindra hälsoproblem och förbättra en persons totala välbefinnande. Wellness Advantage erbjuder en mängd olika kosttillskott, inklusive örter, vitaminer och specialblandningar. Tilläggen finns i piller eller flytande form. Wellness Advantage erbjuder kosttillskott för att lindra symptomen från kroniskt trötthetssyndrom, PMS, fibromyalgi, stress, hormonell obalans och matsmältningsproblem. Tilläggen är gjorda med naturliga ingredienser, utan bör behandlas på samma sätt som en traditionell farmaceutisk recept och används enligt anvisningarna.

Fördelar med Cactus Grandiflorus

Cactus grandiflorus är också vanligtvis kallas storblommiga Cactus eller söta Scented Cactus. Inhemsk till Jamaica, kaktus växer också rikligt i Mexiko som en transplantation till nationen. Det är en klättrande kaktus arter med stora vita blommor. Uppskattad som ett homeopatiskt medel för olika åkommor, har kaktus grandiflorus odlats för sina hälsofördelar i århundraden.

Historia

Den Homeopathic Materia Medica, en encyklopedi av homeopatiska material som går tillbaka till 1790, spelade in storblommiga kaktus i 1864. jamaicanska infödingar och infödda stammar i Mexiko använde kaktus som hälso-tonic. Intresset för kaktus för sina hälsofördelar inträffade när bosättare tog ett stort intresse för anläggningen och skickas det tillbaka till Europa för att testa.

Mentala och känslomässiga fördelar

Mentala och känslo förmåner redovisas med kaktus. Det har rapporterats öka blodcirkulationen i hjärnan, vilket leder till ökad funktion neurotransmittorer. Effekter av detta påstås leda till sedering och huvudvärk lättnad. Ångest och nervositet tros också utjämnas och minskas vid intag av kaktus.

Cardio och Vascular Fördelar

Söt Doftande Cactus är mest uppskattad för sin förmodade hjärt och kärl fördelar. Kaktusen orsakar stora hjärt sammandragningar. Sammandragningarna tros reglera oregelbunden hjärtrytm och lugna förhållanden såsom hjärtklappning och arytmier. Ytterligare fördelar som rapporterats omfattar medhjälp i lindring av låg kroppstemperatur, rörelse och sjösjuka och ödem.

Biverkningar

Cactus grandiflorus har biverkningar förknippade med dess användning. Illamående, diarré och förbränning av munnen är också rapporterats. Cactus grandiflorus har läkemedelsinteraktioner som måste noteras före konsumtion. På grund av hjärtsammandragningar i samband med kaktus, rådgöra med din läkare innan du tar botemedlet om du har pågående hjärtproblem. Ta inte några utdrag ur kaktus om du tar ACE-hämmare eller mediciner som används för att övervaka oregelbunden hjärtrytm. Betablockerare och kalciumantagonister kan ha negativa biverkningar med kaktus grandiflorus.

Cell Salt Användningsområden

År 1873, en tysk homeopatisk läkare ställde teorin att mänskliga celler innehåller 12 typer av salter. Enligt denna teori, då dessa salter är i balans, är fortfarande kroppen i hälsa. Sjukdomar bero på en obalans i cell salter; tar de speciella cellsalterna som kroppen saknar återställer hälsan.

Hår, hud och naglar

Cellen saltet kallas Calcarea fluorica bevarar elastiska vävnader och kan hjälpa till att behandla sprickor i huden och slappa kött. Calcarea Sulphurica främjar cellulär förnyelse och kan hjälpa behandla infektioner orsakade av pus och finnar. Kali Muriaticum behandlar olika hudåkommor såsom blåsor, inflammationer och acne. Kali Sulphuricum förekommer i epidermis och epitelceller och dess brist kan leda till inflammationer, mjäll, psoriasis och grov spik. Ta Silicea att behandla håravfall och sköra naglar.

Tänder och ben

Calcarea fluorica hjälper till att behandla grov, lösa och känsliga tänder. Magnesia Phosphorica och Ferrum Phosphoricum kan bidra till att göra barnsjukdomar processen bekvämare genom att befria barnsjukdomar feber. Calcarea Phosphorica främjar tillväxt och kan hjälpa till att läka brutna ben.

Interna system

Calcarea fluorica ger elasticiteten i blodkärlen, muskler och bindväv; dess brist leder till trög cirkulation, åderbråck och hemorrojder. Calcarea Phosphorica kan hjälpa behandla kramper, spasmer, domningar och kalla känslor, medan Calcarea Sulphurica kan hjälpa behandla halsont, förkylningar, huvudvärk, illamående, pankreas, lever-och njurförhållanden. Ta Ferrum Phosphoricum för digestive sjukdomar såsom aptitlöshet, problem med avföring, urin retention och kräkningar. Magnesia Phosphorica lindrar smärtor, inklusive huvudvärk, kramper, krampaktig hosta och menstruationssmärtor. Natrum Muriaticum distribuerar vatten i hela kroppen; dess brist leder till för mycket eller för lite vatten i olika kroppsdelar, vilket orsakar symtom som förstoppning, vattniga slem och överdriven törst. Natrum Phosphoricum används för att behandla inflammatorisk reumatism, högt kolesterol, sur andetag och gikt. Ta Natrum Sulphuricum att behandla levervillkor och influensa. Silicea förekommer i bindväv och kan behandla huvudvärk, illamående, våldsamma nysningar, hemorrojder och magsmärtor.

Mental Villkor

Kali Phosphoricum sker i den grå substansen i hjärnan och kan hjälpa till med olika tillstånd som depression, spänning, impotens, nervositet, sömnlöshet, rädsla, sjuk humor och lättja. Kali Sulphuricum, som transporterar syre till cellerna, kan hjälpa behandla trötthet, tyngdkänsla, yrsel, rädsla, sorg, undertryckta känslor och ångest. Silicea uppstår i hjärnan och kan hjälpa behandla tankspriddhet och crankiness.

Problem From Total Body RAPID Cleanse

Body rensning kan minska risken för sjukdomar, ökar energi, förbättra matsmältningen och hjälper dig att kontrollera vikten. Total Body RAPID rengöra är en tre-stegs, sjudagars rengöra som också fungerar som en metabolisk skjuts. Men medan det finns anmärkningsvärda fördelar, man kan också uppleva biverkningar. Dessutom trots att Total Body RAPID Cleanse är utformad för att minimera dessa biverkningar, kan rengöring bli en intensiv process för kroppen och vissa symtom kan vara oundvikliga. Majoriteten av dessa symtom, är dock hanterbart, och kan även vara ett tecken på den reningsprocess arbetsdag.

Huvudvärk

Huvudvärk är ett mycket vanligt detox symptom, oavsett detox produkten. Alla ämnen, till exempel kaffe eller läsk, som blir en del av din dagliga rutin, kan orsaka symtom när elimineras. Vid rengöring måste sådana drycker skäras ur kosten, vilket kan lämna människor med huvudvärk från uttag koffein. Dessa huvudvärk kan variera från mild till svår baserat på hur mycket koffein en person konsumerar normalt.

Värk i kroppen

Under en kropp rengöra, är alla av en persons organ detoxed. På grund av detta, kan användarna uppleva värk i ryggen eller sidorna när njurarna och levern går igenom avgiftningsprocessen. Värk kan också kännas i områden i andra organ. Enligt en produkt recension på GNC.com har Total Body RAPID Cleanse användare upplevt smärre tillbaka obehag från processen.

Illamående

Illamående är en vanlig biverkning från kroppen rensning. Detta är på grund av de diet som användare måste öva för att säkerställa bästa möjliga resultat från rengöra. Enligt Total Body RAPID Cleanse bruksanvisningen, är reaktionen av illamående normalt och kan minimeras genom att minska doserna eller slutar den rengörande behandling.

Finns det ett samband mellan Occipital Nerve Pain & Acoustic neurom?

Occipital nervsmärta (neuralgi) har en mängd olika orsaker, till följd av nervskador eller skada. Det är möjligt att occipital neuralgi och andra typer av huvudvärk kan leda efter operation för tillstånd såsom akustisk neurom.

Acoustic Neuroma

Akustisk neroma är en långsamt växande, godartad tumör som bildas på nerven som förbinder örat och hjärnan. Tumören trycker mot nerven när det växer och orsakar symtom som balansproblem, hörselskador och ringningar i öronen.

Behandling för akustisk neurom

Kirurgiskt avlägsnande av tumören kan krävas för att bevara ansiktsnerven och förhindra komplikationer såsom permanent hörselnedsättning eller ansiktsförlamning. Stereotatic strålkirurgi tillåter läkare att tillämpa strålbehandling direkt till tumören utan att göra ett snitt.

Occipital neuralgi

Occipital neuralgi är en huvudvärk som orsakar kronisk piercing, bultande smärta, oftast börjar i nacken och strålar ut till baksidan av huvudet och bakom örat. Det påverkar vanligen endast en sida av huvudet.

Orsaker Occipital Neuralgi

Smärtan av occipital neuralgi beror på nervskada, som kan orsakas av skador eller tumörer i halsen, huvudtrauma eller nervkompression. Om nerven skadas under operationen för akustisk neurom eller andra villkor, kan occipital neuralgi leda.

Koppling mellan akustisk neurom och neuralgi

En medicinsk studie av Schankin, Gall och Straube fann att 32 procent av akustiska neurinom patienter klagade över kronisk huvudvärk efter operation, och 16,6 procent av patienterna upplevde occipital neuralgi.

Homeopatiska Solbränna Rättsmedel

De flesta av oss har upplevt en smärtsam solbränna på en gång eller annan. Någon som tycker om fiske, gå till stranden, gör trädgårdsarbete eller helt enkelt vara ute i solen kan bli solbrända. Solbränna kan också uppstå om du använder ett solarium på fel sätt. Symtom på solbränna kan vara allt från mindre hudrodnad till blåsbildning, uttorkning, frossa, illamående och feber. Även om sällan dödlig, kan solbränna vara handikappande och orsaka en hel del obehag. Homeopatiska medel kan ge lindring.

Vanliga behandlingar

För att undvika ytterligare exponering för UV-strålning, täcka hud som är öppet för väder och vind, och undvika solen och solariet. Läkemedel såsom ibuprofen, acetylsalicylsyra och naproxen är fördelaktigt, speciellt när igång direkt. Applicera en kall kompress för att lindra en smärtsam solbränna; använder utspädd äppelcidervinäger, coola tepåsar eller helt enkelt en cool trasa som en kompress för att behandla en solbränna. Andra alternativ kan vara att använda aloe vera lotion, som hjälper cool och lugna huden, eller ta ett kallt bad. De receptfria mediciner, kan kalla komprimera poster och aloe vera lotion köpas på apotek eller på nätet.

Homeopatiska medel

Välj ett homeopatiskt medel som bäst passar dina symtom. Alla dessa homeopatiska medel är vegetabiliska homeopatiska tinkturer. Börja med en lägre dos (6X -9C). Om lägre potens inte fungerar för dig, försök sedan ett medel styrka dosering (9C-30C), eller besöka en homeopatisk läkare för specifika doseringsinstruktioner, särskilt för högre potenser. Du kan också köpa homeopatiska läkemedel på nätet eller i din lokala naturlig hälsa butik.
Cantharis är ett användbart homeopatiskt medel för intensiv brännande smärta, känslighet för beröring, blåsor, rastlöshet och oro. Cantharis kan användas för något brännskada, men det är mest effektivt på de svårare andra eller tredje gradens brännskador. Urtica urens kan användas som ett alternativ homeopatiskt medel om cantharis inte fungerar för dig. Ta oralt för svullnad i samband med första gradens brännskador, stickande smärta och klåda, eller använda en gel eller kräm för solbränna och första graden (mindre) brännskador.
Causticum kan ge lindring om du upplever en mycket smärtsam bränna tillsammans med blåsbildning. Ömhet är vanligare än rastlöshet med denna typ av smärta. Den skadade området är allmänt öm vid beröring. Använd Causticum att hjälpa till att läka gamla brännskador.
Arnica är en annan värdefull homeopatiskt medel som hjälper Lessen smärta och svullnad i samband med solbränna. Denna åtgärd är också bra för att förebygga chock efter en allvarlig brännskador.
För att uppmuntra vävnad läkning och för att lugna alla typer av brännskador, använd tinkturer av ringblomma och hypericum. Blanda 10 droppar antingen hypericum eller ringblomma tinktur med ett uns av vatten; tillämpas på det solbrända område tre gånger dagligen. Calendula kan också användas i pelletform; upplösa pellets i vatten och tillämpas på blåsor området.
För mindre brännskador; ta 30c av apis melifica var tredje timme. Ta 30c av glonoine på timbasis för värmerelaterade effekterna av solen, som illamående, huvudvärk, kräkningar och hög feber. Drick mycket vatten och bo på en sval plats.

Besök din läkare

Besök din läkare innan du tar några homeopatiska läkemedel, som vissa alternativa terapier kan interagera med over-the-counter och receptbelagda mediciner. Gravida och ammande kvinnor bör också kontakta läkare innan du tar homeopatiska läkemedel.

Biverkningar av Parkinsons sjukdom Medicinering

The National Parkinson Foundation beskriver Parkinsons sjukdom som en neurologisk sjukdom som orsakas av skador på dopaminproducerande celler som möjliggör samordnade muskelrörelser. Den vanligaste behandlingen är en kombination av karbidopa och levadopa, som säljs under varumärket Sinemet, som omvandlas till dopamin i hjärnan, enligt Mayo Clinic.

Vanliga biverkningar

Vanliga biverkningar av detta läkemedel kombinationen är muntorrhet, illamående, nedsatt aptit, diarré eller förstoppning, sömnstörningar, huvudvärk, sömnighet, yrsel, en stickande känsla, muskelvärk och klåda.

Allvarliga biverkningar

Möjliga sällsynta allvarliga biverkningar inkluderar en försämring av skakningar, smärtsam urinering, kramper, hallucinationer, förvirring, depression och självmordstankar, ovanligt beteende, extremt högt eller lågt blodtryck och gastrointestinal blödning.

Läkemedelsinteraktioner

Tricykliska antidepressiva kan öka risken för högt blodtryck när det tas med Sinemet. Kosttillskott som innehåller järnsalter kan minska effekten av medicinen och antacida kan öka effekten och risken för biverkningar.

Varning

Sinemet kan göra patienter plötsligt somnar. Tills du vet hur medicinen kommer att påverka dig, undvik bilkörning eller andra aktiviteter som kräver att du är uppmärksam.

Överväganden

Fördelarna med denna medicin kan bli instabila som Parkinsons sjukdom fortskrider. När detta händer, kan dosen behöva justeras eller patienten över till en annan medicin.

Homeopatisk behandling för Sinusinfektion

Enligt nationalcenterforhomeopathy.org, cirka 31 miljoner amerikaner lider av bihåleinflammation. Homeopatiska behandlingar för sinus infektion kan hjälpa till att aktivera de naturliga försvar och läkande mekanismer i kroppen.

Typer av infektion

Homeopati klassificerar vanligtvis bihåleinflammation i kroniska eller akuta infektioner. Om bihåleinflammation är inte en vanlig företeelse med patienten, då de homeopatiska läkemedel för akut infektion används. Om patienten har en kronisk infektion, då homeopat måste undersöka ytterligare för att förstå problemet och ordinera botemedlet.

Orsaker

De faktorer som orsakar bihåleinflammation inkluderar svampar, bakterier, virus och även allergiska reaktioner.

Symptom

De typiska symtomen på bihåleinflammation inkluderar en ökning av sinus tryck tillsammans med en nästäppa som kan vara gul, grön, tunn, tjock eller trådiga. Huvudvärk och åtföljande smärta i främre bihålorna och maxillary regioner är också vanliga. I fallet med bakteriella infektioner, feber och frossa kan även observeras.

Undersökningar

Den homeopat ser in flera aspekter förutom de direkt relaterade till sjukdomen innan förskrivning ett botemedel. Dessa inkluderar spänningsnivåer upp till patienten, deras livsstil, matvanor, arbetsmiljö och i vilken ordning symptomen visade sig.

Kriterier

En homeopat beslutar om rättsmedel för bihåleinflammation baserade på det område där smärtan är placerad, vilken typ av smärta upplevs, och lukten och typ av utsläpp. Patientens temperament och känslighet spelar också en stor roll för förskrivning rätt typ av homeopatiskt medel för patienten.

Homeopatiska medel

Homeopatiska botemedel för bihåleinflammation inkluderar Kali bichromicum, Mercurius solubilis, rävkaka, hepar sulphuricum och Pulsitilla nigricans.

Homeopatiska läkemedel för behandling av hypertoni

Ungefär en tredjedel av alla vuxna amerikaner lider av högt blodtryck eller högt blodtryck, definieras av National Heart, Lung and Blood Institute som blodtryck som konsekvent är 140/90 mm / HG (millimeter kvicksilver) eller högre. Hypertoni kan leda till stroke, kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, njursjukdom och andra allvarliga sjukdomar. Homeopatisk medicin tar en unik metod för att behandla högt blodtryck --- och alla sjukdomar --- genom att använda små mängder av ämnen som i större mängder kan orsaka de symptom som behandlas.

Logiken bakom Homeopati

Homeopatisk medicin bygger på två principer: lagen av similars och potensering. Den förra, enligt truestar Hälsa Encyclopedia, menar att de flesta symtomen kan lindras genom att administrera små mängder utspädda föreningar av ämnen som med full styrka kan utlösa symtomen blir måltavla. Potense är processen att få homeopatiska läkemedel är färdiga för användning och innebär en serie spädningar och kraftiga skakningar, så kallade succussions. Denna process syftar till att göra ämnen som annars kan vara giftiga risk för konsumenterna.

Ett varnande anmärkning

Den nationella center för komplementär och alternativ medicin, en del av National Institutes of Health, varnar för att forskning om säkerheten i homeopatisk behandling har begränsats, vilket gör det omöjligt att ge dessa metoder en omfattande stämpel av godkännande. Det konstateras också att studier hittills har dykt upp väldigt lite bevis som stöder de läkande påståenden av homeopatiska läkemedel. Det finns inga enhetliga federala lagar som reglerar licensiering och certifiering av homeopatiska utövare, så se till att undersöka bakgrunden till en homeopat och kolla in hans statliga referenser.

Särskilda rättsmedel

Den NativeRemedies webbplatsen finns en lista med homeopatiska medel för att behandla högt blodtryck som innehåller de typer av individer som är tänkt mest sannolikt att dra nytta av varandra. Om du är impulsiv, fantasifulla, lite klaustrofobisk och har ett sug efter salt eller godis, så kanske Argentum NITRICUM är det homeopatikum för högt blodtryck. Det är också en föredragen behandling för dem vars hypertoni åtföljs av huvudvärk, diarré och yrsel. Om du upplever stressrelaterad högt blodtryck i en högtrycks arbetsplats, kan du överväga Aurum metallicum.

Om hypertoni utlöses av värme eller intensitet och åtföljs av svår huvudvärk, yrsel, känslighet för ljud och ljus, och kalla händer och fötter, kunde Belladonna vara behandling av valet för dig. Om du tröttnar lätt, anser Calcarea carbonica. Men om du är typen som innehar agg och tenderar att frukta negativa effekter från relativt ofarliga händelser kan Natrum Muriaticum vara det bästa valet för dig.

Hpathy.com listar några andra homeopatiska läkemedel för högt blodtryck som du kanske vill överväga. Dessa inkluderar Arnica montana, som kan vara rätt för dig om du upplever symtom på kärlkramp, svag puls och andnöd; Aurum Muriaticum, som också riktar takyarytmi och hjärtklappning; och Secale cornatum, ett bra val om du högt blodtryck åtföljs av kronisk huvudvärk. Ytterligare andra åtgärder inkluderar Veratrum album, Cactus grandiflorus, Coffea cruda, Lobelia inflata och Spartium scoparium.

Hur man tar bort Jäst Från Digestive Tract

En liten mängd av jäst finns naturligt i mag-tarmkanalen. Vid normala nivåer, är det ofarligt; Emellertid kan vissa faktorer orsaka jästen att växa igen, vilket leder till ett antal hälsoproblem. Förutom förhållanden som vanligen förknippas med jäst, som vaginal jäst infektioner, fotsvamp och Jock kliar, kan övervuxen jäst orsaka matsmältningsproblem, problem med bihålorna, huvudvärk och andra hygienkrav. Ändra din kost kan ta bort jäst från matsmältningskanalen.

Instruktioner

1 Sluta äta livsmedel som innehåller socker, vilket är nr 1 födokälla för jäst. Läs livsmedelsmärkningen, som socker är en viktig ingrediens i många förädlade eller förpackade livsmedel.

2 Eliminera livsmedel som innehåller jäst. Dessa inkluderar öl och maltdrycker, bröd, vinäger, champinjoner, miso och vissa konserverade soppor. Undvik också livsmedel som innehåller MSG.

3 Avsluta tar antibiotika, med din läkares godkännande. De kan döda de hälsosamma bakterier som håller jäst från att växa utom kontroll.

4 återbefolka mag-tarmkanalen med hälsosamma bakterier genom användning av probiotika, som innehåller hälsosamma mikroorganismer som stöd i matsmältningen och bidrar till att förhindra någon sjukdom. Probiotika kan tas som ett komplement, och finns även i yoghurt.

5 Ät mat som jäst inte kan använda som en näringskälla, såsom protein och gröna bladgrönsaker.

6 Ta ett kosttillskott som innehåller antisvamp ingredienser som vitlök, olivbladsextrakt och svart valnöt.

Homeopatisk Ångest Relief Kosttillskott

Det är normalt att uppleva känslor av ångest när man står inför stressiga situationer, som är en mycket verklig del av 21-talet liv. Men när ångesten blir överväldigande och börjar påverka din förmåga att fungera, du står inför ett ångestsyndrom, vilket inte är normalt och bör behandlas. Homeopatiska läkemedel för ohälsosamma nivåer av ångest ger löften om befrielse utan beroendeframkallande egenskaper som följer med många konventionella ångestdämpande läkemedel, såsom diazepam, klonazepam och lorazepam.

Homeopat Principer

De två principer som ligger till grund för homeopatisk medicin är lagen av similars och potense enligt True Star Health Encyclopedia. Den förstnämnda har att utspädda eller försvagade mängder av ämnen som annars skulle kunna orsaka de symtom du upplever kan hjälpa din kropp att övervinna dessa symptom. Detta är något besläktad med konventionell medicin användning av döda eller försvagade patogena celler att framställa vaccin mot sjukdomar patogener kan orsaka. I homeopatisk medicin, de substanser som administreras i behandling av vissa symtom genomgår potense en process som innefattar en serie spädningar, mellan vilka var blandningen skakas kraftigt.

Konsultera en homeopat

Om du besväras av invalidiserande ångest och vill ta en homeopatisk metod för behandling av ditt tillstånd, konsultera en homeopatisk läkare i ditt område. Det finns inga enhetliga federala tillståndslagar för homeopater, så du kommer att vilja kolla in bakgrunder lokala homeopater att avgöra vilken som är bäst för dig. Försök inte att behandla dig själv med hjälp av homeopatiska metoder. Även kan erhållas från andra örter och växtämnen som utgör grunden för homeopatiska läkemedel, kan endast en homeopat se till att de har upprättats korrekt och är av en styrka som kommer att hjälpa och inte skada dig.

Populära Remedies

Homeopatiska medel som syftar till att lindra ångest, enligt Publix hemsida, inkluderar Aconitum napellus, idealiskt för patienter med panikattacker, och Argentum NITRICUM, vilket är särskilt effektiv för ångest som du kan ha innan en stor händelse i ditt liv, till exempel en anställningsintervju. Två andra kraftfulla åtgärder är Arsenicum album, ett bra val för människor som är besatta över sin hälsa, och Calcarea carbonica, vilket underlättar ångest hos dem som är stressade på grund av sjukdom eller arbetsplatstryck.

I en artikel i April 1997 frågan om bättre Nutrition, listar Patricia Andersen-Parrado ett antal homeopatiska läkemedel som riktar symtomen på ångest. Dessa inkluderar Ignatia amara, vilket passar bra för dem som sörjer eller upplever nervös spänning, förvirring eller känslomässig chock och Hyoscyamus niger, som riktar mental förvirring, sömnsvårigheter, darrningar och ljuskänslighet. Också bra, skriver hon, är Staphysagria, som riktar sömnlöshet, darrningar, kompressions huvudvärk och en ökad känslighet för ljud, beröring och lukt.

I en rapport om Hpathy webbplats, homeopatisk läkare Robyn Williams krönika fallet med en 38-årig kvinna som lider av ångest och depression. Williams började patienten på en liten dos av Carcinosin, som förde tillfällig lättnad men lyckades utplåna alla symtom genom att öka dosen tiofaldigt.

Åtgärd för Stuffy Sinus & rinnande näsa

Många människor handskas med problem med bihålorna på en dag till dag. Faktum är att i USA, drabbar detta problem så många som 37 miljoner människor varje år. Nästäppa, tryck huvudvärk eller rinnande näsa är alla indikatorer på en sinus problem. Om du är en av de många människor som lider av en sinus-relaterade problem, kommer du vara glad att veta att det finns flera saker du kan göra hemifrån för att lindra dina besvär.

Orsaker

Sinus huvudvärk och infektioner orsakas ofta av slem uppbyggd. Ett sätt att berätta om slem börjar bygga är om du rullar ur sängen känner belastade eller har näsblod. Ju varmare temperatur, desto mer sannolikt dina nässlemhinnan är att torka ut, i slutändan förhindra slem från enkelt lämnar kroppen. Att hålla ditt hem termostat inställd på en svalare temperatur bidrar till att eliminera detta.

Befukta

Eftersom slem byggs upp när dina nässlemhinnan är torra, är ett enkelt sätt att hålla dessa membran fuktiga att fukta din luft. För en luftfuktare för att fungera korrekt, se till att det är en inställning som inte håller luften för fuktigt. Om luften är för fuktigt, kan dammkvalster väljer att flytta in och irritera dina bihålor ännu mer.

Många luftfuktare tillåter nu förångare som ska läggas. Förångare kan bidra till att minska nästäppa. Men glöm inte att andas bara dimman från luftfuktaren och inte ångan.

Neti Pot

En del tror att det bästa sättet att hålla problem med bihålorna är bort att vattna varje dag. Nedu krukor ge användarna ett enkelt och billigt sätt att göra just detta. Nedu krukor kan göras av plast eller keramik, men de alla likna små tekannor med långa pipar.

I potten, blanda om en pint varmt vatten med 1 tsk salt. Sedan helt enkelt luta huvudet åt sidan och häll långsamt blandningen i en näsborre. Blandningen kommer att följa din nasal passage runt och ut genom den andra näsborren. Upprepa denna process med den andra näsborren.

Även om detta kommer att känna sig mycket obekväm i början, är det mycket troligt bihålorna börjar må mycket bättre under de närmaste dagarna när du konsekvent bort överflödigt slem fastnat där.

Fresh Air

Du kan också hända att dina bihålor kommer att klara upp om du öppnar upp ett fönster eller två i huset och låta lite frisk luft att komma in. Stale luft kan innehålla damm och mögel partiklar som kan orsaka din allergi att blossa upp. Så, om du inte har sändes ut ditt hem på ett tag, ge det ett försök.

Homeopatiska Tendinit Cure

Senor är slidor som ansluter muskler till ben i hela kroppen. När musklerna är överanvända, skadade eller på annat sätt ansträngd, kan senor blir inflammerade, vilket orsakar stor smärta och starkt begränsa rörelsen. Homeopatiska medel kan gå en lång väg mot att undertrycka smärta och påskynda återhämtning. Flera åtgärder föreslås för att behandla tendinit och precisera det rätta är starkt beroende av detaljerna.

Överväganden

Det är alltid fördelaktigt att konsultera en professionell homeopatisk läkare om val av rättsmedel och dosering. Förutom fysiska symptom, kommer en homeopat ta hänsyn till eventuella starka känslomässiga biverkningar, patientens anamnes och miljöpåverkan. Medan du tar en felaktig åtgärd inte ska orsaka skada, kommer det att kosta pengar och förlänga smärta och vissa tror att om man tar en felaktig åtgärd för en längre tid faktiskt kan orsaka symptom den är avsedd att läka.

Arnica montana

Arnica montana är till stor del anses vara den ledande botemedel för någon traumatisk muskulös skada, där allmän ömhet förvärras av minsta beröring. Arnica är också utformad för att behandla chock, förvirring och moroseness som ofta omger en skada. Likgiltighet och isolering är andra vanliga reaktioner lättad av Arnica. I krämform, kan Arnica vara lokalt appliceras direkt på det skadade området. När det tas före och direkt efter ansträngande aktivitet, kan den fungera som en förebyggande för framtida skador.

Rhus toxicodendron

Denna åtgärd är särskilt effektivt för dem benägna att skador i samband med reumatiska sjukdomar. Extreme rastlöshet, med en kontinuerlig fidgeting för en bekväm ställning, är en bra indikation för Rhus. Munsår, torr hosta, frossa och feber kan upplevas. Känslor av förvirring eller nervositet kan uppstå. Symtomen lindras av rörelse, och förvärras av kyla, med vila och nattetid.

Belladonna

När det finns bevis för att nervsystemet har kastats ur balans, kan Belladonna vara en lämpligare åtgärd. Indikationer för Belladonna inkluderar ansiktsrodnad, förträngda halsen, trängsel, känslighet för ljus och ljud samt förhöjda sinnen. Arga utbrott är inte ovanliga, och det finns ofta en önskan att fly och en tendens att hänge sig åt fantasier.

Hypericum perforatum

Ta detta botemedel mot stickningar, brännande smärta i kombination med känslor av chock, melankoli och mental fogginess. Illamående och dåsighet är vanligt, och symtomen förvärras av kyla och beröring. Det finns vanligtvis smärta eller tryck över korsben och lederna kan känna blåmärken. Lutande huvudet bakåt kan tillfälligt lindra symtomen. Kallt, fukt, kommer stillastående luft och beröring irriterar.

Ruta graveolens

För dem som upplever förtvivlan, otrygghet, osäkerhet och rädsla efter skada, Ruta graveolens kan vara fördelaktigt. I sådana fall är huvudvärk föregås av ansträngda ögon, tryck och ömhet. Det finns en allmän känsla av svaghet och stelhet i hela leder och muskulatur, framför allt åstadhandlederna, ryggen och musklerna i låret. Långa perioder av vila och kyla förvärra symtomen.