blodtrycksmedicin ochhåravfall

Naturliga håravfall rättsmedel för kvinnor

Kvinnor förlorar sitt hår möta mer förlägenhet och skam än män som lider av samma åkomma. Kvinnor kommer att uppleva en mängd olika skäl för gallring hår och håravfall. Att hitta orsaken till problemet är det första steget till att hitta rätt naturlig behandling av tillståndet.

Bestäm Orsak

Testosteron är en av de största orsakerna till håravfall för män och kvinnor. När kvinnor fyller menopaus, upplever kroppen hormonell obalans när östrogennivåerna sjunker. Kvinnor som upplever gallring hår eller håravfall under en ålder av klimakteriet kan hitta naturliga botemedel för att återställa hormonbalansen och stoppa håret från gallring.
Stress och känslomässiga trauman kan också vara en orsak till gallring hår eller håravfall. Om håravfall orsakas av överdriven stress, att hitta naturliga sätt att slappna av och eliminera stress kan stoppa håravfall, liksom.
Nutrition är också en viktig del av friskt hår. En balanserad naturlig kost är viktigt att bibehålla de celler som producerar friskt hår.

Naturlig hormonbehandling

Hormonbehandling används ofta under klimakteriet för att återställa den riktiga mängden av östrogen, som kommer att motverka de skadliga effekterna av för mycket testosteron i kroppen. Testosteron är ansvarig för hormonella håravfall och gallring hår hos äldre kvinnor och män. Naturliga kosttillskott och örter kan vidtas för att återställa naturligt östrogen balans med hjälp av växtbaserade östrogen. Silverax, salvia, dong quai och Ashwaganda läggas till kosten kan återställa hormonbalansen och stoppa hår från gallring.
Saw Palmetto är ett annat val för hormonella håravfall eftersom det blockerar dihydrotestosteron, som tros vara den främsta orsaken till håravfall hos män och kvinnor. En herbalist eller naturläkare kan hjälpa till att avgöra vilka örter att använda för din hormonella håravfall.

Nutrition och stress

Kvinnor förlorar ofta sitt hår när man går igenom en svår period eller för mycket stress i deras liv. Aromaterapi är en naturlig botemedel för överdriven stress eller trauma som kan påverka stämningen och skapa en känsla av välbefinnande. Eteriska oljor är härledda från växter och örter, och doften tros interagera med hjärnan för att åstadkomma de önskade resultaten.
Omega 3 essentiella fettsyror är också en viktig del av friskt hår och hud. Inklusive fiskolja eller vegetabiliska fettsyror i kosten kan förbättra kvaliteten och hälsa på ditt hår. Gallring hår kan dra nytta av bland annat dessa tillskott i kosten. Undernäring kan också göra att håret tunt och faller ut. En väl balanserad kost är det enklaste naturliga botemedel för håravfall och håravfall hos kvinnor. Komplettera kosten med en multivitamin för att se till att du får allt kroppen behöver för att fungera korrekt.

Naturliga schampo och Hårprodukter

Många av schampon och hårvårdsprodukter på marknaden innehåller starka kemikalier som kan orsaka skador på håret. Även håravfall och gallring hår uppstår när follikeln inte växa nytt hår, kan du också uppleva håravfall och tunt hår från brott och skador. Undvik schampon som använder natriumlaurylsulfat kokamid DEA och ammoniumlauretsulfat, eftersom de kommer att torka ut håret och hårbotten. Istället leta efter schampo som innehåller naturliga ingredienser såsom rosmarin, jojoba och kamomill för att schamponera håret.

Blodtrycksmedicin Alternativ

Högt blodtryck är ett allvarligt hälsotillstånd som ofta kräver behandling med receptbelagda mediciner. De flesta mediciner hjälper till att förbättra blodtrycket genom att minska blodvolymen eller genom att orsaka blodkärlen att bli bredare och mer avslappnad. Obehandlad blodtryck kan sätta extra belastning på hjärtat och så småningom leda till hjärtproblem.

Tiazid Diurectics

En blodtrycksmedicin alternativ är tiaziddiuretika. Denna typ av medicin hjälper kroppen att utsöndra överskott av natrium och vätskor i urinen så att blodvolymen kommer att sänkas. Minskad blodvolym bidrar till lägre blodtryck.

Betablockerare

Betablockerare verkar genom att öppna upp blodkärlen så att hjärtat inte behöver slå lika kraftfullt.

ACE-hämmare och angiotensin II-antagonister

Agiotensin-hämmare förhindrar bildandet av en kemikalie som ansvarar för förträngning fartyg. Angiotensin II-antagonister förhindra verkningarna av samma kemiska, hålla den från att orsaka blodkärlen att minska. Dessa två typer av läkemedel används ofta för att behandla patienter som har högt blodtryck tillsammans med hjärtsvikt, njursvikt och kranskärlssjukdom.

Kalciumantagonister

Kalciumantagonister verkar genom att vidga blodkärlen. Denna typ av blodtrycksmedicinering ofta mest föreskrivs för afroamerikaner som inte har svarat på andra typer av högt blodtryck mediciner.

Reninhämmare

Renininhibitorer minska produktionen av en njure enzym som kallas renin. Detta enzym utlöser en kedjereaktion i kroppen som kan höja blodtrycket. Detta är ett relativt nytt läkemedel, och effektiva doseringar har ännu inte fastställts.

Andra alternativ

Personer med högt blodtryck kan ibland behöva ta en kombination av mediciner. Andra alternativ är alfa-blockerare, alfa-betablockerare, centralt verkande medel och kärlvidgande medel.

Vilka är biverkningar av blodtrycksmedicin?

Läkemedel som används för att hantera högt blodtryck är i allmänhet säkra när de används så som föreskrivs av din läkare, men kan orsaka vissa typer av biverkningar, som kan resultera i allvarliga komplikationer. De biverkningar av mediciner blodtryck beror på vilken typ av läkemedel, dosering och din allmänna hälsa. De omfattar matsmältningsproblem, neurologiska förändringar och sexuella problem. Tänk på detta information från Mayo Clinic och Drugs.com om biverkningar av mediciner blodtryck.

Cardiac

Blodtrycks läkemedel såsom Procardia kan släppa ditt blodtryck så mycket att du blir yr, svag eller gå in i chock.

Digestive

Matsmältnings effekter såsom minskad aptit, illamående, kramper, kräkningar, förstoppning eller diarré är biverkningar av mediciner blodtryck inklusive Toprol.

Hudförändringar

Hudsjukdomar inklusive utslag, klåda, nässelfeber och svullnad i dina fingrar, händer och fötter är allvarliga biverkningar av blodtryck läkemedel såsom Diuril, och kräver omedelbar utvärdering av en läkare.

Humörsvängningar

Depression, ångest, känslor av panik, irritabilitet och agitation är humörsvängningar som är biverkningar av blodtryck läkemedel såsom Lopressor.

Neurologisk

Neurologiska problem såsom huvudvärk; sömnproblem inklusive sömnlöshet och frekvent natten vakna; och svaghet i musklerna är biverkningar av blodtryck läkemedel såsom Flomax.

Sexuella problem

Blodtrycks läkemedel såsom Inderal LA kan orsaka sexuella problem, inklusive förlust av intresse för att ha sex, impotens och oförmåga till orgasm.

Fosterskador

Blodtrycks läkemedel såsom metaprolol har potential att orsaka fosterskador och komplikationer hos spädbarn om det tas under graviditet eller ammar.

De biverkningar av Benazepril

Benazepril, som är mer allmänt känd under varumärket Lotensin är ett blodtryckssänkande läkemedel som används för att minska en individs blodtryck. Detta läkemedel, som är en ACE-hämmare (en viss typ av blodtrycksmedicin), förhindrar ett enzym i kroppen från att blodkärlen drar ihop.

Kardiovaskulär

En enskild tagande benazepril kan uppleva bröstsmärtor, hjärtklappning eller en sänkning av blodtrycket, men dessa symtom förekommer hos färre än en procent benazepril användare (enligt en klinisk studie utförd av Novartis Pharmaceuticals).

Gastrointestinal

Benazepril kan orsaka en individ att utveckla blodig eller mörk avföring, förstoppning, illamående, magbesvär och kräkningar. Dessa symtom är ovanliga och är vanligtvis milda.

Neurologisk

En individ kan utveckla ångest, yrsel, trötthet, huvudvärk, sömnlöshet, en yr känsla eller en känsla där huden känns stel eller pirrar efter att benazepril.

Hud

I vissa sällsynta fall kan benazepril orsaka blåsor, klåda, en allvarlig hudreaktion där kroppen är täckt av utslag och / eller hud missfärgningar.

Andra effekter

Vissa individer kan få en allergisk reaktion, andningsproblem, hosta, överdriven svettning, håravfall, ledvärk, muskelvärk, en sinus infektion och / eller svaghet efter att de börjar ta benazepril.

Hur får friskt hår den homeopatiska Way

Friskt hår börjar med frisk hud och kropp. Långsiktig friskt hår kan uppnås genom att ta en helkropps-tillvägagångssätt. Homeopati definieras av Merriam-Webster Dictionary som "ett system för medicinsk praxis som behandlar en sjukdom, särskilt vid administrering av små doser av ett botemedel som skulle hos friska personer producerar symptom som liknar sjukdomen." När det kommer till hårvård, kan homeopati användas för att behandla slöhet, kliande hårbotten, håravfall, torrhet, fet och andra frågor som ofta uppstår på grund av felaktig hår och kroppsvård. Använd homeopati för att komma till roten av problemen hårvård och hitta det mest naturliga i hela kroppen väg till friskt hår.

Instruktioner

1 Fastställ orsaken ohälsosamma hår. Exempelvis skulle håravfall associeras med stress. Dock kan extremt fett hår vara ett resultat av felaktig kost. Torrt och sprött hår kan vara en kombination av felaktig kost och brist på motion. Tråkig och kraftlöst hår allmänhet härrör från en kombination av ålder, uppbyggd som orsakas av kemiska-lastad produkter vård och värmeskador.

2 Prova en växtbaserade alternativ för att hantera håret skadas av tidigare beteende. Hår som är tråkig, sprött, trasslar lätt eller är burrigt kommer att gynnas av ett balsam gjord av köks häftklamrar och gemensamma örter. Ättika fungerar som ett hår skölj. Det kommer att beröva håret av uppbyggd som orsakar slöhet och förbättra strukturen på grovt hår. Vinäger kommer även återställa pH balanserar och lugnar kliande hårbotten. Blanda 1-2 matskedar vinäger med tre koppar vatten och användas som en sista sköljningen. Äppelcidervinäger är den mest populära typen som används för ett hår skölj, även vit vinäger kan användas. Andra användningsområden är balsam tillverkade av helt naturliga ingredienser som finns så nära som livsmedelsbutik hyllan. Många har hört talas om eller försökt majonnäs som en hår behandling, men inte så många har provat avokado och ägg. Avokado är rik på omega fettsyror som är särskilt gynnsam för hår. Detta recept kommer att öka fukt och lugnar skadat hår. Mosa en liten avokado och blanda en äggula. Applicera blandningen, massera ändarna och låt vila i 15 minuter innan du tvättar håret som vanligt.

3 Nourish kroppen. Kost rik på essentiella fettsyror, protein, B-vitaminer och spårämnen är alla en del av sunt luscious hår. Generellt sett hår som är torrt och sprött saknar essentiella fettsyror som finns i fisk, frön, nötter, oliver och avokado. Alla hårtyper gynnas kiseldioxid, en kemisk förening som förstärker hårskaften. Livsmedel rika på kisel inkluderar jordgubbar, ris, selleri, gröna bladgrönsaker som spenat och grönkål, fullkornshavre, rabarber och sallad. De med fett hår är i allmänhet resultatet av antingen ett B-vitamin brist eller en diet överdrivna i fet mat. Livsmedel rika på vitamin B inkluderar nötter, ägg och mejeriprodukter. Gallring hår kan behandlas med proteinrika livsmedel som ägg, nötter och magert kött, medan sojaprodukter kommer att stimulera ny tillväxt. För att ta hand om alla hårtyper, äter en kost rik på nötter, ägg, grönsaker, fisk, soja och mejeriprodukter och fullkornsprodukter. Dessa livsmedel kommer att hjälpa lägga lyster, eliminera olja och omfatta både håravfall och tunt eller sprött hår.

4 Motion. Detta är sant när det kommer till hårvård samt. Cirkulation är viktigt för friskt hår. Stagnerande livsstil hindrar sund cirkulation till kronan. Hjärtat pumpar blod till hjärnan oavsett, men när pulsen accelereras det finns mer syre i blodet. Hårsäckar, som är de små porer som hårstråna växer, förmåner från denna syresatt blod och är bättre på att stödja friskt hår. Stress och ålder kommer att visa sig i håret genom att göra hår ser matt och frazzled. Motion föryngrar sinnet och kroppen, vilket i sin tur föryngra håret. Några enkla övningar för att öka cirkulationen och minska stress inkluderar stretching övningar. Stå med fötterna axelbrett isär; samtidigt som djupa andetag, för att böja från midjan röra tårna och håll i tre punkter innan stå tillbaka på utgångsläget. En annan övning är en enkel halsrotation som lösgör halsen, släpper stress och ger en boost av cirkulation där det räknas.

5 Ge långtidsvård för friskt hår. Detta innefattar behandling av hår och hud med respekt. Det första steget mot ett friskt hårvård regemente är regelbundna trim. Hår axlar blir split grund allt från väder till livsstilsval. En vanlig klädsel innebär att få ett trim var tredje, sex till åtta veckor. För dem som försöker växa hår länge, kan trim skjutas upp till var 10: e vecka. Dock kommer trimma håret att leda till friskare tillväxt. Efter regelbundna trim är det viktigt att tvätta med en mild och milt schampo. När du simmar i klor pool, vått hår innan för att få i vattnet. Dusch vattnet coat håret axlar och hindrar håret från att absorbera så mycket klor. Dessutom skyddar hår och hud från elementen, inklusive sol, vind och växlande luftfuktighet.

Cell Salt Användningsområden

År 1873, en tysk homeopatisk läkare ställde teorin att mänskliga celler innehåller 12 typer av salter. Enligt denna teori, då dessa salter är i balans, är fortfarande kroppen i hälsa. Sjukdomar bero på en obalans i cell salter; tar de speciella cellsalterna som kroppen saknar återställer hälsan.

Hår, hud och naglar

Cellen saltet kallas Calcarea fluorica bevarar elastiska vävnader och kan hjälpa till att behandla sprickor i huden och slappa kött. Calcarea Sulphurica främjar cellulär förnyelse och kan hjälpa behandla infektioner orsakade av pus och finnar. Kali Muriaticum behandlar olika hudåkommor såsom blåsor, inflammationer och acne. Kali Sulphuricum förekommer i epidermis och epitelceller och dess brist kan leda till inflammationer, mjäll, psoriasis och grov spik. Ta Silicea att behandla håravfall och sköra naglar.

Tänder och ben

Calcarea fluorica hjälper till att behandla grov, lösa och känsliga tänder. Magnesia Phosphorica och Ferrum Phosphoricum kan bidra till att göra barnsjukdomar processen bekvämare genom att befria barnsjukdomar feber. Calcarea Phosphorica främjar tillväxt och kan hjälpa till att läka brutna ben.

Interna system

Calcarea fluorica ger elasticiteten i blodkärlen, muskler och bindväv; dess brist leder till trög cirkulation, åderbråck och hemorrojder. Calcarea Phosphorica kan hjälpa behandla kramper, spasmer, domningar och kalla känslor, medan Calcarea Sulphurica kan hjälpa behandla halsont, förkylningar, huvudvärk, illamående, pankreas, lever-och njurförhållanden. Ta Ferrum Phosphoricum för digestive sjukdomar såsom aptitlöshet, problem med avföring, urin retention och kräkningar. Magnesia Phosphorica lindrar smärtor, inklusive huvudvärk, kramper, krampaktig hosta och menstruationssmärtor. Natrum Muriaticum distribuerar vatten i hela kroppen; dess brist leder till för mycket eller för lite vatten i olika kroppsdelar, vilket orsakar symtom som förstoppning, vattniga slem och överdriven törst. Natrum Phosphoricum används för att behandla inflammatorisk reumatism, högt kolesterol, sur andetag och gikt. Ta Natrum Sulphuricum att behandla levervillkor och influensa. Silicea förekommer i bindväv och kan behandla huvudvärk, illamående, våldsamma nysningar, hemorrojder och magsmärtor.

Mental Villkor

Kali Phosphoricum sker i den grå substansen i hjärnan och kan hjälpa till med olika tillstånd som depression, spänning, impotens, nervositet, sömnlöshet, rädsla, sjuk humor och lättja. Kali Sulphuricum, som transporterar syre till cellerna, kan hjälpa behandla trötthet, tyngdkänsla, yrsel, rädsla, sorg, undertryckta känslor och ångest. Silicea uppstår i hjärnan och kan hjälpa behandla tankspriddhet och crankiness.

Homeopatiska läkemedel för hårväxt

Homeopatiska läkemedel för hårväxt kan vara effektiv på hår som är gallring på grund av känslomässiga trauman, graviditet eller stress. Innan du använder dem, bör du konsultera en professionell homeopat, som kommer att bedöma din kondition tillsammans med känslomässiga och psykiska faktorer för att utveckla din behandling.

Lycopodium

Lycopodium, även känd som klubb mossa eller varg klo, hjälper till att kontrollera för tidig skallighet eller håravfall efter förlossningen. Patienter börjar vanligtvis med hjälp av högst fem droppar Lycopodium, tre gånger per dag, och justera dosen efter den första veckan eller så.

Fosfor

Fosfor ges vanligtvis som ett homeopatiskt medel när håret kommer ut i stora klumpar på en gång och mjäll är närvarande i hårbotten.

Silicea

Silicea är en aktiverad form av kiseldioxid, som är naturligt inerta. Med Silicea tabletter hjälper till att ge näring och stärka håret.

Kali Sulphuricum

Att ta en tablett av Kali Sulphuricum två gånger per dag kan hjälpa till när håret faller ut på grund av mjäll. Ta det inte mer än två veckor i taget.

Natrum Mur

Om håravfall åtföljs av överdriven mjäll eller en skorpa i hårbotten, kan Natrum Mur hjälpa behandla denna specifika typ av håravfall.

Naturliga vitaminer och frukter för friskt hår tillväxt

Håravfall är ett problem för ett stort antal amerikaner. Enligt håravfall Learning Center, 35 miljoner män och 21 miljoner kvinnor lider av effekterna av håravfall. En hälsosam kost kan bidra till att upprätthålla en full hår.

Inositol

Enligt växtbaserade specialist Dr John Anne, Inositol, en medlem av B-vitamin familjen, är avgörande för att bromsa håravfall, särskilt hos män. Inositol kan hittas i cantaloupemelon och citrusfrukter, med undantag av citroner.

Biotin

Biotin är ett annat B-vitamin som verkar för att förhindra hårfärg förlust och hårväxt förlust. Den hittas i många frukter inklusive äpplen, aprikoser, bär, persikor, bananer och vattenmelon.

Vitamin E

Dr John Anne säger att detta är en av de viktigaste vitaminerna för friskt hår eftersom det uppmuntrar blodcirkulationen i hårbotten. Avokado är en utmärkt källa till vitamin E, som är björnbär, blåbär och tranbär.

Betakaroten

Enligt Dr George Obikoya, betakaroten, som kroppen omvandlar till A-vitamin är en viktig del av friskt hår eftersom det främjar tillväxt och underhåll av hår, hud och ben. Meloner och aprikoser är de bästa källorna för betakaroten.

Zink

Dr George Obikoya identifierar även zink som ett viktigt mineral för friskt hår. Zink finns i de största mängderna i avokado, datum, björnbär, granatäpplen och hallon.

Homeopati för hårväxt

Håravfall uppstår på grund av en mängd olika skäl. För det mesta, är håravfall ett symptom på någon obalans i kroppen. Homeopati är en holistisk botemedel system som inte bara behandlar symptomen, utan också orsaken till symptomet. Håravfall kan bero på en brist, infektion eller en störning i kroppen.

Orsakerna till håravfall

Håravfall hos män och kvinnor kan uppstå på grund av hormonell obalans, sjukdomar, ärftliga sjukdomar och mediciner. Homeopati hjälper läka de underliggande problem som orsakar håravfall och hjälper hårväxt också.

Rättsmedel

Eftersom håravfall uppstår på grund av olika skäl, det finns olika rättsmedel för håravfall i homeopati. Om håret faller ut i små knippen och är sprött, sedan fluorsyra med en styrka av 6C rekommenderas. Lycopodium rekommenderas för de fall där håravfall sker i den post-partum period. Kali sulphuricum är för de patienter som har fuktigt eller klibbigt mjäll som fjällning och gult utseende. Andra homeopatiska medel inkluderar selen och Natrum mur.

Tidsplan

Längden eller tidsram för boten beror på en rad faktorer, bland annat omfattningen av de underliggande problem eller störningar, problemets omfattning, och omfattningen av de drabbade områdena.

Biverkningar

Enligt hpathy.com, om homeopatiska läkemedel förskrivs i högre potenser, finns det i allmänhet inga biverkningar. Emellertid kan låga potens triturates och tinkturer har några mindre biverkningar. Även sällsynta, kan homeopatiska läkemedel orsaka vissa reaktioner hos mycket känsliga personer.

Varning

Även om homeopati har ingen eller lite biverkningar, behöver konsultera en kvalificerad homeopatisk läkare innan du tar några homeopatiska medel.

Rescue Remedy för Stress

Av de många homeopatiska läkemedel för att bekämpa stress, en av de mest populära är Rescue Remedy. Den skapades av Dr Edward Bach 1930 som en behandling för stress, sömnlöshet och depression. Idag den säljs som en spray, kräm, gel, balsam och spray för sällskapsdjur.

Använd

Rescue Åtgärd spray eller droppar placeras direkt i munnen. Rescue Remedy gel och balsam appliceras på huden. Huden salvor lugna stressen genom att lindra muskelspänningar och stelhet; sprayen och droppar hjälper genom att blomma essenser i ditt system. Generellt är känslor av lättnad, avslappning och lätthet i samband med Rescue Remedy.

Formel

Rescue Remedy består av fem homeopatiska blomma essenser som syftar till att återställa kroppens naturliga balans av lugnande emotionella eller stressande negativa känslor. De fem blomma essenser är: rock ros, klematis, stjärna av Bethlehem, Impatiens och körsbär plommon. Varje väsen lindrar en viss känslomässig aliment. Rock steg lindrar panik och skräck, hjälper clematis med ouppmärksamhet, stjärnan av Bethlehem lindrar chock, Impatiens gör sig av irritation och otålighet och körsbär plommon lugnar irrationell tanke. Alla fem i kombination ger ett kraftfullt verktyg för att hantera alla symptom på stress.

Effektivitet

Enligt "Medical News Today," forskare vid University of Miami School of Nursing och Sikrin Creative Living Center fann Rescue Remedy för att vara en effektiv stressen napp, med fördelar som parallellreceptbelagda läkemedel. Men till skillnad från receptbelagda piller, har Rescue Remedy ingen risk för missbruk eller hälsa komplikationer. Detta var en dubbelblind klinisk prövning, där hälften av deltagarna fick placebo, och den andra hälften fick Rescue Remedy.

Stress

Medan vissa stress är en del av vardagen, kan för mycket stress vara skadligt för hälsan. Stress minskar kroppens förmåga att bekämpa sjukdomar och infektioner genom att försvaga immunförsvaret. Det kan också göra människor benägna att psykiska sjukdomar som depression, ångest och sömnsvårigheter. Stress kan leda till fysiska problem också, som håravfall, fetma, sexuell dysfunktion och sår. Människor som lider av akut stress är mer sårbara, i genomsnitt, till cancer och hjärtsjukdomar, än andra människor.

Homeopatisk vs Konventionell medicin

Homeopatiska och konventionell medicin variera på många sätt. Den stora skillnaden är att homeopati, med sin helhetssyn, hanterar personliga och livsstilsfrågor, medan konventionella medicinen tenderar att fokusera mer på att undertrycka omedelbara biologiska symptom.

Definition av hälsa

God hälsa i termer av konventionell medicin erkänns som avsaknad av diagnostiserad sjukdom. I homeopati, upprätthålla god hälsa inte bara innebär frånvaro av sjukdom, utan också balansen i en persons psykiska, mentala och känslomässiga aspekter.

Handskas med symptom

Homeopati känner igen symtomen inte bara som tecken på sjukdom, utan också som kroppens försök i att återställa sig till god hälsa. Till exempel, istället för att fokusera på hämmare för att minska svårighetsgraden av en hosta, som i konventionell medicin, söker homeopati att hostan produktiv, därmed påskynda återhämtningen.

Cure vs Kontroll

Konventionell medicin fokuserar ofta på kontroll av hälsoproblem genom fortsatt medicinering --- som i fallet med blodtrycksmedicin, till exempel --- medan homeopati söker en eventuell bot, som betyder självständighet från medicinering.

Behandlingsplaner

Konventionell medicin ger behandling genom medicinering. Homeopati använder vissa mediciner som medicinalväxter, utan också föreskriver ändringar i vanor, diet och andra livsstilsval.

Allvarlig sjukdom eller trauma

I Amerika är konventionell medicin väldigande gynnas framför homeopati när det kommer till den omedelbara behandlingen av allvarliga sjukdomar eller trauman, medan homeopatisk medicin kan införas senare att hjälpa facillitate återhämtning.

Homeopati Alopeci Behandling

Homeopati är en säker, icke-invasiv, naturlig form av medicin som kan användas på alla åldrar. Alopecia betyder helt enkelt håravfall eller skallighet. Håravfall kan vara ojämn, begränsat till det främre och toppen av huvudet eller det kan innebära att hela huvudet. I vissa fall är håravfall ärftligt. I andra fall är håravfall på grund av sjukdom, svår emotionell eller fysisk stress eller hormonella förändringar.

Homeopati

De rättsmedel som används inom homeopatin är alla naturliga. De kommer från växter, djur eller mineraler. Du kan få lösningar som består av en ingrediens eller du kan få lösningar som är en kombination av ingredienser.

Principen om homeopati är liknande botar liknande. Du ser till symptomen kroppen visar och orsakerna till håravfall för att välja ett lämpligt homeopatiskt medel. Att ta små doser av det homeopatikum simulerar kroppen att läka sig själv.

Singel botemedel

För att veta vilken åtgärd som är rätt för dig, titta på beskrivningen av symptom och orsaker i samband med varje åtgärd. Om beskrivningen beskriver vad du upplever, eller har gått igenom, då det skulle vara ett botemedel för att använda. Tänk, det finns ingen standard botemedel mot håravfall.

Dessa åtgärder består av en enda ingrediens. När en åtgärd är känd av fler än ett namn, eller med ett mer allmänt namn, dessa namn ges också.

Lycopodium (wolfsclaw, klubb mossa, rinnande tall, stag horn mossa) är en lämplig åtgärd när håravfall är resultatet av graviditeten eller för tidig skallighet.
Om ditt hår faller ut lätt, är Natrum Muriaticum det homeopatikum val. Det är också känt som Natrum mur., Natriumklorid eller bergsalt.
Phosphoricum acidum kan vara till hjälp för håravfall som är resultatet av en extremt stressande känslomässig händelse, till exempel ett dödsfall eller skilsmässa. Det är också lämpligt om kala fläckar är torra och fjällande. Det är också känt som phos. ac. eller fosforsyra.

Sabal eller Saw Palmetto, är känd för att blockera bildningen av DHT (dihydrotestosteron). DHT är kända för att interferera med hälsan hos hårsäckarna, vilket ofta leder till håravfall.

Selen kan användas när håravfall är resultatet av extrem ångest eller en sjukdom.
Sepia eller bläckfisk är ett bra botemedel för att använda när håravfall är resultatet av hormonella förändringar som klimakteriet.
Silicea (kiseldioxid, kvarts, bergkristall, ren flinta) är känd för att stärka håret och kan användas när håravfall är resultatet av hår brytning.
Thuja (arbor vitae, livets träd, vit ceder) används för gallring hår.

Kombinations Remedies

Du kan också köpa homeopatiska läkemedel som har mer än en ingrediens, och är gjorda för en viss aliment. Ett företag som producerar dessa typer av homeopatiska läkemedel är Heel bolaget. Den producerar blandade homeopatiska läkemedel som behandlar ett specifikt aliment. För håravfall, de har en produkt som heter Hår & Hud som består av flera olika individuella homeopatiska medel.

Naturlig PCOS Behandling

Polycystiskt ovariesyndrom, eller PCOS, är ett tillstånd som ofta lämnar kvinnor inte kan få barn, en regelbunden menstruationscykel och kan orsaka problem med sina hormoner, hjärta och blodkärl. Det kan också påverka en kvinnas utseende.

Kvinnor som lider av PCOS har ofta en högre än normal nivå av manliga hormoner och de kan ha cystor på äggstockarna. Kvinnor som lider av PCOS har oftast andra släktingar, till exempel en mor eller syster, som också lider av PCOS. Lyckligtvis finns det några naturliga behandlingar som hjälper lindra symtom på sjukdomen.

Symtom på PCOS

Kvinnor som lider av PCOS ofta upplever sällan menstruationer, en oförmåga att bli gravid, hårväxt i ansiktet och bröstet, cystor på äggstockarna, akne, viktökning och högt kolesterol. Andra symtom är högt blodtryck, manligt håravfall, förtjockad hud på armar, bröst, lår, eller nacke, hudflikar och bäckensmärta.

Kysk träd

Kysk träd är ett fördelaktigt naturlig behandling som stimulerar och reglerar hypofysen, som hjälper till att frigöra hormoner. Det hjälper också till att reglera menstruationscykeln, vilket kommer att bidra till att förbättra fertiliteten. Kysk träd är särskilt användbart för kvinnor med PCOS som vill bli gravid.

Adrenal tonika

Adrenal tonika kan vara till hjälp i naturligt behandla polycystiskt ovariesyndrom. Tonika inklusive Rhodiola, Rehmannia och Siberian ginseng hjälper till att öka adrenal stress systemet. Resultatet av detta är att binjurarna kommer att vara mer balanserad, vilket kan hjälpa till att lindra vissa eller alla av symptomen av PCOS hos kvinnor i alla åldrar.

Pion

Pion, eller paeonia lactiflora, är en användbar ört som du kan hitta på ditt lokala apotek. Örten är känd för att hjälpa kvinnor som har låga nivåer av progesteron utveckling och kommer också att bidra till att minska produktionen av androgener eller manliga hormoner. Örten är också känd för att balansera produktionen av östrogen och prolaktin.

Akupunktur

Många kvinnor tycker att akupunktur är till stor hjälp vid behandling av PCOS. Tanken bakom akupunktur är att den kommer att bidra till energi att flöda mer fritt i hela kroppen. Processen kan också bidra till att förbättra cirkulationen och stoppa smärta som kan vara associerade med polycystiskt ovariesyndrom.

Hur fungerar Biotin Förtjockning hår

Biotinbrist

Eksem och dermatit är båda symptom av en biotinbrist och båda av dem kan leda till förlust av hår på grund av ansamling av överskjutande lager av hud i hårbotten och klåda som åtföljer tillståndet. Ju mer en person kliar hennes hårbotten, desto mer troligt att personen lider av håravfall. Att äta mat rik på biotin eller ta vitamin H (biotin) tillskott kan ge lindring från villkoren huden och leda till mindre håravfall och återväxt av nytt hår. 5 mg biotin, tas dagligen, är vad som behövs för att åter växa håret och stärka befintliga hårsäckar att förhindra nedfall håret.

Biotin rika livsmedel

Biotin finns i jordnötter, jordnötssmör, äggula, orgel kött såsom lever, och sojaprodukter. Om du har en stark sug efter jordnötter är det möjligt att du har brist på biotin. Det kan också finnas i svamp, nötter, mejeriprodukter, bananer och jäst. Den västerländska kosten, som är mycket stark i just dessa livsmedel ger en avsevärd mängd biotin, men även då tillskott kan fortfarande ses som det inte finns några bevisade biverkningar av vitamin H överskott. Kroppen använder helt enkelt vad den behöver och kastar resten genom borttagning av avfall organ.

Schampo och balsam

Biotin appliceras direkt på hårbotten med hjälp av schampo och balsam som innehåller vitamin, kan tränga inte bara i hårbotten, att förbättra hälsan hos hårsäckarna; men kan också penetrera hårsäckarna själva, stärka befintliga hår, som hjälper den att växa längre. Om du har kemiskt skadat hår, från överanvändning av permanenter eller färgämnen, kan du ge ditt skadat hår ett lyft genom att använda schampo, balsam och andra hårbehandlingar som innehåller biotin. Biotin är starkt kopplad till frisk hårväxt eftersom det är en del av den kemiska sammansättningen av håret. Oavsett hur friskt ditt hår är, kan det bara få hjälp genom tillsats av ett biotin-rik kost.

Hur man använder HGH Spray

HGH eller humant tillväxthormon, är muntliga spray sägs hjälpa till att återställa ungdomlig kraft, öka muskelmassan, och med öka libido och avvärja håravfall genom att komplettera nivåer av ett naturligt hormon vars produktion avtar med åldern. HGH muntliga sprayer som vanligt är tillgängligt över disk på naturläkemedel och kosttillskott butiker, innehåller vanligen en extremt mild homeopatisk beredning av detta hormon. Exakta doseringsanvisningar varierar mellan märken av HGH, så se till att rådfråga förpackningen för exakta doser.

Instruktioner

1 Skaka flaskan av HGH spray innan du använder. Det finns ingen anledning att ta mat med detta tillägg - i själva verket, om du tar det efter att ha ätit, vänta minst 30 minuter efter måltiden innan du använder sprayen. Likaså att minst 30 minuter efter att ha använt sprayen innan du äter.

2 Spraya under tungan två eller tre gånger på morgonen - kolla din produktlitteratur för exakt dosering.

3 Håll vätske HGH spray under tungan i minst 20 sekunder utan att svälja. När 20 sekunder har gått, kan du gå vidare och svälja.

4 Använd HGH spraya igen, två eller tre gånger, på kvällen. Vissa HGH kosttillskott, till exempel 21st Century HGH, kan också föreslå att du gör ytterligare en runda av besprutning vid middagstid.

Tips

  • Förvara HGH spray ordentligt - om inte annat anges på flaskan, är inte nödvändigt kylning. Bara hålla den i en ganska sval, torr plats i solen och bort från värmekällor.

Magnet terapi för mensvärk

Om du lider av mensvärk varje månad, är chanserna goda att du letar efter ett sätt att lindra den. Medan över disk läkemedel är ofta ett effektivt sätt att lindra smärta, kan de komma med priset på gastrointestinala besvär och andra problem. Om du letar efter en mer naturlig åtgärd, kan magnetisk terapi vara ett alternativ.

Historia och användning

Magneter har använts i ett terapeutiskt sätt i tusentals år av civilisationer som de gamla egyptierna och grekerna. I dag finns det många troende i magnetisk smärtbehandling. Medan vissa studier har visat att det inte finns några särskilda fördelar för magnetisk terapi, vissa individer hävdar motsatsen. De flesta av de bevis till förmån för magnetisk terapi verkar vara anekdotiska. Men om du är intresserad av att se om magnetterapi fungerar för dig, hitta en typ av magnet som är lämpad för uppgiften. Det finns några märken, såsom Ladycare eller mn8, som är speciellt gjorda för mensvärk samt klimakteriet lättnad, det klippet på dina underkläder om fyra inches under naveln. Du kan också köpa magnetiska kuddar. Teorin bakom terapin är att det fungerar genom att förbättra blodflödet till området runt livmodern, vilket förhindrar uppbyggnad av mjölksyra som kan orsaka smärtsamma kramper. Magneterna är tänkta att bäras med början en eller två dagar innan mensen och under hela dess varaktighet. För maximalt resultat, planerar att bära magneterna så mycket tid som möjligt, upp till 24 timmar om dygnet.

Biverkningar

Tillverkarna säger att det kan finnas en liten "detox" effekt under de första dagarna på slitage, vilket resulterar i lätt illamående och huvudvärk. Magneter är säkra att använda med blodtrycksmedicin, metallinlägg i kroppen, och livmoder spolar. Du kan till och med uppleva glansigare hår, ljusare ögon, starkare naglar, och ökade energinivåer med regelbunden användning. Du bör dock aldrig använda magnetterapi om du har en pacemaker, defibrillator eller någon annan medicinteknisk produkt. Källor oense om magnet effekter på sår blödning. Vissa hävdar att magneter kan stoppa blödning snabbare än normalt, medan andra varnar för att det kan öka blodflödet. Var försiktig om du planerar att använda magneterna nära alla öppna sår. FDA anser närvarande magneter för att vara av någon särskild medicinsk användning och ser dem som ofarliga.

Hur man ger själv Scalp Massage Therapy

Fördelar med en hårbotten massage är att stimulera blodflödet i huvudet för att mata hårsäckarna. I vissa fall kommer de att undvika onödig håravfall och förbättra din hårbotten hälsa. Massage kan få blodet cirkulerar mellan huden, skalle och hjärna för att minska stress och spänningar samtidigt öka fokus och koncentration.

Instruktioner

1 Placera händerna på båda sidor av ditt tempel höger vid hårrötterna.

2 Sprid ut dina fingrar och tummar för att täcka så stor del av hårbotten som möjligt.

3 Använd fingertopparna och inte naglarna, börja vid tinningarna och använda fast, lätt tryck. Gör små cirklar medurs från ditt tempel till toppen av huvudet.

4 Ta långa djupa andetag samtidigt massera hårbotten.

5 Flytta nedåt fortsätter med de små cirklarna i nacken på nacken.

6 Upprepa massage från början, men ändra riktning mot dina mjuka cirklar för moturs.

Tips

  • Utför hårbotten massage minst en gång om dagen. Det kan göras medan tvätta håret.

De biverkningar av Epilim

Världshälsoorganisationen rapporterar att mer än 50 miljoner människor i världen lider av epilepsi, ett neurologiskt tillstånd präglas av förekomsten av anfall. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel för att hjälpa kontroll av epileptiska anfall. I Storbritannien, Nya Zeeland, Australien och delar av Europa, läkemedlet Epilim eller natrium valporate är en sådan medicinering. Trots dess effektivitet, är Epilim inte för alla eftersom den presenterar flera risker för biverkningar och komplikationer hos vissa patienter.

Vanliga biverkningar av Epilim

Cirka 57 procent av Epilim användare rapporterar skakningar, vilket gör detta den vanligaste biverkningen av läkemedlet. Huvudvärk, dåsighet och illamående är också vanliga, förekommer hos minst 30 procent av användarna. Mer än 20 procent av patienter som tar Epilim erfarenhet svaghet, yrsel, reversibel håravfall, kräkningar, buksmärtor, diarré och ökad incidens av infektioner. Dubbelseende och sömnlöshet är också vanligt rapporterats som inträffar hos 15 till 16 procent av användarna.

Andra Epilim biverkningar

Epilim har också potential att orsaka en rad andra besvärande eller irriterande, men inte farliga, biverkningar. Ytterligare gastrointestinala biverkningar är matsmältningsbesvär, aptitlöshet, förstoppning och muntorrhet. Mellan 1 och 5 procent av kvinnorna som tar Epilim rapporterar vaginala infektioner, kramper eller avsaknad av menstruation. Neurologiska biverkningar av Epilim inkluderar nervositet, depression, dåsighet, onormala drömmar, agitation, ringningar i öronen, torra ögon och stickningar i armar och ben. Utbrott av akne är också möjliga när du tar Epilim.

Läkemedelsinteraktioner för Epilim

Det finns några mediciner som ger oönskade biverkningar vid användning tillsammans med Epilim. Till exempel kombinationen av Epilim och antipsykotiska läkemedel olanzapin orsakar minskad leverfunktion hos vissa patienter. Eftersom natriumvalproat ofta orsakar dåsighet, bör du inte kombinera Epilim med andra läkemedel som gör dig sömnig som narkotika, lugnande medel och ångestdämpande mediciner. I kombination med blodförtunnande medel som warfarin, ökar Epilim risken att drabbas av okontrollerbar blödning under operation eller efter en skada.

Risker för personer som tar Epilim

Förutom mindre biverkningar och risk för interaktioner, har Epilim potential att orsaka allvarliga medicinska komplikationer. Inflammation eller skada på levern är möjligt när du tar Epilim. Med höga doser av läkemedlet, patienter lider av brist på blodplättar eller trombocytopeni, vilket ökar risken för blödning runt hjärnan. Vissa patienter upplever självmordstankar eller andra allvarliga psykiska biverkningar som minnesförlust, hallucinationer, talsvårigheter och demens samtidigt tar Epilim. I sällsynta fall användning av Epilim resulterar i potentiellt livshotande infektioner i huden såsom Stevens-Johnsons syndrom eller toxisk epidermal nekrolys.

Överväganden för patienter Skriven Epilism

Epilim har potential att orsaka fosterskador eller ryggmärgsbråck och rekommenderas endast under graviditet då det inte finns något säkert alternativ. Om du har en historia av njur-eller leversjukdom, lupus eller diabetes, kommer läkaren troligen inte föreskriva Epilim för dig på grund av dess potentiella biverkningar. Plötsligt avbryta användningen av Epilim resulterar ofta i svåra kramper. På grund av detta bör du rådfråga din läkare avbryta användning av drogen, även om du får biverkningar. Eftersom det har potential att orsaka yrsel och dåsighet, bör du inte kör ett fordon eller tunga maskiner förrän du vet hur Epilim kommer att påverka dig.

Hur man använder naturligt progesteron för att uppnå hormonbalans

Behov att återställa hormonbalansen? Många kvinnor upplever hormonella förändringar som utlösa förödelse på deras existens. De upplever ett eller flera av följande villkor: fruktansvärda PMS, humörsvängningar, akne, håravfall, hirsutism, brist på energi, oförklarlig viktökning, huvudvärk och sömnlöshet. Vi är betingade att tro att hormonella problem är normala, och bara en del av livet. I verkligheten, många kvinnor är ur hormonbalansen och problemet kan framgångsrikt behandlas helt enkelt med en kombination av Vitex och naturligt progesteron.

Instruktioner

1 Till att börja uppnå hormonbalans, du måste förstå din cykel. Du borde verkligen ha 28 eller 29 dagar mellan perioderna. Om dina cykler är kortare (mindre än 27 dagar) eller längre (mer än 32), är detta ett mycket troligt tecken på att dina hormoner inte fungerar korrekt, även om du har några andra symtom (humörsvängningar, acne, huvudvärk, etc. ) Först räkna ut när du har ägglossning. Gör detta genom att kontrollera livmoderhalsen (CM.) (Du behöver inte verkligen känner i kroppen, bör du märka det när du använder toaletten.) CM bör vara av en äggvita konsistens för ett par dagar före ägglossningen. När du inte längre producerar denna typ av CM, kan du anta att du har ägglossning. Denna information är viktig för de kommande stegen. Observera, om du är i obalans, är det mycket möjligt att du inte producerar livsdugliga ägg, eller kanske inte har ägglossning alls. Oavsett om du följer dessa förfaranden, ska du återuppta ägglossning under loppet av ca 6 månader, eventuellt tidigare.

2 Börja med 600 mg Vitex per dag på den första halvan av din månatliga cykeln som nästa steg för att få dina hormoner balanserad. Vitex är en ört som finns på de flesta hälsokost och vitamin butiker. Det har visat sig att reglera honor hormoner, och många kvinnor som trodde att de var infertila har rapporterat att bli gravid efter att ha tagit denna ört i 6 månader till 1 år. När du har ägglossning (eller tror att du gör), sluta ta Vitex den månaden och gå vidare till nästa steg. Om du verkligen inte kan säga om du har ägglossning, stoppa Vitex på dag 15.

3 På dagen efter förmodade ägglossning, börja använda aktuell naturligt progesteron. Var försiktig, det måste vara USP naturligt progesteron, helst en som rekommenderas av Dr John Lee. Han var en innovatör inom detta område, och hans hemsida går in på detaljer om fördelarna med naturligt progesteron. Han trodde helhjärtat att progesteron leder till slutföra hormonbalans. De flesta av de naturliga progesteron krämer på marknaden kommer i en pump och har konsistensen av lotion. För de första månaderna, tryck på pumpen helt nere två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Var noga med att smörja in väl, och rotera när du lägger den på din kropp så att du kan undvika övermättnad på ett ställe. Sluta använda efter 14 dagar så att du kan få din tid.

4 Fortsätt dessa steg för ungefär ett år för att se till hormonbalansen. Målet är att bli frisk så att du kan sluta ta Vitex och använda progesteron alla tillsammans, och låta kroppen att producera hormoner korrekt på egen hand. Men när en kvinna blir peri-menopausala (slutet av trettiotalet, början av fyrtiotalet), kan naturlig hormonersättning måste bli en livsstil.

Tips

  • Använd en kalender för att kartlägga din cykel, även när du tar Vitex, när du har ägglossning, när du använder progesteron kräm, etc.
  • Använd inte wild yam grädde. Det är inte samma sak som naturligt progesteron grädde och kroppen kommer inte igen det.
  • Glöm inte att vrida de områden du använder krämen på kroppen. Annars kommer du oversaturate ett område och det kommer inte att absorberas som den borde vara.
  • Många kvinnor uppger att bli gravid efter att ha följt dessa förfaranden. Om du försöker att uppnå graviditet, bra! Om inte, försiktigt använda preventivmedel.

Gratis hem botemedel för hår tillväxt

Även om det är naturligt att förlora en handfull hår varje dag, då den handfull leder till knippen eller klumpar, du börjar oroa dig för håravfall. I sådana fall, och för dem som har mindre hår på huvudet, finns det några hemmagjorda lösningar som kan hjälpa situationen.

Skalpmassage Remedies

Den mest grundläggande hem botemedel är massage med kokosolja. Gnid din hårbotten intensivt i cirkulära rörelser med kokosolja. Tvätta håret efteråt. Den masserande rörelser hjälper till att öka blodcirkulationen som stöd i hårväxt, medan kokosolja ger näring och mineraler som vaktar hårsäcken. Du kan också ta tre till fyra koppar av kokosolja och koka den med lite amla, finns i någon indisk affär. Filter och lagra för hårbotten massage tre gånger i veckan för hårväxt stimulering och håravfall förebyggande. Om du inte hittar amla, använda kokosmjölk, i vilket fall du inte behöver koka den. Häll färsk kokosmjölk - inte den konserverade sorten - på din hårbotten och massera försiktigt. Håll det på i minst 30 minuter och sedan schamponera det. En blandning av ricinolja och kokosolja är också en bra tonic för huvudmassage för att förbättra tillväxten av hår. Låt blandningen på håret för ungefär en timme innan du tvättar bort. (Ricinolja är en klibbig, tungt ämne, så gäller det med måtta.) Massera hårbotten med mandelolja kan främja hårväxt och förhindra håravfall också. En av de vanligaste hårväxt rättsmedel på den indiska subkontinenten är att koka en kopp senapsolja med fyra msk. torkade eller färska henna blad. Denna blandning filtreras sedan i en flaska och används för daglig hårbottenmassage. Detta är fortfarande en av de mest betrodda metoder för att stimulera hårsäckarna i växande.

Andra hem rättsmedel

Gör en juice från bladen på alfalfa och färsk spenat och dricker det varje dag. Det ger näring för att behålla hårets hälsa och styrka från varandra och är bra för hela immunförsvaret. En annan hårväxt rättsmedel är schampo som innehåller kisel, vilket kan stimulera hårväxt, förhindra håravfall, och även ge dig starkare naglar och ben.

Friska Practices

För friskt hår och minskning av kluvna hårtoppar, få håret trimmas varje par månader. Detta främjar också snabbare tillväxt. Inkludera massor av gröna grönsaker i din dagliga måltider och undvika tobak och alkohol. Tvätta håret inte mer än två eller tre gånger i veckan och använd inte för många stylingprodukter, eftersom dessa kan beröva håret av dess vitala naturliga oljor.