homeopatiskt sänka blodtryck

Homeopatiska sätt att sänka blodtryck

Homeopatisk medicin bygger på antagandet att ämnen som ger symptom på sjukdom hos friska människor kommer att ha en läkande effekt när det ges i reducerade mängder till sjuka människor som uppvisar dessa samma symptom. Dessa åtgärder tros stimulera kroppens egna läkningsprocesser. Förutom att göra livsstilsförändringar för att sänka sitt blodtryck, till exempel att sluta röka, överdriven alkoholkonsumtion och ta droger, det finns många homeopatiska medel som är effektiva vid behandling av denna sjukdom.

Argentum Nitricum

Argentum NITRICUM (silvernitrat) har visat sig vara effektivt med högt blodtryck till följd av ångest och nervositet. Individer som är väldigt impulsiv, alltid bråttom men åstadkomma någonting, oroa bli försenade när det finns gott om tid, eller lätt retade eller upphetsad kan dra med hjälp av denna produkt.

Aurum Metallicum

Aurum metallicum (guld) kan rekommenderas för personer som uppvisar symtom på självmord, hopplöshet och självförstörelse. Allvarliga individer som är starkt fokuserade på karriär och prestation kan utveckla högt blodtryck genom stress och ångest. Aurum hjälper lugna oro, depression eller ilska individer kan känna när de tror att de har gjort ett misstag eller misslyckats.

Natrum Muriaticum

Natrum Muriaticum (natriumklorid) kan hjälpa individer som har att göra med känslomässig upphetsning, trauma, dåliga nyheter, sorg, besvikelse, undertryckta känslor, rädsla för Otur, huvudvärk, hjärtklappning eller depression, alla föregångare till högt blodtryck. Detta kan vara en effektiv behandling för de som tenderar att vara tyst, tillbakadragen och alltför ansvariga.

Rävkaka

Rävkaka kan förskrivas för någon som kan definieras som en otålig, driven, on-the-go typ individ. Någon som kan vara att leva livet i omkörningsfilen som har en stark benägenhet för att äta för mycket, overdrinking och inte leva en hälsosam livsstil kan dra nytta av detta läkemedel rättsmedel, som används för att dämpa högt blodtryck och ångest.

Spartium Sulfat

Spartium sulfat kan öka styrkan hos hjärtat och reducera blodtrycket. Denna homeopatiskt medel har varit känt för att minska hjärtarytmier och puls och åstadkomma en sänkning av systoliskt och diastoliskt blodtryck.

Huskurer

Förutom att använda homeopatiska medel till lägre blodtryck, lägga fiber, grönsaker, frukt och fysisk aktivitet för att din livsstil kan vara mycket fördelaktigt i att kontrollera denna sjukdom. Också äter mat med högt kalium och magnesium, som bananer, melass, vattenmelon och vindruvor, är bra val för att sänka blodtrycket och förbättra din hälsa.

Naturliga sätt att sänka blodtryck

Om du lider av högt blodtryck, kommer din läkare att sätta dig på medicinering och be dig att göra förändringar i din livsstil och kost. Även om dessa metoder är kända för att vara till nytta för att minska blodtrycket, det finns också några naturliga sätt på vilket du kan uppnå samma resultat.

Gurkmeja, Gingko Biloba och Hawthorn Berry

Innehållet i gurkmeja curcumin innehåller kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper som stöd i att sänka kolesterol, blodpropp förebyggande, blodflöde förbättring och förstärkning av blodkärl. Alla dessa hjälper i blodtryckskontroll. Samma effekt resultat från gingko biloba, som hjälper i artär dilatation och förbättrat blodflöde till hjärnan och från hagtorn bär med egenskaper som hjälper till att avblockera artärer, förebygga artär härdning och stärka hjärtats muskler, vilket gör det till en bättre pumpmaskin.

Maitake, ingefära och Olive Leaf

Den kinesiska svampextraktet maitake bidrar till lägre systoliskt och diastoliskt blodtryck och kolesterol, medan ingefära förbättrar cirkulationen och lugnar musklerna i samband med blodkärl. Utdrag gjorda av löv av olivträd stöd i blodtryckssänkning och förebyggande av onormal hjärtrytm eller arytmi.

Vitlök, Indiska krusbär och Cayenne

En av de mest effektiva naturliga hem rättsmedel för att minska blodtrycket tugga av en vitlöksklyfta på tom mage och sedan tvätta ner det med ett glas vatten. Du kan också ha russin och vitlök tillsammans för att underlätta processen. Blanda en matsked honung med samma mätning av indisk krusbär eller amla juice och få det tidigt på morgonen för att bättre kontrollera ditt blodtryck. När ditt blodtryck nivån skjuter upp, blanda en tesked cayennepeppar med en halv kopp ljummet vatten och dricka det för att sänka nivån.

Bockhornsklöver, vattenmelon frön, Papaya

Grind vattenmelon frön och Khas Khas i liknande proportioner till ett pulver och lagra den. Har en tesked av detta pulver varje dag före frukost. Två gånger dagligen på morgonen och kvällen för två veckor (två veckor), kommer det att bidra till att blodtrycket under kontroll, så kommer en tesked full av bockhornsklöverfrön, tagit på samma sätt. Andra blodtrycksmedel inkluderar med rå papaya på tom mage under sju dagar.

Allmänna åtgärder

Den mest effektiva metoden för att minska blodtrycket är att motionera regelbundet och ha rätt kost, för att upprätthålla en hälsosam cirkulationssystem och hjärta. Ät mycket frukt och grönsaker, fullkorn, magert kött, insjöfisk och nötter, som kommer att hålla din kropp i ett tillstånd av balanserad kost. Nöja sig med extra jungfruolja för matlagning. Satsa på bakade, grillad och rostade livsmedel i motsats till stekt sorter. Simning, aerobics, etc., är bra övningar för berörda om deras förhöjt blodtryck patienter.

Pindolol Biverkningar

American Heart Association rapporterar att 73.600.000 människor i USA har högt blodtryck, ett tillstånd som präglas av ett ökat blodtryck. Om den inte behandlas, har högt blodtryck kan orsaka ett antal allvarliga komplikationer, bland annat hjärtsvikt och aneurysm. Det finns ett antal läkemedel tillgängliga för att hjälpa till att sänka blodtryck, inklusive pindolol eller Viskén. Trots dess effektivitet, är pindolol inte för alla eftersom den presenterar flera risker för biverkningar och komplikationer hos vissa patienter.

Vanliga biverkningar

Cirka 10 procent av pindolol användare rapporterar muskelvärk och sömnsvårigheter, vilket gör dessa de vanligaste biverkningarna av läkemedlet. Yrsel och trötthet är också vanliga, förekommer i minst åtta procent av användarna. Mer än fem procent av patienterna som tar pindolol erfarenhet konstiga drömmar, bibehållandet av vätska under huden, nervositet och ledvärk.

Andra biverkningar

Pindolol har också potential att orsaka en rad andra besvärande eller irriterande - men inte farligt - biverkningar. Vissa patienter upplever magbiverkningar drogen, som illamående, diarré, buksmärtor och kräkningar. Andra rapporterar frågor som påverkar huden, liknande hudutslag, klåda och tillfälligt håravfall. Muskuloskeletala systemet och sensoriska effekter som bröstsmärtor, muskelkramper och brinnande ögon, liksom impotens, är också möjliga när du tar pindolol.

Läkemedelsinteraktioner

Neuroleptika är några av de mediciner som ger oönskade biverkningar vid användning tillsammans med pindolol. Den antipsykotiska reserpin har potential att orsaka en farlig blodtrycksfall när det blandas med pindolol. Likaså tioridazin inte bara orsakar lågt blodtryck i kombination med pindolol, utan också förvärrar biverkningar av blodtryckssänkande läkemedel.

Risker

Förutom mindre biverkningar och risk för interaktioner, har pindolol potential att orsaka allvarliga medicinska komplikationer. Exempelvis leder plötsligt avbryta pindolol ibland i bröstsmärtor och även hjärtinfarkt. På grund av detta, kom ihåg din dagliga dos och inte köra av pindolol. Läkemedlet ökar också risken för komplikationer från narkos under kirurgiska ingrepp. Allvarliga kardiovaskulära biverkningar i sällsynta fall, inklusive dålig cirkulation, haltande, hjärtsvikt och farligt långsam eller snabb hjärtrytm.

Överväganden

På grund av dess potentiella effekter på det kardiovaskulära systemet, ska du inte ta pindolol om du har hjärtsvikt, hjärtblock eller en långsam hjärtfrekvens. Dessutom är patienter med bronkialastma normalt inte gett pindolol. Eftersom det ännu inte finns tillräckliga bevis för att pindolol inte har några oönskade effekter på ett foster, läkare normalt inte förskriva läkemedel för gravida kvinnor. Läkemedlet är inte heller godkänd för användning hos ammande kvinnor eller barn under 18 år på grund av potentiellt skadliga effekter.

Effekten av progesteron på blodkärl

Sänka blodtryck

Progesteron är ett hormon som finns främst hos kvinnor. Det kan sänka blodtrycket, eftersom det slappnar förträngning av blodkärl. Fartygen öppnare blod beror på progesteron motverkande angiotensin II, som är den naturliga substansen i kroppen som drar samman blodkärlen. Denna direkta effekt på blodkärlen förklarar minskningen av blodtrycket som vanligtvis förknippas med graviditet. Under graviditeten kroppen producerar mer progesteron, så att blodkärlen är mer öppna, så att blodet kan flyta smidigt utan tryckuppbyggnad.

Klimakteriet och blodtryck

Efter kvinnor går igenom klimakteriet, är progesteron nivåer drastiskt i kroppen. Detta förklarar varför högt blodtryck är vanligare hos postmenopausala kvinnor. En ökning av blodtrycket avser även hjärthälsa hos kvinnor i en viss ålder, eftersom högre blodtryck är kopplat till hjärtsjukdomar och stroke. Att hålla progesteron nivåer upp kan minska risken för dessa sjukdomar. Det finns flera receptbelagda läkemedel på marknaden som används som angiotensin II-blockerare. Dessa kan hålla naturliga progesteron nivåer upp också.

Blodtryck hos båda könen

Progesteron finns även i män och kvinnor. Det utsöndras av en körtel samt och i äggstockarna, vilket är anledningen kvinnor har i regel mer av det i kroppen kontra män. Inte bara progesteron öppna blodkärl, det blockerar också kalcium från muskelceller i båda könen. Det hjälper också till att minska blodtrycket.

Natural Remedy att sänka högt blodtryck

Många faktorer måste beaktas för att fastställa orsaken till högt blodtryck eller högt blodtryck. Livsstil är ofta en viktig faktor. Som sådana, naturläkemedel för att sänka högt blodtryck i allmänhet kräver livsstil och kostförändringar. Stress, rökning och överdriven användning av stimulantia (kaffe, te, etc), och ett högt natriumintag har alla varit kopplade till högt blodtryck.

Eliminera Dålig livsstilsfaktorer

Sluta röka, om tillämpligt. Minska mängden koffein och natrium i ditt system. Om du är överviktig, gå ner i vikt. Få mer motion. Var noga med att rådgöra med din läkare innan ett rigoröst träningsprogram eller ändra din kost drastiskt. Och äta mat lägre i fett. Undvik stekt mat, skräpmat och förädlade livsmedel inklusive socker och mejeriprodukter.

Utveckla goda matvanor

Drick mycket vatten. Ta din vikt, dela det på mitten, och dricka den mängden i oz. vatten dagligen. Lägg in mer frukt och grönsaker, äta de som är helt (som betyder frisk, oraffinerad och obearbetade). Livsmedel bra för hjärtat och blod inkluderar lök, vitlök, fullkorn, bönor, nötter, frön, olivolja och kallt vatten fisk, som tonfisk, makrill, lax och sardiner.

Lägg in Kosttillskott

Ta kosttillskott enligt anvisningar på etiketten, om inte en läkare rekommenderar annat. Lägg på kalcium, som kalciumbrist har kopplats till högt blodtryck. Selen brister har också kopplats till hjärtsjukdomar. Ta coenzym Q10 som den förbättrar hjärtfunktionen för att hjälpa till att sänka blodtrycket. Vitlök kapslar är också fördelaktigt. Vitamin C sänker blod levra tendenser och rekommenderas. Vitamin E förbättrar också hjärtfunktionen. Linfröolja, nattljusolja eller olivolja ger bra källor av omättade fetter, som är viktiga för cirkulation.

Naturläkemedel

Många naturläkemedel inkluderar örter. Dock bör örter behandlas på samma sätt som ett läkemedel och används med din läkares överinseende. Vissa örter som används för att behandla högt blodtryck är: coleus forkohlii, Hawthorne, Rauwolfia och mistel. Coleus forkohlii är en god allmän ört för att sänka blodtrycket och förbättra hjärtfunktionen, medan hawthorne fungerar genom att utvidga kranskärlen. Rauwolfia är starkare än mistel som en hypotensiv botaniska. Andra örter ofta rekommenderas innefattar cayenne, kamomill, fänkål, persilja och rosmarin.

Naturliga sätt att få ner högt blodtryck snabbt

Högt blodtryck kan leda till eller försvåra andra hälsofrågor. Det är förenat med stroke och hjärtproblem och kan vara förhöjda i vikt, stress och sjukdom. Blodtrycket anses vara högt när toppnummer är över 140 och den undre siffran är över 90 Ett typiskt genomsnittliga blodtryck behandlingen är 120/80 eller mindre. Om du tenderar att ha högt blodtryck regelbundet, mer än troligt att din läkare har du på medicinering; Men det finns några naturliga sätt du kan sänka ditt blodtryck när det spikar.

Fish

Håll ett akvarium eller en liten skål med fisk i ditt hem eller på ditt skrivbord på kontoret. Det har visat sig att bara sitta och titta fiskar rör sig i sin omgivning sänker blodtrycket. Det är mer än troligt att du fokuserar på något annat än det som oroande eller betonar dig som får blodtrycket att sjunka. Det bidrar också till att du sitter stilla och avkopplande. När ditt blodtryck har återgått till det normala, kan du återuppta dina aktiviteter med en lugnare, mer fokuserad attityd.

Rest

Ligga ner och vila kan hjälpa till att sänka blodtrycket snabbt. Ska sova skulle vara ett utmärkt sätt att ta dig bort stressen i livet, men ibland bekymmer förhindra detta. Så om du åtminstone kan hitta ett sätt att ta dig bort saker och fokusera på något annat när du ligger ner, kan det hjälpa. Några exempel kan vara att titta på TV eller läsa. Dessa saker tenderar att ta dig till en annan plats och ta bort dig från dina bekymmer.

Avslappningstekniker

Vissa avstressande tekniker kan hjälpa till att sänka blodtrycket snabbt och naturligt. Andningsövningar och yoga är bland dessa. De slappna av i kroppen, fokusera ditt sinne och lugna dig. Med yoga är muskler sträcks att dra ut spänningar och knutar att stress skapar, och andningsteknik används för att bromsa hjärtfrekvensen. Progressiv avslappning fungerar på en del av kroppen på en gång, långsamt avkopplande det och sedan gå vidare till nästa. Det börjar oftast vid fötterna och flyttar upp tills den når huvudet. Andningen hålls jämn och långsam, medan du koncentrerar dig på att koppla varje del.

Inte Stress Related

Om blodtrycket inte orsakas av stress eller oro, då är det sannolikt sker på grund av ett hälsotillstånd - som att vara överviktig - eller en sjukdom. Om så är fallet, en längre, mer engagerade process behövs för att sänka blodtrycket som daglig motion och förändrad kost. Dessa är inte snabba lösningar för att sänka blodtrycket, men de tenderar att hålla om du hålla fast vid dem.

Lågt blodtryck Hem Behandlingar

Lågt blodtryck är en sjukdom som också kallas hypotension. Symtom på lågt blodtryck är trötthet, yrsel, dimsyn, bensvullnad och törst. Även om du bör alltid tala med din läkare innan du använder någon typ av behandling för lågt blodtryck, finns det några hem metoder som du kan prova. En läkare bör konsulteras, eftersom lågt blodtryck kan vara resultatet av ett mer allvarligt problem som hjärtproblem, sköldkörtelsjukdom och uttorkning.

Dietary ändringar

Att öka mängden salt i din kost är en metod för hem behandling för lågt blodtryck. Salt har förmågan att höja blodtrycket; det är därför hypertoni patienter är begränsade i mängden salt de kan äta. Även salt kan vara till hjälp för patienter med lågt blodtryck bör tillsatsen användas med måtta och under avgöras av en läkare. För mycket salt i kosten kan leda till hjärtproblem.

Dricka mycket vatten kan också hjälpa behandla lågt blodtryck, särskilt om orsaken är relaterad till uttorkning. Vatten har förmågan att öka blodvolymen i kroppen. Tork ämnen som alkohol bör undvikas, eftersom de kan sänka blodtrycket. Om du dricker, bara göra det med måtta.

Livsmedel som innehåller mycket kolhydrater också kan påverka lågt blodtryck. Hypotension patienter bör undvika blodtrycksfall genom att äta små måltider ofta under dagen som består av mestadels fullkorn, magert protein, frukt och grönsaker.

Stödstrumpor

Stödstrumpor är tillgängliga över disk på apotek och kan bäras som ett hem behandling för lågt blodtryck. Inte bara kan de lindra smärta och svullnad i benen, men de hindrar blod från att samla in dina extremiteter. Följ läkarens anvisningar om hur ofta bära strumporna för att lindra hypotension symptom.

Ändra Kroppsställningar

Stå upp för snabbt efter att ha legat ner kan få ditt blodtryck att dramatiskt sjunka. För att förhindra detta, ta din tid att få upp genom att gå in i en sittande ställning innan stående. Ta djupa andetag i en minut eller så innan du står också kan hjälpa till. Överväg att höja huvudet av din säng för att stabilisera blodtrycket när du sover.

Homeopatiska botemedel för högt blodtryck

Högt blodtryck, "den tysta mördaren", ofta avslöjas i en rutinundersökning. Stressande livsstilar, kost, motion och ärftlighet kan öka riskerna. Enligt Norman Kaplan, MD, en välkänd blodtrycks myndighet vid University of Health Science Texas Center vid Dallas Southwestern Medical School, "För de flesta personer med mild hypertoni, bara om alla nu är överens om att den icke-drogrelaterade metod bör vara den första raden i försvar - eller borde åtminstone prövas ".

Vitlök

Vitlök kan stabilisera blodtrycket, och de som tar vitlök tillskott har visat sig ha lägre blodtryck. Vitlök är en naturlig blod tunnare, enligt evidensbaserad forskning som utförts av Nature Standard forskningssamarbete.

Fiskolja

De essentiella Omega 3 syror i fiskolja att fungera bättre cirkulationssystemet, enligt American Heart Association. Den har antioxidanta fördelar för hälsan också.

Folat

Friska röda blodkroppar är nyckeln till en hälsosam cirkulationssystemet. Röda blodkroppar kräver folat, som finns i naturliga livsmedel som mörka bladgrönsaker, baljväxter och avokado. Du kan också komplettera din folatintag genom effektivare konstgjorda folsyra, som finns i vitamintillskott för att minska homocystein, vilket sänker blodtrycket.

Magnesium

Livsmedel rika på magnesium är till hjälp för att sänka blodtrycket. Du kan äta hälsosam mat som nötter, vete, ris, soja och bönor för att öka magnesiumnivåer och lägre blodtryck.

Kalium

Kalium är en annan naturlig botemedel mot högt blodtryck, enligt forskaren Dr Susan Hedayati vid Duke University i en ny studie. Det finns i bananer, blomkål, meloner, apelsiner och grapefrukt.

Natrium

Natrium kan öka blodtrycket. Salt bör undvikas, och många förädlade livsmedel eller lightläsk är särskilt höga i natrium.

Vad händer när en svart änka biter dig?

Svarta änkan har ett gift som är mycket giftigt. Även insekter är störst risk att få en bit, människor också kan vara offer. Den svarta änkan anses vara den mest giftig spindel i Nordamerika, men lyckligtvis, dess bett orsakar sällan döden hos människor. Förebyggande åtgärder är det bästa skyddet mot en svart änka bett. Det näst bästa steg är att agera snabbt om du misstänker att du har blivit biten.

Black Widow Beskrivning

Den kvinnliga svarta änkan spindel är ungefär en och en halv inches lång och svart färg med en röd timglasformad markering på sin mage. Hanen är mycket mindre än honan och inte är giftig. Honan väver ett spindelnät-liknande hem och föredrar att leva i mörker, ostörda utrymmen som källare, lagerbyggnad och under stenar och vedupplag.

Symptom

Svarta änkan oftast bara bita i självförsvar när de störs. Spindeln biter genom att injicera gift från sina två huggtänder. Offer oftast kommer att märka två små röda prickar där huggtänder in i huden. Vissa människor känner sig skarp, stickande smärta vid bettet, men vissa biter inte upptäcks först. Så småningom gifter rör sig genom kroppen och orsaka buksmärtor och kramper. Andra symtom är illamående, feber, svettningar, förhöjt blodtryck och problem kanske till och med andnings.

Behandling

Om du misstänker att du har blivit biten av en svart änka, kontakta din läkare eller gå till en lokal akuten omedelbart. Isbildning bettet brukar hjälpa med smärta och svullnad. Om möjligt, döda spindeln och placera den i en burk eller liknande behållare så att läkaren kan positivt identifiera det som en svart änka. Din läkare kan ge dig medicin för att motverka giftet och andra droger för att lindra smärtan. Vanligtvis kommer du att få gå hem om du inte har ett befintligt medicinskt tillstånd, vilket kan leda till att du måste stanna på sjukhuset för närmare övervakning.

Prognosis

Prognosen för en svart änka bett är oftast mycket bra. De flesta symptomen försvinner inom några dagar. Mindre allvarliga symptom på smärta och obehag kan störa offret i två till tre veckor. Dödsfall är mycket sällsynta. Folket som löper störst risk att dö av en svart änka bett är mycket unga, de mycket gamla och personer som redan är i mycket dålig hälsa.

Förebyggande

För att förhindra eventuella bites, försök att befria din omgivning av svarta änkor. Använd skyddskläder såsom handskar och långa ärmar vid kontroll av spindlar. Leta i mörka, ostörda platser runt ditt hus och gård. Använd en ficklampa och kolla på natten om möjligt, eftersom svarta änkan är främst nattaktiva. Försök att hålla din trädgård fri från högar av skräp, såsom trä bitar och stenar. Vakuum inomhus för att ta bort banor och ägg. Såvitt insekticider, kan du prova vanliga färdigköpta märken, eller så kan du hyra en borttagning skadedjur specialist för att behandla ditt hem och gård med starkare kemikalier om så önskas.

Effekterna av grapefrukt på blodtryck medicin

Grapefrukt är utmärkta källor till vitamin C, folsyra, järn och kalcium. De kan vara ett effektivt komplement till en hälsosam kost. Tyvärr kan de få allvarliga interaktioner med många läkemedel. Grapefrukt bör inte konsumeras i någon form när du är på receptbelagda läkemedel utan att kontrollera med din läkare eller apotekspersonal.

Blodtryck mediciner

Blodtryck mediciner är utformade för att sänka blodtrycket hos personer vars tryck är för högt. Läkemedel som används för att fylla detta mål är ofta kalciumblockerare såsom Nimotop, Diltiazem och verapamil. Det är också behandlas med en betablockerare såsom karvedilol. Dessa alla interagera med grapefruktjuice.

Signifikans

Grapefruktjuice har länge varit kända för att interagera med läkemedel. I själva verket kräver den amerikanska Food and Drug Administration att alla nya mediciner som kan påverka enzymsystem testas för specifika interaktioner.

Enzym som bryter ned grapefruktjuice och mediciner

Grapefruktjuice metaboliseras av ett enzym i levern. Detta enzym är samma en som bryter ner många mediciner. Den heter cytochromeP-450 3A4 enzym.

Hur grapefruktjuice interagerar med blodtryck mediciner

Den cytokrom P-450 3A4 enzym orsakar grapefruktjuice att bryta ner till användbara enheter för kroppen. Den gör samma sak för läkemedel som kalciumantagonister och betablockerare används för behandling av blodtryck. Detta gör att hela systemet överbelastas så att mediciner inte bryts ner. Detta kommer att orsaka dem att vara ineffektiva. I vissa fall, som statiner för kolesterol, kan det vara ödesdigert, eftersom det orsakar en farligt hög ansamling av läkemedel i njurarna.

Varning

Det är viktigt för alla som på blodtryck medicin eller andra mediciner, för att läsa varningsetiketten noggrant. Om det finns en interaktion, är det viktigt att sluta dricka grapefruktjuice eller äter grapefrukt. Om du är osäker eller vill ha mer information, kont ett apotek eller din medicinska leverantör.

Homeopatiskt medel för igen Sinus Med avvikit septum

När du har en avvikit septum, brosket som skiljer näsan i två näsgångarna är inte centrerad. Det lutar mot en passage eller det andra, vilket gör att nasal passage mindre. Den mindre nasal passage fungerar ofta dåligt, och det kan leda till problem med bihålorna.

Sinfrontal

Homeopatiska medel används ofta för sig. Du kan köpa dem på naturliga livsmedel butiker för självbehandling. Ibland, vissa villkor svarar bra på en blandning av homeopatiska medel. Sinfrontal är en homeopatisk blandning som skapats för att behandla tilltäppta eller infekterade bihålor. I en dubbelblind, kontrollerad studie, var vars resultat publicerades i september 2009 frågan om tillämpad hälsoekonomi och hälsopolitik, patienter med bihåleinflammation återhämtat sig från sina symtom snabbare efter behandling jämfört med dem som tog placebo. Återhämtning varade längre också. Efter tre veckor, åtta gånger så många patienter som tar Sinfrontal förblev symtomfri som dem som fick placebo.

Personer med en avvikit septum som är benägna att igensatta bihålor och infektioner kan finna Sinfrontal ett säkert och effektivt sätt att behandla sin sjukdom. Eftersom det är en egen blandning, kan du behöva be en homeopatisk läkare för att beställa den åt dig om din lokala hälsokostaffär inte bär den.

Allmänna Homeopatiska medel

Vanliga homeopatiska behandlingar för igensatta bihålor innefattar kali bichromicum, Marum verum Teucrium och silicea. Kali bichromicum särskilt tar upp problem med bihålorna som är relaterade till skiljeväggen. Den härrör från kaliumbikromat, en mineralförening. Marum verum Teucrium fungerar på sinus problem som leder till den ena sidan av näsan är mer igensatt än den andra --- en vanlig företeelse för personer med en avvikit septum. Den härrör från katt timjan, en medlem av mynta familjen av växter. Silicea hjälper nästäppa som utlöser en hel del tryck i huvudet. Liksom kala bichromicum är silicea härledda från mineralkällor.

Säker homeopatisk Behandling

Homeopatiska medel är mycket utspätt, vilket gör dem i allmänhet fri från biverkningar och biverkningar. Men de producerar också mycket olika svar från person till person. För bästa resultat när du tar ett homeopatiskt medel, ge det ungefär en timme till jobbet. Om det inte lindra dina symptom, prova en annan lösning. När du hittar ett botemedel som lindrar symtomen ta en ny dos varje gång dina symtom komma tillbaka. När ditt tillstånd rensar upp helt, avbryta botemedlet.

Homeopatiska medel finns i sublinguala pärlor eller droppar. För pärlor, placera 09:55 pärlor under tungan och låt dem lösas upp. För droppar, placera 09:55 droppar botemedlet rätt på tungan och låt dem absorbera en stund innan de sväljer.

Det är en god idé att konsultera en homeopatiska för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din sinus frågor som rör avvikit septum. Hon kan hjälpa dig att minska mängden av försök och misstag och för att få de mest tillfredsställande resultat.

Homeopatiskt medel för neuropatisk smärta

Neuropatisk smärta är en smärta som typiskt ångar från en underliggande sjukdom som diabetes, toxin exponering, hiv, undernäring eller karpaltunnelsyndrom. Detta tillstånd kan åtföljas av symptom av domningar, kraftiga smärtor, muskeltrötthet, slöhet eller brännande. Det finns flera homeopatiska läkemedel för att behandla detta tillstånd.

Homeopatisk

Det finns flera olika typer av neuropatisk smärta som kan uppstå. Det är bäst att identifiera dina symtom och välja lämplig åtgärd.

Om du har en huggande smärta, stickningar, brännande, domningar och svullnad i händer och fötter behöver Stormhatt för att lindra dessa symptom. Belladonna används för skytte smärtor i höften, ryggen och låren. När denna behandling behövs kommer du att uppleva plötslig smärta och rodnad i dessa områden.

Cantharsis är en åtgärd som kommer att lindra smärta i fotsulorna. Denna Homepathic åtgärd kan användas för att minska eventuella brännande eller stickningar kan uppstå. Om du upplever smärta eller brännande i dina axlar behöver Fer Phos att lindra denna smärta. Dessa symtom kan åtföljas av svullnad i händerna. Behandla muskelkramper eller muskelryckningar med Mag Phos. Hypericum är ett homeopatiskt medel för att lugna neuralgi. Smärta i dina fingrar, tår och lemmar är tecken på att du behöver denna behandling.

Varning

Fråga alltid din läkare innan du tar homeopatiska medel för att se till att du har rätt dos för ditt symptom. Det är bäst att behandla orsaken till din neuropatisk smärta och inte bara symptomen. Din läkare kommer att informera dig om det bästa sättet att införliva homeopatiska medel med din nuvarande behandlingsform för alla relaterade tillstånd.

Undvik att använda homeopatiska medel i 30 minuter efter att ha ätit. Det är bäst att undvika kaffe, mint eller mint tandkräm när du tar homeopatiska läkemedel mot neuropatisk smärta. Dessa poster kan minska effekten av vissa åtgärder.

Örter och Näringsämnen

Skullcap är en korrigerande åtgärd som används för att lugna nervsystemet. Tillsätt 15 droppar av detta näringsämne till en 8-oz.glass vatten, i ett schema med sex gånger per dag för att minska neuropatisk smärta. Du kan också ta 100 milligram (mg) av vitamin B-6 med den rekommenderade dosen av vitamin B-komplex för att lindra denna smärta. Ett två gånger daglig dos av 800 mg av Magnesium hjälper till att jämna och lugna nervsystemet.

Homeopatiskt medel för Elektrolytrubbningar

Elektrolyter är viktiga element som finns naturligt i vår mat och dryck. Magnesium, kalium, natrium och kalcium är exempel på elektrolyter; att ha för mycket eller för lite av någon av dessa kommer att orsaka en elektrolyt obalans i kroppen. Andra bidragande faktorer såsom regelbunden motion och dålig kost kan leda till att du förlorar elektrolyter, som bidrar till obalansen. Att upprätthålla nivån på dina elektrolyter är viktigt för den allmänna hälsan; brister kan orsaka andra hälsoproblem såsom högt blodtryck. Ändra kost och andra personliga vanor kommer att bidra till att bekämpa ditt elektrolytobalans.

Diet

Eftersom elektrolyter är vanliga i det vi äter och dricker, bibehålla en hälsosam kost är viktigt för elektrolytbalansen. Frukt och grönsaker innehåller flest elektrolyter; speciellt vattenmeloner, ananas, tomater och bananer. Ät minst fem 1 kopp portioner dagligen, vilket kommer att återställa energi och fylla på elektrolyter.

Elektrolytrubbningar tillskott är ett annat stöd elektrolyt påfyllning. Använd ett helt naturligt komplement som innehåller ungefär 600 mg till 1000 mg magnesium citrat eller magnesium aspartat med kalium. Ofta kan det vara svårt att härleda den fullständiga mängden elektrolyter som behövs enbart från kosten, kommer därför ett tillägg i riktlinjerna avsevärt stöd för att återställa ditt elektrolytobalans.

Epsom Salt Soak

Magnesiumsulfat eller Epsom salt gör att mineraler i blöt direkt in i kroppens porer, omedelbart fylla välbehövliga elektrolyter. Använd 2 koppar Epsom salt i ett varmt bad i veckan.

Hydratisering

Drick mycket vatten varje dag. De typiska åtta glas vatten om dagen står, och som en extra bonus kan du lägga till en tsk. salt till varje 8 oz. vatten. Den extra natrium kommer att bidra till en korrekt elektrolytbalans. Vistas hydrerad är särskilt viktigt om man tränar regelbundet. Motion och svettning kommer bryter din elektrolyt butik; vidta dessa försiktighetsåtgärder innan de vidtar ansträngande aktiviteter.

Den bästa homeopatiskt medel för kronisk Vertigo

En störning i balans som resulterar i en känsla av att det snurrar eller virvlande är svindel. Vertigo är ett symptom på någon typ av tillstånd, såsom Ménières sjukdom --- en sjukdom som innebär innerörat. Det finns homeopatiska medel tillgängliga som kan hjälpa dig att hantera svindel.

Orsaker

Vertigo resulterar vanligtvis från ett tillstånd som påverkar balanssystemet eller innerörat. Förutom Ménières sjukdom, andra orsaker är en innerörat infektion eller till och med högt blodtryck.

Conium

Speciellt användbart för yrsel orsakas av åldrande eller tobaksbruk, är Conium ibland kallas gift odört. I dagens homeopatisk värld är Conium en effektiv behandling för svindel samt depression och ångest. Den levereras i pellets, mjuka tabletter eller vätska. Du bör följa de doseringar som rekommenderas av leverantören för att undvika överdosering.

Ferrum metallicum

Ferrum metallicum är en homeopatisk medicin som härrör från järn. Det är bra med yrsel som uppstår när man står upp. En möjlig bieffekt av ferrum metallicum är ödem, svullnad i händer eller fötter. Finns i både piller och flytande form, kommer dess dosering beror på vilken typ du köper. Du bör följa instruktionerna som medföljer tillägget.

Bryonia

Indikationer för användning av Bryonia som ett komplement omfatta yrsel som uppträder när man ligger ner. Ett tips för användning av Bryonia är att ligga helt stilla tills den har tid att arbeta. Den finns i tablett eller pellet-format. När det tas i låga doser, det finns inga rapporterade biverkningar; Men om de tas i högre doser, kan det irritera magen. Bryonia bör tas försiktigt och endast i utspädda doser, eftersom obearbetade växten är giftig.

Varningar

Om tillståndet kvarstår under lång tid, är det nödvändigt att träffa en läkare för att fastställa den bakomliggande orsaken. Vertigo är ett symptom, inte en sjukdom. Du måste veta vad som orsakar återkommande attacker. Varje beslut om att ta kosttillskott bör diskuteras med en professionell. Vissa homeopatiska medel kan påverka läkemedel som du kanske tar, så rådfråga din läkare först.

Anacardium Orientale homeopatiskt medel

Homeopatiska medel såsom Anacardium orientale arbete på principen att som behandlar gillar. Dessa åtgärder är gjorda med mycket små mängder av ett verksamt ämne, och starkare mediciner innehåller mindre av ämnet. Detta görs genom en utspädningsprocess som anges i skalor Xs, till exempel 6X, som betyder utspädd sex gånger. Homeopatiska medel ofta tas som droppar eller små piller som löser under tungan.

Anacaridum Orientale

Anacardium orientale är tillverkad av Anacardiaceae eller märkning Nut trädet, som tillhör cashew familjen av träd. Muttrarna i detta träd producerar också bläck. Det sägs att precis som trädet (eller dess nötter) lämnar ett märke, människor i behov av denna lösning känner också behovet av att lämna avtryck på världen. Botemedlet, Anacardium orientale, är tillverkad av den oljiga svarta saft finns runt muttern. Förutom sina homeopatiska användningar har hinduer och araber länge använt denna juice för att behandla sjukdomar såsom hudproblem och psykisk sjukdom.

Vem skulle tjäna

Detta homeopatiskt medel används ofta för att behandla människor som antingen hårdhjärtade och grym eller de som är fega, neurotiska och alltid söker.

Den homeopatiska patient som behöver Anacardium Orientale ofta är lätt irriterad och benägna att svära. Du kanske lider av depression, en brist på självdisciplin och en motvilja att arbeta. Du kan också sakna självförtroende och, om en student, har en rädsla för tester. Du kan visa tecken på dyspepsi. Äta ibland lindrar symtomen, men bara tillfälligt. Du kan också märka att dina sinnen syn, lukt och hörsel är sämre än de borde vara.

Denna åtgärd hjälper ofta människor som har utsatts för övergrepp eller känner otillräcklig, vilket leder dem att engagera sig i beteenden som de ständigt försöker att visa upp sig. I extrema fall kan personer som kan dra nytta av Anacardium orientale blivit så saknar känslor att de vänder mot övergrepp och förstörelse. De kan vara petiga och besatt av renlighet. De kan också lätt bli religiösa fanatiker, besatt av tankar på det onda.

Anacardium Remedy

Anacardium orientale finns i en mängd olika doser och är vanligast som pellets eller granulat. Du kan också hitta den i flytande form. Rådfråga en homeopatisk läkare i stället för att välja din egen dosering. Men om du misstänker att du behöver denna lösning och inte kan hitta en homeopatisk läkare, prova låga doser först, till exempel 6X, 12X eller 30X styrka. Följ behållarens anvisningar för att ta botemedlet. Börja med det rekommenderade minsta antal doser, att bygga upp en större mängd om du behöver det.

Homeopatiskt medel för klimakteriet

Homeopatiska medel är kända som "alternativ medicin". Alternativa lösningar är utformade för att ta naturliga ämnen som hör till jorden och återge dem att arbeta kemiskt med kroppen för att bota, läka eller tillfälligt lindra besvär och sjukdomar. Använd aldrig ett homeopatiskt medel i stället för en föreskriven medicinering, speciellt när åkomma eller sjukdom är potentiellt livshotande.

Om klimakteriet

Klimakteriet är den tid på en kvinnas liv när hennes menstruationscykler slut. Klimakteriet tenderar att sätta på kroniska sjukdomstillstånd som oftast kräver någon typ av behandling, antingen genom naturliga eller syntetiska mediciner. Några av symtomen vid klimakteriet sjukdom (efter menstruation syndrom) är depression, nervositet, irritation, ångest, värmevallningar, korta frossa, sömnlöshet, förstoppning, inkontinens och vaginal torrhet. Det finns homeopatiska medel som behandlar dessa symtom. Vad som är viktigt att komma ihåg är att medan kemiskt syntetiska läkemedel som förskrivs är utformade för att efterlikna eller kopiera naturläkemedel som redan finns i jorden, inte alla homeopatiska medel fungerar för alla kvinnor i samtliga fall. Rådgör med din läkare innan du försöker en helhetssyn för att lindra symtomen vid klimakteriet.

Herbal Teas

I hundratals år har kvinnor begagnade örtte rättsmedel för sina hälsofrågor. Premenstruellt syndrom (PMS), klimakteriet och fertilitet och graviditet symptom har lindrats och ibland elimineras, med örter och dricka vissa teer. Det sägs (men medicinskt obevisade) som rödklöver te är utmärkt för östrogenersättning. Övriga teer på marknaden har varit vetenskapligt blandas för att lindra symptom på klimakteriet som värmevallningar, nattliga svettningar och humörsvängningar. Oavsett vilken recept används, stick med koffeinfritt te, eftersom koffein sägs förvärra eller till och med orsaka migrän hos kvinnor.

Hypnoterapi

Hypnoterapi backas upp av en tankeskola som kallas "positiv klimakteriet." Tanken med att ha en positiv klimakteriet är inte att koncentrera sig på de dåliga sakerna om att gå igenom förändringen utan att ändra sinnet mentala fokus och energi för att koncentrera sig på att gå igenom det på ett säkert sätt och i en sund sinnestillstånd när det är över. Hypnotherapists förstå att klimakteriet är en naturlig utveckling av upphörandet av de kvinnliga reproduktiva åren, men att utvecklingen är bättre hjälpt med avsiktlig styrning och ett mer naturligt förhållningssätt än medicinska åtgärder. Den hypnoterapi rättsmedel är en trestegs "Mind Over Matter" program som varar i tre eller fyra sessioner som tar ungefär en timme varje session.

Akupunktur

I akupunktur, eller "nål piercing," en licensierad akupunktör infogar viskning tunna nålar in i och genom huden på ytan nivå för att stimulera vävnader och organ i kroppen. Dessa nålstick vid "akupunkter" tros överföra och energibalans i kroppen och distribuera den för att återställa hälsa, energi och totala balansen. Klimakteriebesvär hormonella obalanser är ofta orsaken till bristande hälsa eller övergripande "bra känsla." Akupunktur kan användas för att rätta till denna känsla av obalans.

Hormonbehandling

Hormonell obalans är en kemisk reaktion orsakad av kroppen går igenom olika stadier av klimakteriet. Under denna tid, kvinnor upplever en förlust av äggstockarnas funktion, såväl som atrofi av livmodern, vilket resulterar i nattliga svettningar, värmevallningar, livmoderdysfunktion (eller inkontinens). Två ofta använda tillägg för hormonbehandling (kallas HRT), östrogen och gestagen, men de båda har biverkningar som kan vara mer obehagliga än symptomen. Säkrare alternativ till HRT har utvecklats i sådana homeopatiska medel som sepia, belladonna, svavel, Chamomilla, borax och camphora.

Övriga rättsmedel

Det finns andra rättsmedel, såsom aromaterapi, biofeedback, chela, hydroterapi, meditation, massage och yoga, som administreras eller ordinerats av homeopatiska läkare eller praktiker. Som alltid, inte bara sluta ta föreskriven medicin om du inte har talat med din läkare om det först. Alla homeopatiska medel inte fungerar på samma sätt hela tiden för alla.

Hur lång tid att vänta på ett homeopatiskt medel för att arbeta

Homeopatiska medel är utmärkta alternativ för personer som inte bryr sig att ta starka läkemedel med starka biverkningar eller de som vill behandla sin kroppens sjukdomar på ett naturligt sätt. Även om homeopatiska medel är mycket utspätt, de har en stor inverkan på kroppen. De är dock fungerar som andra behandlingar i det faktum att det tar tid för dem att påverka din kropp så att de börjar slåss sjukdomen. Varje homeopatiskt medel är olika och kommer att ha doseringsanvisningarna på etiketten. Följ anvisningarna, och av andra eller tredje dosen ska du känna det homeopatikum börjar arbeta.

Betydelsen av system Balance

Homeopatiska medel arbetar för att återställa balansen i kroppens system. Detta kan inte ske med en enda dos av ett homeopatiskt medel, men det kommer att inträffa för många inom en kort tidsperiod. Det finns ingen bestämd tid för ett homeopatiskt medel för arbete, heller, eftersom varje sjukdom, person och botemedel är annorlunda.

Typer av korrigerande åtgärder

Många homeopatiska medel fungerar för liknande sjukdomar och tillstånd. Individer som arbetar med en homeopatisk läkare kommer vanligtvis ser positiva resultat efter den första rekommenderade botemedel. Individer som inte svarar på den första man kommer ofta att svara på den andra eller tredje. Dock kommer en liten andel av befolkningen som inte svarar alls.

Förbättra liklihood av framgång

Det är viktigt för att förbättra din sannolikheten för framgång med homeopati genom att undvika allt som kan störa behandlingen. Exempelvis verkar kaffe att störa många homeopatiska behandlingar och bör undvikas för snabbaste svarstider och helande. Vissa homeopatiska behandlingar kan även påverkas av borrning och tandvård, så ha detta i åtanke.

Konsultera en certifierad Homeopath

Många personer tror inte på homeopati förmåga att läka kroppen eftersom det inte har fungerat för dem. Men många gånger individer väljer homeopatiska medel på egen hand utan någon kunskap om vad de väljer eller hur det relaterar till deras symptom. För snabbast resultat, och det bästa botemedlet, bör du rådgöra med en homeopat som kan utvärdera ditt tillstånd, livsstil och annan personlig information för att rekommendera den bästa homeopatiska botemedel för ditt tillstånd. Om du använder en homeopat, bör du se positiva resultat ungefär halva tiden med det första man gör.

Förvänta dig inte ett mirakel

Precis som med receptfria läkemedel och receptbelagda läkemedel, homeopatiska läkemedel inte mirakel arbetstagare. Ibland göra underverk, och andra gånger de inte. Ibland kanske du känner dig nästan omedelbart bättre, och andra gånger kommer du inte. Det betyder inte att homeopati inte fungerar eller att du inte ska fortsätta att använda den. Bara för att en kall medicin inte botar din kalla natten betyder inte att du aldrig ta kallt medicin igen. Det betyder bara att du kanske inte ta det varumärket. Det är samma för homeopati, för. Om du inte ser resultat inom några dagar, sedan prata med din certifierade homeopat om dina resultat och om det finns en annan åtgärd kan du prova.

Hur man använder Pulsatilla homeopatiskt medel

Om du är blida personen som hittar själv gråtmild eller upprörd från en övergång på jobbet eller i en nära relation, kan homeopati som en tilläggsbehandling kunna hjälpa you.Homeopathy använder microextracts från växter, blomma, örter och ibland djur i mycket utspädda tinkturer och även i pellets som tros hjälpa kroppens immunsystem för att stimulera hälsa när den är i obalans. Tyske läkaren Samuel Hahnemann (1755-1843) krediteras med att utveckla homeopati. Homeopatiska medicinska universitet blomstrade under den 19: e och 20-talen, men som den västerländska medicinska modellen tog tag blev det mindre synligt.

Instruktioner

1 Meddelande om du har några av de kvaliteter av individer som har funnit framgång i att använda Pulsatilla homeopatiskt medel. Generellt människor som känner sig bättre att vara ute i det fria hitta befrielse från sin sjukdomskänsla. De gillar också att sova med sina fönster öppna på natten och de i allmänhet mår bättre konsumera kalla drycker och food.They mår sämre om de konsumerar fet mat, efter att ha ätit eller att vara i en varm rummet.Du kan vara känsliga för buller och åska störa dig .

2 Tänk om du kan tolerera tinktur form av Pulsatilla. De flesta homeopatiska medel finns tillgängliga i en alkoholbaserad vätska som tas av dropper under tungan.

3 Använd pellets blanketter i stället om du inte tål alkohol-baserade produkter eller välja att inte använda dem. Homeopatiska pellets är bäst löses under tungan. Tugga inte dem.

4 Undvik koffein, mynta livsmedel och produkter (t.ex. tandkräm) och rök inte för att få full nytta från att Pulsatilla och alla andra homeopatiskt medel.

5 Avbryt använda om du känner att Pulsatilla har någon effekt eller om du känner att dina symtom förvärras. Se din läkare för ytterligare vägledning.

Tips

  • Dessa uppgifter har noterats för alla homeopatiska medel i Matera Medica och medan informationen är inte avsedd att ersätta medicinsk rådgivning, det ger riktlinjer för hur homeopatiska medel kan användas.
  • Det finns inga kända biverkningar av homeopatiska medel: en viss åtgärd kan bara inte fungerar för en viss hälsotillstånd.
  • Se en licensierad homeopat eller din läkare om du inte kan fungera på ditt arbete om du känner att du har ett mer allvarligt medicinskt tillstånd.

Hur du tar Tuberculinium homeopatiskt medel

Homeopati är en tilläggsbehandling som utvecklades av tyske läkaren Samuel Hahnemann (1755-1834). Spädningar av microextracts av blommor, växter, örter och ibland delar av djur används för att göra alkoholbaserade tinkturer och även sötade pellets. Om du har en familjehistoria av tuberkulos (tbc) och är benägna att förkylningar, allergier, bronkit och andra övre luftvägsbesvär, kan du hitta lindring tar Tuberculinum homeopatiskt medel.

Instruktioner

1 Bestäm om du har symtom som är vanligt förekommande och reagerar positivt när denna lösning administreras. Om du ofta lider av hosta, nattliga svettningar och smärta huvudsakligen i övre vänstra sidan av lungan, kan denna åtgärd ge lindring för dina symtom.

2 Observera om din familj sjukdomshistoria inkluderar astma, bronkit, allergier eller tuberkulos. Dessa villkor svarar bra på Tuberculinum. Människor i en bräcklig build med ett utseende av en nedsänkt kista och sjuka individer, avmagring, även behandlas med denna lösning.
Tuberculinum görs från lungvävnad hos personer med tbc. Robert Koch fick veta att inaktiva Tuberculinum bacill var effektivt för behandling och förebyggande av tuberkulos 1882 Från 1885 och 1890, Dr Burnett fortsatt att förfina denna homeopatikum denna forskning.

3 fastställa om denna lösning är lämplig för dig som en konstitutionell homeopatiskt medel. Det finns "personlighetsprofiler" som finns för varje åtgärd: För tuberculinium, verkar det som den enskilde befinner sig i ett konstant streck för att uppleva så mycket från livet innan hennes liv är över. Den romantiska bilden av en konstnär livnärde sig på magra mat men rikt fest på sin konst och inspirationen hon får är en miniatyr skiss av denna lösning.
Det finns också en stor förkärlek för fysisk aktivitet och idrott som ett sätt att ge utmaning och stimulans, förändring och tillväxt.
Varje homeopatiskt medel är utformad för att hantera grova fysiska symptom och sjukdomar samt känslomässiga obalanser som hindrar sund jämvikt.

4 Ta reda på om din fysiska eller känslomässiga symptom fit tuberculinium. Välj tinktur eller pellets och konsumera enligt anvisningarna på produktens etikett (varje homeopatikum finns i olika styrkor och doserna variera till följd.)

5 Undvik kaffe och mynta produkter inklusive munvatten, tandkräm och tuggummi. Konsumera eller använder dessa poster kommer att blockera effekterna av eventuella homeopatiskt medel. Generellt finns det inga biverkningar vid användning av dessa åtgärder, men om symtomen försämras, sluta använda och se din läkare.

Tips

  • Inte själv diagnostisera. Om du har några övre bröst andningsstörningar, se en integrativ medicin läkare som är bekant med homeopati. Fråga henne eller bestyrkt homeopat för att ytterligare bedöma dina symtom.

Hur man använder Ignatia Mara homeopatiskt medel

Homeopati utnyttjar microextracts gjorda av växter, blommor, örter och djur i mycket utspädda alkoholbaserade tinkturer eller pellets som tas under tungan. Utdragen tar tid att arbeta, men kan bidra till att lindra hälsoproblem allt från depression, ångest, sorg eller tvångs behaviors.Ignatia Mara är ett botemedel som varje hushåll skulle kunna dra nytta av. Det rekommenderas ofta av licensierade homeopater för användning när en person sörjer över en död familj, vän eller husdjur, eller i tider av en relation uppbrott.

Instruktioner

1 Börja med att bedöma hur du verkligen känner. Om du upptäcker att du är deprimerad eller har en nervös personlighet och sörjer över en förlust, kan Ignatia Mara vara lämpligare åtgärd. Andra symtom som kan lindras genom Ignatia Mara inkluderar känslor av ensamhet, sorg eller claustrophia.

2 Använd Ignatia Mara när du upplever sorg, chock, stress eller besvikelse. Denna åtgärd är effektiv för att hjälpa människor hanterar sorg på ett effektivare sätt.

3 Använd Ignatia Mara för sömnlöshet eller djup depression. Om du inte kan sova, ta denna åtgärd som föreskrivs på flaskan. Det finns olika styrkor av varje homeopatikum. Eftersom dessa åtgärder säljs i hälsokostbutiker, de är oftast utrustad med en resurs manual så att du kan läsa om varje åtgärd innan de köper en. Det finns inga biverkningar till homeopati; Det får bara inte "fungerar" om du inte tar rätt botemedel för din hälsofråga.

4 Föra en dagbok för att spåra vad homeopatiska läkemedel du tar och hur du känner. I vissa fall kan det ta flera veckor för ett homeopatiskt medel att gälla och vid andra tillfällen, är effekten omedelbar.

5 Avstå från att dricka kaffe. Om du gör det kommer att stoppa några hälsofördelar med homeopatiska medel. Detta gäller för alla kaffe livsmedel, inklusive kaffe glass eller kaffe godis som är gjorda av kaffebönor.