inflammation i svanskotan behandling

Bursa smärtlindring i Hip

The bursa är en vätskefylld säck runt ett gemensamt som dämpar den från friktion som förorsakas av omgivande mjukvävnad. När Bursa blir irriterad eller inflammerad, är det tillstånd som kallas bursit, vilket kan orsaka betydande obehag för den sjuke i höfterna, knäna eller andra leder. Det finns ett antal framgångsrika sätt att lindra smärtan av hip bursit som sträcker sig från enkla livsstilsförändringar till operation.

Aktivitet Modifierings

Det enklaste sättet att förbättra smärta från höften bursit är att vila höften och ändra din dagliga aktivitet, undvika något som sätter extra belastning på området och orsakar smärta. Om din dagliga löpband träning slutar i svår höftsmärta, sedan stoppa den rutinen temporärt tills inflammationen har läkt.

Sjukgymnastik används ibland för att förbättra hip bursit, även om det finns lite bevis som stödjer det som ett värdefullt behandling, enligt American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS). Vissa patienter hävdar att stretching av musklerna hjälper avsevärt, medan användningen av is och värme används ofta som en del i smärtbehandling.

Cane

Använd en käpp eller kryckor i en vecka eller mer för att ta bort trycket inflammerad höft Bursa, enligt AAOS. De flesta av smärtan av bursit händer när vikten trycker ner på det inflammerade området, så gå när du använder en käpp eller annan anordning för att hålla vikten av är ett sätt att vila området utan att hindra din egen rörlighet.

Vätskor

Läkarens kan välja att lindra smärta genom att dränera vätska från inflammerad bursa hjälp av en nål, enligt Drugs.com. Denna enkla procedur gör bursit att läka snabbare och vätskan i sig kan skickas till ett laboratorium för att kontrollera om infektion. Om en infektion föreligger, kan ett antibiotikum förskrivas.

Läkemedel

Använder icke-steroida antiinflammatoriska dugs (NSAID) för att lindra smärta i samband med höft bursit. Denna grupp av läkemedel inkluderar vanliga over-the-counter läkemedel mot smärta som inkluderar acetylsalicylsyra, ibuprofen och naproxen, som kan lindra smärta orsakad av inflammation och svullnad.

Steroider är också ett alternativ för att hjälpa till att minska inflammation. Denna behandling ges som en injektion och kan ge dig den falska föreställningen att höften är helt läkt. Inte återgå till normal aktivitet tills läkaren rensar dig att göra det, enligt Drugs.com.

Kirurgisk procedur

I svåra fall av bursit som inte kan få hjälp av andra metoder, kan operation krävas. Operationen innebär avlägsnande av bursa, såsom höften kan fungera normalt utan den. Kirurgi kan göras på ett traditionellt öppet eller mindre invasiv artroskopisk procedur. Båda anses öppenvårds operationer, enligt den AAOS.

Svanskotan smärtlindring

En fraktur och dålig hållning kan bidra till svanskota smärta. Svanskotan smärta kan vara akut och varar ett par dagar eller veckor, eller utvecklas till ett kroniskt problem, där svanskotan fortfarande inflammerad under flera månader eller år. Lyckligtvis finns det flera tekniker för att lindra smärta svanskotan.

Lindra inflammation med medicinering

Akut eller mild svanskotan smärta svarar generellt antiinflammatoriska läkemedel. Du kan själv behandla svanskotan smärta hemma med läkemedel såsom ibuprofen eller naproxen natrium. Om du inte får önskat resultat, fråga din läkare om rekommendationer. Ofta lindra svanskotan smärta kräver ett recept antiinflammatoriska, där du läkare kan ordinera ett läkemedel såsom Motrin, prednison eller kodein.

Resultaten varierar; i genomsnitt, kan det ta dagar eller veckor för medicinering för att fungera. Men om svanskotan smärta fortsätter eller förvärras, anser en kortison injektion. En läkare kommer att injicera en kraftfull medicinering (steroider) direkt i svanskotan för att minska inflammation och stoppa smärtan.

Applicera en kylpåse till svanskotan

Kall terapi är effektiv för svanskotan smärta. Ligga på sidan eller baksidan, tillämpa en kall trasa eller kylpåse till svanskotan efter behov under hela dagen för smärtlindring. Kall terapi bedövar ömma leder och muskler och har flera andra hälsofördelar som att minska inflammation och svullnad. Applicera kylpåse till svanskotan i 20 minuter, ta 20 minuter, och upprepa.

Bli av förstoppning

Faller på svanskotan och felaktig kroppshållning är vanliga syndarna av coccynx smärta. Däremot kan svanskotan smärta också bli följden av förstoppning eller oförmåga att passera mjuk avföring. Lyckligtvis finns det snabba och enkla sätt att lindra förstoppning och stoppsvanskotan smärta.

Öka fiberintaget och drick mycket vatten (minst åtta glas per dag) för att hålla avföringen mjuk och korrekta. Ät mellan 20 och 35 gram fibrer per dag, eller experimentera med ett fibertillskott för att främja matsmältnings hed. Fiber livsmedel innehålla hela korn, bönor, grönsaker och frukter.

Använd en munk Pillow

Svanskotan smärta tenderar att förvärras när du sitter under en längre period, vilket kan påverka din förmåga att arbeta eller köra. Fram till smärta och inflammation avtar, sitta på en donut kudde. Dessa kuddar är utformade för människor med svanskotan smärta, och de har ett hål i mitten. Alltså, du kan sitta utan att ytterligare belasta din svanskotan. Munk kuddar kan minska smärta och påskynda ditt tillfrisknande.

Homeopatisk behandling av reumatoid artrit

Reumatoid artrit, även kallad RA, är en allvarlig sjukdom med inflammation i lederna. Membranen som kantar lederna blir inflammerade, vilket gör det mycket svårt att åstadkomma grundläggande uppgifter. Denna sjukdom är mycket smärtsamma och ofta leder till deformitet i lederna. Även om det inte finns ett botemedel mot reumatoid artrit, det finns flera behandlingar som är tillgängliga, inklusive olika homeopatiska behandlingar.

Kokosolja

Kokosolja kan användas för att öka blodflödet, vilket i sin tur kommer att minska ledinflammation. Varm kokosolja och blanda med tre bitar av kamfer. Använd denna blandning som en rub att lugna värkande leder. Om kokosolja ej finns tillgänglig kan senapsolja användas som ett substitut.

Potatis Juice

Potatis juice är användbart för att bekämpa symptomen på RA. Skär en un-skalade medel potatisen i tunna skivor och lägg i ett glas kallt vatten. Låt potatisen stå över natten och dricka vattnet först på morgonen på fastande mage.

Omega-3 fiskolja

Omega-3 fettsyror i fiskolja kan användas för att behandla inflammation och minska morgon ledstelhet. Det är viktigt att ta försiktig när du använder den här metoden, som att ta en höga doser dagligen kan öka chanserna för blödning.

Morfem Arthcare Kapslar

Ett annat hem botemedel mot RA är morfem Arthcare kapslar. Dessa kapslar inte bara hjälpa till att återuppbygga skadat brosk men också främja friska leder.

Epsom-salt

Bada eller blötläggning i varmt vatten är bra att RA-patienter. För ökad komfort lägga Epsom salt i badvattnet. Epsom salt ger komfort och lindra stelhet och inflammation i lederna.

Homeopatisk behandling för njursten

Njursten är små, hårda mineralfyndigheter som bygger upp i njurarna och leda till intensiv smärta, inflammation och svårigheter att urinera. Behandla njursten naturligt eller med homeopatisk behandling kan inte bara ge omedelbar hjälp, men minska risken eller frekvensen av njursten i framtiden. Kostrelaterade njursten kan förebyggas genom kosten, medan naturläkemedel botemedel kan hjälpa individer passera en njure sten med mindre smärta och spasmer.

Diet

Ät mat som innehåller höga procentsatser av kalcium och magnesium för att förhindra bildandet av njursten. Livsmedel som innehåller dessa mineraler inkluderar mörka bladgrönsaker, baljväxter och frukt. Havre, brunt ris, soja och korn är också bra, liksom fiberrik havrekli, linfrö och psylliumfröskal, som kan köpas på din lokala hälsokostaffär.

Hydrat

Drick mycket vatten varje dag, vilket kommer att bidra till att förhindra att urinen bildar kristaller och stenbildning. Man bör dricka minst 64 oz. vatten om dagen, mer på varma eller fuktiga miljöer, eller om de bedriver intensiva fysiska aktiviteter eller sport.

Kosttillskott

Ta tillskott av vitamin B6 och magnesium citrat. Vitamin B6 hjälper till att upprätthålla funktionen hos njurarna, medan magnesium citrat kan förhindra stenbildning från att äga rum. Ta 25 mg av vitamin B6 varje dag, och 500 mg magnesium citrat per dag.

Herbal Supplements

Överväga att ta Bearberry och Cleavers växtbaserade kosttillskott, som tros sanera urinvägarna och att behandla njursten och urinvägsinfektioner. Ta enligt anvisningar på förpackning enligt doserings du köper. Grus Root har länge använts för att behandla njursten, medan Crampbark är känt för att hjälpa till att lindra spasmer som ofta förknippas med förekomst av en njursten.

Vattenmelon Seed Te

Gör ett te som kombinerar en pint varmt vatten med en tbls. av vattenmelon frön som är mark eller skär. Efter att te till branta, stam och dryck. Drick detta te en gång om dagen i tre dagar i veckan för att stimulera njurarna och främja rensning av njurar och urinblåsa

Domningar & stickningar Behandling

Neurologiska sjukdomar, infektioner, nervkompression och metabola sjukdomar kan orsaka domningar och stickningar. Dessa symtom, som kallas parestesier, kan svara på behandling utan att ta den bakomliggande orsaken.

En korrekt diagnos kommer att avgöra om orsaken är mindre inflammation eller en livshotande metabolisk sjukdom.

Vitaminer

Enligt Merck Medicinska biblioteket, läkare använder vitamin B12 för att behandla domningar och stickningar i samband med perniciös anemi och leversjukdomar. Vitamin B12 injektioner behandlar också en ryggmärgs tillstånd som kallas subakut kombinerad degeneration.

Antiinflammatoriska läkemedel

Parestesi samband med inflammerade blodkärl, artros och nervkompression kan svara bra på antiinflammatoriska mediciner, om domningar och stickningar är mild. Fråga om kortikosteroider förekommande icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, eller NSAID, visa sig vara verkningslösa.

Immunsuppressiva medel

Stickningar och domningar orsakade av autoimmuna sjukdomar, som ledgångsreumatism, kan komma att minska med immunsuppressiva medel. Du kan be din läkare om denna klass av läkemedel om du har fått diagnosen ledgångsreumatism.

Physical Therapy

Läkaren kan föreslå mjuk träning, som promenader. En kombination av specifika sjukgymnastik övningar, antiepileptiska läkemedel eller antidepressiva behandlar parestesi i samband med fibromyalgi och nervkompression.

Kirurgi

En instabil ryggraden kan orsaka domningar eller stickningar i armar och ben. Kirurgi kan bli nödvändigt, fusing instabila kotor tillsammans för att begränsa rörelsen. Om ryggradskanalen har minskat, kan en kirurg utföra en laminektomi, eller avlägsnande av en del av en kota.

Artros Homeopatisk behandling

Artros, även om det vanligtvis inte utvecklas i någon under 40, är ​​en försvagande och smärtsam degenerativ sjukdom som orsakar stelhet och minskad rörlighet. Homeopatiska medel erbjuder ett intelligent alternativ till traditionella mediciner och kan lindra symtom på ett effektivt och utan några skadliga biverkningar.

Kalcium Carbonicum

När det finns indikation på beniga utväxter, prova mineralbaserade botemedel kalcium CARBONICUM. Kalcium CARBONICUM är också kallad karbonat av kalk och ostronskal (varav den korrigerande åtgärd är härledd från). Kalcium CARBONICUM kan vara en lämplig åtgärd när patienten upplever ledvärk som åtföljer inflammation.

Kalium Carbonicum

När artros symtom orsakar ledvärk i axlar, höfter och ben, överväga att använda kalium CARBONICUM. Det är också kallas kaliumkarbonat och kaliumklorid, som ursprungligen härrör från aska men är nu kemiskt tillverkade. Kalium CARBONICUM är också en effektiv behandling när patientens smärta är skarp och fotografering.

Bryonia

Prova växtbaserade botemedel Bryonia när smärtan beskrivs som stickande och lederna känns stela. Bryonia är också vanligtvis kallas bryony och vilda humle. Använd även Bryonia när patienten upplever svullna leder som känns varm vid beröring och har ont även med mjuka rörelser.

Tips och varningar

Undvik själv förskrivning homeopatiska medel. Det är alltid bäst att rådgöra med en licensierad, professionell homeopat i ditt område för rekommendationer om rättsmedel och dosering.

Om smärtan plötsligt ökar, eller drabbar flera leder, se din läkare vård så snart som möjligt.

Kortison Vs Sklerose för Neuroma Behandling

Neurom uppträder vanligen i foten. Ofta kallas Mortons neurom, de är noncancerous tumörer som består av nervvävnad. De uppstår när rörelse i två mellanfotsbenen (ofta 3: e och 4: e) irriterar nerverna mellan dem. Neurom orsakar domningar och skytte smärta i framfoten och kan orsaka hälta och hälsporre om de lämnas obehandlade. Omkring 70% av patienterna neurinom befrias från sina besvär genom att bära anpassade orthodics. För de övriga 30%, det finns två icke-kirurgiska behandlingar som ofta är fotvårdsspecialist nästa kur, kortison injektioner och skleros injektioner.

Förstå Syfte

Den stora skillnaden mellan det kortison injektion och skleros injektion är hur det påverkar neurom. Kortison är en steroid som vanligen används för att minska inflammation. I fallet med en neurom, kortison injiceras kring neurom att reducera nerv svullnad och avlasta trycket. Den är inte avsedd att bota detta tillstånd; emellertid är dessa injektioner tänkt att krympa neurom, så att det inte längre är smärtsam.

Skleros injektion är en utspädd alkohollösning, som insprutas i närheten av platsen för den neurom. Dessa injektioner är ofta kallas kemisk kirurgi på grund av deras effektivitet i att vända på neurom. De administreras för att förstöra den smärtsamma nervknippet inuti neurom, samtidigt som ytterväggarna intakt för att främja normal nervregenerering.

Veta Success Rate

Patienter som tar antingen skleros eller kortisoninjektioner bör räkna med att besöka en fotvårdsspecialist för flera behandlingar innan uppnå lindring. Sclerosis injektioner kan göra ett neurom lidande smärtfri i 3 till 6 behandlingar en gång i veckan eller varannan vecka. Även kortison injektioner är mer potenta, bör patienter förväntar lättnad i 2 till 3 injektioner.

På grund av det lägre antalet doser som krävs för resultat, podiatrister erbjuder kortison skott som den första raden av behandling. Framgången för kortison injektioner är cirka 15 till 20%. Alkohol eller skleros injektioner har en mycket större framgång. Studier och patienternas erfarenheter har placeras 60 till 90% framgång, om fotvårds upplevs.

Genomgång Möjliga komplikationer

Liksom för varje behandling, det finns risker när man väljer antingen kortison eller skleros injektioner. De flesta patienter har lindriga eller inga negativa effekter från dessa injektioner bortsett från ökade, tillfällig smärta omedelbart efter läkarens besök, men det är viktigt att ta dessa möjligheter i beaktande. Skleros injektion kan leda till sår i huden vid injektionsstället, svullnad av senor eller stelnade lederna. Kortison injektioner kan orsaka missfärgning eller blekning av huden vid injektionsstället, atrofi av omgivande muskler och ben, och gallring av trampdynorna när överutnyttjas.

Saker att komma ihåg

Det är viktigt att få diagnos och behandling för ett neurom. Tidig behandling kommer att resultera i en kortare återhämtningstid. Patienter måste arbeta tillsammans med sina läkare för att skapa en plan som bäst kommer att tjäna dem. Det är aldrig en dålig idé att vara en informerad patient och röst frågor och farhågor vid ett besök. Det är också viktigt att se till att välja en fotvårdsspecialist med neurom kunskap och erfarenhet för att göra läkningsprocessen så ändamålsenliga som möjligt.

Homeopatiska läkemedel för Leg Inflammation

Smärtsam ben inflammation kan orsakas av en mängd villkor, som alla kan diagnostiseras av läkare. Men för mild bensvullnad, det finns flera homeopatiska läkemedel som kan vidtas för att minska inflammation. Genom det så enkelt som kost och kosttillskott, kan åtgärder vidtas för att ta tillbaka kontrollen med hjälp av naturliga metoder.

Mat

Att äta en kost som är full av frukt och grönsaker bidrar till att minska ben inflammation. Specifikt upping mängden protein som konsumeras bidrar avsevärt. Protein kan störa kemikalier i kroppen som orsakar inflammation. Kyckling och fisk är de bästa köttproteinkällor. Andra livsmedel som innehåller mycket protein är sojabönor, gröna ärtor, bönor och ångkokta grönsaker som broccoli. Gröna bladgrönsaker är särskilt bra att lägga till kosten, som antioxidanter i dem bekämpa inflammation.

Omega-3-fettsyror har antiinflammatoriska egenskaper. Den bästa mat källor till omega-3 är fet fisk, som lax, linfrön, valnötter och pumpafrön.

Var noga med att dricka tillräckligt med vatten för att stanna hydrerade under hela dagen. Bo hydrerad håller kroppstemperaturen ner, vilket minskar inflammation. Ginger har också anti-inflammatoriska egenskaper. Färsk ingefära kan användas för att göra ett te att dricka dagligen för inflammation.

Det finns också vissa livsmedel som bör undvikas när man försöker minska inflammation som de faktiskt främja den. Förpackade och förädlade livsmedel, fet mat, socker och mejeriprodukter alla bör undvikas. Detta beror främst på innehåll och tillsatser av socker. Koffein bidrar också till inflammation om det finns för mycket i kroppen, till exempel mer än två 8-ounce koppar kaffe. Det är bäst att hålla sig med färsk frukt och grönsaker.

Kosttillskott

Om du inte får tillräckligt med omega-3 i kosten, kan fiskoljekapslar tas dagligen. Två gram, vilket är normalt två kapslar, är det rekommenderade dagliga intaget. Ingefära extrakt kan tas i kapselform; ingefära olja kan också appliceras topiskt till benet.

Istället för att använda aspirin för att behandla inflammation, prova att använda willow bark, som är helt naturlig och faktiskt används i den kemiska sammansättningen av over-the-counter aspirin. Willow bark kan tas i kapselform eller i vatten, och det levereras också i en olja. Willow bark bör användas med försiktighet av personer som är allergiska mot acetylsalicylsyra, eftersom de kan uppleva samma allergiska reaktioner.

Home Therapy

Värme är ofta en bra homeopatiskt medel för ben inflammation. Dränka benen i varmt vatten i 30 minuter följt av massage kan minska inflammation. Om man misstänker att benet inflammation beror på svullna muskler, sedan vila och upplyft benen samtidigt som en is komprimera kan vara till nytta.

Om homeopatiska sätt att behandla astma

Astma är en sjukdom med inflammation i luftrören, vilket gör andningen svår. Det kan vara kronisk och livslång, eller det kan vara tillfälligt på grund av sjukdom eller allergi. Astma kan vara livshotande och måste behandlas; Men, det finns några alternativ till traditionell medicin som kan utforskas.

Arsenicum alb

Arsenicum alb fungerar bäst för anfall av astma som är periodisk. Det kan orsaka rastlöshet och ångest.

Blatta Orient

Blatta Orient är en tillfällig behandling för en akut attack. Det bör omedelbart följt av akutsjukvård och fullständig behandling.

Kali Carbonicum

Kali Carbonicum är bra för tillfällig astma, speciellt om det är väckt den av allergener som damm. Det kan också hjälpa till med ångest relaterad astma.

Pothos foetida

Pothos foetida är bra för allergisk astma. Det hjälper genom att hjälpa matsmältningssystemet.

Fosfor

Fosfor är ett bra botemedel mot väsande. Det är särskilt användbart för dem som är oroliga.

Överväganden

Med hjälp av homeopatiska metoder kan inte helt eliminera behovet av traditionella läkemedel. Eftersom astma kan bevisa dödlig om den inte behandlas på rätt sätt, bör en läkare att delta i all behandling.

Iridologi Behandling

Iridologi behandlingar inte diagnostisera sjukdomen men istället behandla iris som en mall genom vilken iridologist kan se in i hela kroppen. Den iridologist använder täthet av iris, färgen eller brist eller färg och fläckar eller förändringar i den för att avgöra tendenser till problem. Denna praxis används ofta tillsammans med andra icke-invasiva alternativa terapier såsom zonterapi eller tillämpad kinesiologi.

Vad är iridologi?

Irisdiagnostik hade sin början i Ungern i den 19: e talet, då en läkare vid namn Ignatz Von Peczely räddade en uggla som hade fastnat i ett träd. I processen bröt ugglan benet. När han befria ugglan, han och varelsen stirrade in i varandras ögon, och Dr Von Peczely märkte en vit linje på ugglan öga. Senare, vid behandling av en patient som också hade ett brutet ben, märkte han samma linje. Detta var början på Irisdiagnostik. Det utvecklades till ett system som inkluderar olika kartor och diagram som har utvecklats för att förklara sambanden mellan olika områden i iris och olika system i kroppen.

Iridologi Behandling

Iridologi sessioner varar vanligtvis cirka en timme, och består av iridologist undersöka ögats iris med ett förstoringsglas, brukar ta bilder av iris med hjälp av en speciell kamera. Behandlingen är smärtfri och icke-invasiv. Det huvudsakliga syftet med Irisdiagnostik är att upptäcka sjukdomar i deras början stadier, innan de blir ett problem. Den iridologist kan då hänvisa patienten till rätt specialist för vidare behandling. Enligt den kanadensiska institutet för Irisdiagnostik, inte praxis att inte diagnostisera sjukdomen, men faktiskt avslöjar ärftliga tendenser och villkor för de vävnader i kroppen, till exempel genom att leta efter inflammation eller toxicitet eller syra. På detta sätt är en iridology behandling avser att stödja och öka patientens allmänna hälsa. En fullständig iridologi utnämning bör kosta runt $ 100, även om priserna varierar beroende på vilken servicenivå.

Kritik av Irisdiagnostik

Den huvudsakliga kritiken mot iridologi härrör från det faktum att det inte är kliniskt bevisat, och är starkt beroende av anekdotiska bevis. Joshua David Mather, en före detta iridologist, har skrivit mycket om sin besvikelse med Irisdiagnostik, baserat på hans erfarenhet av att det inte är strikt evidensbaserad. Andra utövare mästare iridologi grund av dess förmåga att upptäcka sjukdomen innan den blir kronisk, och eftersom det är mild och icke-invasiv. Belackare dock notera att iridologi inte licensieras eller reglerad, vilket kan leda till felaktig användning av teknikerna. De talar om sjukdomar som inte före diagnosen, eller diagnosen falskt positiva från iridologists. Faran att en faktiskt sjuk patient kan ges en frisk är en mer allvarlig kritik. Båda möjligheterna har nämnts av kritiker av Irisdiagnostik, till exempel Dr Edzard Ernst i Archives of Ophthalmology.

Naturläkemedel Allergi behandling för barn

Naturläkemedel allergi behandlingar för barn kan erbjuda barnen en minskning av allergiska symptom genom att använda olika säkra och naturliga metoder såsom kosttillskott, under vård av en naturläkemedel läkare.

Signifikans

Barn kan ta emot allergi behandlingar som är giftfria och naturligt fri från kemikalier och tillsatser.

Funktion

Naturläkemedel allergi behandlingar som används av licensierade naturläkemedel läkare behandla allergier hos barn med fokus på att utbilda barnet och föräldern på deras hälsa, med fokus på förebyggande metoder, behandla barnet som helhet inte bara symptomet och använda naturliga terapier.

Typer

Naturläkemedel läkare Jeanne Galloway, ND fokuserar på allergiförebyggande genom att genomföra behandlingar som ingår att utveckla en plan för att minska barnets exponering för allergener och sätt att minska symptomen orsakas av allergener. Naturläkare kan också utvärdera barns kost och göra nödvändiga förändringar tillsammans med att lägga naturliga ämnen för att förbättra immunförsvaret, såsom fiskolja.

Fördelar

Kimberly Beauchamp, ND presenterar bevis från en studie som visar att barn som får naturläkemedel allergi behandlingar som syftar till att förbättra symtomen hos barn med allergier såg en signifikant minskning av mängden hosta orsakad av inflammation från kända allergier.

Missuppfattningar

De allergi behandlingar som tillhandahålls av naturläkare för barn ger inte omedelbar lindring av allergiska symptom som konventionell medicin; Avsikten är att bidra till att minska antalet allergiska symptom i stället.

Finns det ett alternativ naturlig behandling för Parkinsons?

Parkinsons sjukdom påverkar det centrala nervsystemet. Den är märkt av förstörelsen av nervceller i hjärnan som ansvarar för att styra rörelsen. Det kan inte botas och symtom kommer att förvärras med tiden. Enligt University of Maryland Medical Center och alternativ hälsa expert Dr Andrew Weil, kan naturliga terapier eventuellt lindra symtomen och bromsa utvecklingen av Parkinsons sjukdom. De är bäst används som ett komplement till standardbehandling.

Reducera inflammation

Enligt Dr Weil, är Parkinsons sjukdom en av de många förhållanden som påverkas och förvärras av inflammation i kroppen. Vissa matvanor kan minska frisättningen av antiinflammatoriska kemikalier i kroppen. Han rekommenderar en anti-inflammatorisk diet. Antioxidant rika livsmedel bekämpa inflammation; äta massor av färsk frukt och grönsaker i en mängd olika färger. Sikta på icke-kött proteinkällor gillar hela soja livsmedel som tofu, tempeh och sojabönor, bönor och fullkornsprodukter. Minska eller begränsa din konsumtion av mättat fett, vitt mjöl livsmedel och socker. När det gäller kost, är att begränsa proteinintaget viktigt, oberoende av källa; Det hjälper din kropp använder levodopa och karbi mest effektivt. Dessa viktiga mediciner ökar nivåerna av dopamin i hjärnan, som är avgörande för att styra rörelser i kroppen. Din läkare kommer att ge dig riktlinjer för hur mycket är lämpligt.

Använda Kosttillskott

Det är mycket viktigt att berätta för din läkare om eventuella tillägg som du vill använda för att se om de är lämpliga. Om du är intresserad av behandling av Parkinsons sjukdom med naturliga tillskott, bör du söka upp en läkare som har erfarenhet av att använda alternativ medicin för detta tillstånd. Enligt University of Maryland Medical Center, följande tillägg visade alla fördelar av något slag i kliniska studier.

Coenzym Q10 (1200 mg dagligen) saktade progression, särskilt i de tidiga stadierna av sjukdomen. En kombination av vitamin C (1000 mg tre gånger dagligen) och vitamin E (800 IU fyra gånger dagligen) fördröjt behovet av att starta läkemedelsbehandlingar. CDP-kolin (400 mg tre gånger dagligen) höjde dopaminnivåer och tillät vissa studiedeltagare att minska sina levodopa doser. Fosfatidylserin (PS) (100 mg tre gånger dagligen) förbättrades hjärnfunktion och humör.

Cowhage, en frösort, (från 22,75 till 67,5 g dagligen i 2-5 doser) producerade bättre resultat än recept levodopa används vid Parkinsons sjukdom. Denna studie var liten men. Brahmi (200 mg två gånger dagligen) ökar cirkulationen till hjärnan och är bra för övergripande humör och neurologisk funktion.

Förbättring Fysiska symptom

Massage kan förbättra cirkulationen och minska muskelspänningar. Cranio-sakral terapi, en typ av kroppsarbete som koncentrerar sig på hjärnan och ryggraden, kan minska skakningar och förbättra allmänna funktion.

Vissa behandlingar kan ta upp frågor med motorik och balans. Den terapier rörelse Alexanderteknik och feldenkraismetoden fokus på hållning, balans och andra aspekter av lämplig transport.

Yoga och Tai chi kan hjälpa till med balans, flexibilitet och rörelseomfång, medan akupunktur har visat sig förbättra symtom och främja bättre vila och sömn.

Är Ibuprofin för inflammation?

Ibuprofen är det generiska namnet på over-the-counter mediciner som Alvedon, Medipren, Genpril, Ibu, Midol, Motrin och Nuprin. Som en icke-steroid antiinflammatorisk substans, eller NSAID, kan ibuprofen användas för att behandla inflammation.

Så fungerar det

NSAID arbete med enzymer som kallas cyklooxygenaser som möjliggör syntes av molekyler (prostaglandiner), som påverkar inflammation.

Andra NSAID

Andra icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel inkluderar aspirin, indometacin, nabumeton och naproxen, som är känd under varumärket Aleve.

Läkemedelsinteraktioner

Ibuprofen kan öka nivåerna av litium i blodet och kan leda till litiumtoxicitet. Blodtryck läkemedel kan vara mindre effektiv, eftersom den kroppsliga mekanism som ibuprofen påverkar är också involverad i blodtrycksreglering.

Varning

Ibuprofen kan öka risken för hjärt, cirkulations, mage och tarmproblem, och ju längre läkemedlet tas, desto större risk.

Andra användningsområden

Förutom att användas som ett anti-inflammatoriskt medel, kan ibuprofen också minska feber och lindra smärta.

Regenerativ Injection Behandling för Plantar fasciit

Den plantar fascia är ett band av vävnader som går från hälen över hela längden på undersidan av foten. Inflammation och tårar till plantar fascia resultatet i en smärtsam fot tillstånd som kallas plantar fasciit, som ibland behandlas med regenerativ injektionsbehandling.

Identifiering

Regenerativ injektion terapi för plantar fasciit är en medicinsk behandling där dina egna blodplättar injiceras i det smärtande området av foten.

Funktion

Dina blodplättar locka vita blodkroppar till frågor om skada och släpper ett ämne som hjälper celler regenererar, som båda har potential att läka skadan och inflammation gemensamt med plantar fasciit.

Signifikans

Cirka 80 till 90 procent av personer som får regenerativ injektionsbehandling rapport en minskning av symptom av smärta, enligt Vermont Naturopathic Clinic.

Tidsplan

Regenerativ injektion terapi för plantar fasciit tar mellan 45 och 60 minuter. Patienterna får vanligen regenerativa injektion terapi behandlingar var 6 till 8 veckor innan de har fått 4-10 behandlingar totalt, enligt Vermont Naturopathic medicinen.

Överväganden

Efter en regenerativ injektion terapi, är det vanligt att uppleva ömhet eller smärta vid injektionsstället, som kan lindras med omväxlande varma och kalla kompresser och naproxen, enligt Blatman Pain Clinic.

Befrielse från hälsporre genom behandling med salva

Hälsporre är beniga utsprång som orsakas av en ökning av kalcium. När kalcium blir tillräckligt stor för att röra din plantar fascia ligament, kan hälen smärta uppstå. Denna sporre är kroppens reaktion på ytterligare tryck från dina hängande bågar eller viktökning. Vanliga symptom på en hälsporre inkluderar stickningar, domningar och smärta på undersidan av foten. Du kan lindra smärta genom att använda antiinflammatoriska krämer som kan köpas över disk eller ordinerats av din läkare.

Over-the-Counter Medicinering

Icy Hot, BenGay, Topricin och andra populära märken är icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, hydrokortison krämer som innehåller aktiva ingredienser kamfer, metylsalicylat och mentol för att lindra smärtan och minska inflammation. Som med andra receptfria mediciner, bör dessa läkemedel endast användas i högst sju dagar, förlängd smärta kan innebära ett allvarligt medicinskt tillstånd som behöver starkare medicin. Även om biverkningar är mindre vanliga, kan du få en allergisk reaktion såsom hudirritation och rodnad när du använder OTC-läkemedel. Avbryt användning om detta inträffar.

Korrektions Medicinering

Voltaren är en aktuell grädde används för att behandla smärta och inflammation, och är receptbelagda. Det är viktigt att använda Voltaren endast som ordinerats, eftersom medicinen kan orsaka yrsel, magbesvär, hudutslag, och uppblåsthet. Genom att använda denna medicin under längre perioder kan öka risken för cirkulationsproblem och möjliga hjärtkomplikationer.

Kortikosteroid Grädde

Denna potenta läkemedel används för att lindra smärta, men på grund av dess höga potens det försiktigt ordinerats. Långvarig användning kan leda till huden gallring, vilket lämnar dig mottaglig för infektioner. Följ din läkares anvisningar för användning, och om du glömmer en dos ta inte dubbla upp på medicinering för nästa dos. Vanliga biverkningar av kortikosteroid kräm inkluderar smärtsamma blåsor, hudirritation och gallring, medan sällsynta biverkningar är trötthet, ökat blodtryck och oregelbunden hjärtrytm. Om något av dessa symptom kontakta din läkare omedelbart.

Serrapeptase Inflammation Reduktion

Serrapeptase är ett enzym. Ett enzym är ett protein som orsakar en kemisk verkan. Vid serrapeptas är dess uppgift att lösa upp döda, använt upp vävnad. I detta fall upplöses det fibrin som bygger upp kring skador eller sår så att det kan avlägsnas från kroppen och därigenom lindra smärta. Bland enzymbehandling, har serrapeptas vunnit popularitet både i USA och i många andra länder.

Silkesmaskar och serrapeptas

Serrapeptase är en biprodukt av silkes aktivitet. Silkesmaskar äter tuffa, torra mullbärsblad och har utvecklat kraftfulla enzymer för denna process. När det är dags att lämna kokong, de återigen falla tillbaka på enzymer för upplösning av vävnad som binder dem. Serrapeptase är det proteolytiska medlet som användes för dessa livsprocesser. När det var underförstått att det var enzymer som gjorde upplösningen för silkes, forskarna började arbeta för att enzymerna utan silkesmasken, med hjälp av en jäsningsprocess. Resultatet är det proteolytiska enzymet, serrapeptas.

Proteolytiska enzymer och inflammation

Uttrycket "proteolytiskt" betyder att ha funktionen av att lösa upp proteiner. Död vävnad tenderar att bygga upp runt platsen för en skada eller irritation. Den består av använt upp fibrin som samlas runt källan till inflammation. Det måste tas bort innan vävnaderna kan läka. Det proteolytiska enzymet går till jobbet att bryta ner de döda fibrin, bär blodet bort, och platsen för smärtan lindras.

Andra proteolytiska enzymer som fungerar för inflammation inkluderar växtbaserade och animaliska enzymer. Papaya är en; det hjälper smälta maten genom att bryta ner den i användbar form. Bromelain, härledd från ananas, är en annan. Dessa och andra som dem är vegetabiliska enzymer som har visat sig hjälpa till med inflammation. Andra enzymer som har samma åtgärd är de animaliska kära vanligen härrör från bukspottkörteln hos djuret, såsom pancreatase.

Vissa mediciner lindra inflammation utan enzymer. De har en annan åtgärd i kroppen. Acetylsalicylsyra, ibuprofen och andra receptfria mediciner samt receptbelagda läkemedel, såsom Celebrex, finns i denna kategori. De fungerar genom att hämma prostaglandin, ett kemiskt ämne som bygger upp runt en skada, som orsakar inflammation. Ett stort problem med dessa mediciner är att biverkningar uppstår med tiden. Några biverkningar kan vara allvarliga. Enzymer, å andra sidan, fungerar genom att lösa upp fibrin, som byggs upp runt platsen för skadan och de är mindre skadliga för levande vävnader, såsom magen foder. NSAID lindra smärta snabbt, men de kan irritera magslemhinnan och orsaka andra biverkningar om de tas för ofta eller för länge.

Caveats

Serrapeptase inte en receptbelagd medicin och är inte patenteras. Vitamin butiker och naturlig mat butiker bär olika märken av antiinflammatoriska som inkluderar serrapeptas i formeln, med andra ingredienser såsom vegetabiliska enzymer och nattokinase, en annan proteolytiska enzym, som härrör från natto, en fermenterad mat populärt i Japan. Nattokinase är väl känt för sina blodförtunnande egenskaper, så det kan öka effekten av läkemedel för att minska koagulering. Detta är speciellt viktigt för patienter som behandlas med acetylsalicylsyra eller receptbelagda blodförtunnande medel.

Det är möjligt att köpa rena serrapeptas i tablettform. En enter beläggning på tabletterna rekommenderas att fördröja frisättningen av serrapeptas tills tabletterna når tarmarna. Därifrån kan enzymet in i blodomloppet och transporteras till platsen för skadan.

Det anses säkert att ta serrapeptas över en lång tidsperiod. Lättnaden kommer att ta längre tid att kännas än med NSAID, men det kommer att bli säkrare och möjligen effektivare i det långa loppet.

Vinkel tendinit Behandling

Tendinit avser inflammation eller irritation i en sena, vilken är den flexibel vävnad som ansluter muskler till ben. Tendinit i armbågen uppstår när man har en skada eller reumatiska tillstånd, eller har just överanvända senan. Tendinit kan vara smärtsamma. Du kan också känna anbud i och runt den drabbade leden. Även seninflammation kan uppstå i någon av kroppens senor, rankas armbågen som en av de mest drabbade leder.

Smärtstillande medicin

Enligt Mayo Clinic, det första steget för att lindra smärta som orsakas av svullnad och inflammation är en over-the-counter mediciner som ibuprofen, aspirin eller naproxen. Dessa mediciner verkar genom att minska inflammation.

För mer svår smärta, kan läkaren injicera en kortikosteroid runt armbågen senan. Injektioner av kortison minska inflammation och kan hjälpa till att lindra smärtan. En kortikosteroid lösning är en alternativ behandling för en injektion. Din läkare eller sjukgymnast kommer att tillämpa en aktuell grädde till armbågen och, genom en process som kallas jontoforesen kommer salvan absorberas av senan via en mild elektrisk ström.

Vila armbågen

Att låta armbågen till resten kommer också att ge senan tid att läka. Du kan göra detta genom att undvika lyfta tunga föremål och avstå från att idrotta, speciellt golf, tennis och baseboll. Även simning kommer att förvärra tendinit i armbågen. Vanligtvis kommer 2-3 dagars vila ger armbågen tillräckligt med tid att läka på egen hand.

Physical Therapy

För en mild till måttlig vid armbåge tendinit, föreslår Mayo Clinic en fysisk terapi för att stärka musklerna kring det gemensamma. Din terapeut kommer att utforma en specifik, icke inverkan motion rutin som riktar sig mot kraftupptagande muskler och senor enhet i armbågen.

National Institute of Arthritis och muskuloskeletala och hudsjukdomar föreslår att man använder en kylklamp eller is massage för att lindra smärta och svullnad från en akut armbåge tendinit. Om ditt tillstånd är kroniskt, men den här metoden kommer inte att ge goda resultat.

Shoulder bursit Behandling

Om du överanvändning din axelled eller om du inte sträcka ut det ordentligt, löper du risk att utveckla bursit, en smärtsam inflammation som orsakas av den spruckna små bursa säckar som ger smörjning mellan benen. Förutom axeln, kan bursit också inträffa i höfter eller armbågarna. Det finns mer än 150 slemsäckar i kroppen.

Hem Behandling

Behandla bursit är oftast enkelt. Ditt fokus är att vila axeln som har bursit. Om det finns svullnad, applicera is för att hålla svullnaden nere. Du kan också ta receptfria mediciner med ibuprofen för att lindra smärta som du kan känna. Bursit går oftast bort inom några veckor om du behandla det här sättet.

Physical Therapy

Ibland skuldermuskulaturen försvagas till följd av att du inte kan använda axeln så mycket när du lider av bursit. I dessa situationer, kan din läkare rekommendera att du ser en sjukgymnast. Terapeuten kommer att rekommendera övningar som hjälper bygga muskler i axeln. Övningarna han rekommenderar beror på faktorer såsom din ålder, styrka och förmåga.

Insprutning

Om du känner dig stor smärta i axeln på grund av inflammation i en bursa är din läkare besluta det bäst att injicera en kortikosteroid. Den kortikosteroid kan ofta ge omedelbar lindring. Det är inte vanligt att mer än en injektion kommer att behövas.

Antibiotika

I vissa fall är bursit orsakas av en infektion, men denna typ av bursit är inte vanligt i axlarna. Om så är fallet, kan din läkare förskriva antibiotika. Antibiotika kämpa för att se till att inga bakterieinfektioner sprids i kroppen.

Tömning

I vissa fall kommer en läkare beslutar att dränera bursa vätska från axeln. För att göra detta använder läkaren en steril nål och spruta för att extrahera vätskan. Detta förfarande kan utföras på läkarmottagningen. Vätskan ibland kommer att skickas till ett laboratorium för vidare undersökning.

Hur är ischias behandlas?

Ischiasnerven rinner ner från ryggraden genom skinkorna, höfterna och den bakre delen av benen. När ischiasnerven komprimeras eller skadats, det orsakar intensiv smärta eller domningar i benen. Ischias är inte ett medicinskt tillstånd i sig utan ett symptom som orsakas oftast av ett diskbråck, piriformis syndrom, spinal stenos eller en bäckenskada. Det kan ta ca 4-8 veckor för smärtan att försvinna av sig själv. De flesta tycker lindring med en kombination av stretching övningar och smärtstillande medicin.

Physical Therapy

Sjukgymnastik är mest nytta för personer som lider av ischias orsakas av ett diskbråck. Du kan växla mellan att tillämpa varma och kalla förpackningar till ryggen. Värme ökar blodflödet och minskar läkningstiden. Kalla minskar blodcirkulationen, vilket hjälper till att lindra inflammation och smärta. En djup vävnad meddelande kan hjälpa till att lindra muskel stress och minska trycket på ischiasnerven. Transkutan elektrisk nervstimulering använder sig av en liten elektrisk ström för att minska muskelspasmer och främja produktionen av naturliga smärtstillande medel (endorfiner) i kroppen.

Korrektions Medicinering

Om du lider av intermittent ischias smärta som inte svarar på sjukgymnastik, kan du behöva medicinering. Icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID), såsom acetaminofen eller ibuprofen, bidra till att minska inflammation. Läkare ordinera vanligtvis en muskelrelaxerande tillsammans med NSAID. Anti-depressiva mediciner hjälper också lindra kronisk smärta genom att blockera kroppens smärtsignaler och främja endorfin produktion. Personer med svår eller invalidiserande smärta kan behöva ta narkotiska smärtstillande medel.

Steroid Injektioner

När konventionella behandlingar metoder misslyckas med att lindra ischiassmärta, kan du behöva titta på mer aggressiva behandlingsmetoder. En epidural steroid injektion (innehållande kortikosteroider) kan bidra till att minska inflammation runt ischiasnerven. Enligt Mayo Clinic, finns det fortfarande en del debatt om de långsiktiga fördelarna av kortikosteroider. De biverkningar som förknippas med kortikosteroider begränsa antalet injektioner som du bör få i ett år till tre.

Kirurgi

Kirurgi är vanligtvis reserverad för människor som lider av tarm, urinblåsa eller neurologisk dysfunktion, eller har intensiv ischias smärta som inte svarar på andra behandlingsmetoder. Kirurgiskt avlägsnande av hela lamina (en skyddsplatta runt ryggraden) kallas laminektomi, medan ett partiellt avlägsnande kallas laminotomi. Dessa procedurer minska risken för ryggradskompression genom att rensa utrymmet runt nerverna. En discectomy innebär fullständigt eller partiellt avlägsnande av diskbråck. En microdiscectomy använder ett mikroskop och är mindre invasiv än en diskektomi.

Yoga

Många människor har enligt uppgift dragit nytta av alternativa behandlingsmetoder, som akupunktur och akupressur. Utövarna av dessa metoder behandlingar anspråk på att manipulera kroppens energiflöde för behandling av sjukdomar. Biofeedback är en teknik som hjälper dig att kontrollera din reaktion på smärta med hjälp av andningsövningar och intellektuella resurser. Yoga kan vara till hjälp, men du bör vara försiktig för att undvika rörelser som kan sträcka på benen.

Behandling för en klämd nerv

En klämd nerv är skada eller kompression på en nerv eller nervrot från ben, senor och muskler. En klämd nerv kan hända var som helst i kroppen - från ett diskbråck i ryggen till komprimerade nerverna i handleden - med varierande svårighetsgrad och olika behandlingar som erbjuds.

Orsaker

En herniated spinal skiva är ben eller brosk sätta press på en spinal nerv. Komprimering av svullna senor eller förstorade ben klämmer nerverna i handleden. Sport, skador, dålig hållning, repetitiva rörelser från ditt jobb eller hobby, artros och övervikt är några orsaker till klämda nerver.

Symptom

Klämd nerv symptom är domningar, muskelsvaghet, stickningar och ett stift-och-nålar känsla i det drabbade området. Dessa symtom kan bli värre på natten. En klämd nerv i nacken kommer att få symptom av nacksmärta och stelhet, med dessa känslor kör ner armen. En klämd nerv i ryggen kan omfatta symtom på ryggont eller domningar kör ner ett ben. En klämd nerv i handleden kommer att uppvisa tecken på svaghet i tummen, pekfingret och långfingret.

Diagnos

Vid misstanke om en klämd nerv, kommer läkaren att göra en nervledningsstudie. Detta förfarande innebär elektroder placerade på huden för att stimulera nerven med en liten elektrisk impuls. Testet kommer att tala om för din läkare om nerven är skadad. Elektromyografi mäter elektriska urladdningar som framställts av dina muskler. En tunn nål sätts in i dina muskler för att registrera den elektriska aktiviteten som du kontrakt och vila dina muskler. En MR kan utföras för att kontrollera om nervrot kompression i ryggraden.

Behandling

Resten är normalt rekommenderas för det drabbade området. En skena eller ortos kan bidra till att stödja en klämd nerv i armbågen eller handleden. Sjukgymnastik kan hjälpa dig att stärka och stretcha musklerna i det drabbade området för att minska trycket på nerven. Antiinflammatoriska läkemedel, såsom Aleve och Advil kan lindra smärta och inflammation. När smärtan är svår, kan din läkare förskriva ett recept antiinflammatorisk. Kortisoninjektion kan ges för att lindra inflammation kring klämd nerv.

Kirurgi

När andra behandlingar misslyckas, kan operation vara ett alternativ. Operationen kommer att variera beroende på den drabbade nerven. Kirurgi för ett diskbråck kan innebära avlägsnande av en del av disken eller ben sporrar påverkar nerven. Kirurgi på handleden eller armbågen kan medföra att skära ett ligament för att ge mer utrymme för nerven.

Förebyggande / Lösning

Bibehålla en hälsosam vikt och bra hållning att hålla onödiga tryck off nerver. Pröva att repetitiva rörelser genom att ta pauser, och lägg stretchingövningar till din dagliga rutin.