Halsbränna i samband med diclofenac

Homeopatiska Halsbränna Cure

Över 60 miljoner amerikaner lider av halsbränna symptom åtminstone en gång i månaden, enligt den amerikanska Gastroentological Association. Det finns ett brett utbud av over-the-counter och receptbelagda läkemedel för att hjälpa patienter hantera halsbränna symptom, men homeopatiska läkemedel är också en viktig del av halsbränna och sjukvård.

Livsstilsförändringar

Dr Vikas Sharma, en homeopatisk specialist baserad i Indien, föreslår att ändra vanor innan du använder homeopatiska läkemedel mot halsbränna. Innan du börjar homeopatisk behandling är det viktigt att analysera just dina symtom. Håll noga koll på din kost. Finns det några livsmedel som resulterar i speciellt smärtsamma halsbränna episoder? Vanligtvis, halsbränna patienter är känsliga för vissa livsmedel, såsom kaffe, citrusfrukter, alkohol, lök och kolsyrade drycker. Om du tycker att alla livsmedel förvärra din halsbränna symptom, eliminera dem från din kost. Det kan också vara till hjälp för att ersätta dem med andra livsmedel som uppmuntrar matsmältningen. Sharon Saka, en dietist och medlem i American Dietetic Association och American Association of Diabetes Lärare föreslår ersätter sura, stekt eller fet mat med fullkorn, grönsaker och noncitrus frukter. Andra livsmedel som är lätt på magen och full av näringsämnen inkluderar havregryn, kalkon, lax och kyckling. Lakrits, dricka kamomillte efter måltid och tuggummi kan också hjälpa till att lindra halsbränna symptom.

Undvik att äta mindre än 2 eller 3 timmar innan sängen, och höja huvudet med kuddar på natten för att underlätta matsmältningen. Ät långsamt under måltider, och överväga att ändra dina matvanor. Till exempel, istället för att ha tre stora måltider om dagen, prova att äta flera mindre måltider under dagen. Om du gör det kommer att minska trycket på magen och gör matsmältningen lättare.

Homeopat Principer

Homeopati fungerar på flera grundläggande principer, som noterats vid American Institute of Homeopati s "Standards of Practice", noterade på deras hemsida. Först av allt, uppmuntrar homeopati en helhetssyn på medicin (därav betoning på livsstil och förändra potentiellt skadliga vanor). För det andra homeopatiska behandlingar fungerar ofta på principen om "liknande botar liknande." Ofta de behandlingar som homeopater väljer är faktiskt liknar orsaken till tillståndet. För det tredje kommer homeopatisk behandling ofta börja med lägsta möjliga doser och ökning baserat på responsen hos patienten.

I korthet försöker homeopatisk vård att individualisera behandlingen på ett sätt som konventionell medicin gör ofta inte. Om du redan har provat over-the-counter eller receptbelagda läkemedel och har sett någon förbättring, kan homeopati vara vägen att gå.

Rävkaka

Rävkaka, ett vanligt rekommenderat homeopathalsbränna rättsmedel, kan vara till hjälp för dem som inte kan eliminera alla halsbränna utlösande livsmedel från kosten. Truestarhealth.com online artikeln "Homeopatiska läkemedel mot matsmältningsbesvär och gas" antyder rävkaka för de som tenderar att konsumera stora mängder alkohol, mat och stimulantia - koffein, till exempel.

Carbo Vegetabilis

Carbo Vegetabilis eller träkol, verkar på slemhinnorna i matsmältningssystemet för att frigöra gas. Det rekommenderas för dem som lider av halsbränna tillsammans med sura uppstötningar, ofullständig matsmältning och gasbildning.

Arsenicum album

Arsenik är en ökända mördare, men det kan också lindra halsbränna symptom. Arsenicum album kan hjälpa dem vars symtom orsakas av att äta dålig mat eller för mycket frukt. Det kan lindra brännande magont eller mat aversioner. Oroa dig inte för att bli förgiftad; Arsenicum album är väldigt starkt utspädd.

Naturläkemedel för halsbränna och sura uppstötningar

Halsbränna och sura uppstötningar går ofta hand i hand. Båda tillstånden uppträder när syran i magsäcken backar upp i matstrupen. Även om dessa villkor kan ibland kräva läkarvård, och det finns många over-the-counter mediciner som kan kontrollera symtomen, kan förändra din kost lindra ditt tillstånd. Vissa livsmedel tenderar att agitera halsbränna och sura uppstötningar symtom, vilket gör maten en av de bästa ställena att börja för naturläkemedel.

Bananer

Råa eller torkade bananer fungerar som en naturlig antacida för vissa människor. Medan det behövs mer forskning, människor som förespråkar bananer som naturläkemedel tror att banan också rockar tarmen i magen, minska syran förmåga att backa upp.

Vitlök

Med vitlök, rå kryddnejlika eller ett tillägg av vitlök kan hjälpa till att döda mikroorganismer som ofta finns hos individer som lider av halsbränna och sura uppstötningar. Personer som använder vitlök som halsbränna botemedel hitta äta två råa kryddnejlikor kan lindra symtomen.

Äppelcidervinäger

Som ett hem botemedel är äppelcidervinäger ett populärt val. Märkligt nog denna syra hjälper till att motverka magsyra. Om du kan hantera det, dricka en tesked vinäger raka. Andra föredrar att göra vinäger lite godare genom att blanda en matsked vinäger med lite socker, vatten och bakpulver.

Papaya

Ät torkade eller färsk papaya före måltid eller så snart du får symtom. Frukten innehåller ett enzym som kallas papain, vilket underlättar matsmältningen. Folk som är gravida eller har laktosintolerans bör inte använda papaya eftersom det kan leda till andra problem.

Varning

Vissa organ behandlar livsmedel på olika sätt, vilket innebär en naturlig åtgärd skulle kunna uppröra ditt tillstånd i stället för att fastställa det. För att avgöra vilka livsmedel som fungerar bäst, hålla en mat dagbok och registrera eventuella biverkningar. Spåra trender för att avgöra om livsmedel är att förbättra eller förvärra symtomen. Dessutom kan vissa åtgärder för sura uppstötningar, som vitlök, kan interagera med receptbelagda mediciner. Om du tar medicin prata med din läkare innan du ändrar din kost.

Hur man undviker slapp hud i samband med bantning

Många människor undviker att gå ner i vikt eftersom de vet att slapp hud ofta åtföljer viktminskning. Slapp hud är överflödig hud som används för att täcka kroppen. När du diet och gå ner i vikt, krymper kroppen, men huden inte alltid krymper med den. Lyckligtvis kan en mängd olika tekniker användas för att minska eller eliminera slapp hud, så det finns ingen anledning att skjuta upp att göra hälsosamma livsstilsförändringar som kommer att leda till viktminskning. Nyckeln till att bibehålla en strikt, fast hud kommer att vara att hålla huden frisk.

Instruktioner

1 Utför styrketräningsövningar i minst 30 minuter per dag, minst två till tre gånger per vecka. Styrka-övning ingår tyngdlyftning, gymnastik och användning av motstånds utrustning såsom band och spolar. Dessa övningar fast hud och ton muskler. Många människor undviker styrketräningsövningar av rädsla för att de ska bli skrymmande som en bodybuilder. Men de flesta människor, särskilt kvinnor, kommer inte naturligt att bli överdrivet muskulösa genom att delta i regelbunden styrketräning motion.

2 Behåll hudens återfuktning. Hydrerad hud kan förbli stram och fast. Lotion med sheasmör, kakaosmör, aloe och vitamin E är de bästa valen för att hålla huden hydrerad.

3 Ät minst 15 mg av vitamin E varje dag för att hålla huden frisk, så att den står fast och undvika rinningar. Vegetabiliska oljor, frön, nötter och gröna bladgrönsaker är de bästa källorna till vitamin E. Använd ett vitamin E tillägg om du inte kan konsumera tillräckligt naturliga källor till vitamin E.

4 Applicera vitamin E direkt på huden om hudbristningar börja visas. Vitamin E kapslar kan punkteras med en steril nål och töms på sin vätska. Vätskan kan sedan masseras in i området med hudbristningar. Detta kommer att ge huden med en extra dos av vitamin E för att bistå den i att återfå och bibehålla sin hälsa och elasticitet.

Vad är Diclofenac Sodium?

Diklofenak natrium är ett icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) som lindrar smärta, inflammation och feber. Det är vanligen föreskrivs för att behandla smärta, svullnad och stelhet i samband med osteoartrit, reumatoid artrit och Bechterews sjukdom. Läkare ordinera också diklofenak att behandla huvudvärk, muskelvärk, tandvärk och idrottsskador. Diklofenak finns i generisk form och som varumärken som Cataflam och Voltaren.

Funktion

Liksom andra NSAID, fungerar diklofenak natrium genom att blockera cyklooxygenas (COX) enzymer som svarat för produktion av prostaglandiner. Prostaglandiner skapar inflammatoriska ämnen i kroppen som ett immunsvar, och även kan öka kroppstemperaturen och orsaka feber.

Administrering

Patienter rekommenderas att ta diklofenak natrium med minst 6 oz. vatten. Eftersom diklofenak kan orsaka irritation i matstrupen, bör människor inte ligga ner i minst 30 minuter efter att ha tagits för att undvika tabletten blir fastnat i halsen. Tabletterna ska sväljas hela, inte krossas eller tuggas.

Vanliga biverkningar

De flesta biverkningar som förknippas med diklofenak är gastrointestinala. De omfattar magont, halsbränna, matsmältningsbesvär, gas, uppblåsthet, aptitlöshet, illamående, kräkningar och förstoppning eller diarré. Patienter kan ta diklofenak natrium med mat eller mjölk för att förhindra magbesvär. Antacida kan hjälpa om några gastrointestinala biverkningar förekommer.

Allvarliga gastrointestinala effekter

Liksom andra NSAID kan diklofenak öka risken för sår eller perforeringar i magsäcken eller tarmen. Blödning från dessa villkor kan vara livshotande och kan inträffa utan förvarning. Buksmärta kan vara ett symptom, men inte alltid. Patienterna ska omedelbart uppsöka läkare för symtom på blodig eller tjärliknande avföring, blod i urinen, eller hosta upp eller blodiga kräkningar.

Kardiovaskulära Oro

Diclofenac sodium, liksom andra NSAID förutom acetylsalicylsyra, kan öka risken för hjärt-problem, inklusive hjärtinfarkt eller stroke. Risken ökar ju längre en person tar diklofenak. Den lägsta möjliga dos ska användas under så kort tid som är lämpligt.

Biverkningar av Diclofenac Sodium

Diklofenak natrium är ett icke-steroidalt antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID) som användes för att lindra mild till måttlig smärta, inflammation och feber. Den finns i generisk form och som varumärkena Cataflam och Voltaren. Läkare ordinera vanligtvis diklofenak för att behandla smärta, svullnad och stelhet orsakad av artros och reumatoid artrit. Drogen också ordineras för att behandla huvudvärk, tandvärk, mensvärk, muskelvärk och idrottsrelaterade skador. Flera biverkningar är möjliga.

Vanliga biverkningar

Gastrointestinala effekter är de vanligaste biverkningarna i samband med diklofenak. Dessa inkluderar magbesvär, illamående, uppblåsthet, gas, halsbränna, matsmältningsbesvär, aptitlöshet och förstoppning eller diarré. Andra vanliga biverkningar är yrsel, dåsighet, klåda och ringningar i öronen.

Gastrointestinal blödning

NSAID, inklusive diklofenak, kan orsaka blödning sår i magen eller tarmen. Aspirin eller dagligt bruk av alkohol kan öka denna risk. Symtom kräver omedelbar läkarvård, eftersom tillståndet kan vara livshotande. Symtomen omfattar svart och tjärliknande avföring, blod i urinen, hosta eller kräkning med blod, spyor som ser ut som kaffesump och ihållande buksmärtor.

Ökad blödning

Diklofenak kan orsaka ökad blödning, som kan anges med blåmärken, oförklarliga näsblod, och röda eller lila fläckar på huden. Personer som tar antikoagulantia såsom warfarin kanske inte kan använda diklofenak. Andra läkemedel som kan öka denna risk när du tar dem med diklofenak inkludera andra NSAID och kortikosteroider.

Kardiovaskulära Oro

Diklofenak natrium, som andra NSAID förutom acetylsalicylsyra, kan leda till en högre risk för hjärtinfarkt eller stroke. Risken kan vara högre för patienter som tar NSAID länge. NSAID-relaterade hjärtinfarkt eller stroke kan inträffa utan förvarning och kan vara livshotande. Symtom kräver akut medicinsk vård och inkluderar bröstsmärtor, andnöd, svaghet på ena sidan av kroppen och sluddrigt tal.

Andra allvarliga effekter

Även sällsynta, har diklofenak förknippats med leverdysfunktion, som har tecken på gulsot, illamående, mörk urin och trötthet. Läkemedlet kan också i sällsynta fall orsaka njurproblem och njursvikt. En annan ovanlig biverkning är en allergisk reaktion, med symtom på hudutslag eller nässelfeber, svullnad och andningssvårigheter.

Homeopatiska Solbränna Rättsmedel

De flesta av oss har upplevt en smärtsam solbränna på en gång eller annan. Någon som tycker om fiske, gå till stranden, gör trädgårdsarbete eller helt enkelt vara ute i solen kan bli solbrända. Solbränna kan också uppstå om du använder ett solarium på fel sätt. Symtom på solbränna kan vara allt från mindre hudrodnad till blåsbildning, uttorkning, frossa, illamående och feber. Även om sällan dödlig, kan solbränna vara handikappande och orsaka en hel del obehag. Homeopatiska medel kan ge lindring.

Vanliga behandlingar

För att undvika ytterligare exponering för UV-strålning, täcka hud som är öppet för väder och vind, och undvika solen och solariet. Läkemedel såsom ibuprofen, acetylsalicylsyra och naproxen är fördelaktigt, speciellt när igång direkt. Applicera en kall kompress för att lindra en smärtsam solbränna; använder utspädd äppelcidervinäger, coola tepåsar eller helt enkelt en cool trasa som en kompress för att behandla en solbränna. Andra alternativ kan vara att använda aloe vera lotion, som hjälper cool och lugna huden, eller ta ett kallt bad. De receptfria mediciner, kan kalla komprimera poster och aloe vera lotion köpas på apotek eller på nätet.

Homeopatiska medel

Välj ett homeopatiskt medel som bäst passar dina symtom. Alla dessa homeopatiska medel är vegetabiliska homeopatiska tinkturer. Börja med en lägre dos (6X -9C). Om lägre potens inte fungerar för dig, försök sedan ett medel styrka dosering (9C-30C), eller besöka en homeopatisk läkare för specifika doseringsinstruktioner, särskilt för högre potenser. Du kan också köpa homeopatiska läkemedel på nätet eller i din lokala naturlig hälsa butik.
Cantharis är ett användbart homeopatiskt medel för intensiv brännande smärta, känslighet för beröring, blåsor, rastlöshet och oro. Cantharis kan användas för något brännskada, men det är mest effektivt på de svårare andra eller tredje gradens brännskador. Urtica urens kan användas som ett alternativ homeopatiskt medel om cantharis inte fungerar för dig. Ta oralt för svullnad i samband med första gradens brännskador, stickande smärta och klåda, eller använda en gel eller kräm för solbränna och första graden (mindre) brännskador.
Causticum kan ge lindring om du upplever en mycket smärtsam bränna tillsammans med blåsbildning. Ömhet är vanligare än rastlöshet med denna typ av smärta. Den skadade området är allmänt öm vid beröring. Använd Causticum att hjälpa till att läka gamla brännskador.
Arnica är en annan värdefull homeopatiskt medel som hjälper Lessen smärta och svullnad i samband med solbränna. Denna åtgärd är också bra för att förebygga chock efter en allvarlig brännskador.
För att uppmuntra vävnad läkning och för att lugna alla typer av brännskador, använd tinkturer av ringblomma och hypericum. Blanda 10 droppar antingen hypericum eller ringblomma tinktur med ett uns av vatten; tillämpas på det solbrända område tre gånger dagligen. Calendula kan också användas i pelletform; upplösa pellets i vatten och tillämpas på blåsor området.
För mindre brännskador; ta 30c av apis melifica var tredje timme. Ta 30c av glonoine på timbasis för värmerelaterade effekterna av solen, som illamående, huvudvärk, kräkningar och hög feber. Drick mycket vatten och bo på en sval plats.

Besök din läkare

Besök din läkare innan du tar några homeopatiska läkemedel, som vissa alternativa terapier kan interagera med over-the-counter och receptbelagda mediciner. Gravida och ammande kvinnor bör också kontakta läkare innan du tar homeopatiska läkemedel.

Fördelar med motion för personer med perifer neuropati

Perifer neuropati är en vanlig neurologisk sjukdom som kan orsakas av skada, alkoholmissbruk, toxinexponering eller som en komplikation av diabetes. Perifer neuropati stör kontakter mellan den hjärnan och ryggmärgen, och kan orsaka många symptom, bland annat muskeldegeneration, domningar, matsmältningsproblem och onormalt blodtryck. Övningar för perifer neuropati kan förbättra blod och syre flöde till muskler, reglera blodtrycket och förbättra den allmänna välfärden.

Muskelstyrka

En av de viktigaste fördelarna med motion för perifer neuropati är att stärka muskler och långsamma muskeldegeneration i samband med perifer neuropati. Personer med perifer neuropati kan uppleva muskelatrofi om musklerna inte regelbundet utnyttjas, vilket leder till orörlighet. Att stärka musklerna kan också hjälpa mot några av de besvärande symtom på perifer neuropati, såsom muskelkramper, muskelryckningar och förlust av fingerfärdighet.

Flexibilitet

Personer med perifer neuropati kan uppleva en förlust av flexibilitet, så övningar för perifer neuropati som betonar flexibilitet, till exempel yogaställningar, är särskilt fördelaktigt för människor med detta tillstånd. Korta snäppa av promenader eller cykling kan också förbättra flexibiliteten hos personer med perifer neuropati. I deras oktober 1997 forskningsrapport i tidskriften Physical Therapy, Janet L. Ruhland och Richard K. Shields rekommenderar liggande hamstring, knä-till-bröst och häl ackord sträcker rikta de områden som tenderar att vara snäv hos personer med neurologiska sjukdomar.

Blodtryck

Ett av symptomen på perifer neuropati är abnormiteter i blodtryck. Måttlig motion är känt för att sänka blodtrycket i den allmänna befolkningen, och enligt en oktober 2004 artikel i Neurology Recensioner, personer med perifer neuropati som utövade såg så mycket som en 10 mmHG blodtrycks. Tränings system såsom mild yoga eller tai chi kan bli ännu mer effektiva på att reglera blodtrycket, särskilt om blodtrycket tenderar att vara hög.

Övriga förmåner

Neurologi Recensioner rapporterar övriga fördelarna med motion för perifer neuropati som förbättrade kolesterolvärden och förbättrad förmåga att känna vibrationer i fötterna. I Ruhland och Shields "forskning, personer med perifer neuropati som utövade rapporterade signifikant mindre kroppslig smärta än de som inte tränar. Motion kan också öka energinivåer och skapa en större känsla av välbefinnande och livskvalitet.

Varning

Även om det finns många potentiella fördelarna med motion för perifer neuropati, kan för mycket motion vara skadligt. Det är viktigt att diskutera dina träningsplaner med din vårdgivare och välj en övning rutin som hjälper snarare än förvärra dina symtom. Undvik kors ben positioner eller övningar som sätter press på armbågen och knäled. Om du väljer en yogaklass för perifer neuropati, undvik uppvärmda klasser och leta efter en instruktör med träning i yoga terapi. Personer med perifer neuropati som orsakats av diabetes bör undvika aerob träning på grund av belastningen på fötterna.

Läkemedel för att hjälpa till med OCD

OCD eller tvångssyndrom, är ett tillstånd som plågar miljontals amerikaner vid varierande nivåer på en daglig basis. Många olika typer av behandlingar har använts för att lindra OCD symptom. Även samtalsterapi kan vara effektiva för att minska en del effekter av OCD, många människor behöver medicin för att hålla den från att blanda sig i deras dagliga liv. Den typ av medicin och frekvensen för dess användning beror på patientens nivå av OCD liksom hans medicinska historia.

Fastställande av rätt mediciner för din OCD

Innan avgöra vilken medicin som är bäst för dig, är det viktigt att du ser en kvalificerad terapeut eller läkare som kan kvantifiera din OCD. För många är kognitiv terapi används effektivt och kan eliminera behovet av medicinering.

Som beskrivs av Helpguide.org är OCD består av tvångstankar (till synes okontrollerbara tankar, bilder eller impulser som sker om och om igen i ditt sinne) och tvångshandlingar (beteenden eller ritualer som du känner drivs att agera ut flera gånger, vanligen utförs i ett försök att göra tvångstankar att försvinna). Kognitiv terapi är samtalsterapi som fokuserar på hur en individ tänker. Målet med kognitiv terapi inom en OCD patienten att känna igen tvångstankar, upptäcka vad som utlöser den och åter träna hjärnan.

Vanliga mediciner som används

När OCD upptäcktes först, kände många läkare på inget sätt att effektivt behandla dess symptom. Som med de flesta psykiatriska tillstånd, läkare ordinerats mediciner för att helt enkelt bedöva patienten. Anxiety.com rapporterar att lugnande medel som bensodiazepiner, inklusive Xanax och Ativan, kan effektivt behandla panik i samband med återkommande, tvångstankar, men deras missbruk potential och oönskade bieffekter i slutändan har uppväger deras effektivitet med OCD.

Lugnande medel, dock fortfarande är föreskrivna för "genombrott", eller när din OCD blir så stark att den hindrar dig från att slutföra dagliga uppgifter. Dessa mediciner ska inte tas regelbundet.

Antidepressiva medel, såsom tricykliska, har blivit den mest förskrivna läkemedel för behandling av tvångssyndrom. Dessa läkemedel kallas SSRI, eller selektiva serotoninåterupptagshämmare, eftersom de förändrar hjärnans kemi i upprätthålla en högre nivå av serotonin. I själva verket säger Psychcentral.com att "de enda läkemedel som har genomgående visat effektiv vid behandling av OCD är antidepressiva medel som interagerar med hjärnans kemiska serotonin."

För OCD som är motståndskraftig mot behandling med antidepressiva, MAO-hämmare, potenta läkemedel som påverkar alla tre signalsubstanser i hjärnan (serotonin, noradrenalin och dopamin) och andra kemikalier i kroppen, ibland är föreskrivna. Även om de är effektiva, har de flera negativa biverkningar och kan orsaka potentiellt dödliga interaktioner när det tas tillsammans med andra mediciner och även vissa livsmedel.

Tips

När diagnosen någon medicinsk sjukdom eller någon form, utbildning och kunskap om den specifika störningen är avgörande. En utmärkt resurs för OCD är International OCD stiftelsens webbplats. På webbplatsen finns en mängd information i lekmannatermer. Innan du tar någon medicin, lära av sina biverkningar och potentiella interaktioner med andra läkemedel.

Vilka biverkningar är förknippade med användning av Pondimin?

Pondimin (fenfluramin) var en viktminskning drogen som fungerade genom att göra sina användare att känna full och orsakar en förlust av aptit. Det fungerade genom att öka i hjärnan nivån av serotonin, en kemikalie i kroppen som reglerar aptiten. Fenfluramin var en populär anti-fetma drogen, med mer än 14 miljoner recept skrivits av 1997 1997 upptäckten av ett samband mellan fenfluramin användning och hjärtsjukdomar ledde till en världsomfattande förbud.

Historia

Pondimin började marknadsföring i USA år 1973 Före Pondimin introduktion, de flesta bantningspiller var amfetamin-baserade. Pondimin ansågs vara en förbättring, eftersom den inte lämpar sig för samma typ av användar missbruk som amfetamin var kända för. Senare Pondimin kombination med läkemedlet fentermin att skapa aptitnedsättande läkemedel kombination fen-phen. Dexfenfluramin, nära kemisk släkting till Pondimin, marknadsfördes som Redux 1996 1997, resultaten från en Mayo Clinic studie publicerades i augusti 28, 1997 numret av The New England Journal of Medicine och noterade ett misstänkt samband mellan pulmonell hypertension och aptit-undertryckande läkemedel.

Biverkningar

Biverkningar av Pondimin ingår sömnighet, diarré, huvudvärk, depression, sömnsvårigheter och muntorrhet. Allvarliga biverkningar inkluderade ökad hjärtfrekvens, ojämn hjärtrytm, högt blodtryck och kardiovaskulär kollaps. Det har visat sig orsaka hjärtsjukdomar, hjärtfibros och klaffsjukdom, som ibland kräver operation för att reparera skadade värmeventiler.

Studier

I en studie som genomförts vid Utah Valley Regional Medical Center och publicerades 6 November 2008 av BMC Medicine, Dr Charles F. Dahl, kardiolog, och hans kollegor följde 5743 före detta fenfluramin användare. Studien visade att 20 procent av kvinnorna och 12 procent av män hade antingen mild aorta uppstötningar eller måttlig mitralis-insufficiens. I studien konstateras att det fanns en definitiv koppling mellan fenfluramin och hjärtklaffsjukdom. Som rapporterats av National Institute of Diabetes and Digestive och njursjukdomar, har flera studier genomförts som korrelerar dessa resultat, och ytterligare visar att negativa hälsoeffekter kan fortsätta i flera år efter avslutad fenfluramin användning.

Bann

Under 1997 var Pondimin och Redux förbjudas från den amerikanska marknaden på grund av dess samband med hjärtsjukdom. Andra länder har sedan följt efter och fenfluramin för närvarande är förbjudet i hela världen. Enligt New York Times har det funnits cirka 40.000 stämningar stämningar mot fenfluramin tillverkare, American Home Products Corp AHP bytte namn till Wyeth 2002 1999 American Home Products Corp gått med på en $ 3750000000 uppgörelse.

Phentermine

För närvarande är fortfarande tillgängliga phentermine (den andra halvan av Fen-Phen kombinationen). Phentermine kom under kontroll samtidigt som fenfluramin, men hittills studier visar att den inte har några biverkningar hjärt-relaterade av fenfluramin.

Hur kombinera Prilosec med Cymbalta

Cymbalta är ett läkemedel som föreskrivs för depression, ångest, nervsmärta och fibromyalgi. Patienter som också tar över disk Prilosec för halsbränna eller sura uppstötningar kan stöta på problem när du tar båda mediciner tillsammans.

Instruktioner

Hur du tar mediciner

1 Ta Cymbalta och Prilosec samtidigt med ett glas vatten. Den Prilosec gör beläggning av Cymbalta upplösa snabbare, som kan eller inte kan göra en skillnad i prestanda.

2 Vänta med att se hur Prilosec och Cymbalta arbetar tillsammans. Om Cymbalta avtar för fort, vänta fyra timmar mellan de mediciner nästa gång du tar dem.

3 Kontakta en farmaceut eller läkare om tabletterna fortfarande inte samarbetar på rätt sätt.

Tips

  • Om du tar Cymbalta två gånger om dagen, försök att vänta två timmar mellan Cymbalta och Prilosec i stället för fyra. Tala alltid om för din läkare och apotekspersonal om alla piller du tar, så de kommer att veta om det finns interaktioner.

Farorna med Celebra & Vioxx

Celebra och Vioxx är både receptbelagda mediciner som arbetar för att bekämpa inflammationen. Celebra kan användas hos patienter med artrit, samt de med mensvärk. Det kan också användas för behandling av polyper i tjocktarmen. Vioxx användes för att minska inflammation och smärta hos patienter med juvenil reumatoid artrit, osteoartrit och reumatoid artrit. Den användes också för patienter med migrän och mensvärk.

Identifiering

Celebrex är en icke-steroid antiinflammatorisk substans, även kallad en NSAID. Celebrex är tillgängligt med bara recept. Vioxx är också ett NSAID. Men till skillnad från Celebra, Vioxx var frivilligt tillbaka från både USA och internationella marknaden av tillverkaren. Detta skedde år 2004.

Graviditet

Celebra och Vioxx är båda anses av FDA för att vara i graviditet kategori C. Detta innebär att de båda kan skada fostret. Om Vioxx tas sent i graviditeten, kan det skada barnets hjärta. Om Celebrex tas under de sista tre månaderna av graviditeten, kan det särskilt skada fostret. Celebrex passerar över i bröstmjölk. Det är okänt om Vioxx passerar över i bröstmjölk. Använd inte dessa mediciner om du är gravid eller ammar utan att tala med din läkare.

Interaktioner

Celebra och Vioxx kan interagera med andra läkemedel, både receptbelagda och receptfria. Om du tar Celebrex, avslöjar alla dina andra mediciner med din läkare. Dessa andra läkemedel kan innefatta andra NSAID, blodförtunnande medel, diuretika, flukonazol, litium, ACE-hämmare och några hjärt eller blodtryck mediciner. För patienter som använt Vioxx innan det togs bort från marknaden, hade Vioxx potential att interagera med antikoagulantia, litium, rifampin, teofyllin, metotrexat, steroid läkemedel, diuretcs, ACE-hämmare, acetylsalicylsyra och förkylningsläkemedel.

Milda biverkningar

Celebrex har potential att orsaka biverkningar. Några av de mer milda biverkningar uppblåsthet, gas, orolig mage, diarré, förstoppning, halsbränna, huvudvärk, nervositet, yrsel, dimsyn, ringningar i öronen, hudutslag och klåda. Patienter som använde Vioxx har upplevt yrsel, diarré, svaghet och trötthet.

Allvarliga biverkningar

Dessa mediciner har också potential att orsaka allvarliga biverkningar. Om du upplever mer allvarliga biverkningar, kontakta din läkare omedelbart. I fallet med Celebra kan dessa biverkningar är svullnad, snabb viktökning, svart, blodig eller tjärliknande avföring, bröstsmärtor, svaghet, sluddrigt tal, syn eller balansproblem, andfåddhet, hosta upp blod, förändringar i urinering, domningar , stickningar, blåmärken, gulsot, illamående, feber, magont, aptitlöshet och ont i halsen. Patienter som använde Vioxx har upplevt många av dessa symptom också, bland annat ovanliga slöhet, gulsot, influensaliknande symtom, svullnad och blodiga uppkastningar.

Befintliga villkor

Det är viktigt att berätta för din läkare om din kompletta sjukdomshistoria innan du tar något receptbelagt läkemedel. Du kanske inte kan använda Celebrex om du har njur-eller leversjukdom, astma, polyper i näsan, en blödningssjukdom, epilepsi, hjärtsjukdomar, hjärtsvikt, en historia av hjärtattack eller stroke, högt blodtryck eller en historia av magsår. Patienter som ansåg att använda Vioxx kan ha varit förhindrad att göra detta på grund av magsår, njur-eller leversjukdom, astma, högt blodtryck och livsstilsval som rökning och drickande.

Biverkningar av Lexapro vid användning med alkohol

Lexapro är ett läkemedel som vanligen föreskrivs för ångest eller depression. Lexapro har gemensamma effekter på centrala nervsystemet, precis som alkoholdrycker gör. Den allmänna uppfattningen verkar vara att man får dricka alkohol i små till måttliga doser med Lexapro. Yrkesverksamma inom hälsovården råder också att man inte ska blanda lugnande medel eller smärtstillande medel med Lexapro på grund av farorna av en kemisk reaktion mellan läkemedel eller på grund av de effekter på centrala nervsystemet.

Dricka alkohol

Det rekommenderas att du inte dricka stora mängder alkohol med Lexapro eller om du gör, ska du inte ta Lexapro samtidigt. Om du väljer att dricka alkohol med Lexapro, vet att det kommer att öka både effekterna av alkohol och Lexapro som du förbrukar. Det kommer att påverka din reaktion och handling tiden och öka effekten av Lexapro som kan vara dåsighet, saktade kognitiv funktion, och kan leda till döden.

Measurement Guidelines

Forest Pharmaceuticals, som gör Lexapro, säger att det är inga problem med att blanda måttlig alkoholkonsumtion och Lexapro. eMedTV.com meddelar att följande mått bör gälla för alkoholintag med Lexapro: 12 gram av öl, 5 uns av vin och 1 ½ dl 80-bevis whiskey eller 1 uns av 100 säkra sprit.

CNS Farorna

Det centrala nervsystemet, ibland förkortat CNS, är extremt komplex och styr många viktiga funktioner i hjärnan och kroppen, såsom andning, känsla av orientering, auditiva, visuella, sensoriska och motoriska signaler tillsammans med minnet hjälper till att identifiera objekt. Viktigast kontrollerar lungfunktion, muskelkontroll, smärta sensationer och vakenhet. Om CNS försämras av läkemedel som påverkar det, kan den som använder dessa droger i slutändan gå i koma, med andningssvikt och dör.

Viktigt

Lexapro är inte den enda anti-depressiva för att påverka det centrala nervsystemet så tungt. Lugnande medel, lugnande medel och sömnmedel, som alla är föreskrivna ofta inom psykiatriområdet, kan alla orsaka farliga förhållanden med rörelse, perception, koma och andas precis som Lexapro kan om de kopplas till en släng av mycket drickande. Det är inte ovanligt att kramper att hända i denna takt av överdosering. Kramper kan leda till personskador. Det kan också försämra en människa så illa att han skulle kvävas av sina spyor som hans kropp försöker göra sig av piller och alkohol.

Slutsats

Överväga för-och nackdelar med alkoholkonsumtion med Lexapro. Anti-depressiva medel, tillsammans med många andra psykiatriska läkemedel, har en effekt på det centrala nervsystemet. Använd alkohol med måtta när man tar det i samband med Lexapro. Om du kan, bestämmer dig för att eventuellt hoppa dosen av Lexapro om du räknar med att dricka under måttlig gräns. Gör vad du känner är rätt för att hålla dig säker.

Vilka är farorna med Acid Reflux piller?

Studier har visat att amerikaner äter mer än någonsin. Dagens "liten ordning frites" motsvarar den stora ordern på 30 år sedan. Och med ett mönster av överätande kan komma ett potentiellt allvarligt tillstånd - sura uppstötningar. Detta tillstånd är inte bara obehagliga, men ett regelbundet mönster av lidande kan leda till matstrupen som bär bort och en ökad risk för cancer i matstrupen. Men för att de läkemedel som används kontrollera sura uppstötningar kommer med sina egna faror.

Antacida

Den överlägset vanligaste behandlingen för sura uppstötningar kommer i form av over-the-counter tabletter såsom Tums och Rolaids. Även om dessa åtgärder kan ge en respit från de omedelbara symtom på halsbränna, de gör ingenting om vare syran själv eller den bakomliggande orsaken. Istället neutraliserar kalcium syran, så att användaren inte längre känner smärta. Syran i sig är fortfarande där, dock, och fortsätter urholka matstrupen.

Magnesium

En annan populär OTC behandling för sura uppstötningar kommer i form av magnesium tillskott såsom Mjölk från Magnesia och Mylanta. Även om dessa produkter är i allmänhet säkra, de återigen inte ta itu med de bakomliggande problem med frekventa halsbränna och bör användas sparsamt. Biverkningar inkluderar allmänt illamående och diarré.

Nexium och Prilosec

De mest populära receptbelagda rättsmedel för sura reflux är Nexium och Prilosec, som är kemiskt likartade läkemedel. Dessa läkemedel är mycket mer effektiv för behandling av det faktiska förhållandet av syra reflux snarare än att bara fokusera på att lindra symptomen. Fortfarande finns det biverkningar, bland annat huvudvärk, illamående och muntorrhet. Allergiska patienter skulle kunna uppleva en paus av nässelfeber, svullnad i ansiktet eller svullnad i tungan.

Aluminium

Over-the-counter läkemedel såsom aluminiumsalter också används ibland för behandling av sura uppstötningar. Dessa kommer med vanlig biverkning av förstoppning, men de kommer med en mer allvarlig och farlig biverkning om den används på lång sikt. Aluminiumsalter kan leda till en försämring av kroppens naturliga kalkavlagringar, vilket innebär en lång tid användare skulle kunna utveckla benskörhet, en försvagning av benstommen.

H2-blockerare

H2-blockerare, såsom Tagamet och Pepcid AC, behandla sura uppstötningar genom att minska histamin-funktionen i magen, som ansvarar för produktion av syra i första hand. Även dessa läkemedel är överväldigande säkert har FDA varnat för att de med njurproblem bör undvika Pepcid AC, och långsiktig Tagamet användning hos män kan leda till impotens eller utveckling av bröstvävnad.

Hur du handskas med de långsiktiga effekterna av Adderall

Adderall är en drog som är endast tillgänglig genom recept. Drogen i sig används endast för att behandla två typer av villkor: narkolepsi och ADHD eller ADHD. De som använder mediciner under en längre tid kan bli beroende av piller samt uppvisar symptom som liknar de som finns i människor som lider av Alzheimers. Det bästa sättet att klara de långsiktiga effekterna av Adderall är att hantera var och en i taget och leta efter tecken på beroende.

Instruktioner

1 Ge dig själv lite tid att återhämta sig från "komma ner" i samband med att ta medicinen. Många människor som har tagit piller i flera år märker att de börjar känna sig irriterad eller lider av humörsvängningar när effekterna av piller börjar avklinga. Du kan sitta själv för en stund eller ta en lång dusch för att vara ensam i några minuter.

2 Ta ett djupt andetag och räkna till tio långsamt när du känner dig börja växa arg. Ilska är en av de stämningar som ofta förknippas med medicineringen som det börjar att lämna kroppen. Det enda sättet du kan klara av ilska är att kontrollera det innan det händer.

3 Fråga din läkare om att ta gingko biloba, en helt naturlig substans som har visat sig bidra till att förbättra minnet. I vissa människor Adderall orsakar minnesförlust på lång sikt. Med gingko biloba kan hjälpa dig att förbättra ditt minne.

4 Använd läkemedel som förskrivits av läkare och följer hennes råd till punkt och pricka. Du kan be din läkare om eventuella problem du kan ha och begära en mindre dos för att se hur de piller påverka dig. Din läkare kan också hjälpa dig att förstå de långsiktiga effekterna av att använda medicinen.

5 Titta efter tecken på missbruk till medicinen. Vuxna och barn är båda kapabla att bli beroende, vilket kan störa deras liv. Om du ständigt ta medicinen vid samma tidpunkt varje dag, kommer din kropp att börja slåss när den inte får medicinen i tid. Du kan växla de tider när du tar piller eller ta en mindre dos om du är orolig för att bli beroende.

Tips

  • Adderall effekter vuxna och barn på samma sätt enligt färska undersökningar. Du ska lära barn om medicinen hur man hantera sina humörsvängningar och kontrollera sin ilska.
  • Förutsätt inte att du kan hantera några tecken på missbruk på egen hand. Behandlingshem är utrustade för att hantera alla former av missbruk inklusive de receptbelagda läkemedel som Adderall.

Multipelt myelom behandling med Velcade Dex

Multipelt myelom är en typ av cancer som angriper plasmaceller. Myelom orsakar en ökning i antalet onormala celler som skapar onormala antikroppar som dyker upp i blodet eller urinen. Velcade Dex är en kombination läkemedelsbehandling med hjälp av Velcade och dexametason som riktar dessa plasmacellmembran och hämmar deras tillväxt.

Velcade

Velcade är godkänt av FDA för användning i alla stadier av multipelt myelom. Behandlingens längd kommer att bero på hur väl läkemedlet fungerar, biverkningar påträffas och stadium av cancer. Velcade administreras av IV injektioner utspridda över en period om nio separata sex-veckors cykler. Under de fyra första cyklerna det ges två gånger i veckan och en gång i veckan under de senaste fem cykler. Det måste finnas minst tre dagar mellan doserna.

Antivirala läkemedel ges vanligen tillsammans med Velcade för att förhindra ett utbrott av bältros. Enligt den multipelt myelom Research Foundation, 25 procent av patienterna som fick Velcade och inte fick förebyggande medicinering fortsatte med att utveckla bältros. Bältros är ett smärtsamt utslag som beror på att den vilande vattkoppor viruset återaktiveras.

Dexametason

Dexametason är en steroid läkemedel som används för att behandla en mängd olika sjukdomar som artrit, astma, lupus och multipel skleros, samt multipla myelom. Nyligen genomförda studier har lagt Dexametason till behandlingsregimer patienter som fick Velcade. Denna kombinationsbehandling har visat lovande resultat. University of Florida Shands Cancer Center rapporterade om en studie där patienter behandlades med Velcade Dex och visade en partiell svarsfrekvens på 65 procent.

Biverkningar

Perifer neuropati är en bieffekt av Velcade Dex. Drogen kan förvärra symptom som domningar och bränning i fötter och händer som var tidigare. Det kan också orsaka symptom ska visas i patienter som aldrig har haft dem tidigare. Om symtomen är allvarliga, kan en förändring i antingen dos eller schemaläggning av Velcade anges. Patienter som får Velcade bör övervakas noggrant för neuropati symptom som smärta, brännande känsla, stickningar och domningar.

Velcade kan orsaka allvarliga biverkningar i hjärta och lungor. Hypotension är vanligt och kan orsaka problem i patienter som hade lågt blodtryck innan terapin. Velcade kan förvärra hjärtsvikt eller sätta på sin debut och lungsjukdomar har också rapporterats efter användning av detta läkemedel. Dessa sjukdomar innefattar inflammation i lungorna, lunginflammation och andnöd syndrom.

Enligt drugs.com, förutom de tidigare nämnda allvarliga biverkningar Velcade användningar kan uppleva mindre allvarliga biverkningar som illamående, diarré, buksmärtor, halsbränna, ryggont, skelettsmärta, aptitlöshet, utslag, hosta och sömnlöshet.

Försiktighetsåtgärder

Det är inte känt om Velcade är säkert för gravida kvinnor, ammande mödrar och barn. Kvinnor ska inte bli gravida under behandling med Velcade och bör amningen eftersom många läkemedel passerar genom bröstmjölken. Patienter med befintlig diabetes bör övervakas noga eftersom Velcade verkar ha en effekt på blodsockernivån.

Fördelar med Cactus Grandiflorus

Cactus grandiflorus är också vanligtvis kallas storblommiga Cactus eller söta Scented Cactus. Inhemsk till Jamaica, kaktus växer också rikligt i Mexiko som en transplantation till nationen. Det är en klättrande kaktus arter med stora vita blommor. Uppskattad som ett homeopatiskt medel för olika åkommor, har kaktus grandiflorus odlats för sina hälsofördelar i århundraden.

Historia

Den Homeopathic Materia Medica, en encyklopedi av homeopatiska material som går tillbaka till 1790, spelade in storblommiga kaktus i 1864. jamaicanska infödingar och infödda stammar i Mexiko använde kaktus som hälso-tonic. Intresset för kaktus för sina hälsofördelar inträffade när bosättare tog ett stort intresse för anläggningen och skickas det tillbaka till Europa för att testa.

Mentala och känslomässiga fördelar

Mentala och känslo förmåner redovisas med kaktus. Det har rapporterats öka blodcirkulationen i hjärnan, vilket leder till ökad funktion neurotransmittorer. Effekter av detta påstås leda till sedering och huvudvärk lättnad. Ångest och nervositet tros också utjämnas och minskas vid intag av kaktus.

Cardio och Vascular Fördelar

Söt Doftande Cactus är mest uppskattad för sin förmodade hjärt och kärl fördelar. Kaktusen orsakar stora hjärt sammandragningar. Sammandragningarna tros reglera oregelbunden hjärtrytm och lugna förhållanden såsom hjärtklappning och arytmier. Ytterligare fördelar som rapporterats omfattar medhjälp i lindring av låg kroppstemperatur, rörelse och sjösjuka och ödem.

Biverkningar

Cactus grandiflorus har biverkningar förknippade med dess användning. Illamående, diarré och förbränning av munnen är också rapporterats. Cactus grandiflorus har läkemedelsinteraktioner som måste noteras före konsumtion. På grund av hjärtsammandragningar i samband med kaktus, rådgöra med din läkare innan du tar botemedlet om du har pågående hjärtproblem. Ta inte några utdrag ur kaktus om du tar ACE-hämmare eller mediciner som används för att övervaka oregelbunden hjärtrytm. Betablockerare och kalciumantagonister kan ha negativa biverkningar med kaktus grandiflorus.

Fördelarna med Pulsatilla

Pulsatilla, även känd som Pasque blomma, är en perenn ört från anemon familjen. I århundraden har denna ört använts i helande metoder som ett lugnande medel, antibakteriell, kramplösande och anti-inflammatorisk. Redan i dag är det en positiv ört för kvinnor, särskilt de som lider av PMS, jäst infektioner och smärtsamma eller oregelbundna perioder. Men det har andra värdefulla användningsområden också.

Beskrivning

Pulsatilla (Anemone patens) kallas också Anemone pulsatilla, Wind blomma, Twin blomma, Backsippa, Wild krokus och Prairie Smoke. Det är en infödd i Europa med flera arter som också finns i Nordamerika. Pulsatilla växer i öppna fält, betesmarker och ängar. Den har två håriga stjälkar ovanpå som en blå, violett eller vit blomma visas från mars till juni. En fjäderlätt inkapslat frukt visas strax efter.

Historia

Enligt legenden är Pulsatilla eller anemone blommor sägs komma från blodet av Adonis. Anläggningen användes av romarna som en feber reducering. Den franska heter det Backsippa, eftersom den blommade runt påsk tid. Siouxindianerna kallade den Twin blomma på grund av dess dubbla stammar. Tidiga indianer använde blomblad för att stoppa näsblod. Bladen användes också, krossad till en pasta och appliceras på värkande leder.

Kvinnors Hälsofördelar

På grund av dess kramplösande egenskaper, Pulsatilla ofta för att lindra mensvärk. Det är också bra för att lindra smärta och inflammation, jäst infektioner och huvudvärk i samband med PMS. Pulsatilla reglerar också menstruation, därför är det bra med oregelbundna perioder.

Övriga förmåner

Pulsatilla har kategoriserats som en alternativ, eller substans som förändrar loppet av en sjukdom. Den har använts som ett slemlösande för bronkit, kikhosta och andra sjukdomar i andningsorganen involverar överdriven slem. Det hjälper med astmasymtom och minskar feber. De med spänningshuvudvärk, muskelspasmer, ångest, artrit, reumatism, öronvärk och nervös spänning kan dra nytta av Pulsatilla.

Användning och varningar

Torkade Pulsatilla örter används för att göra ett te. Placera halv till 1 tsk torkad Pulsatilla i en kopp kokande vatten och låt dra i 15 minuter. Drick te tre gånger dagligen eller vid behov. Om du vill kan du också ta Pulsatilla i tinktur formulär --- 1-2 ml tre gånger dagligen. Använd inte färsk Pulsatilla, torkade bara. Också rådgöra med din läkare eller vårdgivare innan du påbörjar ett växtbaserade behandling, eftersom det kan finnas biverkningar. Gravida kvinnor bör inte ta Pulsatilla.

Vilka är fördelarna med Arnica Montana?

Arnica Montana är en flerårig ört med antiseptisk och smärtstillande egenskaper. Blommorna och rötter denna ört används allmänt inom homeopatin som en effektiv behandling för blåmärken, stukningar, vrickningar och hud inflammationer. Vanligast tillgängligt som en salva eller olja appliceras topiskt på obruten hud, är Arnica montana också tillgängliga i piller och pulverform samt ett munvatten.

Historia

Arnica Montana är infödd till bergsområden i Europa och odlas i Asien och Nordamerika. Det har använts i århundraden för att behandla stukningar, blåmärken och sår samt insektsbett, smärta och feber.

Fördelar

Arnica montana minskar smärta i samband med inflammation, stjälkar flödet av blödning och initierar läkningsprocessen. Det är effektivt för att lindra pågående fysiska smärtor såsom reumatism och ömma ryggar, och kan användas för behandling av traumatisk chock.

Det minskar också obehag och blödning under förlossningen, påskyndar återhämtningen efter operationer och har observerats för att lösa eller förebygga effekterna av jetlag.

Arnica montana har också visat sig effektivt för att minska symptom i samband med vanlig förkylning, hosta, bronkit, feber och halsont.

Varning

Endast mycket utspädda homeopatiska preparat av Arnica Montana bör tas internt, på grund av risken för hjärt-skador i samband med höga doser som finns i växtbaserade preparat (t.ex. hem-bryggt te och tinkturer).

Kända Ties

Goethe, en 18th century tysk författare och poet, drack arnika te för att lindra bröstsmärtor.

Fun Fact

Arnica montana är också ibland kallas Mountain Tobak grund av formen av dess blad, som liknar tobak. Andra namn inkluderar Leopard Bane och Wolf Bane.

Vilka är fördelarna med att använda magneter?

Magneter är inte bara för kylskåpet i dessa dagar. Ett nytt alternativ medicin brukar kallas "magnetisk terapi" har vissa människor bär magnetiska smycken för varje krämpa från artrit till cancer. Troende i magnetisk terapi hävdar att magnetfält har helande egenskaper. Även om det finns få medicinska data för att stödja dessa påståenden finns det vissa ringa bevis som tyder bär magneter kan vara fördelaktig för vissa villkor. När man överväger magnetisk terapi, är det viktigt att kolla med en läkare först.

Artrit

En av de vanligaste användningsområdena för magnetisk terapi är för behandling av artrit smärta. Enligt Intelihealth.com, en 2004 studie med elektromagnetisk puls terapi visade lovande resultat som bekämpar artros smärta. Dr Andrew Weil påpekar också några lovande studieresultat på sin hemsida, bland annat en 1997 Baylor College studie där 76 procent av patienter med "svår led-och muskelvärk" upplevde mindre smärta under magnetisk terapi.

Diabetic Foot Pain

Enligt både intelihealth.com och alkalizeforhealth.com, det finns vissa belägg för patienter som lider av smärta i samband med diabetes att få befrielse från magnetisk terapi. I det hänvisas till en studie på alkalizeforhealth.com, en grupp med hjälp av magneter upplevde en respit från diabetesrelaterad stickningar och brännande känsla samt några eftertränings smärta.

Förbättrad cirkulation

Worldofmagnets.com bekräftar att magnetterapi kan förbättra cirkulationen och stimulera blodflödet, vilket underlättar läkningsprocessen, lindrar smärta och minskar inflammation. Problemet, enligt dem, är att vår moderna miljö "stör" kroppens naturliga magnetism, som är uträtad med hjälp av magneter.

Fördelar med daglig meditation

Folk meditera av olika skäl bland annat stress relief och smärtlindring. Även meditation är oftast förknippas med avkoppling och andlig upplysning, det finns psykiska och fysiska fördelarna med regelbunden meditation också.

Sinne

Meditation förändrar hjärnvågor i samband med total avkoppling och förändrade medvetandetillstånd. Daglig meditation kan bidra till att stärka sinnet och förbättra koncentration.

Kropp

Meditation stabiliserar det autonoma nervsystemet, vilket minskar vissa fysikaliska reaktioner, såsom den "kamp eller flykt" svar, och att öka blodflödet. Enligt WomenFitness.net, en 1984 studie av Delmonte, som omfattar 52 individer, fann att hjärtfrekvens var något lägre under meditation. Webbplatsen säger också att föra kroppen till ett tillstånd av avslappning och stillhet minskar hastigheten på andning automatiskt. Meditation och djupandning slappna magmusklerna och därmed förbättra mage och tarmfunktion.

Känslotillstånd

De psykiska och fysiska effekter, t.ex. förändrad hjärnan våg aktivitet och ökat blodflöde orsakat av meditation kan balansera känslotillstånd. Daglig meditation kan minska ångest, lindra depressioner och hjälpa en att hantera stress på ett effektivare sätt.

Energi

Meditation och djupandningsövningar främja en bättre syreflödet i hela kroppen, vilket ökar energi och vitalitet.

Sömn

Daglig meditation är bra i kampen mot sömnlöshet. Meditation releaser betona, vilket gör att kroppen och sinnet att slappna av. När sinnet är lugnt och kroppen avslappnad, personen blir mer mottaglig för att sova och sömnkvaliteten förbättras avsevärt.

Fun Fact

Användningen av meditation som en kompletterande läkemedel har ökat. National Institutes of Health, nationella center för komplementär och alternativ medicin påstår, "en 2007 nationell regering undersökningen visade att 9,4 procent av de tillfrågade hade använt meditation under de senaste 12 månaderna, jämfört med 7,6 procent av de tillfrågade i en undersökning 2002."