behandling av quadriceps

Alternativ Medicin för Quadriceps Patellar tendinit

Quadriceps patellar tendinit, även känd som hoppare knä, är mycket vanligt bland idrottare, särskilt de som tävlar i basket, fotboll, volleyboll eller konkurrens igång. Jumper knä orsakas av överanvändning av senor i knät, som vanligen förknippas med intensiv springa och hoppa, täta start och stopp vid körning och upprepade effekt till knäet. Medan kirurgi krävs ibland för att minska inflammation eller ta bort vätska från senan, det finns många alternativ för att behandla quadriceps patellar tendinit.

Grundläggande Behandlingar

Som med alla skador, är den bästa behandlingen för quadriceps patellar tendinit vila. Stoppa all intensiv löpning, hoppa och andra sportaktiviteter medan du behandla tendinit. Fortsatt försvårande aktivitet ökar smärta, inflammation och tid som behövs för att behandla tendinit.

Antiinflammatoriska läkemedel som inte innehåller steroider kan hjälpa till att lindra smärta och svullnad under din återhämtningsperiod. Dessa läkemedel är ibuprofen, paracetamol, naproxen eller acetylsalicylsyra. Ta dessa mediciner som din läkare eller genom produktinstruktioner för att minska inflammationen och därmed lindra smärta och minskar återhämtningstiden.

Applicera en kylklamp eller annan kall pack till knäet i 15 till 20 minuter var fjärde timme, minst två gånger per dag. Ice kommer att minska inflammation i senan, vilket minskar smärta och läkningstiden. Kom ihåg att alltid linda in is eller kall pack i en handduk eller annat tyg, eftersom att tillämpa den direkt på huden kan bränna mer än läker.

Extrakorposhockwave Behandling

Denna behandling är designad av läkare för att användas som ett alternativ till kirurgi för patienter som har haft längre perioder av smärta och svullnad och har inte svarat på mer konservativa behandlingar. Shockwave behandling omfattar inte snitt, vilket gör en hel del människor känner sig säkrare att använda denna i stället för operation. Behandlingen ger högfrekventa ljud vågor för att senan området, vilket skapar små trauman inom senan och muskeln. Men som inte ger någon bestående skada, dessa trauman främjar kroppens naturliga reparations instinkter, påskynda läkningsprocessen.

Vänligen observera att Food and Drug Administration har ännu inte godkänt extrakorporeal shockwave behandling som en livskraftig behandling för quadriceps patellar tendinit i Amerika. Detta alternativ bör endast övervägas i svåra fall som ett alternativ till kirurgi. Diskutera alla alternativ med din läkare innan beslut fattas.

Varningar

Om smärta och inflammation inte har försvunnit efter cirka två veckors behandling med din läkare angående skadan. Din läkare kan föreslå vissa typer av sjukgymnastik, kortison skott för stöd till senan eller operation om skadan är illa nog.

Om behandlingarna gör är effektiva, återgå till fysisk aktivitet gradvis. Om du märker att svullnaden har försvunnit och du kan böja knäet utan smärta, ökad daglig verksamhet i steg. Promenera mer, försök att hoppa eller jogga lite, men alltid uppmärksam på din kropp. Om det finns smärta under någon aktivitet, försök inte att upprepa det, som ni kan förvärra skadan ännu mer.

Quadricep Senor Smärta

Quadriceps muskeln är fäst vid knäskålen via quadriceps senan. Liksom andra senor i kroppen, ansluter quadriceps senan muskler till ben och ger ordentlig rörlighet. Smärta som utgår från just denna sena kan orsakas av en mängd källor, inklusive tendinit och bristningar. Komplikationer som dessa bör behandlas omedelbart för att förhindra ytterligare skador på knäet, smalbenet eller muskler.

Signifikans

Eftersom quadriceps senan är en viktig del av knäet, låret och smalbenet, något obehag i samband med det kan orsaka kronisk eller svår smärta och gör alla rörelser svårt.

Tendinit

Tendinit kännetecknas av smärtsam inflammation i senor och är ett resultat av små revor, som begränsar rörligheten. Senor blir vanligtvis inflammerade från överanvändning eller upprepning, från och idrottsrelaterade skador. En individ med tendinit bör omedelbart bedriva behandling, eftersom den inflammerade quadriceps senan kan brista om det ständigt stressad.

Ruptur

Bristningar bära en partiell eller fullständig rivning av quadriceps senan, som kan inträffa till följd av ständig stress, ålder, trauma, systemiska sjukdomar eller degenerativa förändringar i knät. Bristningar uppstår vanligtvis i ett knä, men båda quadriceps senor kan brista på grund av systemisk sjukdom (en komplikation som kallas ett bilateralt bristning). När en quadriceps tendon separerar eller spricker finns det en förlust av muskelsvar och den enskilde kan inte gå eller manövrera sitt ben.

Behandling

För smärta i samband med inflammation, vila, is och komprimering rekommenderas. Linda en kylklamp eller påse frysta grönsaker i en trasa och tillämpa den på quadriceps för att minska svullnad och smärta. Om det gör ont att flytta senan, anser omslag området i en gjuten eller atletisk tejp för att förhindra ofrivilliga rörelser. När man ligger ner, stötta ditt knä och underben på kuddar eller kuddar för att hålla dem förhöjda ovanför din kropp.
Tala med en läkare om besvär kvarstår, som hon kanske kan föreslå en regim av sjukgymnastik, ultraljudsbehandling, elektrisk stimulering, massage eller rehabilitering för att behandla de skadade senan. Hon kan också ordinera medicin för att döva smärtan. Även over-the-counter läkemedel såsom acetylsalicylsyra och ibuprofen kan minska lindrig smärta och svullnad, dessa läkemedel är i allmänhet ineffektiva slåss smärta från senrupturer eller allvarliga tårar.

Förebyggande / Lösning

Använd lämplig klädsel vid alla tillfällen när du tränar för att skydda mot trauma och skada. Till exempel, inte ha skor som har felaktig stoppning eller är för små. Dessutom, placera inte onödig press eller stress på en skadad quadriceps senan, särskilt om du upplever smärta under längre tid än ett par minuter. Ta inte receptbelagda smärtstillande medel utan samtycke av en läkare, kan så många bli beroendeframkallande om de används felaktigt.

Parkinsons Botox behandling

Botox behandling, som vanligen används kosmetiskt för att förebygga rynkor, är bra för mer än att bara göra någon ser yngre. Botox behandling är användbar vid behandling av sjukdomar och störningar som inte har något botemedel. En sådan sjukdom är Parkinsons sjukdom.

Parkinsons sjukdom

Parkinsons sjukdom är en neurologisk sjukdom som försvagar kroppen. Svaga leder, smärta och muskelspänning är vanliga symtom vid Parkinsons sjukdom.

Botox som Parkinsons Behandling

Botox behandling fungerar som en Parkinsons behandling genom att lossa spända muskler. Genom att lossa spastiska muskler botox behandling hjälper till att lindra smärta orsakad av Parkinsons sjukdom.

Den Tillvägagångssätt

Läkare injicera Botox direkt in i muskeln. Kroppen kan bara hantera en viss mängd botox i taget så läkarna måste vara försiktiga med hur mycket botox att injicera på en gång.

Frekvens

I genomsnitt botox behandlingen kommer att pågå i tre månader. När injektionerna avklinga måste du gå tillbaka för mer.

Överväganden

Botox behandling är mest effektiv när den kombineras med sjukgymnastik. En sjukgymnast kommer att kunna sträcka de nyligen lossa muskler, så att du kan få ut max potential ur dina botoxinjektioner.

Homeopatisk behandling av reumatoid artrit

Reumatoid artrit, även kallad RA, är en allvarlig sjukdom med inflammation i lederna. Membranen som kantar lederna blir inflammerade, vilket gör det mycket svårt att åstadkomma grundläggande uppgifter. Denna sjukdom är mycket smärtsamma och ofta leder till deformitet i lederna. Även om det inte finns ett botemedel mot reumatoid artrit, det finns flera behandlingar som är tillgängliga, inklusive olika homeopatiska behandlingar.

Kokosolja

Kokosolja kan användas för att öka blodflödet, vilket i sin tur kommer att minska ledinflammation. Varm kokosolja och blanda med tre bitar av kamfer. Använd denna blandning som en rub att lugna värkande leder. Om kokosolja ej finns tillgänglig kan senapsolja användas som ett substitut.

Potatis Juice

Potatis juice är användbart för att bekämpa symptomen på RA. Skär en un-skalade medel potatisen i tunna skivor och lägg i ett glas kallt vatten. Låt potatisen stå över natten och dricka vattnet först på morgonen på fastande mage.

Omega-3 fiskolja

Omega-3 fettsyror i fiskolja kan användas för att behandla inflammation och minska morgon ledstelhet. Det är viktigt att ta försiktig när du använder den här metoden, som att ta en höga doser dagligen kan öka chanserna för blödning.

Morfem Arthcare Kapslar

Ett annat hem botemedel mot RA är morfem Arthcare kapslar. Dessa kapslar inte bara hjälpa till att återuppbygga skadat brosk men också främja friska leder.

Epsom-salt

Bada eller blötläggning i varmt vatten är bra att RA-patienter. För ökad komfort lägga Epsom salt i badvattnet. Epsom salt ger komfort och lindra stelhet och inflammation i lederna.

Homeopatisk behandling för åderbråck

Åderbråck är förstorade och svullna vener som sticker under huden. Vanligen finns på insidan av benen eller baksidan av kalvar, kan de vara mörkt lila, blå eller hudfärgad. Långfristiga och kortfristiga homeopatisk behandling är tillgänglig för åderbråck.

Orsaker

Åderbråck orsakas av ett antal faktorer, inklusive graviditet, fetma, benskada, långvarigt stående och hormonella förändringar. Att ta läkemedel som innehåller progesteron och östrogen ökar även risken för åderbråck.

Homeopati

Syftet med homeopati är att stimulera kroppens naturliga läkningssvar. Behandling innebär oftast ger mycket små doser av ämnen som kallas rättsmedel; rättsmedel säljs i tablett, flytande eller pelletform.

Långtids

Enligt Dr Larry Altshuler, homeopatiska läkemedel är bra för behandling av åderbråck. För långvarig lindring, rekommenderar han botemedlet kallas Pulsatilla.

Short-Term

För en kortsiktig homeopatiskt medel, tillämpningar av Hamamelis kräm skall appliceras på ömma områden som har blåmärken och blåaktig. Belladonna är en annan åtgärd; den kan användas på svullna och ömma ådror.

Varning

Du bör konsultera en kvalificerad homeopatiska för att bestämma lämpliga rättsmedel för åderbråck och för rätt dosering.

Homeopatiska läkemedel för behandling av hypertoni

Ungefär en tredjedel av alla vuxna amerikaner lider av högt blodtryck eller högt blodtryck, definieras av National Heart, Lung and Blood Institute som blodtryck som konsekvent är 140/90 mm / HG (millimeter kvicksilver) eller högre. Hypertoni kan leda till stroke, kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, njursjukdom och andra allvarliga sjukdomar. Homeopatisk medicin tar en unik metod för att behandla högt blodtryck --- och alla sjukdomar --- genom att använda små mängder av ämnen som i större mängder kan orsaka de symptom som behandlas.

Logiken bakom Homeopati

Homeopatisk medicin bygger på två principer: lagen av similars och potensering. Den förra, enligt truestar Hälsa Encyclopedia, menar att de flesta symtomen kan lindras genom att administrera små mängder utspädda föreningar av ämnen som med full styrka kan utlösa symtomen blir måltavla. Potense är processen att få homeopatiska läkemedel är färdiga för användning och innebär en serie spädningar och kraftiga skakningar, så kallade succussions. Denna process syftar till att göra ämnen som annars kan vara giftiga risk för konsumenterna.

Ett varnande anmärkning

Den nationella center för komplementär och alternativ medicin, en del av National Institutes of Health, varnar för att forskning om säkerheten i homeopatisk behandling har begränsats, vilket gör det omöjligt att ge dessa metoder en omfattande stämpel av godkännande. Det konstateras också att studier hittills har dykt upp väldigt lite bevis som stöder de läkande påståenden av homeopatiska läkemedel. Det finns inga enhetliga federala lagar som reglerar licensiering och certifiering av homeopatiska utövare, så se till att undersöka bakgrunden till en homeopat och kolla in hans statliga referenser.

Särskilda rättsmedel

Den NativeRemedies webbplatsen finns en lista med homeopatiska medel för att behandla högt blodtryck som innehåller de typer av individer som är tänkt mest sannolikt att dra nytta av varandra. Om du är impulsiv, fantasifulla, lite klaustrofobisk och har ett sug efter salt eller godis, så kanske Argentum NITRICUM är det homeopatikum för högt blodtryck. Det är också en föredragen behandling för dem vars hypertoni åtföljs av huvudvärk, diarré och yrsel. Om du upplever stressrelaterad högt blodtryck i en högtrycks arbetsplats, kan du överväga Aurum metallicum.

Om hypertoni utlöses av värme eller intensitet och åtföljs av svår huvudvärk, yrsel, känslighet för ljud och ljus, och kalla händer och fötter, kunde Belladonna vara behandling av valet för dig. Om du tröttnar lätt, anser Calcarea carbonica. Men om du är typen som innehar agg och tenderar att frukta negativa effekter från relativt ofarliga händelser kan Natrum Muriaticum vara det bästa valet för dig.

Hpathy.com listar några andra homeopatiska läkemedel för högt blodtryck som du kanske vill överväga. Dessa inkluderar Arnica montana, som kan vara rätt för dig om du upplever symtom på kärlkramp, svag puls och andnöd; Aurum Muriaticum, som också riktar takyarytmi och hjärtklappning; och Secale cornatum, ett bra val om du högt blodtryck åtföljs av kronisk huvudvärk. Ytterligare andra åtgärder inkluderar Veratrum album, Cactus grandiflorus, Coffea cruda, Lobelia inflata och Spartium scoparium.

Bråck Homeopatisk behandling

Ett bråck är en intern tår orsakad av stammen. När symtomen på bråck-uppblåsthet, ben smärta och svullnad uppstår, kontakta en läkare omedelbart för att bestämma den exakta typ och platsen för skadan. Homeopati kan ge smärtlindring, men kirurgi krävs ofta att sy tår.

Arnica montana

Arnica montana, en blommande växt, är känd för sin förmåga att lindra symtom på traumatisk chock för kroppen. Bäst för akuta skador, kan det ge en viss fysisk och mental lättnad tills medicinsk hjälp är utfärdat.

Lycopodium

Denna åtgärd är särskilt effektivt för bråck ligger på höger sida av buken eller ljumsken. Oro, melankoli, hemorrojder och ischias ofta svarar på Lycopodiuma, ett fint gult pulver av sporer av Mattlummer.

Rävkaka

Rävkaka lindrar smärta i det drabbade området, lätta illamående och kräkningar. Det kan också bromsa irritabilitet och överkänslighet som kan uppstå i spåren av en traumatisk händelse.

Nitricum Adidum

Buksmärta, kramper, svullnad och illamående är vanliga symtom på bråck, där Nitricum är perfekt. Undvik extrema temperaturer.

Varning

Sök råd från en kvalificerad homeopatisk läkare innan du påbörjar någon behandlingsplan. Flera åtgärder kan vara användbart vid behandling av en enda sjukdom, och en objektiv, behövs erfaret öga för att härleda vilka är lämpligast.

Homeopatisk behandling för restless leg syndrome

Restless Leg Syndrome, där obehagliga förnimmelser i benen stör dagen och avbryta sömn kan behandlas effektivt av flera homeopatiska medel. Välj ett botemedel som bäst matchar de känslomässiga och fysiska symtom som upplevs.

Causticum

Denna åtgärd är bäst lämpad för dem med en historia av muskelsmärta. De är ofta känsliga, lätt stressad, och känner brännande och värkande smärta i benen, med kramper i fötter och vader.

Aconitum napellus

När sömnen äventyras av en oförmåga att slappna av, och fylld av mardrömmar, är Aconitum anges. Ångest och stickningar smärtor i benen är typiskt närvarande.

Ignatia amara

När symtomen sammanfaller med sorg, kan Ignatia vara till nytta. Överkänslighet, visas som oväntade gråter eller skrattar passar, rörs av lätt sömn och ben kramper. Täta gäspningar eller suckande är vanligt.

Svavel

Svavel kan vara till nytta för brännande smärta som åtföljs av värmen i benen och som leder till rastlöshet. Andra indikationer för denna åtgärd är ryckningar muskler, och talar under intermittent sömnen. Glömska, irritabilitet och allmän svaghet visar på behovet av denna åtgärd.

Zincum

Zincum är bäst för extrema fall med det ständiga behovet av att flytta, prata och tänka. Konsumtion kan leda till depression och symtom förvärras av alkohol.

Homeopatisk behandling för ischias

Ischias är ett tillstånd i vilket ischiasnerven är komprimerad, vilket resulterar i smärta längs nerven s-vägen. Homeopatisk behandling för ischias beror på var och hur länge smärtan, samt på känslomässig stress det orsakar.

Ammonium Muriaticum

När du sitter förvärrar symtomen, bland annat kontrakte hamstrings och ben kramper, ta Ammonium Muriaticum. Melancholia är ofta kopplade till lust att gråta. Open air ger lindring, men symtomen förvärras på natten, särskilt mellan 2 och 4:00

Colocynthis

Skott smärta och domningar längs hela benet indikerar Colocynthis. Tryck, värme och mild rörelse lindrar symptom som irritation och förlägenhet, som förvärras av kyla, blöta vädret.

Rhus Toxicodendron

Rhus toxicodendron föreslås när riva smärta blandas med kalv kramper och domningar. Rastlöshet, ångest och hopplöshet är de primära känslomässiga indikationer. Värme och fortsatt rörelse kan hjälpa, och den initiala rörelse efter resten är svårt.

Rävkaka

Snabb, ryckningar ben kramper, tillsammans med stelhet och förlamning, ange Nux. Förstoppning är vanligt. Värme och tryck är till hjälp; symtom är värre med kylan. Liggande på den drabbade sidan kan hjälpa till.

Dosering

Det är alltid klokt att konsultera en professionell homeopatisk läkare innan behandlingen. Normalt är en timme dos av 6C ursprungligen rekommenderas; Om symtomen kvarstår, kan ytterligare doser tas, men inte överstiger 10 doser dagligen.

Homeopatisk behandling för restless legs

Restless legs syndrome, eller RLS, kännetecknas av ett tvångsmässigt tvång att skaka benen. Denna ständiga skakningar och flytta på benen åtföljs av obehagliga förnimmelser såsom värk, stickningar, brännande, krypande, krypa eller ens en känsla av att en elektrisk ström går genom benen. Dessa symtom brukar i allmänhet att förvärras under kvällen och natten. Restless legs syndrom symptom kan botas eller lindras med homeopatisk behandling.

Aconite

Om patienten är benägen att panik och ångestattacker, kan Stormhatt hjälpa till att lindra symtomen vid restless legs. Klassiska symtom är stickningar och skytte smärta i benen, mardrömmar och sömnsvårigheter.

Arsenicum

Arsenicum rekommenderas i de fall där patienten upplever darrande och skakningar i benen och känns också kallt hela tiden. I sådana fall patienten upplever trötthet efter korta perioder av aktivitet. Andra symtom är extrem ångest, ihållande osäkerhet och kramper och brännande känsla.

Causticum

Användningen av detta homeopatikum rekommenderas i de fall där patienten klagar över ständiga kramper, värkande och brännande känsla i benen. Ytterligare indikationer inkluderar muskelsvaghet, stress och otrygghet.

Ignatia

Nervösa eller känsliga människor med ryckningar och spastisk symptom ordineras Ignatia. Plötsliga kropps ryck, lätt sömn och oförklarliga känslomässiga ytterligheter är några av de uppgifter som är förknippade med restless legs syndrom i sådana fall.

Rhus Tox

Extremt fidgety och edgy patienter med restless legs är föreskrivna Rhus tox. Anfall av sömnlöshet åtföljs av känslomässigt kaos och farhågor är några vanliga egenskaper hos sådana patienter.

Svavel

Detta homeopatiskt medel används för restless leg syndrome patienter som tenderar att prata i sömnen och även lider av vakenhet. Deras benmusklerna tenderar att vara trängd och benen känns värmas upp utöver de ryck och ryckningar rörelser.

Homeopatisk behandling för influensa för barn

Barn upplever ofta högre feber och mer allvarliga matsmältningsbesvär när lider av influensa än vuxna. Säkra homeopatiska influensamedicin kan behandla symptomen snabbt, lindra en del av ditt barns obehag.

Historia

The Journal of American Institute for Homeopati rapporterade att under 1918 influensapandemi, 26.000 fall av homeopathically behandlade influensa ledde endast en dödlighet 1,05%. Denna dödligheten visade betydligt lägre än dödligheten 28,2% från gruppen av 24.000 behandlas med traditionell medicin.

Funktion

Homeopatiska medel behandla influensa hos barn genom att lindra symptom som feber, hosta, värk och smärtor, men inte behandlar själva viruset.

Typer

Rättsmedel som används för att behandla influensa hos barn inkluderar belladonna, Gelsemium, arsenicum, pulsatilla, Bryonia och kali-bichromicum, med var och en behandlar olika symptom och olika stadier av influensa.

Överväganden

Förutom homeopatiska medel kan homeopatiska läkare föreslår att ge ett barn med influensa echinacea och C-vitamin tillsammans med en immunsystemet kost och stressreducering tips.

Säkerhet

Enligt Randall Neustaedter OMD, kan alla barn, inklusive spädbarn och småbarn säkert ta homeopatiska influensa behandlingar, även om du bör söka en utvärdering med en läkare om symptomen kvarstår under 12 till 24 timmar utan lättnad.

Homeopatisk behandling För ED

Det första steget i att hitta en effektiv behandling för erektil dysfunktion är att bestämma orsaken till tillståndet. ED kan vara resultatet av en sjukdom eller av psykologiska problem. Homeopatisk medicin är en effektiv behandling för vissa män står inför detta svåra och pinsamt problem. Homeopati behandlar hela människan och inte bara symptomen av ett tillstånd.

Homeopatisk Diagnos

Homeopati diagnoser förhållanden i ett mycket mer djupgående sätt än traditionell medicin. Du måste ge en fullständig anamnes till en homeopatisk läkare innan rätt behandling ges. Du kan räkna med att ge information om din mentala tillstånd samt de problem som du stöter med impotens.

Rådgivning brukar rekommenderas, liksom homeopatiska läkemedel för erektil dysfunktion. Leta efter en professionell rådgivare eller en homeopatisk läkare för denna del av din behandling. Erektil dysfunktion ofta orsakar en patient att bli deprimerade. Depression kan också leda till erektil dysfunktion, liksom. Du måste ta itu med denna aspekt av ditt tillstånd för behandling av erektil dysfunktion.

Mediciner

Homeopatisk medicin bygger på tanken att vilja behandlar gillar. De läkemedel som används för att behandla ett visst villkor är valda på grund av deras förmåga att producera samma symptom hos en frisk person.

För erektil dysfunktion några vanliga läkemedel som används inom homeopatin är Agnus Castus, caladium, argentums nitricum, Causticum, selen metallicum, Staphysagria och lycopodium. Varje medicinering behandlar mycket specifika symtom och temperament. Exempelvis Causticum används för en man som inte härleda glädje av sex och inte uppleva samma drifter. Han kan också ha minnesförlust och känner en brist på energi. Caladium är indicerat för en patient som har intresse för sexuell aktivitet, men kan inte delta på grund av impotens.

Dosering

Använd endast ett läkemedel i taget för att behandla erektil dysfunktion eller andra hälsotillstånd. Homeopatiska läkemedel är tillgängliga i pelletform, tinkturer, vätskor och piller. Piller och pellets tas under tungan och får lösas upp. Flytande former administreras med en pipett rätt under tungan, eller så kan du lägga till den dos som ett glas vatten. Använd en dos och sedan vänta på att medicinen ska fungera innan du upprepar dosen. En andra dos kan inte krävas om botemedlet löser problemet. Du ska bara upprepa medicineringen om symtomen tillbaka.

Försiktighet

Rådgör med din läkare innan du använder homeopatiska mediciner på egen hand. Avslöja alla mediciner som du tar för att undvika eventuella farliga interaktioner. Homeopatisk medicin använder den minsta dosen nödvändigt för att avhjälpa ett tillstånd, men det är fortfarande möjligt att överdosera på medicin om lämpliga försiktighetsåtgärder inte används. Använd en utbildad och licensierad homeopatisk läkare för att behandla din erektil dysfunktion.

Homeopatisk behandling för små Burns

Det finns homeopatiska medel för brännskador som kan hjälpa till att minimera blåsbildning och den smärta som ofta följer dessa hudskador. Första gradens brännskador, som anses "mindre" brännskador karakteriseras av hudrodnad och lindrig smärta.

Arnica montana

Arnica är användbart för behandling av den chock som beror på en brännskada. Det fungerar för att lugna nerverna, liksom den fysiska delen av skadan och minskar svullnad.

Calendula

En tinktur av calendula utspätt i vatten kan främja vävnadsreparation när de appliceras topiskt. Den är känd för sin effektivitet för behandling av skärsår, brännskador och hud som har pastöriserade. Calendula finns även i gel eller kräm form.

Hypericum perforatum

Hypericum brukar anges för mer allvarliga brännskador med nervskador; Men, kan det ge lättnad om du har extrem smärta från en mindre brännskador.

Urtica urens

Urtica behandlar huden smärta från brännskador och skållning. Det är till hjälp för att lindra klåda och sveda förnimmelser som de som följer med solbränna.

Urtica Dosering

Lös fem pellets under tungan. Doseringsfrekvensen beror på individuellt svar och särskild skada, så var beredd att ta så få som en dos, eller så många som flera, tills symtomen avtar eller försvinner helt.

Homeopatisk behandling för klimakteriet eller hormonrubbningar

Många kvinnor vägrar att genomgå hormonbehandling behandling (HRT) under peri-klimakteriet och menopaus, eftersom de är rädda för konsekvenserna, bland annat en ökad risk att utveckla bröstcancer, hjärtsjukdomar och Alzheimers sjukdom, även om HRT var ursprungligen tänkt för att minska risken av demens. Alternativet till syntetiska hormoner är homeopatisk behandling.

Användning Dong Quai

Överväg att använda örten dong quai för att balansera dina fluktuerande hormoner. Enligt Holisticonline.com är Dong Quai ört en välkänd kinesisk ört som har kallats den kvinnliga tonic, eftersom det enligt uppgift hjälper östrogenersättning och dessutom innehåller E-vitamin och järn, båda kvinnor behöver.

Resultat

Om du använder dong quai, som också kallas angelica, kanske du upptäcker att din förekomsten och intensiteten av värmevallningar minskar så kan din förekomst av missade perioder under peri-klimakteriet (amenorré), eller omvänt, alltför ofta menstruation, som kallas metrorragi . Denna ört kan öka uteruskontraktioner, vilket följs av avslappning av livmodern. Dong Quai har milda östrogena effekter som stabiliserar blodkärl, vilket i sin tur minskar värmevallningar.

Ett annat alternativ

Vissa kvinnor har nått framgång med hjälp av lakrits, som har använts medicinskt i flera tusen år. Lakrits sänker östrogennivåerna samtidigt höja progesteron nivåer samtidigt. PMS är förknippad med en ökning av östrogen-till-progesteron-förhållande så ta lakrits kan dämpa din PMS. Lakrits åter uppgift och stimulerar binjurarna och innehåller element som är mycket lik kortison, som är jämförbara med de hormoner som produceras av binjurarna. Ta inte lakrits om du tar digitalis medicin eller har högt blodtryck. Också vara uppmärksam på att ta rikliga mängder av kalium samtidigt som lakrits.

Att minska symptom på klimakteriet

Försök silverax, som består av en naturlig prekursor till hormonet östrogen. Kroppen använder silverax att hjälpa fram sina egna hormoner. De rapporterade fördelarna med att ta silverax när klimakteriet inkluderar en minskning av tinnitus, som är ringningar i öronen och som vissa menopausala kvinnor upplever; en minskning av nervositet, irritabilitet, värmevallningar och hjärtklappning och mindre huvudvärk.

Blodflöde renovering

Överväg att använda ginkgo biloba. Denna ört hjälper dig att behålla din hjärnans funktion --- säga adjö till hjärndimma --- och kommer att förhindra att dina händer och fötter från att bli kallt. Ginkgo biloba gynnar kärlsystemet, förbättra blodflödet till extremiteterna.

Ytterligare Örter och rekommendationer

Tänk på att använda kardborre rot, som är en helare och tonic och också vara ett afrodisiakum. Den har östrogena egenskaper. Fo-Ti anses vara en närande ört som är bra att körtlar och Damiana är enligt uppgift ett hormon regulator och gynnar njurar och nerver. Gingseng förbättrar energinivåer och uthållighet och innehåller både testosteron och progesteron prekursorer. Det anses vara en anti-cancerframkallande. Naturesherbal.com rekommenderar införliva mer soja i din kost eftersom detta kommer att främja ben hälsa genom att hjälpa kroppen tag på kalcium. Dessutom, enligt uppgift befriar det de fruktade nätter svettningar och dagtid värmevallningar.

Icke-farmakologisk behandling av Parkinsons

Ungefär en miljon amerikaner lider av Parkinsons sjukdom, i enlighet med Parkinsons sjukdom Foundation. Förutom läkemedel som används för att minska symtomen på sjukdomen, vissa patienter förlitar sig också på icke-farmakologisk behandling.

Bakgrund

Många av de receptbelagda läkemedel som används för Parkinsons som levodopa och dopaminantagonister såsom pramipexol producera oönskade biverkningar som förvirring, vanföreställningar, hallucinationer och okontrollerbara ryckningar eller tics. Om du inte kan använda mediciner för Parkinsons grund av dessa effekter, kan icke-farmakologisk behandling vara alternativ för dig.

Identifiering

De vanligaste icke-farmakologisk behandling för Parkinsons är kirurgi och sjukgymnastik.

Funktion för sjukgymnastik

Sjukgymnastik hjälper patienter med Parkinsons ökad muskelstyrka och rörelseomfång som hjälper dig med promenader och underhålla ditt saldo trots effekterna av Parkinsons, enligt Mayo Clinic.

Dragen av kirurgi

Djup hjärnstimulering är kirurgi används för behandling av Parkinsons sjukdom och innebär implanterar en elektrod i den del av hjärnan som ansvarar för rörelse och en enhet som kallas en pulsgenerator under huden. Den elektriska stimuleringen som produceras av pulsgeneratorn ofta minskar skakningar orsakade av sjukdomen.

Risker

Risker med djup hjärnstimulering inkluderar stroke, hjärnblödningar och infektioner. Det finns också en chans att operationen kommer att göra symptom på demens orsakad av Parkinsons värre, varnar Mayo Clinic.

Homeopatisk behandling för MS

Multipel skleros (MS) är en kronisk inflammatorisk sjukdom som angriper det centrala nervsystemet hos en individ. De viktigaste karosskomponenter såsom hjärnan och ryggmärgen är allvarligt påverkas av denna envisa sjukdom. Några av de vanligaste symtomen vid denna sjukdom är ökad trötthet, svaghet, depression, förändringar i känsel och brist på samordning på grund av känselbortfall och uppfattningar. Med homeopati kan tillståndet förbättras och symptom kan minskas.

Analysera nuvarande skick

Den homeopati utövare försöker först förstå den nuvarande symtomatisk patientens tillstånd med MS genom anteckningar på sin sjukdomshistoria, symptom, energinivåer, beteendemönster och fysiska krämpor.

Analysera Medical och släktforskning

Forskning har visat att MS möjligen kan vara genetisk om någon av patientens familjemedlemmar någonsin lidit av en sådan sjukdom. Dock är en djupgående anamnes av patientens familj bett om och sedan granskas för att göra en grundorsaksanalys av hela medicinskt tillstånd.

Förstå det patologiska tillstånd

Den homeopatisk läkare försöker sedan matcha symptomen för patienten med de allmänna patologiska tillstånd i själva sjukdomen och undersökning för några gemensamma egenskaper MS.

Därefter bestäms den typ av MS

Nästa är att urskilja hur långt medlemsstaterna att patienten är närvarande. De fyra stadier av multipel skleros är progressiva och namnges som skovvis / förlöpande MS, primär progressiv MS, sekundär progressiv MS och progressiv-skovvis förlöpande MS. De kategoriseras utifrån svårighetsgrad från mild, medium, måttlig eller svår.

Läkemedel som ordinerats i homeopati

Homeopati behandling erbjuder specialiserade och skräddarsydda läkemedel mot multipel skleros, beroende på den fysiska, mentala och känslomässiga konstitution av patienterna. Samma dosering och läkemedel kan inte förskrivas till alla som lider av denna sjukdom. Därför måste varje patient som individuellt kontrolleras och diagnostiseras av läkare för att fastställa hans livscykel i MS. Beroende på scenen, det finns flera homeopatiska läkemedel som ordineras, inklusive Causticum, Gelsemium, Natrum-mur, fosfor, aluminiumoxid, Lyco och physo.

Kolloidalt silver för att behandla öroninfektioner

Kolloidalt silver är små partiklar av silver tillfälligt eller blandas i en vätska. Även om det inte godkänts av Food and Drug Administration (FDA) för alla typer av medicinsk användning, många homeopater anser kolloidalt silver en värdefull behandling för öroninfektioner. Det finns en hel del kontroverser över risker, effektivitet och användning av den. Att lära mer om naturen av kolloidalt silver och öroninfektioner kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Bakgrundsinformation

Silver är en metall. Några annonserade applikationer för silver inkluderar viktminskning tillägg och en komponent för att bekämpa infektioner. Vetenskaplig studie har visat någon fördel för kolloidalt silver, din kropp är inte naturligt producerar silver. FDA har utfärdat varningar till allmänheten om bedrägerier i samband med annonsering av kolloidalt silver och dess effektivitet.

Biverkningar

Den vanligaste biverkan av upprepad exponering för kolloidalt silver är ett tillstånd som kallas argyria. Argyria är en blågrå missfärgning av hud, naglar och tuggummi. Argyria är inte ett allvarligt hälsoproblem, men missfärgningen är oåterkallelig. Andra möjliga biverkningar är kramper, njurskada, huvudvärk, trötthet och magbesvär. Det är oklart hur mycket silver är skadligt, men det är möjligt att det kan bygga upp i dina organ och vävnader.

Behandling för öroninfektioner

När örat gör ont, kliar, eller har en urladdning, oddsen är att du har en infektion. Vissa förespråkare av homeopatisk medicin rekommenderar behandling med kolloidalt silver droppar eftersom det anses en naturlig källa att bekämpa infektioner. Doseringen är en eller två droppar i det infekterade örat två gånger dagligen. Ligg ner på dig sida, med problemet örat när du administrerar läkemedlet. Det kan kompletteras ytterligare med en oral dos på upp till 3 teskedar, tre gånger dagligen tills infektionen är borta.

Varningar

Det är viktigt att förstå att en infektion i kroppen kan vara allvarliga. Obehandlade öroninfektioner kan leda till hörselskador, infektion i benet bakom örat (mastoideus) och eventuellt hjärna abscess. En hjärna abscess är ett livshotande tillstånd och kan vara dödliga. Om du väljer att använda kolloidalt silver som en behandling av örat infektioner, bör det vara med bara läkare rekommendation.

Homeopatisk behandling för njursten

Njursten är små, hårda mineralfyndigheter som bygger upp i njurarna och leda till intensiv smärta, inflammation och svårigheter att urinera. Behandla njursten naturligt eller med homeopatisk behandling kan inte bara ge omedelbar hjälp, men minska risken eller frekvensen av njursten i framtiden. Kostrelaterade njursten kan förebyggas genom kosten, medan naturläkemedel botemedel kan hjälpa individer passera en njure sten med mindre smärta och spasmer.

Diet

Ät mat som innehåller höga procentsatser av kalcium och magnesium för att förhindra bildandet av njursten. Livsmedel som innehåller dessa mineraler inkluderar mörka bladgrönsaker, baljväxter och frukt. Havre, brunt ris, soja och korn är också bra, liksom fiberrik havrekli, linfrö och psylliumfröskal, som kan köpas på din lokala hälsokostaffär.

Hydrat

Drick mycket vatten varje dag, vilket kommer att bidra till att förhindra att urinen bildar kristaller och stenbildning. Man bör dricka minst 64 oz. vatten om dagen, mer på varma eller fuktiga miljöer, eller om de bedriver intensiva fysiska aktiviteter eller sport.

Kosttillskott

Ta tillskott av vitamin B6 och magnesium citrat. Vitamin B6 hjälper till att upprätthålla funktionen hos njurarna, medan magnesium citrat kan förhindra stenbildning från att äga rum. Ta 25 mg av vitamin B6 varje dag, och 500 mg magnesium citrat per dag.

Herbal Supplements

Överväga att ta Bearberry och Cleavers växtbaserade kosttillskott, som tros sanera urinvägarna och att behandla njursten och urinvägsinfektioner. Ta enligt anvisningar på förpackning enligt doserings du köper. Grus Root har länge använts för att behandla njursten, medan Crampbark är känt för att hjälpa till att lindra spasmer som ofta förknippas med förekomst av en njursten.

Vattenmelon Seed Te

Gör ett te som kombinerar en pint varmt vatten med en tbls. av vattenmelon frön som är mark eller skär. Efter att te till branta, stam och dryck. Drick detta te en gång om dagen i tre dagar i veckan för att stimulera njurarna och främja rensning av njurar och urinblåsa

Homeopatisk behandling av kattallergi

Om du har haft glädjen att föra en helt ny katt i ditt hem, så du kanske har upplevt obehaglig överraskning för en helt ny kattallergi. Kommersiella allergi mediciner hjälper till att eliminera symptomen, men homeopatiska läkemedel kan vara lika effektiva vid behandling av katt allergier.

Funktion

Herbal allergi rättsmedel lindra symptomen av katt allergier samtidigt stärka immunförsvaret att göra kroppen mer kunna tolerera allergener katterna närvarande.

Effekter

När det används så fort du får allergiska symptom, homeopatiska medel hålla kroppen fri från allergiska reaktioner för längre perioder.

Fördelar

Även kommersiella allergi mediciner kan göra att användaren känner sig groggy och uttorkad, homeopatiska medel saknar dessa negativa biverkningar när ge befrielse från allergier.

Typer

Rekommenderade homeopatiska medel för katt allergier inkluderar eukalyptus, rödklöver, alfalfa, lakritsrot och äppelcidervinäger.

Andra alternativ

Luftrenare och dammsugare som innehåller HEPA-filter eliminerar kattallergen i luften, medan ånga ångtvättar effektivt ta bort katt ilska och erbjuder befrielse från katt allergier.

Vad är Homeopatisk behandling för Cushings sjukdom hos människor?

När du kroppen utsätts för stora mängder av hormonet kortisol under en lång tidsperiod, kan man utveckla en hormonell störning känd som Cushings sjukdom. Sjukdomen har kontrollampa tecken, till exempel högt blodtryck, lila bristningar, ett rundare ansikte, benförlust och ibland diabetes. Den orsakas av en tumör n hypofysen. Vissa människor söker befrielse från sina symtom med homeopati.

Behandling

Traditionell medicinsk behandling innefattar användning av steroider, läkemedel och kirurgi för att avlägsna tumören. Enligt familydoctor.org, är patienten ofta behandlas med strålning efter operation för att förhindra att tumören från att växa igen. Fråga din läkare om komplementär medicin i form av homeopati, vilket kan bidra till att minska sjukdomens svårighetsgrad och erbjuder befrielse från vissa av dess symptom. Även om homeopatiska läkemedel är lätt tillgängliga i hälsokostbutiker och på nätet, är det bäst att använda dem under vård av en legitimerad homeopat. Fråga din läkare för en remiss till en naturläkemedel läkare som specialiserat sig på homeopati eller en homeopatisk specialist. Vissa större medicinsk utrustning har alternativa utövare på personal eller inom deras hälsa nätverk. Om inte, kan en hälsokostaffär kunna ge dig några namn.

Rättsmedel

Hypofysen är ansvarig för adrenal funktion. När binjurarna är stressade på grund av kronisk sjukdom eller stress-induced förhöjda kortisol, de går in i adrenal trötthet. Homeopatisk behandling av Cushings sjukdom syftar till att minska mängden av kortisol som produceras av binjurarna. Homeopatiska medel kan användas för att stärka binjurarna och bygga dem tillbaka upp. Enligt Alexander Mostovoy, en homeopatisk läkare och hälsa skribent för Kanadas Vitality tidning är homeopatiska läkemedel förskrivs på individuell basis, anpassad till dina symptom. Mostovoy säger flera homeopatiska medel bidra till att förbättra symtom: den vanligaste är Argentum NITRICUM, Kalium Phosphoricum och Gelsemium.

Effekter

Cushings syndrom symtom är svaghet och darrande. Stressade binjurarna kan producera intermittenta anfall av svaghet i ditt dagliga liv. Ibland kan svaghet vara så allvarlig att den hindrar dig från att utföra vardagliga aktiviteter, såsom att klä eller lyfta ett glas vatten. Patienter med detta mönster av adrenal dysfunktion blir ofta irriterad, orolig och deprimerad. Om du har dessa symptom, är Argentum NITRICUM den rekommenderade behandlingen.

Om dina symtom är nervositet, överkänslighet och upphetsning, kan du dra nytta av Kalium Phosphoricum. Patienter med dessa symtom klagar ofta över att inte kunna hantera livet. De är lättskrämd, ofta känner en annalkande känsla av undergång, har problem med minnet och kan ha svårt att koncentrera sig.

När Cushings sjukdom försämrar binjurefunktion till den grad att orsaka långsam puls, svaga muskler, yrsel och trötthet - vilka patienter klagar ofta är sämre i fuktigt och kallt väder - den homeopatiska valet är Gelsemium. Personer med dessa symtom kan vara apatisk om sin sjukdom och föredrar isolering.

Dessa åtgärder stöder binjuren, förbättra binjurefunktionen och minska mängden kortisol frigörs. Används som en integrerad strategi för behandling av Cushings sjukdom, kan de bidra till att lindra symtom och hastighet återhämtningstid.