att bota fiber neuropati

Mindre Fiber neuropati Symtom

Liten fiber neuropati är en typ av nervskada som drabbar de små nerver under huden som känner värme och kyla, vilket orsakar en rad obehagliga symptom.

Orsaker

Möjliga orsaker till små fibrer neuropati är diabetes, HIV, genetik och drog-eller alkoholmissbruk, enligt Phoenix Neurological Associates. I vissa fall är orsaken till små fibrer neuropati symptom okänd.

Typer av symptom

Symtom på små fibrer neuropati bland annat minskad känslighet för värme och kyla och svår smärta. Det är också möjligt att ha en fördröjd eller minskad reaktion på smärta som orsakas av fysisk skada på det drabbade området, till exempel de känslor du upplever när du kliver på något vasst.

Egenskaper

Den smärta som orsakas av små fibrer neuropati beskrivs som brännande, jabbing, stickande och stickningar, rapporterar Colorado Neurological Institute. Vissa patienter upplever en känsla som liknar en elektrisk stöt, medan andra beskriver känslan som en intensiv press.

Plats

Liten fiber neuropati är vanligast i fötterna, men det är också möjligt att uppleva symptom i benen eller händer.

Behandling

Det finns inget botemedel mot symptomen av små fibrer neuropati. När villkoret orsakas av diabetes eller drogmissbruk, minska blodsocker eller användning av droger och alkohol ofta förbättrar symtomen, medan det i andra antiepileptiska läkemedel, narkotiska smärtstillande och antidepressiva medel kan lindra smärta.

Naturliga sätt att bota kronisk förstoppning

Nästan alla upplever förstoppning på ett eller annat tillfälle. Men vissa har detta problem mer än andra. Om du har fått diagnosen kronisk förstoppning, du redan vet att det finns otaliga over-the-counter läkemedel tillgängliga för att lindra problemet. Men du kanske har framgång med hjälp av naturliga metoder för att bota kronisk förstoppning.

Rengöra ditt system

Många människor upplever kronisk förstoppning på grund av deras kost. Under åren bygger avfallet upp i din kolon och tarmar. Skapa din egen naturliga rengöra genom att blanda varmt vatten i en pint-sized glasbehållare. Tillsätt 100 procent ren, lönnsirap, en matsked färsk citronsaft och en nypa cayennepeppar. Drick det till frukost och snabb fram till lunch i två veckor. Detta ger matsmältnings spåra en vila och hjälper till att eliminera överskott avfall för att lindra förstoppning.

Drick färsk grönsak eller fruktjuice

Nourish kroppen med färska enzymer som stöd i matsmältningen. Många av de livsmedel vi äter bearbetas eller överkokt och inte har de enzymer som finns i färsk frukt och grönsaker. Det är bäst om du juice färska, levande frukt och grönsaker själv, och dricka massa från juicetillverkning processen. Denna fiber är också ett naturligt sätt att bota kronisk förstoppning.

Ät alla Natural Foods

En av de bästa naturliga sätt att bota kronisk förstoppning är att undvika livsmedel som bearbetade, innehåller raffinerade ingredienser (t.ex. raffinerat socker salt, mjöl) och kemikalier. Din kropp har ingen aning om vad man ska göra med dessa substanser, vilket kan resultera i förstoppning. En hel del av dessa ingredienser slut vistas i mag-tarmkanalen som orsakar att systemet blir "säkerhetskopieras."

Motionera regelbundet

När du äter alla naturliga livsmedel och lägg ett regelbundet träningsprogram som promenader eller jogging, kan det också hålla förstoppning i schack.

Minska stress

Det är fantastiskt hur mycket av en effekt stress har på kroppen. Stress och sömnbrist kan verkligen stör den naturliga balansen och hur kroppen smälter maten. Det är inte alltid lätt, men gör ett försök att minska så mycket stress från ditt liv som möjligt. Ditt sinne och din kropp kommer att vara mycket mer balanserad som följd.

Drick vatten

Vatten är en av de mest naturliga sätt att bota kronisk förstoppning. Dricka vatten dagligen hjälper matsmältningskanalen smidigt. Försök att dricka 2-3 liter per dag för bästa resultat.

Aspirin att bota vårtor

Vårtor är relativt vanliga, och nästan alla verkar få dem någon gång. Ofta är dessa fula hud missbildningar smyga upp när du minst anar dem. Den goda nyheten är att ta bort en vårta är lättare än du tror. Innan du beger dig till läkare eller apoteket, titta i ditt medicinskåp - aspirin kan användas för att bota vårtor naturligt.

Vatten och Aspirin

Ett av de vanligaste sätten att aspirin används för att bota vårtor är med vatten. Blanda en liten mängd vatten med en aspirin tablett. Se till tabletten blandas väl med vattnet. Använd en bomullspinne för att tillämpa blandningen på ytan av din vårta två gånger om dagen. Gör detta tills vårtan är helt borta. Om du inte dödar vårtan helt, kommer det att växa tillbaka.

Aspirin och Adhesive Band

En annan metod för att avlägsna vårtor använder en aspirin och ett klisterband. Blöt aspirin så det är fuktigt. Placera aspirin direkt på vårtan och täck med en självhäftande band. Denna metod kräver mindre ansträngning än den vatten-och-blivande metod. Det är viktigt att vara säker på att blivande är fuktigt.

Aspirin och Duct Tape

Kombinera aspirin med silvertejp för vårtan bort verkar ha samma effekt som over-the-counter vårtborttagningsmedel på apoteket. Krossa en aspirin och placera pulvret direkt på din vårta. Placera en liten remsa av tejp över pulvret.
Observera att var och en av dessa aspirin vårtborttagningsmetoder, det finns en viss risk för torr hud runt vårtan. Om detta inträffar, försiktigt på vaselin runt vårtan att mjuka upp huden.

Hur man använder olivolja & citron Externt att bota muskelsmärta

Även om både ingredienser används ofta i köket, olivolja och citron har också externa läkande egenskaper, och kan användas externt för att behandla muskelsmärta och obehag. Om du lider av muskelkramp, värk, ömhet eller smärta, överväga följande behandlingsplaner för att minimera obehaget.

Massage

Miljoner amerikaner lider av muskelstelhet någon gång i livet. För en naturlig, homeopatiskt medel, holistiska experter rekommenderar patienter att massera en naturlig formel av olivolja, citron, kamomill knoppar, vitlök och vodka i ömma, stela muskler. För att förbereda lösningen, tillsätt saften av en halv citron, två vitlöksklyftor (finhackad), två kamomill knoppar och 1 msk. vodka till en halv kopp olivolja. Låt blandningen sitta i nio dagar för att marinera, sedan rör kombinationen och massera in ömma muskler omedelbart.

Bad

En ytterligare lösning, som kan användas för att minska muskelsmärta är en kombination gjord av ingefära, lavendel, citronjuice och mejram extrakt. Denna lösning bör läggas till ett varmt bad vatten för en stimulerande upplevelse som bidrar till att minska muskelsmärtor och stelhet. För att kombinera två droppar lavendel och mejram till en droppe ingefära. Tillsätt 1 msk. olivolja och 1 tsk. citronsaft. Kombinera blandningen med en kopp Epsom salt och lägg i varmt vatten. Blötlägg i 30 minuter för bästa resultat.

Wrap

Många människor lider av benet stelhet efter en lång dag av arbete, särskilt i yrken som kräver att personen ska stå, till exempel undervisning eller byggnadsarbete. Om du lider av benet stelhet, mätta en varm trasa i olivolja. Därefter vira trasan runt de drabbade musklerna och låt sitta i 10 till 15 minuter. Glöm inte att ändra komprimera om smärta eller stelhet fortsätter efter denna tid.

Nyttiga tips för att bota Tinnitus Ekologiskt

En högfrekvent visslande, surrande eller ringningar i öronen när det inte finns någon yttre ljud närvarande är ett tillstånd som kallas tinnitus. Detta tillstånd kan orsakas av exponering för höga ljud, till exempel efter en rockkonsert, eller från ett yrke som utsätter arbetstagarna för höga ljudvolymer. En öronskada eller infektion kan orsaka denna åkomma. Andra medicinska problem kan också orsaka tinnitus, så det är klokt att se din läkare.

Håll Volymer Low

Håll en låg volym i din miljö. Utsätt inte öronen för höga ljud eftersom det kommer att förvärra ditt tillstånd. Om din omgivning är för tyst, kan dock den visslande bli mer uttalad, På natten, kan detta leda till svårigheter att få sova. Sätt på en FM-radio och anpassa det till en plats på ratten där det inte finns någon station, bara mjukt vitt brus. Ett annat alternativ är att spela musik på låg volym. Med denna lilla bit av buller eller musik kan hjälpa mask ringningen, och ge viss lättnad.

Diet

Vissa livsmedel är kända för att göra tinnitus värre. Undvik att äta bearbetade livsmedel, sockerhaltiga livsmedel, mättade fetter, föremål och salt mejeri. Undvik kaffe, te och alkohol. Ersätt dessa livsmedel med frukt och grönsaker, helst råa och färska snarare än konserverad. Tugga torkad frukt kan bidra till att öka cirkulationen runt örat, vilket kan ge lite tröst.

Ytteröra Behandlingar

Ett naturläkemedel som har rapporterats inkluderar att göra en blandning av salt och varm rostade hirs frön. Häll några teskedar på en bomullstuss och placera den i örat i ca 10 minuter. En annan rapporterade framgångsrik behandling innebär att sätta ca 20 mg av extrakt av tempelträdet (Ginkgo biloba) i öronen i flera veckor för att öka blodflödet.

Minska stress

Studier visar att tinnitus kan förvärras av stress. Håll stressen låg genom att utöva, ta promenader, få massage och ha zonterapi arbete på fötterna och händerna. Öva avslappningsövningar och vila mycket.

Naturligt vitamin Therapy

Vitaminer som har visat sig vara till nytta för tinnitus drabbade är vitamin A, B12, C, D och E. Hitta livsmedel fulla av dessa vitaminer. Rådgör med en läkare innan du tar vitamin E-tillskott om du tar blodförtunnande mediciner.

Medicinering Orsaker

Vissa läkemedel kan orsaka tinnitus, inklusive acetylsalicylsyra och antiinflammatoriska läkemedel. Processen för eliminering av läkemedel kan hjälpa till att identifiera några som orsakar problem. Dock inte sluta ta någon läkare ordinerade läkemedel utan att först rådfråga en läkare.

Hur man använder Wild Oregano Oil att bota bihåleinflammation

Oljan vilda oregano är påstods ha många medicinska användningsområden. En av dem är att hjälpa till att behandla sinusit, vilket är en viral, bakteriell eller svamp-infektion i bihålorna. De aktiva ingredienserna i vilda oregano är makt packad med antibakteriella, antiseptiska och anti-svamp egenskaper, vilket gör det till en bra kandidat för att behandla bihåleinflammation naturligt.

Instruktioner

Olja av oregano för bihåleinflammation

1 Blanda olja av oregano med vatten. Från och med mindre mängder, satte 1-5 droppar i vatten, juice eller en tsk. honung två eller tre gånger om dagen. Som ett alternativ, kan du även använda en medicin dropper och placera 1-5 droppar olja av oregano under tungan. Om dina förhållanden är extrema eller envis, kan du kräva fler doser än normalt.

2 Använd olja av oregano lokalt som en antiseptisk och reliever av bihålor. Gnid olja, oregano på utsidan av bihålorna och möjliggöra den att stanna kvar där ett tag. Om du har känslig hud eller om olja, oregano är för stark för dig, späda ut det i olivolja. Om dina ögon blir irriterade av rök från oljan, tvätta bort det med ett oljelösligt ämne. Som med många holistiska, naturläkemedel eller folkmusik läkemedel, har det inte funnits några publicerade studier av vetenskapliga källor. Om du försöker ett naturläkemedel och känner att det är att ha en skadlig effekt, avbryta behandlingen och kontakta vårdpersonal omedelbart.

3 Fortsätt att använda olja av oregano endast som ordinerats. Gå inte bara på mun till mun, eftersom det kan leda till potentiellt farliga resultat. Spåra dina framsteg för att se vilka fördelar du gleaning eventuellt från oregano. Om du inte förbättras inom 4-5 dagar ska du upphöra att använda oregano olja.

Tips

  • Olja av oregano är inte avsedd för dagligt bruk, bara som en lokal behandling när du är sjuk eller i behov.
  • Olja av oregano är också påstods hjälpa behandla artrit, ledvärk och muskelvärk.
  • Ta inte olja av oregano utan att späda den första; Det kommer att bränna dig om du har känslig eller torr hud.
  • Ta aldrig några eteriska oljor muntligt såvida du inte är under ledning av en läkare eller annan sjukvårdspersonal.

Hur man använder hypnos för att bota åksjuka

Åksjuka har förmodligen hänt med nästan alla på en gång eller annan. I grund och botten är åksjuka förvirringen ditt sinne upplevde innerörat och ögonen relä olika signaler. Åksjuka brukar hänföras till en jämvikts obalans i innerörat som orsakar en störning av normal hjärnaktivitet eller hjärnvågor. Du kan välja att prova hypnos för att lindra åksjuka, särskilt om den är allvarlig.

Instruktioner

1 Sätt dig bekvämt i en stol, med benen i kors på golvet eller i någon annan sittställning som slappnar kroppen.

2 Andas in en rytmisk sätt. Ta 10 sekunder för att andas in och sedan 10 sekunder för att andas ut. (En kortare räkning kan användas vid behov.) Denna andningsmetod ibland förknippas med meditation. Den största skillnaden är att tillämpningen och genomförandet av hypnotisk suggestion efter andningsrytm har etablerats.

3 Fokusera ditt sinne genom att tillämpa ett förslag. Den specifika förslag som du använder är irrelevant --- tanken är att "trimma" sinnet. Med "tuning" sinnet kommer dina hjärnvågor börjar "synkronisera" harmonisera sinnena som ger motstridiga uppgifter till hjärnan. När alla sinnen är "överens" med varandra igen, borde åksjuka har gått bort.

4 Behåll kontrollen efter behov genom att helt enkelt påminna om förslaget att användes under hypnos session. Kom ihåg det ursprungliga förslaget, så att du kan återaktivera det hypnotiska tillståndet efter behag om åksjuka avkastning.

5 Träna din hjärna för att minnas och återställer de särskilda omständigheter som hypnos ursprungligen gjort under. Detta gör övergången tillbaka till ett hypnotiskt tillstånd lättare. Uppkallad efter den ryska fysiologen Ivan Pavlov, en Pavlovsk reaktion --- som du använder --- är utbildade svaret en person eller ett djur har vissa yttre stimuli, till exempel ett ljud, ljus eller fysisk kontakt.

Tips

  • Det vanligaste Pavlovian sätt att själv framkalla ett hypnotiskt tillstånd är genom att röra pekfingret till tummen på båda händerna.
  • Den näst mest populära metoden är att fläta den tredje till femte siffrorna i båda händerna och röra pekfingret och tummen på varje hand tillsammans bildar ett "V" framför bröstet.

Den bästa medicinen för att bota nervskador och muskelspasmer

Orsaksfaktorer av nervskador varierar mellan individer. Vanliga tecken på nervskador är domningar, stickningar och smärta som ligger i extremiteter. Muskelkramper orsakas av okontrollerad kontraktion av muskler. De är ofta smärtsamma och uppträda plötsligt. Behandlingen av nervskador och muskelryckningar beror på bakomliggande orsaker. Rådgör med en läkare vid fastställande en behandling

Nerv smärtbehandling

Nervskador är vanligtvis behandlas med orala läkemedel. Anti-depressiva medel har använts av läkare för att behandla smärta i samband med nervskada. Vissa mediciner som ordinerats inkluderar Wellbutrin, Paxil, Cymbalta och Celexa. Två läkemedel har godkänts av FDA för att specifikt behandla symtom på nervskada. De är de medicinskt föreskrivna mediciner Duloxectine och pregabalin. Aktuell hudkrämer som Capsaicin och Lidokain har också visat sig effektiv i symptombehandling. OTC-läkemedel rekommenderas inte för behandling av nervsmärta. De är ofta inte till hjälp för att lindra smärta och överskrida den rekommenderade dosen har biverkningar.

Spasm Behandling

Muskelkramp behandling beror på dess orsak. Over-the-counter antiinflammatoriska läkemedel (Alvedon, Tylenol) kan hjälpa till att lindra smärta. Muskelavslappnande medel som diazepam och Baklofen förskrivs av läkare för kroniska fall av spasmer. Den anti-Parkinson läkemedel Artane och Congentin används också i extrema fall. Botox har också använts för att lindra smärtan av muskelspasmer. Det injiceras och eliminerar spasm av förlamande den drabbade muskeln.

Homeopatiska läkemedel för perifer neuropati

Perifer neuropati uppstår när nerver i kroppens extremiteter --- vanligtvis händer och fötter --- inte skickar rätt signaler till hjärnan. Kroppen tolkar misslyckande som stickningar, domningar eller en stickande känsla i de områden som drabbats av neuropati. Även om det inte finns några riktiga metoder --- medicinsk, homeopatiska eller på annat sätt --- som kommer att bota neuropati, det finns homeopatiska behandlingar som kan hjälpa lindra symptomen av sjukdomen.

Behandla Root Cause

Perifer neuropati oftast orsakas av en underliggande sjukdom. Enligt National Institute of Spine och neurologiska sjukdomar, kan detta omfatta fysiska skador de drabbade områdena, sjukdomar som cancer, njursjukdomar och diabetes, infektioner och autoimmuna sjukdomar, eller ärvda genetiska avvikelser. Om neuropati är ett resultat av sjukdom, försöka behandla sjukdomen för att minska smärta och domningar före eller förutom att använda homeopatiska medel.

Enstaka Homeopatiska medel

Bestäm dina symptom att avgöra vilka homeopatiskt medel kommer att arbeta för din neuropati upplevelse. För skytte smärta, prova Stormhatt för smärta i alla områden eller Belladonna om smärtan är centrerad på höfterna, ryggen och låren. Brännande smärta kan behandlas med Stormhatt för allmän smärta, Cantharsis för fotsulorna, Fer phos för skuldra och Hypericum för fötter. Muskelkramper och spasmer kan lindras genom att ta Mag phos och stickningar i armar och ben kan behandlas med Hypericum.

Blandade Topiska behandlingar

Flera homeopatiska produkter är på marknaden nu som ger behandling för perifer neuropati. Aktuell geler och lösningar, såsom Neuragen, erbjuder befrielse från neuropati symptom, bland annat stickningar, sveda och smärta i händer och fötter. Enligt en dubbelblind studie utförd av Louisiana State University, 80 procent av patienter som lider av perifer neuropati såg förbättring efter att ha använt en topikal produkt.

Homeopati rättsmedel för att ta bort mörka ringar Underneath Eyes

Mörka ringar under ögonen kan göra en person ser trött, och med vanhedrande. Snarare än att vara ett bevis på hårt festande, mörka ringar är ibland på grund av omständigheter utanför din kontroll. Kosmetika, receptbelagda krämer, laserterapi och kemisk peeling kan alla hjälpa förklädnad, minska eller eliminera mörka ringar, men om du är intresserad av en helhetssyn, alternativt tillvägagångssätt, kanske du vill överväga homeopatiska medel.

Orsaker

Detta är ett problem som du verkligen kan skylla på mamma eller pappa; tendensen att ha mörka ringar under ögonen innebär den relativa öppenheten i huden, och kan köras i familjer. Allergier spelar också en roll - födoämnesallergier kan orsaka mörkare under ögonen, och klåda av hösnuva och repor kan bidra till cirklar också. Vissa läkemedel, såsom kärlvidgande läkemedel, kan påverka under ögonen utseende genom att öka blodflödet, vilket kan nasala infektioner, som förmörkar och vidga venerna som går från ögonen till näsan. Felaktig kost, solexponering, graviditet, menstruation, och åldrande påverkar också under ögonen utseende. Slutligen kan trötthet och brist på sömn framhäva mörka ringar, speciellt om du redan är benägna att dem.

Homeopatisk Teori

Homeopati bygger på teorin om "liknande botar liknande." För att bota en sjukdom, kommer en homeopatisk läkare ordinera minimala mängder av ett ämne som, i större doser, skulle orsaka samma symptom hos en frisk person. Ett annat axiom för homeopatisk medicin är "lagen om infinitesimals," som anger mindre belopp, desto mer kraftfulla effekter som. De ingredienser som används i homeopatiska läkemedel successivt späds många gånger i vatten eller alkohol tills endast en liten mängd av det ursprungliga ämnet återstår.

Homeopatiska medel

För att minska mörka ringar under ögonen, kan din homeopat förskriva cinchona officin, tillverkad av kinin bark. Ursprungligen användes för malaria är cinchona en stöttepelare i homeopatiska behandlingar för ögat krämpor. Han får även föreskriva en utspädning av cyklamen rot, för dess renande effekt, samt Spongia, tillverkade av havssvamp, också för sina renande och renande egenskaper. Han kan också rekommendera sepia, gjord av bläckfisk bläck och som vanligen används homeopathically för missfärgning av huden, samt chinin sulphuricum, även känd som sulfit av kinin, som normalt används för ögoninfektioner och neuralgi runt ögat. Andra åtgärder han kan rekommendera är vanilj aromatica - som har stimulerande egenskaper - och thuja, eller vit ceder, för sin antiseptiska, systemrengöring och vätskedrivande egenskaper.

Försiktighetsåtgärder

Innan man beger sig på växtbaserade regim, bör du kontrollera med din läkare. Om du vill veta mer om biverkningar av örter, besöka USA Library of Medicine, som anges i resursen nedan.

Hur bota åderbråck med homeopati

Ett bra sätt att bota åderbråck är med homeopati. Homeopati är en av de mer effektiva alternativ. Homeopatiska läkemedel bör väljas ut av den beskrivning som bäst matchar din åderbråck.

Instruktioner

1 Ta den homeopatiska läkemedel som kallas Aesculus hippocastanum om du har distened, lila åderbråck som åtföljs med hoit eller fastnar smärtor eller om symtomen förvärras när man går.

2 Ta den homeopatiska läkemedel som kallas Bellis perennis om du har åderbråck som inträffar under graviditeten och gör det svårt att gå.

3 Ta den homeopatiska läkemedel som kallas Arnica om du har åderbråck som visas och känns mörbultad. Denna behandling fungerar också bra om du har åderbråck som är svullna och smärtsamma.

4 Ta den homeopatiska läkemedel som kallas Carbo Vegetabilis om du har fläckiga hud med vidgade vener. Denna behandling fungerar särskilt bra om dina åderbråck orsaka benen att känna sig tung och svag.

Antifungal homeopatisk bot för Jock kliar

Jock kliar är en svampinfektion i huden som påverkar ljumskarna. Det är samma svampinfektion (tinea) som orsakar ringorm eller fotsvamp. Dess namn indikerar endast den plats den påverkar. De flesta fall av Jock kliar kan behandlas genom att hålla den infekterade huden ren och torr och med tillämpning av aktuella svampdödande krämer, men det finns övergripande angreppssätt för att bota tillståndet samt ett antal huskurer som kommer att arbeta för att klara upp infektionen.

Svavel

Svavel är ett homeopatiskt medel för behandling av Jock kliar som kan köpas i en beredning som är klar att använda, eller det kan göras hemma. Svavel är en sammanfattning botemedel som kan appliceras direkt på irriterad området, enligt CureZone.com.

Crumple upp en bit anteckningspapper och placera den på en tallrik. Ställ in pappers i brand och låt det brinna helt. Blås försiktigt bort de svarta askan kvar och du ska hitta en gulaktig rester på tallriken. Detta ämne bränns svavel.

Applicera svavlet direkt till området för hud med Jock kliar och det bör försvinna inom en dag eller så. Svavlet kan också blandas med babyolja för att bilda en pasta och appliceras på det område som en salva.

Psorinum

Använd Psorinum som en homeopatisk behandling för Jock kliar. Enligt Herbs2000.com är Psorinum ett homeopatiskt medel som används för många hudsjukdomar inklusive eksem, acne, bölder och sår i huden. Substansen är härledd från skabb och använder fluiden från skabb blåsor på huden för att skapa denna formel.
Psorinum är bra på något hudåkomma om symtom är outhärdlig klåda eller kraftig svettning. Detta ämne kan köpas i homeopati butiker och bör tas som rekommenderas för två till tre dagar, enligt Doc20.com.

Huskurer

Lätt huskurer som involverar vanliga husgeråd kan vara beredda att befria dig av Jock kliar eller ringorm.

Gör en mild ättika lösning med användning av en del vit vinäger och 4 delar vatten. Blöt en tvättlapp i lösningen och tvätta det drabbade området med trasan, enligt MedicineNet. Torka huden noga och täck med löst sittande bomullsunderkläder.
Ta ett varmt bad med kvart-kopp blekmedel tillsätts vattnet. Blötlägg i badet varannan dag tills tillståndet klarnar upp. Torka huden noga för bästa resultat.

Lägga extra vitlök till din diet eller tillämpa krossade vitlöksklyftor direkt på infekterad hud kan hjälpa till att bota Jock kliar också. Vitlök har naturliga svampdödande egenskaper som fungerar som ett botemedel och som en förebyggande åtgärd.

Vad är Toxic neuropati?

Neuropati är en nervsjukdom som ofta orsakar muskelsmärta, svaghet och spasmer. Giftigt neuropati avser neuropati orsakad av giftiga ämnen. Giftig neuropati vanligtvis minskade från drogmissbruk eller kemisk exponering på arbetsplatsen. Det första steget i att behandla giftigt neuropati är att hitta källan till sjukdomen. Drug -elated neuropati kan vara svårare att diagnostisera eftersom patienter kommer sannolikt ljuga om att missbruka droger.

Orsaker

Drogmissbruk och kemisk exponering på arbetsplatsen är de vanligaste orsakerna till toxisk neuropati. Exponering för bly, kvicksilver, arsenik och thailum på arbetsplatsen gör dig mer sårbar för toxisk neuropati. Förutom drogmissbruk, kan sniffar ämnen som lim leda till toxisk neuropati. Örtmedicin rättsmedel, särskilt kinesiska rättsmedel, kan vara en annan orsak till giftiga neuropati eftersom växtbaserade läkemedel kan innehålla farliga kemikalier.

Symptom

Symtom på toxisk neuropati är samma som standardformer neuropati. Smärta, kramper och svaghet i musklerna är de vanligaste symtomen. Vissa personer med neuropati erfarenhet svårt att gå. Smärta i samband med neuropati kommer vanligtvis i form av domningar eller huggande smärta. Domningar resultat från nerver i kroppen att somna. Skytte smärta uppstår när nervsignaler våldsamt dragkraft genom kroppen.

Diagnos

Läkare brukar känna igen symtom på neuropati under en fysisk undersökning. Neurologiska utvärderingar, elektromyografi och blodprover är bland metoder läkare använder för att bekräfta en diagnos av neuropati. Specifik diagnos av toxisk neuropati beroende av patienter ger läkarna korrekt information.

Behandling

Behandling för toxisk neuropati beror på orsaken till sjukdomen. Om orsaken är exponering för kemikalier, är det första steget i behandlingen tar bort patienten från omgivningen för exponering. För narkotikarelaterad neuropati, ge upp drogvanor är det första steget. För att få smärtlindring av neuropati, ta standard over-the-counter läkemedel. Om smärtan är svår, be din läkare att förskriva en starkare smärtstillande.

Överväganden

Arbetsgivare i USA är skyldiga enligt lag att informera de anställda om några kemikalier på arbetsplatsen. Om du kontrakt toxisk neuropati från arbetsplatsen och din arbetsgivare aldrig informerat dig av kemikalierna kan du ha grund för en rättegång. Hur länge du har varit utsatt och mängden kemisk exponering kan påverka svårighetsgraden av din neuropati. Giftig neuropati kan utvecklas efter kort eller lång sikt kemisk exponering.

Homeopatiska sätt att bli av hemorrojder

Hemorrojder är svullna och inflammerade vener runt nedre ändtarmen. De kan vara intern eller extern, som ligger runt anus. Hemorrojder kan förebyggas, och symtomen kan behandlas med homeopatiska medel. Homeopati, utvecklades under 18-talet av en tysk läkare vid namn Samuel Hahnemann, bygger på konceptet som botemedel. Enkelt uttryckt, är samma substans som orsakar ett symptom som ges i en mindre dos som ett botemedel.

Homeopatiska behandlingar

Homeopatisk behandling använder ett system av medicinska behandlingar som har utspädda att minimera toxicitet. Homeopati löser hemorrojder genom att behandla symptomen och läka sjuka inifrån. Aloe är en homeopatisk behandling används för att lindra känslan av rektal trycket och ömhet. Apis mellifica (krossade kroppen av en honungsbinas) utspädd med alkohol kan användas externt på hud som är sveda och klåda. Calendula (blomma i ringbloms familjen) kan användas i en Sitz bad för att lindra hemorrojder inflammation. Grafit, eller svart bly, lindrar förstoppning som kan orsaka analfissurer. Salpetersyra lindrar effektivt hemorrojder blödning. Rävkaka är ett frö som importeras från Filippinerna som styr kronisk förstoppning och smärtsamma hemorrojder. Pion används för itch lättnad och sår. Utskjutande hemorrojder kan behandlas med svavel. Svavel används för behandling av rodnad och klåda och att tillhandahålla lindring från bränning.

Doseringar

I situationer där egenvård är lämpligt att välja den lösning som passar dina symtom. Anvisningar för korrekt dosering brukar anges på etiketterna. Homeopatiska läkare föreslår att du tar en dos och sedan övervaka dess effektivitet. Om symtomen eller tillstånd märkbart bättre, fortsätter med behandlingen du valt. Om ingen förbättring är resultatet av en enstaka dos, sedan ta en ytterligare. Ibland flera doser kan vara nödvändiga för symtomlindring. I andra situationer bara en dos per dag räcker. Om du inte märker några betydande förbättringar, kan en annan åtgärd val vara nödvändig. Det kan ta åtta till 12 månader för att bota sjukdomen, men de flesta patienter börjar känna dig bättre inom två veckor.

Om Neuropati

Neuropati är en nervsjukdom som uppträder när nerverna inte mottar den korrekta mängden syre. Utan syre nerverna somnar. Bedövande sensation och skytte smärta är associerade med neuropati. Neuropati behandling kan innebära receptbelagda läkemedel eller elektrisk terapi.

Diagnos

Neuropati diagnostiseras genom fysisk undersökning och neurologiska tester. EEG-test och Spinal Tap är vanliga neurologiska tester som används för att kontrollera om neuropati.

Symptom

Domningar, muskelspasmer och kramper är vanliga symtom på neuropati. Andra symptom kan vara balans och koordinationsproblem.

Riskfaktorer

Neuropati är vanligast bland äldre och diabetiker. Andra nervsjukdomar, som fastnar och skärsår, kan innebära en större risk för neuropati.

Behandling

Receptbelagda läkemedel har använts som neuropati behandling. Elektrisk terapi, en terapi metod som använder elektriska signaler för att stimulera sovande nerver, har effektivt använts för att behandla neuropati utan att orsaka biverkningar.

Överväganden

Neuropati kan utvecklas under längre eller kortare perioder. Den nervsjukdom kan leda till andra sjukdomar såsom onormalt blodtryck, förstoppning och sexuell dysfunktion.

Naturliga sätt att minska Candida

Candida albicans är medlem av jäst släktet och lever främst i människans mun, mag-tarmkanalen och genitala regionen. Vid normala nivåer candida är ofarligt, men en överväxt (kallas candidiasis) kan orsaka trast och genitala infektioner. Systemisk candidiasis, som är en djup infektion i hela kroppen, kan vara dödlig om den inte behandlas av läkare eller sjuksköterska. Men för lägre kvalitet jäst infektioner, det finns naturliga, effektiva sätt att att minska candida till en ofarlig nivå, och därigenom utrota candidiasis.

Orsaker

Candida albicans nivå vanligen kontrolleras av kroppens samexisterande nyttiga bakterier. Överanvändning av antibiotika, som förstör nyttiga bakterier, uppmuntra en överväxt av candida. Ett försvagat immunförsvar, diabetes, eller för mycket socker i kosten kan också leda till en överväxt.

Herbal Behandlingar

Enligt Earl Mindell, R.Ph., Ph.D., blanda 25-40 droppar Pau d'arco extrakt i flytande och konsumera upp till tre gånger per dag, kan bota svampinfektioner. Dr Mindell föreslår också en douche innehåller goldenseal att lindra candidiasis. Använd tea tree olja, en eterisk olja, lokalt för att klara upp svampinfektioner i huden, såsom fotsvamp, och att bota jäst vaginit (vulvovaginal candidiasis).

Kosttillskott och kost

Phyllis A. Balch, CNC, rekommenderar att ta acidophilus, kaprylsyra, essentiella fettsyror innehållande svartvinbärsfrön och linfröolja, quercetin, och vitamin B-komplex för att bekämpa candida infektion. Hon föreslår också äta bara glutenfria korn, såsom brunt ris och hirs, och begränsa intaget av socker, eftersom candida "trivs i en söt miljö", som orsakas av en kost rik på kolhydrater och jästprodukter. Ms Balch rekommenderar eliminera citrusfrukter, lagrade ostar, alkohol, choklad, torkad frukt och fermenterade livsmedel såsom soja och vinäger.

Förebyggande

Naturligtvis förebyggande är den bästa medicinen. Dr Mindell och Ms Balch överens om att en kost som innehåller en daglig portion osötad yoghurt med levande och aktiva kulturer, såsom Lactobacillus acidophilus, och massor av vitlök, som har antimikrobiella egenskaper, kommer att behålla den rätta balansen av bakterier och jäst i kroppen, och förhindra en överväxt. Eftersom ett försvagat immunsystem kan orsaka candidiasis, Dr Mindell förespråkar också att bygga upp immunförsvaret genom att regelbundet konsumera mat som vitlök och shiitakesvamp.

Behandling för kemoterapi neuropati

Cytostatika-inducerad perifer neuropati, eller CIPN, är den term som används för att beskriva nervskador i armar, ben, händer och fötter till följd av kemoterapi. Beroende på dess svårighetsgrad, kan sjukdomen vara antingen en smärtsam, tillfällig olägenhet för livräddande behandling eller en livshotande komplikation. Många aspekter av kemoterapi neuropati är väl förstådd, och du och din läkare har ett antal alternativ för förebyggande eller behandling.

Symtom på kemoterapi neuropati

Cytostatika neuropati kan visas när som helst under behandlingen. Dess symtom är brännande känsla, smärta, domningar, stickningar, muskelförtvining, balansproblem, ökad känslighet temperatur, förstoppning, blodtryckssvängningar och svårigheter att svälja. Frequently, förändrade känsla i händer eller fötter verkar samtidigt på båda sidor av kroppen. Sjukdomen kan påverka prestanda av någon verksamhet där dina armar eller ben, inklusive möjligheten att gå eller klä dig. I sina farligaste formerna, kan kemoterapi neuropati leda till andningssvårigheter, förlamning eller organsvikt. Om du genomgår kemoterapi och upplever symptom på sjukdomen, tala med din läkare omedelbart. Det finns många möjliga orsaker till dessa klagomål, är det bäst att vara på den säkra sidan av försiktighet.

Möjlig Förebyggande

Du kan vidta åtgärder för att förebygga neuropati problem. Först, vet forskarna att vissa klasser av cytostatika före ökade risker för neuropati biverkningar. De innefattar: taxan föreningar som paklitaxel och docetaxel (varumärken Taxol och Taxotere); platinainnehållande föreningar som karboplatin, cisplatin och oxaliplatin; epotilon föreningar som ixabepilon (varumärke Ixempra); växtalkaloider såsom vinkristin, vinblastin och vinorelbin; lenalidomid (Revlimid); talidomid (Thalomid); och bortezomib (Velcade). Fråga din läkare om du behandlas med något av dessa läkemedel. Om du är, kan du be om några effektiva substitut finns tillgängliga.

Även om det inte finns några goda substitut, kan din läkare att kunna sänka dina risker genom att ändra hur dina kemoterapidoser administreras. Till exempel kan en enda stor dos ges i mindre, mer hanterbara doser. Dessutom kan en enda behandling ges under en längre tid. Båda dessa metoder kan minska de toxiska effekterna av medicinering och eventuellt bidra till att undvika nervproblem.

Vissa andra kompletterande behandlingar kan också hjälpa till att förebygga neuropati, även om nuvarande bevis blandas i bästa fall. Potentiella alternativ inkluderar vitamin E, antiepileptika och kombinerade kalcium och magnesium infusioner. Rådgör med din läkare innan du utforskar de här alternativen.

Behandlingsalternativ

Om du redan har kemoterapi neuropati, ett antal potentiella behandlingar finns tillgängliga. Först se om andra kemoterapibehandlingar. Ändra mediciner kan lösa dina problem. Om det inte finns några andra alternativ som finns, är det möjligt att sjukdomen är en kortsiktig reaktion på behandlingen och försvinner av sig själv. Detta kan hända i ett par veckor, ett par månader eller inte alls. Om dina symtom kvarstår, kan läkarna arbeta för att lindra din smärta genom att använda steroider, antiepileptika eller små doser av antidepressiva medel. Svårare fall behandlas ibland med opioid baserade läkemedel. Andra potentiellt hjälp behandlingar inkluderar biofeedback, akupunktur, sjukgymnastik, arbetsterapi och avslappningsterapi.

Hur bota Parkinsons sjukdom

Parkinsons sjukdom är en neurologisk sjukdom som resulterar i skakningar, långsamma rörelser, stelhet och svårigheter med balans. Det är också märkt med degeneration av celler i hjärnan och minskad dopaminproduktionen i hjärnan. Sjukdomen påverkar på 4 miljoner människor i världen och råkar en av 100 personer ålder 60 eller äldre, men också råkar yngre människor också. Nuvarande behandlingar för Parkinsons sjukdom (såsom Levadopa, andra läkemedel eller djup hjärnstimulering), som traditionella medicinska vetenskapen har angivits som undertryckande av Parkinsons symtom men inte helt botande, kommer inte att diskuteras i denna artikel av den enkla anledningen att dessa behandlingar minskar symtom men inte botemedel för Parkinsons. Följande artikel kommer att fokusera på behandlingar som har diskuterats som möjliga botemedel mot Parkinsons sjukdom. Detta är inte en uttömmande lista och dessa behandlingar är inte allmänt känt vid denna tid; Men dessa behandlingar ger hopp om att bota Parkinson.

Instruktioner

1 Ta blodtrycket drog isradipin. Normalt är detta läkemedel som används för att behandla högt blodtryck. Men forskning som utförts av forskare vid Northwestern University (professor James Surmeier och kollegor) indikerar detta kan vara användbart i healing Parkinsons sjukdom eftersom den vitaliserar de dopaminceller som försämras i Parkinsons. Notera, har forskningen inte gjorts på människa än. Men forskningen på möss visar att isradipin betyder bromsa utvecklingen av Parkinson och, i vissa fall, det faktiskt hindrade Parkinsons sjukdom inträffar.

2 Ta läkemedlet metylenblått. Detta läkemedel används normalt för att behandla methemoglobinemi (en blodsjukdom). Men i forskningen med möss har forskare vid barnsjukhuset och Research Center Oakland (Dr Hani Atamna och Dr Bruce Ames och kollegor) fann att om de används i extremt låga koncentrationer ("motsvarande några regndroppar i fyra Olympic- stora pooler av vatten "), denna drog faktiskt fördröjer processen för cellulärt åldrande och förbättrar mitokondriell funktion. Läkemedlets effekt på celler och mitokondriell funktion är därför forskare tror denna drog kan bromsa eller till och med bota Parkinsons sjukdom.

3 Använd "3-substituerade indoliner 2-1 föreningar." Forskare vid University of Texas at Dallas och Southern Methodist University (Dr Santosh D'Mello och Dr Edward Biehl och kollegor) i forskning göras med möss har upptäckt att dessa föreningar skyddar nervceller i hjärnan från degeneration. Detta är viktigt eftersom degeneration är en viktig orsak att Parkinsons sker; dessa föreningar kan potentiellt stoppa progressionen av Parkinson. Dessutom är dessa föreningar enligt uppgift inte är giftiga för användning även vid användning vid höga doser, vilket är en ytterligare hjälp faktor.

4 Ta nervceller från artificiella stamceller och transplantera de omprogrammerade cellerna in personen med Parkinsons sjukdom. Detta gjordes med framgång i en studie vid MIT gjort av Dr Marius wering och kollegor. Wering och kollegor, med hjälp av information från en annan studie som utförts av japanska och amerikanska forskare, tog nervcellerna från artificiella stamceller och transplanteras dessa omprogrammerade celler i råttor som lider av Parkinsons sjukdom. Enligt uppgift åtta veckor efter transplantationen, nästan alla råttorna kunde flytta sina kroppar mycket bättre, vilket indikerade transplantationen möjligt för nya anslutningar bildas i råttornas hjärnor. Detta resulterade i råttorna att kunna övervinna de skador som Parkinsons sjukdom.

5 Ta stamceller från näsan av en patient med Parkinsons och implantera dessa stamceller i Parkinsons patientens hjärna. Forskare vid Griffith University forskar med råttor (professor Alan Mackay-Sim och kollegor) fann att vuxna stamceller från näsan på råttor som lider av Parkinsons sjukdom och implanteras i råttornas hjärnor gav råttorna att kunna "åter förvärva "möjlighet att köra i en rak linje (efter Parkinsons sjukdom hade tidigare orsakat råttorna att inte kunna köra i en rak linje). Förbättringen av hjärnans funktion till följd av implantation av stamceller i råttornas hjärnor och att förbättringen skedde bara tre veckor efter implantationen är skälen denna behandling ses som en potentiell bot för Parkinsons. En annan styrka med denna behandling är att genom att använda patientens egna stamceller, finns det ingen risk att patientens immunsystem kommer att avvisa cellerna.

6 Gör terapeutisk kloning. Även om forskning med människor som inte har gjort, gjorde forskare rapporterar att terapeutisk kloning med framgång gjorde bota Parkinsons sjukdom i möss. Terapeutisk kloning börjar med borttagande av en cellkärna från en enda cell tas från någon del av kroppen på en vuxen. Därefter i ett laboratorium, är kärnan införes i en äggcell som har skalats av dess egen kärna. Äggcellen därefter stimuleras att växa och dela upp i ett större antal celler som är allt en genetisk matchning till cellerna hos den vuxne. Dessa celler bearbetas sedan så att de kan utvecklas till specificerade celler som kan sättas tillbaka in i kroppen av vuxna för att behandla olika typer av sjukdomar (inklusive Parkinson).

7 Använd alternativ medicin metoder för Parkinsons sjukdom som föreslogs av Edgar Cayce, som allmänt betraktas som "fadern av modern holistisk medicin." Till exempel i sin diskussion av Parkinsons sjukdom, Cayce beskrev specifikt följande vara till hjälp vid behandling av Parkinsons: förbättra körtel funktion, användning av atomidine (som är en behandling som normalt används för att förbättra körtel fungera), få ​​en massage för att förbättra blodcirkulationen systemet, konsumerar mer kalcium i kosten, att få justeringar osteopathic att samordna nervsystemet, med hjälp av den våta cell apparaten (med guldkloridlösning) att föryngra skadade hjärnceller och, i vissa fall med hjälp av radioaktiva apparaten också. (Det radioaktiva apparat eller radiell apparaten, trots hur namnet låter, inte innehåller någon radioaktivitet. Det är en metallburk med glas och stål i det omgivet av kol och packade i kol).

8 Använda metoder föreslagits av Edgar Cayce som inte specifikt begränsade till Parkinsons, men som föreslogs vara till hjälp för att förbättra hälsan. Exempelvis förbrukar en "nerv-byggnaden" alkalisk diet och gör tarmsköljningar. Cayce föreslog en "nerv-byggnaden" alkalisk diet som hjälp för alla personer som behövde nervsystemet förnyelse och inte begränsa detta förslag att enbart Parkinsons drabbade. (Parkinsons sjuka, eftersom de har neurologisk sjukdom och försämrade hjärnceller, skulle passa den kategori av att vara i behov av nervsystemet förnyelse). Cayce föreslog också colonics som ett användbart allmän hälsa åtgärd. Även om inte särskilt riktad till diskussionen om Parkinson, tarmskölj var viktiga i Cayce avläsningar som avgörande för god hälsa överlag. Till exempel i Cayce läser 1703-2, Cayce att "hålla kolon ren är det som är nödvändigt för varje välbalanserad kropp,. Därmed bör vara en del av upplevelsen för varje enhet" Cayce kände tarmskölj bör vara en del av allas erfarenheter, vilket tyder på att tarmsköljningar kan vara användbara som en allmän hälsoåtgärd för behandling av alla sjukdomar, inklusive Parkinsons sjukdom.

Citroner & Honey Används för att gå ner i vikt

När förlora vikt, är det vettigt att använda naturen för att bekämpa överskjutande flab. I en studie utförd av Waikato University i Nya Zeeland, fann forskare att råttor utfodrats med 10 procent honung uppvisade inte mer viktökning än de utfodras inget socker alls. Honung ger friskare glykemiskt index (GI) än andra sötningsmedel, och äta dieter lägre på GI-skalan är förknippad med minskad risk för diabetes, hjärtsjukdomar och fetma.

Historia

Honung har en lång historia av medicinsk användning, med anor från 2500 f.Kr., först registreras i Sumer på lera tablett. Hippokrates, den antika läkekonstens fader, använde honung för att behandla sår, sår och till och med hemorrojder. När det gäller citroner, romarna använde den som ett botemedel för alla typer av gift och är ett välkänt botemedel för matsmältningsproblem.

Viktminskning Egenskaper

Citroner är särskilt hög i C-vitamin och citronsyra, tillsammans med andra näringsämnen som kalcium, magnesium, bioflavonoider, pektin och limonen --- som alla främjar immunitet och bekämpar infektioner. Enligt www.realself.com fungerar citronsaft som matsmältningen och lever rengöringsmedel. Den höga citronsyra i citron hjälper till att stimulera magsaft och saliv för att hjälpa till med matsmältningen, medan C-vitaminhalten snabbar upp ämnesomsättningen.

Honung är ett bra substitut för sötningsmedel. Den inte bara ger bonus näringsämnen --- riboflavin, niacin, pantotensyra, folsyra, C-vitamin, mineraler och antioxidanter, den har mer smak och 75 procent färre kalorier än vanligt socker. Du använder mindre att sockra din mat, vilket kan översättas till färre kalorier som förbrukas. Honung har även en stadig energikälla, till skillnad från den snabbt brinnande rusa av vanligt socker. Mer väsentligt är honung kan mobilisera de extra fettdepåer i kroppen och använda den som energi för dagliga funktioner.

Citron och honung Kombination

I både traditionell indisk Ayurveda och gamla unanimedicin (rotade på grekiska) medicin, har honung använts som en bas för att bota fetma i en mängd olika sätt. Vanligast är honung i kombination med citron, och med kanel för maximalt resultat. De rekommenderar att dricka ett glas varmt vatten, blandas med 1 msk. honung och 2 tsk. citronsaft varje morgon. Detta hopkok kan tas flera gånger om dagen, upp till en halvtimme före varje måltid. Det kan också tas efter en stor och fet mat som en effektiv mag-och detox stöd.

Hur bota Vattenbindande

Ibland kroppen behåller vatten och detta tillstånd kallas vätskeretention (ödem). Alla måste dricka mycket vatten varje dag, eftersom brist på vatten kan göra att du utvecklar vätskeansamling. Det finns olika skäl till varför kroppen kan behålla vatten, såsom att ha ett medicinskt tillstånd som njursjukdom, konsumerar för mycket natrium, tar vissa mediciner och sitta på ett ställe under längre tidsperioder. Vätskeretention är behandlingsbara och botas, men det är viktigt att besöka läkare, för att avgöra vad som egentligen orsakar vätskeansamling i kroppen.

Instruktioner

1 Tala med din läkare om vätskeansamling. Din läkare kan föreslå några sätt som du kan bota vätskeretention och hjälper dig att välja ett lämpligt alternativ behandling.

2 Diskutera de olika behandlingsalternativ med din läkare. Beroende på ditt hälsotillstånd, kan din läkare ordinera vätske piller (vatten piller) för att bota vätskeansamling i kroppen. Om du har ett sjukdomstillstånd som kognitiv hjärtsvikt eller sköldkörtel, njur-eller leversjukdom kan din läkare förskriva ytterligare läkemedel eller föreslå alternativa behandlingsalternativ för att behandla sjukdomen. Din läkare kan också justera din kost, göra ändringar i dina aktuella mediciner, skapa en utövar plan för dig att följa och uppmuntra dig att öka ditt vattenintag.

3 Följ läkarens anvisningar. Var noga med att ta alla mediciner och vätske piller som din läkare. Du bör också få regelbundna kontroller och kontakta din läkare om du har fler frågor, funderingar eller problem med vätskeansamling.

4 Drick mycket vatten. Försök att dricka minst 6 till 8 glas vatten varje dag och undvika att dricka för mycket läsk eller saft. Din kropp behöver vatten för att spola ut gifter och för att hålla dina organ fungerar. Dricka mycket vatten minskar också din chans att uppleva vätskeansamling.

5 Minska din natriumintaget. För mycket natrium (salt) kan orsaka vätskeretention, så se till att minska mängden salt du lägger i din kropp.

6 Ät hälsosamt och motionera regelbundet. Du bör sträva efter att äta välbalanserade och näringsmässiga måltider med mycket frukt och grönsaker. Se till att äta nyttiga snacks också, såsom frukt och fettsnål yoghurt och motion minst 4-5 gånger i veckan (för 30 till 45 minuter per dag).

Tips

  • Undvik att sitta i en plats för långa tidsperioder. Du bör få upp och flytta runt när det är möjligt, för att undvika vattenansamling.
  • Höj dina ben och fötter när du kan, och placera en kudde under benen när man ligger ner.