homeopati sköldkörtelproblem

Homeopatiska läkemedel för sköldkörtelproblem

Homeopatiska läkemedel utvecklades i Tyskland över 200 år sedan, och det används för friskvård och förebyggande av många sjukdomar. Patienterna behandlas från fall till fall i enlighet med den nationella center för komplementär och alternativ medicin. Homeopatiska medel kommer från växter, mineraler och djur. Det finns många homeopatiska medel för att behandla symtomen på sköldkörtelrubbningar inklusive hypertyreos där för mycket av sköldkörtelhormon produceras och hypotyreos där för lite av detta hormon produceras.

Iodum

Du kan använda Iodumm ett homeopatiskt medel, när man har hypertyreos skick samt Exoftalmus problem som kännetecknas med utstående ögon och även struma problem. Den rekommenderade potens är 30c, enligt herbs2000.com. Iodum kan bidra till att minska symtomen av hjärtklappning, kropps överhettning och muskulösa hjärtklappning som sker med giftstruma.

Lachesis

Du kan ta Lachesis, som är ett annat homeopatiskt medel för att ta när man har hypertyreos. Det är bäst för symtom som forsande blod i ansiktet, värmevallningar, hjärt hjärtklappning och kroppsvärme. Andra symtom kan uppstå är en känsla av rastlöshet, otålighet och att vara alltför pratsam.

Nat Mur

Du kan prova Nat Mur om du har följande symptom från hypertyreos --- oförklarlig fysisk svaghet och utmattning. Din hud kan känna väldigt torrt tillsammans med en torr mun. Hjärtklappning är ett annat symptom på detta tillstånd. Du kan också känna att du vill vara isolerade och bort från människor under lång tid.

Spongia Tosta

Spongia Toasta är ett annat homeopatiskt medel som du kan prova för sköldkörtelproblem. Några av de symtom som skulle kunna behandlas är följande --- svullnad och härdning av sköldkörteln, en stick smärta, hjärt-och muskel hjärtklappning Du kan också ha en ihållande skällande hosta. och kan plågas av depression och ilska.

Vitaminer och kosttillskott

Du kan ta vitamin B-komplex för både hypertyreos och hypotyreos enligt herbs2000.com. Ta C-vitamin 1000 mg per dag för båda villkoren. Koppar och zink kan vara till hjälp. Ta 2 mg koppar och 30 mg zink daily.Take Tyrosin 1000 mg dagligen, och lägg till en blandad aminosyrakomplex efter fyra veckor. Ta 10 g pulveriserad kelp dagligen för att stödja din sköldkörtel.

Att göra och varningar

Det finns flera saker du kan göra innan du söker homeopatisk behandling enligt Cindee Gardner PhD, molekylärbiolog och utövare av homeopati. Thyroidium är ett homeopatiskt medel för att stimulera en underaktiv sköldkörtel. Tryck på sköldkörteln försiktigt tio gånger på tre gånger dagligen. Blötlägg fötterna i vatten med havssalt och gnugga fötterna med ricinolja och kelp tinktur. Wrap fötterna med plast och täck med strumpor över natten. Få en tydlig diagnos från din hälsa leverantör och grönt ljus innan du försöker homeopatiska medel.

Hur man behandlar Sömnstörningar utan medicinering

Sömnstörningar kan orsakas av ett antal faktorer. Sömn specialister är inte 100 procent säker på vad som orsakar vissa former av hypersomni. Sömnlöshet är på samma sätt förbryllande. Här finns naturliga sätt att behandla sömnstörningar utan sedativa eller stimulantia.

Instruktioner

Insomniacs: Inställning av scenen för Sleep

1 Inte läsa, titta på TV eller arbeta i sovrummet om du lider av insomina. Sovrummet bör reserveras för att sova och kön. Detta kommer att hjälpa till att hålla dig från att associera sängen med arbete eller andra saker som distraherar dig.

2 Installera nyanser eller gardiner, täcka din väckarklocka eller vrid LED-display från sängen för att styra ljus och buller i rummet på natten. Om ljuset är fortfarande ett problem, anser bär en lätt, bekväm sovande mask.

3 Lär kroppens naturliga rytmer. Om du naturligtvis somna på 23:30, försök att justera schemat för att vakna vid om 7:30 följande morgon. På så sätt kan du upprätta en rutin baserad på din kropp.

4 Ät inte en stor måltid för nära sänggåendet. Din kropp kommer att förbruka energi för att smälta en stor måltid och det kan väcka dig eller störa sömnen.

5 Drick inte eller konsumera socker eller koffein sent på dagen. En del människor har att skära av socker och koffein runt 15:00 för att få sova lätt.

6 Träna inte för nära sänggåendet. Motion frigör endorfiner som ger energi du och ett träningspass två till tre timmar före sänggåendet kan störa din sömncykel. Om du måste träna, prova en mild promenad eller något lugnande, avslappnande yoga för att varva ner och förbereda sig för sömn.

Hypersomniacs: Få Testad Då Få Utvilad

7 Ta reda på vad som är fel. Sömnapné är den oordning som skapas av en brist på syre att nå hjärnan under sömnen. Om din hjärna och blod inte får tillräckligt med syre på natten, kommer de att stängas av under dagen. Om du slutar andas, eller snarkar kraftigt på natten och lider av sömnighet under dagen, kan du överväga att be din läkare om en sömn studie. Behandling för sömnapné ingår med en syrgasmask på natten för att hjälpa till med vakenhet på kort sikt, kombinerat med en långsiktig plan för att gå ner i vikt och gör yoga eller någon annan form av mind-body fitness för att förbättra andningseffektiviteten.

8 genomgå en sömnstudie. Narkolepsi är en komplex kombination av symtom som exemplifieras av REM intrång, kataplexi och automatisk beteende. En sömn studie kommer att kontrollera att natt syrehalten är tillräckliga (utesluta sömnapné), och kommer att övervaka REM hjärnvågor för att se om cykler passar de regelbundna narkoleptiska symptoms.Treatments för narkolepsi ofta innefattar stimulerande medicinering. För att försöka behandla din narkolepsi naturligt. Öva yoga och motionera regelbundet, ta tupplurar under dagen om du behöver dem, försök att äta en balanserad kost som är högre i protein än i kolhydrater.

9 Räkna ut problemet. Idiopatisk hyper Somnia uppstår när varken sömnapné eller narkolepsi är närvarande i en patient som genomgår en sömn studie, men det primära symptomet,, fortfarande existerar överdriven sömnighet under dagen. Behandlingar för hyper Somnia inkluderar ofta stimulerande medicinering. För att försöka behandla dig själv naturligt. Öva yoga och motionera regelbundet, ta tupplurar under dagen om du behöver dem, försök att äta en balanserad kost som är högre i protein än i kolhydrater. Dessutom, skaffa dig testas för födoämnesallergier, matsmältningsenzymbehandling eller andra metabola sjukdomar såsom celiaki. Ofta, oförmågan att ta upp näring från maten kan leda till trötthet

Tips

  • De flesta läkare kommer att vilja utföra grundläggande blodvärden för att utesluta sköldkörtelproblem och anemi innan du begär en sömn studie.
  • Kör inte när du känner dig sömnig!
  • Undvik koffein närhelst det är möjligt. Den "crash" efter stimulerande mat och dryck kan komma med på en släng av sömnighet.

Dopamin Bristsymtom

Kroppen har en strategisk balans som den måste ha för att fungera korrekt. När det finns för lite eller för mycket av något, saker börjar hända göra personen medveten om att något inte står rätt. Dopamin är ett exempel på denna balans. Om kroppen inte har rätt mängd kommer det att finnas negativa konsekvenser.

Identifiering

Arbetet som en neurotransmittor är att transportera meddelanden från en hjärncell till en annan. Dopamin är den signalsubstans som är specifikt knuten till den kontrollerande av rörelse och känslor. Därför, när återstoden av dopamin är av, det finns psykiska och fysiska effekter som kan vara livsförändrande. När för mycket dopamin i kroppen kan resultatet bli schizofreni. För lite dopamin också har mycket negativa effekter.

Orsaker

Parkinsons sjukdom, vitaminbrist, problem med andra kroppssystem, och sköldkörtelproblem är bara några av anledningarna till att någon kan utveckla låg dopamin. Miljömässiga orsaker som brist på sömn och stress kan också orsaka en dopaminbrist. Exponering för bly, arsenik och kadmium är andra möjliga orsaker. Några av dessa har enkla lösningar som att ändra dag-till-dag aktiviteter medan andra kräver mer komplexa lösningar som daglig medicinering.

Symptom

Dopaminbrist kan leda till enkla till komplexa symptom. Folk verkar ofta deprimerad. Tecken på depression är brist på intresse för deras liv, ingen motivation, förhalning och oförmåga att känna glädje. De sover mycket och har svårt att få upp på morgonen. Andra symptom på låg dopamin är att vara mer benägna att bilda missbruk, behov av koffein eller andra stimulantia, och gå upp i vikt.

Parkinsons sjukdom

En extrem brist på dopamin kan orsakas av Parkinsons sjukdom. Detta är en neurologisk problem som kraftigt påverkar motorik och andra aktiviteter för en person. De viktigaste symptomen är skakningar eller skakningar medan vila, långsamma rörelser, stela muskler och förlust av balans. Exempel på sekundära symptom är en hållning som tycks luta sig framåt, svårt att svälja, trötthet, problem med finmotorik och bristande förmåga att bilda normala ansiktsuttryck. Det är också symptom inte specifikt relaterade till rörelse såsom demens, sömnproblem och smärta.

Överväganden

Det är viktigt att förstå att det kan vara svårt för en person att hantera dessa symtom att känna igen dem i sig. Frågor av depression, trötthet och stress kan enkelt tillskrivas andra saker. Därför är det absolut nödvändigt att söka vård för att ta reda på vad som verkligen händer, så att den kan behandlas på bästa möjliga sätt.

Irisdiagnostik för nybörjare

Irisdiagnostik är det praxis att "läsa" eller tolka form, färgämnen och märkning av ögonen för att få inblick i en persons hälsa, personlighet och energi. Iridologists tror att genom att leta efter vissa saker i ögonen, kan du identifiera viktiga faktorer om en persons styrkor, svagheter och andra personlighetsdrag och egenskaper. Denna information kan sedan användas för att fatta beslut om liv och relationer.

Eye Typer

Det finns tre stora ögontyper i irodology: bruna ögon typ, blå ögon typ och blandas ögon typ. De som anses vara den typen bruna ögon har helt bruna ögon och iris täcks 100% av brunfärgade fibrer. Om du är den typen bruna ögon, är iridologi term hematogenic. De som är den typ blå ögon har antingen rena blå ögon, eller blå ögon med en bakgrund av vit eller grå. Blåögda typer är lymfatiska. Slutligen blandade ögon typer har en blå bakgrund med fläckar av brunt och / eller brun som inte har tillräckligt med färg fibrer för att helt täcker iris. Blandade typer ögat kallas billiary.

Enligt International Iridologi Practitioners Association, brown-eye typer är känsliga för obalanser blod och svårigheter att lagra och metaboliserande mineraler (särskilt kalcium). Brown-eye typer är mest sannolikt har hälsoproblem relaterade till cirkulationssystemet eller blodproducerande organ, såsom lever, benmärg eller mjälte.

Till skillnad från bruna ögon typer, blå -ye typer är mer mottagliga för problem med lungorna, lymfsystemet och njurar. Blu-synat typer uppmanas att övervaka slemhinnor, lungorna och delar av lungorna, lymfsystemet (mjälte, lymfkörtlar), njurar och lederna.

Slutligen blandade ögontyper är benägna att lever och matsmältningsproblem.

Andra colorations

Ofta kan fläckar av andra färger ses på ögat, distinkt form huvudögonfärg som klassificerar typer. Till exempel, gult och orange är andra färger som syns i ögat. Om gul observeras i de vita i ögat, kan färgen indikerar levern eller gallblåsan problem. Om gul observeras i iris sig kan färgen anger problem med njurfunktionen. Orange i iris kan tyda på ett problem metaboliserar kolhydrater, högt eller lågt blodsocker, eller lever och pankreas svaghet.

Ringar i ögonen

Det finns fyra huvudsakliga typer av ringar som kan identifieras i ögonen, oavsett ögonfärg. Dessa fyra ringar spelar också en roll i Irisdiagnostik. De fyra ringarna är scruf kanten (även kallad Ring of Purpose), stress ringen (även känd som Ring of Freedom), det lymfatiska radband (Ring of Harmony) och Lipid Ring (även kallad Ring Fastställande).

Den skorv ringen är en mörk ring runt iris. Dess närvaro kan tyda på att huden är för tjock, så gifter kan inte fly enkelt via svett. Det kan också indikera njurproblem, eller att kroppen producerar för mycket slem. Slutligen kan det tyda på en psykologisk "tjock hud", vilket tyder på att du är tillbaka eller svårt att komma känslomässigt nära.

Stress ringar finns i hela ögat, som ringar på en trädstam. De kan indikera muskel stress eller psykisk stress.

Den lymfatiska radband är en liten ring runt de yttre iris. Molnet liknande ring kan tyda på ett problem med lymfsystemet, en ansamling av slem, problem med bihålorna eller njurproblem. Lymfatiska ringar kan också visas på människor som är för empatisk.

Slutligen är lipiden ringen en tjock vit ring som omger och döljer den yttre kanten av iris. Det kan tyda på hjärt-kärlproblem, leverproblem, sköldkörtelproblem, känslighet för Parkinsons eller diabetes. Mestadels i äldre patienter, kan lipid ringen också helt enkelt betyda stelhet i temperament.

Vad är Guaifenex PSE?

Guaifenex PSE är en kombination läkemedel tillgängliga över disk, som används för att behandla näsa och bröstet trängsel som förkylningar, allergier och bihåleinflammation. Detta läkemedel innehåller Guaifenisen som är ett slemlösande. Det fungerar genom att lossa slem och trängsel och gör det lättare att hosta ut. Pseudoefedrin är en avsvällande som hjälper minskning nästäppa genom att minska svullnad i näsgångarna. Guaifenex PSE finns både i generisk form och av flera olika varumärken.

Tillgänglighet

Guiafenex PSE finns i tablett, kapsel, tuggtablett och muntliga flytande former. Den finns i flera olika styrkor.

Biverkningar

Vissa biverkningar som kan inträffa när du tar detta läkemedel är illamående, sömnlöshet, yrsel eller yrsel, huvudvärk, nervositet, onormal svettning eller aptitlöshet.

Försiktighetsåtgärder

Du bör inte ta denna medicin om du är allergisk mot guaifenesin eller pseudoefedrin. Försiktighet bör iakttas när man tar detta läkemedel om du har högt blodtryck, hjärtsjukdomar, sköldkörtelproblem, trångvinkelglaukom eller om du befinner dig med svårigheter att urinera.

Interaktioner

Man bör inte använda detta läkemedel om de för närvarande tar någon form av MAO-hämmare. Detta läkemedel kan också förvärra biverkningar av vissa mediciner för migrän.

Graviditet och Guaifenex PSE

Om en individ är gravid ska du använda denna medicin endast på inrådan av din läkare. Pseudoefedrin utsöndras i bröstmjölk; Det är inte känt om guaifenesin utsöndras i bröstmjölk eller inte. Därför är det viktigt att kontakta en läkare innan du använder produkten eller någon liknande produkt som innehåller dessa ingredienser.

Memory Loss Disorders

Minnesförlust sjukdomar är vanliga som människor ålder, även om inte alla påverkas av denna grupp av sjukdomar. Både kortsiktiga och långsiktiga minnet kan påverkas, beroende på vilken typ av minnesförlust. Även om det inte finns något botemedel mot minnesförlust botemedel, det finns flera behandlingar och livsstilsförändringar som kan hjälpa människor som drabbats av eller riskerar för sjukdomar.

Symptom

Även om minnesproblem ökar med åldern, är minnesförlust inte vara ett problem förrän det stör dina dagliga aktiviteter. Förutom svårigheten att komma ihåg, kan du också uppleva förvirring, personlighetsförändringar, svårt att anpassa sig till nya platser och situationer, svårigheter att fatta bra beslut, vandrande, oberäkneligt beteende eller har svårt att hitta de rätta orden.

Riskfaktorer

Minnesförlust kan förekomma som ett resultat av ett antal sjukdomar eller rubbningar, innefattande multipel skleros, Alzheimers sjukdom, huvudtrauma, näringsbrist, sömnstörningar, Parkinsons sjukdom, Huntingtons sjukdom, stroke eller hjärntumörer. Vaskulär demens kan påverka människor som har kroniskt högt blodtryck eller åderförkalkning. Som ni ålder, kan hur din kropp reagerar på mediciner förändringar och minnesförlust är en bieffekt av en ny medicin eller en kombination av flera läkemedel. B12-brist och sköldkörtelproblem kan också orsaka minnesförlust.

Mild kognitiv svikt

Mild kognitiv svikt är den term som används för att beskriva den tid som uppstår mellan normala åldersrelaterade minnesförlust och demens. Cirka 25 procent av amerikaner över 70 års ålder beräknas ha mild kognitiv svikt. En del kommer att utveckla demens, men minnesförlust för andra kommer inte bli värre och kan även förbättras i vissa människor.

Demens

Demens uppstår när minnesförlust fortskrider till den grad att det påverkar din förmåga att fungera och utföra vardagssysslor. Om du har demens, kanske du märker att du har haft problem med din förmåga att lära sig nya saker. Det kan vara svårt att komma ihåg saker som hände nyligen. Du kan plötsligt svårt att finna lösningar på mindre problem. Demens är en gradvis process, ta månader eller år att bli märkbara. Demens orsakas ofta av andra sjukdomar, till exempel Alzheimers sjukdom, stroke eller vaskulär demens.

Alzheimers sjukdom

Alzheimers sjukdom uppstår på grund av hjärnans celldegeneration. När hjärnceller dör, finns det inget sätt för att regenerera dem, vilket gör Alzheimers sjukdom svår att behandla. Även minnesförlust är vanligt hos patienter med Alzheimers sjukdom, kan vissa patienter drabbas mer av personlighet och beteendeproblem. Eftersom sjukdomen fortskrider, kan patienterna inte kan ta hand om sig själva. Sjukdomen är den sjätte vanligaste dödsorsaken i USA och drabbar cirka 5 miljoner amerikaner, enligt Alzheimers Association.

Amnesi

Amnesia är en plötslig minnesförlust som uppstår på grund av en hjärnskada, hjärntumör, traumatiska känslomässig händelse eller exponering för ett giftigt ämne, såsom kolmonoxid. Beroende på orsaken till minnesförlust, kan minnet tillbaka i dagar eller veckor eller kanske aldrig återvända om det finns allvarliga skador på hjärnan.

Behandling och förebyggande

Behandling beror på orsaken till din minnesförlust. Om det finns en bakomliggande fysisk orsak, ofta ditt minne kommer att förbättras när villkoret behandlas. Kolinesterashämmare och läkemedels memantin används för att fördröja försämring av symptom i patienter med Alzheimers sjukdom.

Det finns flera saker som du kan för att minska dina chanser att utveckla en minnesförlust sjukdom. Social isolering kan öka risken för att utveckla demens och läkarna tyder på att göra en insats för att öka den sociala interaktionen kan hjälpa till att sänka risken. Skriva, läsa, spela spel och även trädgårdsarbete håller din hjärna aktiv och stimulerar hjärnceller. Att hålla blodtryck och kolesterolnivåer under kontroll kan minska risken att utveckla demens, medan regelbunden motion hjälper blodflödet till hjärnan. Att undvika röka och dricka alkohol och äta hälsosam mat är också viktiga för att upprätthålla hjärnans funktion som du ålder.

Bontril Biverkningar

Bontril är en medicin som används vid korttidsbehandling av fetma. Det är effekterna liknar dem av amfetamin. Bontril är att arbeta tillsammans med diet och motion för att främja viktminskning.

Funktion

Bontril biverkningar är liknande till de av amfetamin eftersom de båda är centrala nervsystemet stimulantia. Dessa orsakar förhöjd hjärtfrekvens och blodtryck och minskad aptit.

Effekter

Bontril biverkningar nervositet, ångest, yrsel, synbesvär, rastlöshet, ökad puls och snabb andning.

Fördelar

Även Bontril är inte utan biverkningar, kan nyttan överväger riskerna i en överviktig patient. Fetma kan leda till högt blodtryck, diabetes och hjärtsjukdomar.

Överväganden

Bontril biverkningar kan intensifieras om patienten har andra medicinska tillstånd som sköldkörtelproblem, beslag eller ångest, eller diabetes. En läkare kan minska dosen för att minimera biverkningar.

Varning

Allvarliga biverkningar Bontril inkluderar svullnad av läppar, mun, tunga eller hals, högt blodtryck, oregelbunden hjärtrytm, problem med synen, hallucinationer, förvirring och onormala beteenden. Patienten måste omedelbart söka läkarvård om någon av dessa reaktioner inträffar.

Definiera Phentermine

Vuxen fetma har lett berörda om deras tyngd att söka stöd från medicinering för att hjälpa dem att gå ner i vikt människor. Phentermine är en föreskriven form av muntlig aptitnedsättande som kan hjälpa vissa människor att gå ner i vikt när produkten kombineras med en kalorireducerad kost och motion. Som med alla aptitnedsättande, måste du fortsätta att träna och äta hälsosamt för att behålla din viktminskning.

Historia

År 1959 godkände FDA den aptitnedsättande fentermin som ska användas för en kortsiktig. Phentermine förskrivs mer än andra aptithämmare på marknaden, men mest för att det är billigare än jämförbara produkter. Phentermine erbjuds under varumärkena Ionamin och Adipex-P, och finns även allmänt under namnet fentermin. I mitten av 1990-talet, var fentermin i kombination med fenfluramin att skapa Fen-Phen. Denna mycket effektiva produkt förskrivs av läkare för kroniskt feta människor, trots att kombinationen av läkemedel som inte har godkänts av FDA. Efter en anslutning för hjärtsjukdom till fenfluramin, 1997 begärde FDA läkemedelstillverkarna upphöra med fenfluramin och dra tillbaka den från marknaden. FDA begäran om tillbakadragande av fenfluramin inte omfattade fentermin.

Hur Phentermine Works

Finns i kapsel eller tablettform, är fentermin tas på fastande mage det första som på morgonen. Vid förtäring, kommer fentermin att minska aptiten stimulering av hypotalamus körteln. Förutom aptit, reglerar hypotalamus sömn och blodtryck. På grund av dess vanebildande karaktär, är fentermin som skall vidtas för högst tre månader, så det är viktigt att skapa en övning rutin och balanserad kost för att upprätthålla viktminskning efter att du slutar ta fentermin.

Förvaring

Håll phentermine i sin ursprungliga, märkta flaskan borta från barn, värme, direkt ljus och fuktdrabbade områden som nära en diskho, kokvrå eller andra fuktiga områden. Den medicinska föreningen fentermin burk uppdelning när den utsätts för värme, direkt ljus eller fukt. Om någon av läkemedlet kvarstår efter utgångsdatum, avyttra flaska med piller inuti genom att kasta den i papperskorgen. Spola inte piller i toaletten där de kunde förorena septisk systemet eller kommunalt vatten.

Biverkningar

Efter de första dagarna av att ta fentermin, kan viss sömnlöshet, dimsyn, magbesvär eller förstoppning. Dessa biverkningar bör rapporteras till din läkare om de inte klara upp efter några dagar. Sömnlöshet och yrsel kan också inträffa när du tar fentermin. Phentermine kan höja din puls och blodtryck, så du bör inte ta läkemedlet om du har en historia av hjärtsjukdomar eller högt blodtryck. Dessutom bör fentermin inte tas om du är gravid, har sköldkörtelproblem eller lider av kramper. Tala med din läkare om andra förhållanden som kan förbjuda användningen av fentermin.

Stoppa Phentermine

Som med många kraftfulla läkemedel, när du slutar ta fentermin, kan du drabbas av abstinenssymtom som trötthet, darrningar, trötthet eller depression. Sluta inte att ta fentermin utan läkarens kunskap och vägledning. Din läkare kan ordinera successivt lägre doser av fentermin eller råda dig att ta drogen mer sällan att gradvis ta dig utanför medicinen.

Typer av behandling för fetma

Fetma utvecklas från att konsumera mer kalorier än du förbrukar. Läkare definierar dig som feta om ditt body mass index, eller BMI, är mer än 30 BMI beräknas med din längd-vikt-förhållande. Genetik, kost och inaktivitet spela roller i att bli feta. Fetma ökar risken för att utveckla diabetes, hjärtsjukdomar, stroke, högt blodtryck och högt kolesterol. Läkare hjälper dig att hitta rätt behandling för fetma efter en undersökning.

Läkares Examination

Vårdgivare undersöka viktiga patienter före förskrivning fetma behandlingar. De ställer frågor om din sjukdomshistoria, kost och motion rutin. Blodprov berättar medicinsk personal om du har sköldkörtelproblem som bidrog till din viktökning. Blodprov avslöjar leverförhållanden, kolesterol och andra fetmarelaterade hälsoproblem. De mäter kroppssammansättning genom att göra ett hudveck mätning. Din primärvårdsläkare kan skicka dig till en speciell anläggning som har utrustning för att mäta kroppssammansättning. Vårdgivare skissera en behandlingsplan efter en fullständig undersökning.

Beteendeförändring

Vårdgivare rekommenderar beteendeterapi för att behandla fetma innan medicinska ingrepp. Detta inkluderar ändra din kost och träning. Din läkare kan ge näringsmässiga riktlinjer som baseras på din hälsa och kalori behov. Du kanske har ett team av specialister som arbetar med dig och din läkare, bland annat en dietist eller nutritionist. De hjälper dig att sätta upp realistiska mål viktminskning, lära sig att räkna kalorier, läsa livsmedelsmärkningen, laga mat och välja hälsosamma alternativ till din gamla kost. Att hålla en matdagbok hjälper dig att se vad du äter och vad som utlöser mat cravings. Vårdgivarna kan rekommendera en personlig tränare eller enkla övningar som du kan göra baserat på din hälsa och storlek. Rådgivning kan ingå i beteendeterapi behandling. Andra beteende ändring program inkluderar Viktväktarna och Jenny Craig.

Piller och Kosttillskott

Vårdgivare får kombinera beteendeförändringar med tillägg, over-the-counter bantningsprodukter eller receptbelagda bantningspiller. Dessa tillägg trycka din aptit och gör att du känner dig full snabbare. Läkare ordinera dessa behandlingar för att överviktiga patienter med inga utestående hälsoproblem eftersom biverkningar av många av dessa producerar är hjärtklappning och förhöjt blodtryck. Tala med din läkare innan du tar härrör från växter kompletterar eller över disk bantningspiller på grund av hälsoriskerna.

Viktminskning Kirurgi

Viktminskning kirurgi är en sista utväg för att behandla sjuklig fetma. Sjuklig fetma definieras som mer än 100 pounds övervikt. Män med ett BMI på över 40 och kvinnor med ett BMI över 35 anses sjuklig fetma. Vårdgivare rekommendera denna kirurgi för sjuklig fetma patienter med hälsoproblem som har dokumentation som de har provat andra metoder för viktminskning. Bariatric kirurgi innebär att placera ett band runt magen för att minska mängden mat som konsumeras. Gastric bypass kirurgi innebär omdirigering mag-tarmkanalen. Du gå ner i vikt snabbt på förbättringar första och erfarenhet hälsa.

Underhåll

Fetma behandlingar varierar för varje patient. En fetmabehandling som fungerar för dig kanske inte fungerar för en annan person. För att behålla viktminskning, måste du fortsätta att äta sunt, motionera och minska overeating triggers. Enligt Robert Wood Johnson University Hospital hemsida, cirka 85 procent av människor som förlorar vikt vinna tillbaka den. Att upprätthålla viktminskning är en livslång insats.

Användning av Quinine för benkramper

Vi vet inte vad som orsakar smärtsamma benkramper som väcker oss från sömn. De kramper kan utlösas av överansträngning som ansträngande utövar eller gör ovanligt mycket promenader, korsa benen när du sitter eller sitter i en svår situation, som står för en lång tid på ett betonggolv, uttorkning eller störningar såsom diabetes, anemi eller sköldkörtelproblem. Kvinnor kan uppleva nattliga benkramper om de brukar ha platt-klackar och byta till höga klackar.

Kinin

Kinin har använts som en effektiv lindring för kramp i benen under många år. Däremot den amerikanska Food and Drug Administration inte godkänna dess användning för det ändamålet. Kinin är godkänd av FDA endast för behandling av malaria.

Under många år, över disk piller såsom Legatrin, som innehåller kinin sulfat, marknadsfördes för att lindra benkramper. År 1994 beordrade FDA dessa piller bort från apotek och butikshyllorna eftersom kinin inte var godkänt för sådan behandling. Trots förbudet, läkare fortsatte att förskriva kinin för kramp i benen fram till 2006 när FDA slog till och godkände ett märke av kinin endast för behandling av malaria.

Ett homeopatiskt medel som heter benkramper med Quinine, producerad av Hylands, finns nu tillgänglig utan ett recept på apotek och i vissa hälsoproduktkataloger och hälsokostbutiker. Pillren innehåller kinin (cinchona officinalis) och regleras av homeopatiska farmakopén i USA.

Homeopatiska medel är små, utspädda mängder ämnen som används för att stimulera kroppens egen läkningsprocess.

Tonic Water

En snabb åtgärd för nattliga ben och fot kramper är ett glas tonic vatten, även kallad kinin vatten. Det är drycken som används i gin och tonic eller vodka och tonic drinkar och finns i en vanlig mataffär. Den som är föremål för frekventa benkramper kanske vill hålla en flaska i kylskåp. Tonic vatten är mer lättillgänglig, och möjligen snabbare och säkrare, än piller.

Mängden av kinin i drycken inte är tillräckligt stor för att vara farliga. Det är den sista ingrediensen noterade på en flaska kost kinin vatten, efter kolsyrat vatten, citronsyra, natriumbensoat och natrium sackarin, vilket innebär att mängden kinin är mindre än någon av dessa ingredienser.

Biverkningar

Eftersom det inte är godkänt av FDA för behandling av kramp i benen, bör kinin användas med försiktighet. Biverkningar kan vara huvudvärk, illamående, ringningar i öronen, utslag och yrsel.

Symtom Mercury Toxicitet

Kvicksilver är en tungmetall som kan finnas i en mängd olika produkter. Det är i en del av den fisk som vi konsumerar, batterier, tandfyllningar, lysrörslampor och även i vissa vacciner. Långvarig exponering kan skapa hälsorisker och en mängd olika symptom som påverkar hela kroppen.

Symtom från centrala nervsystemet

Kvicksilverförgiftning kan ge dessa symtom i centrala nervsystemet: rastlöshet, känslomässig instabilitet, irritabilitet, oro, överdrivna reaktioner på stimulering, känslor av rädsla, obeslutsamhet, slöhet, koncentrationssvårigheter, depression, tillbakadragande, självmordstankar, blyghet, brist på förtroende, ataxi, multipel skleros, myoneural transmissionsfel, amyotrofisk lateralskleros, eller ALS (en motorneuronsjukdom), tillsammans med domningar, stickningar eller skakningar i händer, fingrar, fötter, läppar eller tunga.

Symtom i munnen, Head and Neck

I munnen, huvudet och halsen finns det en mängd olika symptom som kan tyda på kvicksilver toxicitet inklusive illaluktande andedräkt, en metallisk smak i munnen, ökad salivproduktion, lösa tänder, benförlust, blödande tandkött, sveda och stickningar i läpparna eller ansikte, pigmentering på tandköttet, sår i munnen, leukoplaki och sår i gommen, tungan eller tandköttet. Ytterligare symtom är ringningar i öronen, hörselproblem, yrsel och synförändringar.

Gastrointestinal, Cardiovascular och Immun Symtom

Gastrointestinala symtom på toxicitet kvicksilver omfattar magbesvär, kramper, diarré, förstoppning, täta och smärtsamma lust att ha en avföring, ökad allergi mot livsmedel (särskilt ägg och mjölk), divertikulit och kolit. Kardiovaskulära symtom ökar förhöjt kolesterol och triglycerider, hjärtklappning och onormala nivåer blodtryck. Ditt immunförsvar påverkas också av kvicksilvernivåerna. Kronisk toxicitet kvicksilver kan leda till immunologiska symptom som upprepade infektioner, cancer och autoimmuna sjukdomar (t.ex. lupus, artrit, sklerodermi, MS, ALS och sköldkörtel problem).

System-Wide Symtom

Hela din kropp kan påverkas av kvicksilver toxicitet leder till sköldkörtelproblem, allergier, kronisk huvudvärk, dermatit, kall och fuktig hud, oförklarliga reaktioner, under-normal kroppstemperatur, överdriven svettning, nattliga svettningar, oförklarliga sensoriska symtom som smärta, domningar / bränning, anemi, njursjukdom, binjuresjukdom, aptitförändringar, viktnedgång, trötthet, hypoglykemi och dålig balans och dålig samordning.

Sjukdomstillstånd som anknytas till Mercury toxicitet

Vissa medicinska tillstånd kan kopplas till kvicksilver toxicitet. Alzheimerpatienter har ofta betydligt höga halter av tungmetaller (som kvicksilver) i deras hjärna och blod. Kvicksilver nivåer i patienter med multipel skleros "ryggmärgsvätska har visat sig vara högre än normala nivåer. Enligt en studie publicerad 1999 i Journal of American College of Cardiology, hjärtvävnaden patienter som dött av idiopatisk dilaterad kardiomyopati hade kvicksilvernivåerna 22.000 gånger den normala nivån.
Det här är inte en fullständig lista och forskning om toxicitet kvicksilver och hälsoriskerna långsiktiga som den medför fortfarande pågår. Om du upplever några allvarliga eller ihållande oförklarliga symtom, ska du kontakta din läkare för en utvärdering.

Biverkningar av Apo-Sulfatrim DS

Apo-Sulfatrim DS är en helt tillgänglig i Kanada för ett läkemedel som innehåller två antibiotika, sulfametoxazol och trimetoprim. DS står för dubbel styrka. I USA, finns som Sulfatrim-DS och andra märken drogen.

Funktion

Apo-Sulfatrim DS botar vissa bakterieinfektioner genom att döda de bakterier som orsakar dem. Läkare ordinera vanligtvis den för att behandla kronisk bronkit, dysenteri, öroninflammation, lunginflammation och urin-vägsinfektioner.

Vanliga biverkningar

De vanligaste biverkningarna Apo-Sulfatrim DS är aptitlöshet och illamående. Vissa människor upplever förstoppning eller diarré, yrsel, dåsighet, trötthet, huvudvärk, sömnsvårigheter eller ökad känslighet för solljus.

Allvarliga biverkningar

Apo-Sulfatrim DS sällan kan orsaka allvarliga biverkningar. Dessa omfattar allergiska reaktioner, blodsjukdomar såsom aplastisk anemi, kolit, leverskada, sköldkörtelproblem och Stevens-Johnsons syndrom, en allvarlig peeling utslag.

Ålder Överväganden

Äldre personer kan ha en ökad risk för allvarliga biverkningar Apo-Sulfatrim DS, särskilt om de har njur-eller leversjukdom, eller folatbrist.

Läkemedelsinteraktioner

Apo-Sulfatrim DS interagerar med många andra läkemedel. Dessa inkluderar antikoagulantia, vissa antidepressiva medel, diuretika och läkemedel för att behandla diabetes, hjärtsjukdomar och högt blodtryck.

Tidsplan

Intag av Apo-Sulfatrim DS för långa tidsramar kan leda till en andra bakteriell infektion eller svampinfektion. Patienten kan behöva ta en annan antibiotika vid denna punkt.

Oxis Biverkningar

Oxis är ett läkemedel som tillhör gruppen av läkemedel som kallas bronkdilaterare. Oxis är ett effektivt läkemedel för behandling av astma och andra kroniskt obstruktiv lungsjukdom (KOL), eftersom det slappnar av musklerna i luftvägarna och öppnar luftrören i lungorna. Det gör andningen lättare för personer med dessa tillstånd. Den aktiva ingrediensen i Oxis är formoterol. Oxis finns som Oxis Turbuhaler som en inhalator.

Funktion

Oxis hjälper till att förhindra symptomen av astma och andra kroniska sjukdomar (KOL), en långsiktig sjukdom i lungan oftast orsakas av cigarettrökning. Oxis kan även användas före träning med astmatiker att förhindra symtom på astma som kan uppstå efter träning. Oxis träder i kraft inom en till tre minuter efter det administreras och kan pågå upp till tolv timmar.

Biverkningar

De biverkningar av Oxis inkluderar vanliga biverkningar såsom huvudvärk, skakningar och darrningar och hjärtklappning. Dessa biverkningar drabbar en av tio personer som tar Oxis.

Andra biverkningar

Dessa biverkningar anses ovanligt och de kan påverka en på hundra personer. De inkluderar sömnstörningar, känslor av rastlöshet och agitation, muskelkramper och takykardi.

Sällsynta biverkningar

Sällsynta biverkningar hos färre än en på tusen personer och inkluderar följande symtom: illamående, oregelbundna hjärtslag och kaliumhalt i blodet som kan vara för låg eller för hög. En allergisk reaktion som är en allvarlig medicinsk nödsituation kan också uppstå som kännetecknas av ett utslag och nässelutslag med klåda och andningssvårigheter. Omedelbart söka läkarvård för något av dessa symtom.

Mycket sällsynta biverkningar

Dessa biverkningar är obehaglig smak i munnen, yrsel med blodtrycksförändringar och en ökning av blodglukos och angina pectoris (tryck över bröstet) .Detta hos färre än en av tio tusen personer. En annan mycket sällsynt symptom är bronkospasm (väsande andning på grund av skärpning av luftvägsmusklerna). Omedelbart söka akut medicinsk vård för något av dessa symtom.

Försiktighetsåtgärder

Diskutera din sjukdomshistoria med din läkare inklusive eventuella mediciner du tar, inklusive OTC-läkemedel. Det är viktigt för din läkare att veta om du har diabetes, högt blodtryck eller hjärt-eller sköldkörtelproblem. I tillägg finns leverproblem såsom cirros eller låg kaliumnivå måste diskuteras med din läkare.

Receptbelagda läkemedel orsaka viktökning?

Oavsett mängden motion och kalorirestriktion du stå ut, det finns många receptbelagda läkemedel som gör att förlora envis pounds svårare. Vanliga läkemedel som orsakar viktökning inkluderar kortikosteroider, antidepressiva medel, de flesta diabetes mediciner som innehåller sulfonureider, halsbränna droger som Prevacid och Nexium samt beslag drogen Depakote. Ta reda på hur dessa läkemedel kan omintetgöra din viktminskning mål.

Kortikosteroider

Kortikosteroider används för att behandla många sjukdomar såsom hudutslag, astma och lupus. Hydrokortison, prednison och kortison är kemiskt liknar de hormoner som gjorts i binjurarna. De biverkningar av dessa läkemedel är viktfördelningen till baksidan av nacken, ansikte och buken. Också, vätskeretention och allmän viktökning utgör ytterligare problem.

Antidepressiva läkemedel

Viktökning är en av de vanligaste biverkningarna av nästan alla antidepressiva medel, utom Prozac och Wellbutrin. MAO-hämmare och tricykliska antidepressiva medel orsakar mer viktökning än serotoninåterupptagshämmare. Enligt Mayo Clinic, människor som ökar i vikt i början av sin antidepressiva behandling är mer sannolikt att fortsätta att gå upp i vikt genom kuren. De positiva resultaten av antidepressiva medel kan vara en faktor i viktökning. Mood förbättringar tenderar att få människor att äta mer. Vissa människor kan ha fel diagnos och faktiskt har sköldkörtelproblem. Få dina sköldkörtelhormon utcheckad innan du går på ett antidepressivt läkemedel.

Diabetes Mediciner

Diabetes läkemedel förskrivs för att hjälpa till att stabilisera blodsockernivån. Insulin, sulfonylurea och tiazolidindioner alla leda till viktökning. Detta kan innebära ett allvarligt problem för dem som behöver gå ner i vikt för att styra sin diabetes. Viktökning från insulin uppstår när läkemedlet främjar en hypoglykemisk reaktion i kroppen, vilket stimulerar aptiten. Likaså sulfonylurea droger som Glynase, Diabeta och Micronase orsaka svält. Läkemedel som innehåller tiazolidindion, till exempel Actos och Avandia, gör fettcellerna lagrar överskotts fettsyror, som förstorar cellerna. Du kan också uppleva vätskeretention genom att vara på tiazolidindioner.

Depakote

Depakote förskrivs till människor med frekvent migrän och epilepsi. Det används också som ett humör stabilisator för personer med bipolär sjukdom. Viktökning är den vanligaste biverkning av medicinering. Människor kan vinna någonstans från 10 till 30 pounds. Det är viktigt att ha en viktminskning plan klar innan du tar denna medicin.

Prevacid och Nexium

Prevacid och Nexium används för att behandla gastroesofagal refluxsjukdom. Båda läkemedlen reagerar olika på människor. Vissa människor finner sig gå upp i vikt, medan andra gå ner i vikt samtidigt på medicinering. Den bästa åtgärden är att prova dessa droger och se hur din kropp reagerar. Tala med din läkare om att byta medicinering om du upplever viktökning.

De biverkningar av Otrivin

Otrivin är en avsvällande som finns som en näsa droppe, nässpray och som Otrivin MD pump. Otrivin tar effekt några minuter efter administrering och dess effekt varar ca 8 till 10 timmar. Ta inte Otrivin i mer än 3-5 dagar för att undvika en försämring av trafikstockningar. Kontakta din läkare för råd.

Funktion

Otrivin används för lindring nästäppa genom att minska blodkärlen i slemhinnan i näsborrarna. Otrivin är fördelaktigt för att lindra trängseln, instängdhet, smärta och obehag av allergier, öroninfektioner och bihåleinflammation. En av fördelarna med Otrivin är att den inte försämrar Muco-ciliernas funktion näsborrarna (produktionen av slemhinnan eller funktionen hos hårliknande projektioner i näsborrarna).

Biverkningar

Vissa biverkningar av Otrivin inkluderar nysningar, huvudvärk och rinnande näsa, tillsammans med en brännande, stickande, torr känsla i näsborrarna. Dessa symtom är oftast övergående och ofta går bort på egen hand. Om symtomen kvarstår, kontakta din läkare för råd.

Allvarliga biverkningar

Några allvarliga biverkningar av Otrivin inkluderar en ökning av instängdhet och trängsel i näsa eller en ökning av dränering från näsan. I vissa fall kan patienter uppleva en förändring i vision. Om någon av dessa biverkningar inträffar, bör du rådfråga din läkare.

Allergisk reaktion

En allergisk reaktion mot Otrivin kan inträffa, vanligen anges med nässelutslag, klåda eller utslag, tillsammans med svullnad av ansikte, tunga och svalg. Detta är en medicinsk nödsituation som kan vara livshotande och kräver omedelbar läkarvård. Söker även omedelbar vård för kramper, takykardi (oregelbunden hjärtrytm) eller hjärtklappning (snabb hjärtrytm).

Försiktighetsåtgärder

Informera din läkare om du har något av följande villkor innan du tar Otrivin: högt blodtryck, glaukom, diabetes, sköldkörtelproblem och lever-eller njursjukdom. Det är också viktigt att tala med din läkare om du är gravid, ammar eller planerar att bli gravid inom kort.

Drug Interaction

Läkemedels interaktion med Otrivin är sällsynt; dock vara medvetna om att följande läkemedel kan orsaka läkemedelsinteraktion: Furoxone, Indocin, Aldomet, Thorazine och antidepressiva som Elavil. Informera din läkare om alla mediciner, inklusive receptfria läkemedel innan den fattar Otrivin.

De biverkningar av Seroquel på hjärtan

Seroquel är varumärket för drogen quetiapin fumarat, godkändes av Food and Drug Administration under 1997 för behandling av schizofreni och bipolär sjukdom. Läkare ordinerar även den för den så kallade "off-label" använder för att behandla symtom på Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar. En anti-psykotiska producerad av AstraZenca Pharmaceuticals, Seroquel påverkar neurotransmittorreceptorer, inklusive de för dopamin och serotonin. Drogen är kopplat till flera allvarliga biverkningar.

Hjärtsvikt

FDA omdömet 17 kliniska studier under 2004 och funnit ett samband mellan användning av nyare antipsykotiska läkemedel, inklusive Seroquel, och en ökad risk att dö av hjärtsvikt eller infektioner som lunginflammation hos äldre personer med demens. Forskare vid Vanderbilt School of Medicine fann också att människor tar nyare antipsykotiska läkemedel, inklusive Seroquel, var 2,26 gånger högre risk att uppleva plötslig hjärtdöd än människor inte på dessa mediciner. Forskarna sade att risken är låg, men att läkare och patienter bör ta ökad risk i beaktande.

Black Box Warning

Efter sin granskning av studier, FDA beställde en svart låda varning till Seroquel märkning under 2005, deras starkaste varning utanför en återkallelse. Denna etikett varnar för ökad dödlighet i samband med Seroquel på äldre patienter med demens. FDA betonade också att Seroquel är inte godkänt för behandling av demens.

Malignt neuroleptikasyndrom

Seroquel används också har kopplats till ett centrala nervsystemet sjukdom som kallas malignt neuroleptikasyndrom. Symtomen omfattar snabb eller onormal hjärtrytm, blodtrycksförändringar, förvirring, hög feber, ökad svettning och muskelstelhet. Detta villkor anses vara en medicinsk nödsituation och kan vara dödlig.

Andra hjärt-relaterade effekter

Seroquel hittades i kliniska prövningar som ska kopplas till en genomsnittlig ökning av hjärtfrekvens på sju slag per minut, anses vara en svag tendens till takykardi. Dessutom Seroquel kan avsevärt öka risken för viktökning, högt kolesterol, högt blodsocker och diabetes, som alla kan ha en negativ inverkan på kardiovaskulär hälsa. Personer med hjärt-kärlsjukdomar, högt blodtryck, hjärtrytmrubbningar, diabetes eller högt kolesterol, tillsammans med människor som är överviktiga, eller som har haft en hjärtinfarkt eller en stroke, kanske inte kan använda Seroquel.

Ytterligare biverkningar

Seroquel har många andra biverkningar också. Det kan orsaka tardiv dyskinesi, en allvarlig sjukdom med symtom på ofrivilliga rytmiska rörelser i ansikte, käke, mun och tunga. Seroquel kan öka risken för lågt blodtryck, med symtom som yrsel, yrsel, svimning och hjärtklappning. Seroquel användning har kopplats till förekomsten av grå starr, kramper, sköldkörtelproblem och leverproblem.

Adrenal Tumör Specialist

Enligt Cancer Centers of America (CTCA), de flesta adrenal tumörer är godartade eller godartade, och kanske inte behöver behandling. En endokrinolog är den typ av läkare som är specialiserad på behandling av binjuretumörer, oavsett om de är cancerogena eller godartad. Vanligtvis hänvisas till en adrenal tumör specialist med din primära läkare.

Fakta

Adrenal tumörer uppstår i binjurarna, som ligger högst upp i njurarna. Det finns olika typer av kirurgiska behandlingar som är tillgängliga via en binjure tumör specialist, beroende på hur allvarligt ditt tillstånd.

Funktion

En endokrinolog som specialiserat sig på adrenal tumörer kommer att bedöma dina symtom och tester för att avgöra om dina tumörer är cancerogena. Då kommer han att bestämma den lämpligaste typen av behandling.

Utbildning

Enligt The Hormone Foundation, endokrinologer i allmänhet tillbringa fyra år i läkarutbildningen vid examen från college för att studera endokrinologi. Endokrinologi är läran och behandling av din endokrina körtlar, som inkluderar: binjurarna, sköldkörtel och hypofys, samt dina äggstockar och bukspottkörtel.

Träning

Endokrinologer, även de som är specialiserade på adrenal körtel problem, tillbringar minst 10 år i utbildning, enligt Hormone Foundation. Efter läkarutbildningen, framtida endokrinologer praktikant i ungefär fyra år och sedan de tillbringar ytterligare minst två år att lära deras specialitet.

Typer

Enligt Hormone Foundation, kan endokrinologer specialiserade på upp till två områden i endokrinologi. Till exempel kan det hända att binjurarna tumör specialist behandlar också sköldkörtelproblem.

Homeopati rättsmedel för att ta bort mörka ringar Underneath Eyes

Mörka ringar under ögonen kan göra en person ser trött, och med vanhedrande. Snarare än att vara ett bevis på hårt festande, mörka ringar är ibland på grund av omständigheter utanför din kontroll. Kosmetika, receptbelagda krämer, laserterapi och kemisk peeling kan alla hjälpa förklädnad, minska eller eliminera mörka ringar, men om du är intresserad av en helhetssyn, alternativt tillvägagångssätt, kanske du vill överväga homeopatiska medel.

Orsaker

Detta är ett problem som du verkligen kan skylla på mamma eller pappa; tendensen att ha mörka ringar under ögonen innebär den relativa öppenheten i huden, och kan köras i familjer. Allergier spelar också en roll - födoämnesallergier kan orsaka mörkare under ögonen, och klåda av hösnuva och repor kan bidra till cirklar också. Vissa läkemedel, såsom kärlvidgande läkemedel, kan påverka under ögonen utseende genom att öka blodflödet, vilket kan nasala infektioner, som förmörkar och vidga venerna som går från ögonen till näsan. Felaktig kost, solexponering, graviditet, menstruation, och åldrande påverkar också under ögonen utseende. Slutligen kan trötthet och brist på sömn framhäva mörka ringar, speciellt om du redan är benägna att dem.

Homeopatisk Teori

Homeopati bygger på teorin om "liknande botar liknande." För att bota en sjukdom, kommer en homeopatisk läkare ordinera minimala mängder av ett ämne som, i större doser, skulle orsaka samma symptom hos en frisk person. Ett annat axiom för homeopatisk medicin är "lagen om infinitesimals," som anger mindre belopp, desto mer kraftfulla effekter som. De ingredienser som används i homeopatiska läkemedel successivt späds många gånger i vatten eller alkohol tills endast en liten mängd av det ursprungliga ämnet återstår.

Homeopatiska medel

För att minska mörka ringar under ögonen, kan din homeopat förskriva cinchona officin, tillverkad av kinin bark. Ursprungligen användes för malaria är cinchona en stöttepelare i homeopatiska behandlingar för ögat krämpor. Han får även föreskriva en utspädning av cyklamen rot, för dess renande effekt, samt Spongia, tillverkade av havssvamp, också för sina renande och renande egenskaper. Han kan också rekommendera sepia, gjord av bläckfisk bläck och som vanligen används homeopathically för missfärgning av huden, samt chinin sulphuricum, även känd som sulfit av kinin, som normalt används för ögoninfektioner och neuralgi runt ögat. Andra åtgärder han kan rekommendera är vanilj aromatica - som har stimulerande egenskaper - och thuja, eller vit ceder, för sin antiseptiska, systemrengöring och vätskedrivande egenskaper.

Försiktighetsåtgärder

Innan man beger sig på växtbaserade regim, bör du kontrollera med din läkare. Om du vill veta mer om biverkningar av örter, besöka USA Library of Medicine, som anges i resursen nedan.

Homeopati Hår Analys

Hår analys används för att avslöja vitamin och / eller mineralbrist i kroppen. Den kan också visa om det är tung metal toxicitet. Hår analys kan avslöja statusen för en persons allmänna hälsa. Homeopatiska håranalys mäter kroppens energi och systemnivå.

Signifikans

Som den näst mest metaboliskt aktiv vävnad i kroppen, kan håret vävnaden svarar på hormoner, enzymer, miljö, näringsbrist och blodsjukdomar. Ett hår-test avslöjar vad som för närvarande lagras i kroppen.

Överväganden

En studie 1980 rapporteras av Naturvårdsverket förmodade att människohår effektivt kan avslöja om kroppen lagrar giftiga metaller. Testa hår är mer effektiv vid prövning av toxicitet än att testa blod eller urin.

Homeopati Testning

Homeopati testning av hår mäter den elektriska energin (aura) av hår och hela kroppen. Den energitillstånd mäts och registreras sedan, och avslöjar eventuella blockeringar i kroppens system.

Fördelar

En homeopati analys av hår kommer att visa vad systemen reagerar för högt eller för trögt. Metoder sedan föreskrivna för att få balans tillbaka till systemen med hjälp av naturläkemedel och näringstillskott behandlingar.

Procedur

En person kan skicka ett prov på sitt hår tillsammans med en beskrivning, eventuella klagomål, problem och frågor till ett laboratorium för analys. Ålder, hälsotillstånd och sjukdomshistoria ger också insikt.

Potential

Efter den homeopatiska behandlingen av aura av håret, är en skriftlig rapport som med rekommendationer och förslag homeopatiska behandlingar.

Homeopati för hårväxt

Håravfall uppstår på grund av en mängd olika skäl. För det mesta, är håravfall ett symptom på någon obalans i kroppen. Homeopati är en holistisk botemedel system som inte bara behandlar symptomen, utan också orsaken till symptomet. Håravfall kan bero på en brist, infektion eller en störning i kroppen.

Orsakerna till håravfall

Håravfall hos män och kvinnor kan uppstå på grund av hormonell obalans, sjukdomar, ärftliga sjukdomar och mediciner. Homeopati hjälper läka de underliggande problem som orsakar håravfall och hjälper hårväxt också.

Rättsmedel

Eftersom håravfall uppstår på grund av olika skäl, det finns olika rättsmedel för håravfall i homeopati. Om håret faller ut i små knippen och är sprött, sedan fluorsyra med en styrka av 6C rekommenderas. Lycopodium rekommenderas för de fall där håravfall sker i den post-partum period. Kali sulphuricum är för de patienter som har fuktigt eller klibbigt mjäll som fjällning och gult utseende. Andra homeopatiska medel inkluderar selen och Natrum mur.

Tidsplan

Längden eller tidsram för boten beror på en rad faktorer, bland annat omfattningen av de underliggande problem eller störningar, problemets omfattning, och omfattningen av de drabbade områdena.

Biverkningar

Enligt hpathy.com, om homeopatiska läkemedel förskrivs i högre potenser, finns det i allmänhet inga biverkningar. Emellertid kan låga potens triturates och tinkturer har några mindre biverkningar. Även sällsynta, kan homeopatiska läkemedel orsaka vissa reaktioner hos mycket känsliga personer.

Varning

Även om homeopati har ingen eller lite biverkningar, behöver konsultera en kvalificerad homeopatisk läkare innan du tar några homeopatiska medel.