alternativ behandling av neuropati

Läkemedel för behandling av neuropati

Neuropati är ett tillstånd där nervskador inträffar i hela kroppen. Mer än 100 typer av neuropati påverkar miljontals människor, vanligen i form av domningar, stickningar eller smärta i fötter och händer. Ungefär en tredjedel av neuropatier orsakas av diabetes, och The National Institute of Diabetes and Digestive och njursjukdomar (NIDDK) anges att 60 till 70 procent av diabetikerna har någon form av neuropati.

Behandling av neuropati

Hester J. Chong, MS (Neurologiska kliniken, Medway Hospital NHS Trust, Kent, UK) föreslår grupper av läkemedel inklusive aldosreduktasinhibitorer, ACE-hämmare och lipidsänkande läkemedel kan vara effektiva. Tricykliska antidepressiva, antiepileptika och opioider och opioid-liknande läkemedel erbjuder lindring av neuropatisk smärta. Här är en närmare titt på några av de läkemedelsalternativ.

Tricykliska antidepressiva

Denna klass av antidepressiva läkemedel verkar ge bättre smärtlindring av neuropati. Vissa tricykliska antidepressiva inkluderar amitriptylin, imipramin och desipramin. Även dessa läkemedel ger viss lättnad, kan vissa människor inte tål dem. Bland andra biverkningar, kan dessa läkemedel orsaka torr mun och svalg hos vissa patienter.

Antikonvulsiva

Gabapentin (Neurontin) är evidensbaserad för att vara en populär drog bland antiepileptika. Gabapentin finns som ett mindre kost generisk, och har längre erfarenhet av användning än vissa nyare läkemedel. Andra antiepileptika som kan vara användbara inkluderar lamotrigin (Lamictal) och pregabalin (Lyrica). Duloxetin och pregabalin är FDA godkänt för behandling av diabetesneuropati smärta.

Opioider

Opioider såsom oxikodon och opioid-liknande läkemedel används ofta för smärtlindring. Tramadol (Ultram) är en opioid drog som verkar som ett antidepressivt medel. Dessa läkemedel har biverkningar såsom förstoppning och fysiskt beroende som måste beaktas innan användning.

Rollen av andra droger

Hantering av komplikationer av diabetes kan omfatta läkemedel såsom ACE-hämmare och lipidsänkande medel. Att upprätthålla optimala blodsocker kan bromsa utvecklingen av komplikationer som högt kolesterol, högt blodtryck och hjärtsjukdomar. Parallellt dessa komorbiditet påskynda skador på kroppen som orsakas av diabetes. Ytterligare bevis antyder att en låg dos kombination av läkemedel kan erbjuda bättre smärtlindring än ett läkemedel, och med mindre biverkningar.

Alternativ behandling för multipelt myelom

Multipelt myelom är en form av cancer som angriper de plasmaceller i kroppen. Det finns många behandlingar som är tillgängliga för det, men inget botemedel. De flesta människor går vägen cellgifter och strålning, eller andra mer traditionella cancerbehandlingar, men nya alternativa behandlingar har visat sig vara nyttiga och bör beaktas tillsammans standarderna. Endast ett par tusen nya fall diagnostiseras i USA varje år, vilket gör det ganska ovanligt. Men emot denna diagnos är inte en dödsdom. Det finns många behandlingar där ute; du måste bara vara villig att prova dem.

Vitaminer, örter och diet

Det har varit känt under en lång tid att vissa örter är välgörande för kroppen, som echinecea och sådant. Och medan dessa örter och kosttillskott kan vara bra på att stärka immunförsvaret och hjälpa kroppen bekämpa multipelt myelom, de kan ibland orsaka interaktioner med andra cancermediciner. Innan du startar en ny diet eller vitamin regim, rådgöra med din läkare för att se till att den är kompatibel med andra cancerbehandlingar som du genomgår.

Massageterapi

Massage terapi är en möjlig väg att hantera multipelt myelom. Inga studier har gjorts på dess effektivitet, men många former av beröring terapi påskynda immunförsvaret och minska stress - både viktiga faktorer för att slåss cancer. Du kanske också fördelar i akupunktur och akupressur. Dessa två behandlingsmetoder har inte haft betydande studier gjorda på dem, men de har visat sig vara effektiva i vissa fall, särskilt på att hjälpa människor kontrollera stress och utveckla en mer positiv syn, vilka är viktiga för att bli bra.

Meditation

En annan form av alternativ behandling som är visat sig vara effektiva vid behandling av multipelt myelom är medling och visualisering. Förmågan att tysta "prat" i ditt sinne och fokusera på en sak - avkoppling, kanske, eller till och med helande - du gör dig själv en hel del bra. Inte bara kommer du att hitta dig själv med mer energi, du också kommer att göra kroppen mer mottaglig för behandling av andra typer som kan vara mer traditionellt.

Spiritualism

Många människor finner tröst och styrka i andliga strävanden när slåss multipelt myelom. Oavsett om det är i form av religion eller bara en allmän samhörighet med universum beror på individen. Men många människor härleda styrkan att ta sig igenom en tuff period, som att hantera cancer, från andlig healing.

Stamcellstransplantation

Stamcellstransplantationer baseras på verklig vetenskap, och medan de andra alternativa behandlingar som nämns hittills har varit mer mental, känslomässig och andlig, detta behandlingsalternativ fysiskt. Patienterna får en stamcellstransplantation från en frisk givare, vilket då kan ersätta blodkroppar som har allvarligt skadats av traditionella cancerbehandlingar såsom strålning och kemoterapi. Flera transplantationer kan utföras så att patienten kan fått mycket höga doser av traditionella behandlingar. Det är ett mycket mer aggressivt sätt att behandla denna typ av cancer.

Alternativ behandling för neuropati

Neuropati är en störning som påverkar det perifera nervsystemet. De perifera nerverna styr motor, sensoriska och autonoma nerver. Dessa nerver rymma funktionen mellan ryggmärgen, muskler, hud och inre organ. De som lider av neuropati ofta upplever domningar, smärta, kramper och stickningar i händer och fötter. Även om de flesta former av neuropati är inte botas, de är behandlingsbara. Alternativa medicinska behandlingar är ett gångbart alternativ för dem som lider av neuropati, och de som är intresserade av att ta kontroll över sin hälsa. Men vissa läkare rekommenderar inte användning av alternativa läkemedel, och innan införliva alternativa behandlingar, kolla med din primära läkare.

NeuropathyRx

NeuropathyRx är kosttillskott som innehåller Alpha-Lipoic Acid-och L-karnitin. Enligt neuropati Solutions, ett tillägg tillverkare som arbetar med neuropati samt cancer, smärtsamma symtom kan lindras genom vissa näringsämnen. NeuropathyRx är specifikt används för att behandla förlust av fysisk funktion och minskad mental kapacitet.

Vitamin B12 och folat

Neuropati orsakas av störningar, såsom diabetes, lupus och vitaminbrister. Vitaminer B12 och folat är vanliga näringsämnen saknar neuropati sjuka, och kan åtgärdas genom att införliva antingen en B12 och folat komplettera eller gröna grönsaker, som spenat och broccoli, i kosten.

Capsaicin Cream

Capsaicin, en komponent i heta chilipeppar vilket skapar den varma känsla, används i en topisk krämform för att lindra neuropati smärta. Den gemensamma handelsnamn för capsaicin kräm är Zostrix eller Zostrix-HP. Emellertid kajennpeppar, den krossade version av en chilipeppar, har därför använts historiskt av många kulturer för lindring av artrit, ryggont och andra liknande villkor.

WSN Nerve Support Formel

WSN Nerve Support Formula är ett homeopatiskt medel speciellt utformade för neuropati. Förutom att lindra stickningar och brännande touch, fungerar denna åtgärd för att öka balans och fysisk stabilitet. Tillägget innehåller Benfotiamine, en form av B1, som har visat sig ha förmåga att motverka effekten av neuropati.

Body Cleanse

Förutom näringsbrister, neuropati patienter ofta att när de överdrivet har förbrukat kemisk-lastad eller alltför bearbetade livsmedel, de är mer benägna att känna smärta. Som toxiner bygga upp i kroppen, neuropati patienter märka en ökning av sina symtom. Enligt Cure Zone, en medicinsk resurs sponsrad av Google, kommer en hel kropp avgiftning rensa skadliga föroreningar från kroppen och lindra en del av smärta i samband med neuropati.

Alternativ behandling för Plantar fasciit

Enligt Mayo Clinic, är plantar fasciit en inflammerad ligament orsakad av överansträngning av foten; det kan orsaka enorm smärta i hälen. Det finns flera sätt att behandla symptomen, de populäraste är vila. Om symptomen fortsätter under en längre tid, kan en läkare rekommendera kortison skott i hälen för att lindra smärtan och eventuellt även kirurgi. Flera andra val kan övervägas.

Alternativa Hem behandlingar för Plantar fasciit

Flera typer av behandlingar kan prövas hemma. Förutom vila, är en annan vanlig behandling för att kontinuerligt is det drabbade området för att försöka dämpa inflammationen, säger Mayo Clinic. Om du upplever plantar fasciit på grund av antingen överansträngning sig själv eller är överviktiga, minskar den tid du är på fötterna och försöka förlora några pounds. Högre nivåer av motion kan sätta på plantar fasciit, så för att behålla din fysiska aktivitet, men lindra symptomen, undersöka skonsamma motion, såsom simning eller cykling. Titta också in i skoinlägg för att ge ökat stöd till bågen av foten och att ytterligare dämpa hälen.

Alternativa Medicinska behandlingar för Plantar fasciit

Medan de flesta medicinska behandlingar består av antingen kortison skott eller kirurgi, kan nya alternativ övervägas. En ny, icke-invasiv teknik är den extrakorporeala stötvågen terapi (ESWT), som använder ljudvågor för att stimulera läkningsprocessen i hälen regionen, enligt Revolution Health. Rapporter varierar om huruvida det är effektivt, men det kan orsaka svullnad, blåmärken, och domningar; leder det bara rekommenderas för långsiktiga lider av plantar fasciit. Läkare rekommenderar ofta se en sjukgymnast som kan arbeta med patienten i att utveckla övningar och sträckor som hjälper plantar fascia stretch naturligt. Ofta är dessa övningar kommer att bli populär, säger Mayo Clinic, särskilt på morgonen för att mjuka upp musklerna i ben och fot, vilket kommer att bidra till att minska smärtan. Tillsammans med övningarna, kommer en läkare överväga att ge patienten en skena att använda på natten för att hålla muskler och plantar fascia i en bekväm och sträckt läge.

Alternativ behandling för rektalcancer

Rektalcancer slår cellerna i ändtarmen, som är det sista segmentet av tjocktarmen. Även om inga alternativa behandlingar kan bota ändtarmscancer, det finns behandlingar som kan förbättra livskvaliteten för dem som har sjukdomen och kanske lindra vissa symtom på sjukdomen. I många fall kommer människor förfalla in i en depression eller känner oerhört bedrövad när man står inför verkligheten i ändtarmscancer. Alternativa behandlingar kan hjälpa dem att återfå kontrollen.

Naturopathic medicinen

Naturmedicin är en verksamhet som läkare som använder örter och annat som finns i naturen för att behandla sjukdomar. Även naturläkemedel behandlingar inte gör ändtarmscancer går bort, kan de bidra till att minska symtomen. Naturopathy kombinerar kost, homeopati och andra behandlingar som traditionell kinesisk medicin för att hjälpa till att minska symtom från behandlings biverkningar upprätthålla ett friskt immunsystem, ger mer energi, hålla ämnesomsättningen fungerar och hjälpa till med framtida cancerprevention. När den används tillsammans med traditionell medicin, kan naturläkemedel medicin hjälpa till att förbättra patientens livskvalitet.

Konstterapi

Enligt National Cancer Society, kan bildterapi hjälpa en person med cancer behandlas de fysiska och känslomässiga problem som är förknippade med sjukdomen. Konstterapi innebär patienter omdirigera sina känslor i konst, musik eller dans. National Cancer Society föreslår dessa former av terapier bidra till att minska nivåerna av ångest, förbättra kommunikationsförmåga, förkorta sjukhusvistelserna, bistå smärtlindring och lägre återhämtningstider.

Meditation

Meditation är ett förfarande för koncentration utformad för att koppla kroppen. Enligt National Institutes of Health, är meditation hjälp för att hantera de sömnproblem som uppstår nöd och hantera svar på kronisk smärta. Det finns olika former av meditation tillgängliga från yoga till guidade bildspråk för tai chi. Även enkel övning som promenader kan ha samma effekter som meditation. Enligt American Cancer Society, en studie på 90 patienter visade att 31 procent av patienterna hade färre symtom på stress och 65 procent hade färre perioder av depression efter sju veckor av mindful meditation.

Alternativ behandling för Poison Ivy Oak & Sumac

Miljontals människor bryter ut med gift sumak eller gift ek varje år. De är mycket smittsamma utslag framkallande växter som lever i de flesta stater. Utslagen är vanligtvis röd och kan bilda små blåsor eller pustler på huden. Utslagen sprider sig lätt när de pustler bryta upp och släpper vätskan inuti från repor. Det finns behandlingar för utslag för att hjälpa lugna klådan och lugna utslag.

Aloe Vera

Aloe vera gel är mest ofta som en naturlig behandling av brännskador, men det används också vid behandling av gift sumak, giftek och murgröna. Det inkluderar den aktuella aloe vera som har förmågan att tränga igenom alla lager i huden för att komma till hjärtat av utslag för snabb lindring. Det finns också en flytande form av aloe vera att du dricker. Den flytande formen går direkt in i blodet och tar itu med utslag från insidan. Det kan ge lindring till sveda och klåda snabbt.

När dricker aloe vera, rekommenderas att du dricker 3 tsk. tre gånger om dagen. För aloe vera gel, applicera en generös mängd över utslag efter behov. Du kanske föredrar att hålla din aloe vera gel i kylskåp för att kyla den. Hålla din gel kallt kan också ge dig lagt befrielse från den brinnande, kliande utslag.

Havregryn och havremjöl bad

Havremjöl är ett användbart hem botemedel mot gift ek och sumak. Det finns några sätt att använda havregrynsgröt med en varelse att göra några havregryn. Låt det svalna och sedan sprida det på de drabbade områdena. Om du har en massa gift ek som täcker större områden, häll tre fjärdedelar av en låda med havregryn i ett varmt bad ca midja-hög. Blötlägg i badet för en stund för att låta den naturliga läkningsprocessen har tid att arbeta.

Du bör inte torka av efter badet så att havregryn lämnar en finkornig beläggning på huden. Detta hjälper till att skydda huden och hjälper till att stoppa klådan. Tillämpa en havremjöl pasta direkt på huden över utbrottet kommer också att hjälpa till med klåda och sveda samband med gift ek och sumak.

Övriga rättsmedel

Flera helt naturliga behandlingar kan hjälpa till med klåda och sveda samband med gift ek och sumak. En är trollhassel. Indianer är kända för att använda trollhassel för behandla inflammatoriska hudproblem. Om du vill använda, sandskädda lite på utslag flera gånger dagligen med en bomullstuss. Trollhassel är en bra torkmedel och hjälper pustler att torka upp snabbare för att främja läkning.

Tea tree olja är en annan helt naturlig produkt som kan användas direkt på utslag flera gånger om dagen. Jewelweed, som också är känd som Impatiens eller touch-me-nots, kan användas för att stoppa klådan samband med utslag såsom gift ek och sumak. Det bidrar till att torka upp blåsorna till stöd i kliar lättnad och snabbare läkning. Använd bladen från växten genom att gnugga dem direkt på blåsorna. Du kan också använda saften från stjälkarna av anläggningen genom att försiktigt gnugga det direkt in i huden flera gånger om dagen.

Alternativ behandling av diabetes

Diabetes är en sjukdom som kännetecknas av en ökning i mängden av blodglukos. Det inträffar när insulin, oftast produceras i bukspottkörteln, inte produceras eller är oanvändbar av kroppen. Insulin reglerar kroppens omvandling av socker till energi. Hos personer med diabetes mängden socker i blodet klättrar.

Örter för bukspottkörteln

Enligt "Recept för Nutritional Healing" av Phyllis Balch, Beanpod te, bitter melon och cederträ bär är alla användbara för att främja hälsan i bukspottkörteln.

Örter att sänka blodsockret

Ginseng te och enbär tros sänka blodsockernivåerna. Huckleberry är tänkt att förbättra insulinproduktionen.

Vitaminer för diabetes

Ett tillägg av vitamin B-komplex är tänkt att förbättra kroppens förmåga att metabolisera blodsocker. Ett tillräckligt intag av alla vitaminer gynnar allmänt god hälsa, som hjälper kroppen att hantera de problem som är förknippade med diabetes.

Andra Naturliga Kosttillskott för diabetes

Kosttillskott såsom vitlök, coenzym Q10, vanadin och magnesium är bland de många trodde att ha en effekt på blodsockernivåer och diabetes.

Livsstilsförändringar för diabetiker

Att undvika sockerhaltiga drycker kan minska risken att utveckla diabetes. En studie publicerad i "Journal of American Medical Association" (citerat av Balch i sin bok) säger att kvinnor som konsumerar mer än en sockerhaltig dryck per dag ökar risken för diabetes med 30 procent. Tobak bör undvikas på grund av dess effekter på cirkulationen.

Varning

Personer med insulinberoende diabetes bör inte ersätta sitt insulin med de rättsmedel som anges ovan. Innan du gör några justeringar till din diabetesbehandling, är det viktigt att du rådgöra med din läkare.

Elektronisk neuropati Behandling

Neuropati, en nervsjukdom mest framträdande i äldre och diabetiker, orsakar ofta muskelsmärta, svaghet och spasmer. Tyvärr finns det inget botemedel neuropati. Traditionellt är läkemedel som föreskrivs för neuropati behandling. Men med framsteg inom medicinen ett alternativt neuropati behandling har upptäckts. Elektronisk neuropati behandling innebär att använda elektriska terapi, vilket har visat sig så effektiv att en del kallar behandlingsmetod en neuropati botemedel.

Neuropati

Neuropati är en nervsjukdom som kan utvecklas långsamt över tiden eller inom en kort tidsperiod. Neuropati uppstår när nerverna inte får tillräckligt med syre. För att klara av den syre dilemma, nerverna somnar. Avståndet mellan de sovande nerver och andra nerver i kroppen växer. Signaler från hjärnan kommer att vara oförmögen att korrekt strömma genom nervsystemet. Detta kan resultera i dålig muskelkontroll och massor av smärta.

Riskfaktorer

Diabetiker och personer över 60 års ålder är de mest sårbara för neuropati. Utveckling av neuropati är ofta kopplade till diabetes. Vissa läkemedel kan också leda till neuropati. Andra nervförhållanden, liksom nervkompression och skärsår, kan orsaka neuropati. Neurologiska tester, såsom en spinal tap och en EEG, bistånds läkare i diagnostisera fall av neuropati.

Elektrisk terapi

En elektrisk terapi kit tillåter en person att själv administrera neuropati behandling från hemmet. Elektriska terapi kit finns endast genom recept från läkare. Elektrisk terapi fungerar genom att skicka en elektrisk signal genom nervsystemet, vakna upp de sovande nerverna. Signalen upptäcker och kontinuerligt skickar den rätta styrkan hos en signal som krävs för att få de nyligen uppvaknade nerver att fungera igen. Genom att stimulera nerverna ska fungera, kan skador som neuropati vändas. Detta är anledningen till elektrisk terapi kan anses vara en neuropati botemedel. Det har hjälpt över 70.000 få befrielse från neuropati.

Processen

Den elektriska terapi kit levereras med en handhållen styrenhet och ledningsförmåga vantar och strumpor. När du väljer din metod för konduktivitet sätta på ledaren. Pads bör placeras på botten av fötterna genom att följa instruktionerna som följer med den elektriska terapi kit. Slå på enheten med hjälp av handkontroll. En lampa på handenheten slås på varje gång en signal skickas genom kroppen. Administrera neuropati behandling när du har 30 minuter att sitta ner och koppla av. Du ska känna smärtlindring under hela 30-minuters session. Befrielsen kan vara upp till åtta timmar efter den elektriska terapisessionen. Ju mer du använder elektrisk behandling, bör ju längre lättnad pågå.

Överväganden

Inte behandla din neuropati kan leda till tillstånd som onormal hjärtfrekvens, förstoppning och sexuell dysfunktion. Läkemedel som föreskrivs för neuropati behandling endast maskera sjukdomens symptom. Elektrisk terapi är den enda neuropati behandling känd för att faktiskt vända neuropati symptom. Det har visat sig vara 95 procent effektivare, även fungerar som en neuropati botemedel i vissa fall.

Om neuropati Healing

Neuropati är en serie av tillstånd som påverkar det perifera nervsystemet som kan leda till problem, såsom stickningar och muskelsvaghet. Dessa problem visar ofta i ben och fötter och kan behandlas med en mängd traditionella och alternativa lösningar. Med detta sagt, helande neuropati, särskilt när symtomen är smärta, kan bara ge delresultat.

Vad är neuropati?

Neuropati avser sjukdomar i det perifera nervsystemet som kan innehålla felaktig funktion motor, sensoriska och autonoma nervceller. Neuropati förekommer oftast i ben och fötter och det kan bero på traumatiska skador, infektioner, exponering för gifter och metaboliska problem. Sjukdomen orsakas ofta av diabetes, i vilket fall det är kallas diabetisk neuropati. Vitaminbrist, alkoholism och autoimmuna sjukdomar kan också resultera i neuropati.

Symptom

Neuropati kan inkludera symtom förknippade med alla möjliga funktioner i nervsystemet. Sjukdomen kan leda till domningar och stickningar i händer eller fötter som kan stråla in i armar eller ben. Den nervsmärta i samband med neuropati kan innebära en brännande smärta, eller en skarp, jabbing eller elektriska liknande smärta. Tillståndet har ibland avses känsla som du bär en handske och du kan också känna extrem känslighet för beröring. Din samordning kan vackla och muskelsvaghet och förlamning kan leda. Om dina autonoma nerver påverkas, kan du förlora kontrollen över din skål och urinblåsa rörelser.

Traditionell Behandling

Det finns fyra stora medicinska behandlingar av perifer neuropati. Smärtstillande, från over-the-counter ibuprofin till receptbelagda opiater kan hjälpa till med de mer smärtsamma symtom på sjukdomen. Droger som kodein som kan bilda ett beroende endast ordineras när andra läkemedel är ineffektiva. Anti-beslag läkemedel som gabapentin (Nueontin) och fenytoin (Dilantin) har använts för behandling av epilepsi, men kan också läka nervsmärta också. En lidokain plåster kan rekommenderas eftersom den har få biverkningar och kan appliceras direkt på området för smärtan. Tricykliska antidepressiva som nortrityline (Pamelor) kan användas för att behandla nervsmärta genom att störa de kemiska processerna i hjärnan som process smärta. Denna åtgärd används ofta vid behandling av diabetesneuropati.

Alternativ behandling

En alternativ behandlingsprocessen börjar med vitamintillskott. Vitamin B-komplex har flera fördelar för nervsystemet och det är ofta visat sig vara bristfälliga hos äldre individer. Essentiella fettsyror som de i jättenattljusolja kan förbättra effektiviteten mellan nervceller och hjärnan, vilket garanterar ett bättre nervsystem hälsa. Alfa-lipolic syra kan minska smärtsymtom tillsammans med felaktigt fungerande nerver. En förbättrad cirkulationssystemet kan leda till en mer effektiv nervsystemet. Ett te gjort av örter siberian ginseng, ingefära rot och gingko biloba kan inte bara öka ditt blodomlopp effektivitet, men dessa kända adaptogener har varit kopplade till att förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet.

Varning

Vi rekommenderar att du slutar röka, börja träna, och äta hälsosam mat för att förbättra din neuropati och för att öka chanserna för att dessa ovanstående metoder kommer att vara effektiva. Om du upplever nervsmärta, bör du omedelbart kontakta din läkare för att säkerställa en korrekt diagnos. Naturläkemedel kan orsaka allergiska reaktioner och interaktioner med mediciner, så du bör tala med en läkare eller en integrerad läkare innan du lägger dem i din kost.

Hur du kan hjälpa med Foot neuropati

Fot neuropati eller perifer neuropati, orsakar smärta och domningar i fötterna. Känslan kan beskrivas som en brännande eller stickande känsla, vilket kan påverka grundläggande rörelse och dagliga aktiviteter. Den underliggande orsaken till fots neuropati kan vara många saker, allt från infektioner till skada på ett problem med sin ämnesomsättning. Enligt Mayo Clinic, är en av de vanligaste orsakerna till neuropati komplikationer som hänför sig till diabetes. Eftersom åkomma orsakas oftast av en underliggande sjukdom, symptomen förbättras vanligen med tiden som det underliggande villkoret gradvis stabiliseras med behandling.

Behandlingar

Det är viktigt att behandla din neuropati, är det lika viktigt att behandla sjukdomen som orsakar dina symptom, enligt National Institute of neurologiska sjukdomar och stroke. Om du behandlar detta villkor, då neuropati kommer att förbättras. Om du upplever relativt lindrig smärta, sedan ta over-the-counter smärtbehandling kan vara tillräckligt för att hjälpa dina symtom. Bortsett från over-the-counter mediciner, det finns tre huvudalternativ som kan behandla symtom rekommenderas av Mayo Clinic, som alla kräver ett recept. Det första läkemedlet är anti-beslag läkemedel, som hjälper lindra nervsmärta. Den andra behandlingen är en Lidokain smärtlindring lappar, som appliceras på det område, där smärtan är värst. Det sista alternativet är att ta antidepressiva medel, som blockerar smärtsignalerna i hjärnan, vilket hjälper dig att känna mindre smärta i fötterna. Dessa alternativ är endast för dem som upplever smärta, och de flesta människor tycker lättnad när det handlar om tillståndet orsakar neuropati. Om du visar symtom på neuropati, men är omedvetna om att ha ett tillstånd, är det starkt rekommenderat att du ser en läkare för att avgöra om du har några odiagnostiserade hälsoproblem.

Livsstilsförändringar

Eftersom många fall av mul neuropati är relaterade till obehandlad diabetes, kan ta hand om dina fötter bidrar till att minimera oddsen för att utveckla smärta i området. Skapa en regelbunden motion plan kan bidra till att minska symtomen på foten neuropati, eftersom fysisk aktivitet hjälper till att hålla blodsockret lågt och får blodet flyter genom hela kroppen. Om du råkar vara en vanlig cigarett rökare, är det viktigt att sluta eftersom rökning kan negativt påverka din blodflödet, vilket leder till en ökad risk att utveckla fotproblem. Massera dina fötter eller ha någon annan göra det åt dig, som kommer att öka blodflödet och lindra smärta i fötterna. Undvik att placera benen i alla trånga ställning, eftersom det minskar blodflödet till de nedre extremiteterna och ökar din chans att utveckla mul neuropati.

Medicinering för Neuropati & Seizure

Perifer neuropati är ett tillstånd som orsakar smärta och domningar på grund av skador på nerver som reser i hela kroppen och bär meddelanden till dina extremiteter. Att behandla neuropati, läkare ibland ordinera läkemedel som ursprungligen utvecklades för behandling av kramper.

Typer

Beslags mediciner som används för behandling av neuropati inkluderar gabapentin, topiramat, pregabalin, karbamazepin och fenytoin.

Funktion

Även om det inte finns något botemedel mot neuropati och inget sätt att vända de skador som leder till sjukdomen, beslag mediciner minska symtomen på sjukdomen.

Tidsplan

Beroende på orsaken till din neuropati, kanske du bara behöver ta beslag mediciner under en begränsad tidsperiod tills symptomen avtar; emellertid är det även möjligt att kräva långvarig användning av de läkemedel för att kontrollera smärta.

Risker

De vanligaste biverkningarna av beslag läkemedel som används för behandling av neuropati är yrsel och dåsighet, enligt Mayo Clinic. Drogerna utgör också ett antal risker, bland annat bildandet av cancertumörer; självmordstankar eller åtgärder; glaukom; hypertermi; kraftig svullnad av läppar tunga, hals eller extremiteter; minskade nivåer blodplättar; livshotande hudreaktioner såsom Stevens-Johnsons syndrom; och leverskador, varnar RxList.

Överväganden

Karbamazepin och fenytoin har potential att skada ett foster, och effekterna av de andra beslag droger vid gravida kvinnor är okänd, rapporterar RxList.

Är Neuropati Inaktive?

Neuropati är en sjukdom där nerverna inte får tillräckligt med syre och som ett resultat nerverna somnar. Om den inte behandlas, påverkar av neuropati kan invalidiserande. Behandlingen hjälper till att begränsa handikappande effekterna av neuropati.

Riskfaktorer

Diabetiker och äldre är de mest sårbara för neuropati. Däremot kan neuropati fortfarande utvecklas i andra individer.

Symptom

Neuropati är ofta förknippad med smärta, vanligtvis en bedövande känsla eller skytte smärta. Beroende på placeringen av de verkställda nerver påverkar av neuropati är förlust av balans och koordination.

Inaktivera Kännetecken för Neuropati

Förlusten av balans och koordination kopplat till vissa fall av neuropati kan göra promenader svårt. Om den inte behandlas, kan neuropati leda till tillstånd som sexuell dysfunktion och urinblåsa dysfunktion. Dessa dysfunktioner kan inaktivera en person från att njuta av ett meningsfullt liv.

Neuropati Prognosis

De längre nerverna sover den mer handikapp neuropati är. Detta beror på att de sovande nerver glida längre ifrån varandra från andra nerver i kroppen, vilket gör signaler från hjärnan till kroppen svårare att komma över.

Behandling

I åratal neuropati behandlades med smärts som ett sätt att maskera smärtan av sjukdomen. Framsteg inom det medicinska området har lett till användningen av elektrisk terapi för att behandla neuropati. Elektrisk terapi är effektiv i att vakna nerverna och undervisning nerverna ska fungera igen, vilket kan leda till att vända på handikappande effekterna av neuropati.

Mediciner Används för neuropati

Det finns inget botemedel mot neuropati (sjukdomar i perifera nerver). Läkemedel är avsedda att minska symtomen, lindra smärta och hantera komplikationer. Symtom på neuropati är domningar och stickningar, och eftersom sjukdomen fortskrider, många människor upplever intensiv brännande smärta eller stickande smärta.

Fakta

Behandling av neuropatisk smärta kan vara en utmaning. Smärtan från nervskada är ofta svår och i många människor inte svarar på analgetika, såsom aspirin eller ibuprofen. Behandlingen fokuserar på läkemedel som riktar nervceller.

Typer av läkemedel

Typer av läkemedel för behandling av neuropati inkluderar tricykliska antidepressiva, antiepileptika och opioider. Vissa typer av neuropati svara på utvärtes behandlingar med lidokain fläckar eller capsaicin grädde.

Att hitta rätt medicinering

Att hitta en medicin som fungerar för att styra din neuropatisk smärta kan behöva prova sig fram. Din läkare kan rekommendera en kombination av mediciner. Använd den lägsta dosen möjligt att minska biverkningar.

Överväganden

Identifiera den underliggande orsaken kan hjälpa till att välja ett läkemedel för behandling av neuropati. Autoimmuna förhållanden som leder till neuropati kan svara för immunsuppressiva läkemedel såsom prednison.

Förebyggande / Lösning

Strikt kontroll av blodsockernivåerna kan minska symtomen och hjälpa människor med diabetesneuropati förhindra ytterligare skador. Sjukgymnastik och ortopediska ingrepp kan också rekommenderas för att lindra smärtan av neuropati.

Vad är Toxic neuropati?

Neuropati är en nervsjukdom som ofta orsakar muskelsmärta, svaghet och spasmer. Giftigt neuropati avser neuropati orsakad av giftiga ämnen. Giftig neuropati vanligtvis minskade från drogmissbruk eller kemisk exponering på arbetsplatsen. Det första steget i att behandla giftigt neuropati är att hitta källan till sjukdomen. Drug -elated neuropati kan vara svårare att diagnostisera eftersom patienter kommer sannolikt ljuga om att missbruka droger.

Orsaker

Drogmissbruk och kemisk exponering på arbetsplatsen är de vanligaste orsakerna till toxisk neuropati. Exponering för bly, kvicksilver, arsenik och thailum på arbetsplatsen gör dig mer sårbar för toxisk neuropati. Förutom drogmissbruk, kan sniffar ämnen som lim leda till toxisk neuropati. Örtmedicin rättsmedel, särskilt kinesiska rättsmedel, kan vara en annan orsak till giftiga neuropati eftersom växtbaserade läkemedel kan innehålla farliga kemikalier.

Symptom

Symtom på toxisk neuropati är samma som standardformer neuropati. Smärta, kramper och svaghet i musklerna är de vanligaste symtomen. Vissa personer med neuropati erfarenhet svårt att gå. Smärta i samband med neuropati kommer vanligtvis i form av domningar eller huggande smärta. Domningar resultat från nerver i kroppen att somna. Skytte smärta uppstår när nervsignaler våldsamt dragkraft genom kroppen.

Diagnos

Läkare brukar känna igen symtom på neuropati under en fysisk undersökning. Neurologiska utvärderingar, elektromyografi och blodprover är bland metoder läkare använder för att bekräfta en diagnos av neuropati. Specifik diagnos av toxisk neuropati beroende av patienter ger läkarna korrekt information.

Behandling

Behandling för toxisk neuropati beror på orsaken till sjukdomen. Om orsaken är exponering för kemikalier, är det första steget i behandlingen tar bort patienten från omgivningen för exponering. För narkotikarelaterad neuropati, ge upp drogvanor är det första steget. För att få smärtlindring av neuropati, ta standard over-the-counter läkemedel. Om smärtan är svår, be din läkare att förskriva en starkare smärtstillande.

Överväganden

Arbetsgivare i USA är skyldiga enligt lag att informera de anställda om några kemikalier på arbetsplatsen. Om du kontrakt toxisk neuropati från arbetsplatsen och din arbetsgivare aldrig informerat dig av kemikalierna kan du ha grund för en rättegång. Hur länge du har varit utsatt och mängden kemisk exponering kan påverka svårighetsgraden av din neuropati. Giftig neuropati kan utvecklas efter kort eller lång sikt kemisk exponering.

Perifer neuropati Sjukdomar

Perifer neuropati sjukdom är ett tillstånd där det perifera nervsystemet har skadats. Skadan kan orsakas av många faktorer, bland annat sjukdom, skada eller vitaminbrist. Det finns inget botemedel mot perifer neuropati sjukdom, men behandlingar finns tillgängliga för att kontrollera symtomen.

Orsaker

Perifer neuropati sjukdom kan orsakas av sjukdomar såsom diabetes, lupus, bältros, reumatoid artrit, njur-och leversjukdomar, hypotyreos och HIV / AIDS. Andra orsaker är överdriven alkoholkonsumtion, B-vitaminbrist, trauma eller skador på nerver, en tumör trycker på en nerv och exponering för vissa toxiner som bly, arsenik och kvicksilver.

Symptom

Perifer neuropati sjukdomssymptom beror på vilka perifera nerver påverkas och kan innefatta gradvis stickningar eller domningar i tår, fötter och händer så småningom utvecklas till ben och armar. Andra symptom kan vara brännande smärta, balansproblem, muskelsvaghet, känslighet för beröring och en skarp stickande smärta.

Diagnos

Det finns inte ett test för att bekräfta perifer neuropati så att din läkare kommer att utföra en fysisk och neurologisk undersökning testar dina reflexer, muskeltonus, kroppshållning, styrka och hur känslig du är för vissa förnimmelser. Blodprov kan begäras för att testa för en B-vitaminbrist och sköldkörtelfunktion. En elektromyografi test mäter elektriska urladdningar från dina muskler och nervledningsstudie mäter elektriska signaler i nerverna och hur snabbt nerverna bär dem.

Mediciner

När en underliggande orsak såsom sjukdom orsakar perifer neuropati, kan behandla sjukdomen förbättrar nervsmärta. När en okänd orsak uppstår, behandla symptom är det viktigaste målet. Över disk smärtstillande såsom Alvedon eller Motrin kan behandla lindrig neuropati. Om tillståndet förvärras kan din läkare förskriva opiater för smärta, men dessa recept kommer att vara för korttidsbruk på grund av risken för beroende. Mediciner som Lyrica och Neurontin lindra nervsmärta. En lidokain plåster appliceras på det drabbade området kan hjälpa till att lindra smärta. Anti-depressiva medel, såsom amitriptylin kan förskrivas som de stör smärtsignaler från hjärnan. Cymbalta kan förskrivas för perifer neuropati orsakad av diabetes. Vitamin B-tillskott kommer att hjälpa till med neuropati orsakas av en brist på detta vitamin.

Huskurer

Massage kan lindra smärta och förbättra cirkulationen i händer och fötter. Undvik att bära alltför trånga skor eller strumpor som kan förvärra smärta och stickningar. Använd bomullsstrumpor och skor med sula stoppning. Diskutera en övning rutin med din läkare som kan minska smärtan av neuropati och förbättra cirkulationen. Ät hälsosam mat som är fettsnål och innehåller frukt, grönsaker, fullkorn och mejeriprodukter. Undvik att sitta med benen i kors eller stående under lång tid eftersom det kan förvärra nervproblem.

Alternativ vård för diabetes

Diabetes täcker en grupp av sjukdomar som hindrar kroppen från adekvat omvandla mat till energi. Om du kämpar med diabetes, kan du söka efter en mer naturlig eller alternativ till att kontrollera dina symtom. Enligt den nationella center för komplementär och alternativ medicin (NCCAM), är ett stort antal forsknings närvarande genomförs för att avgöra om kosttillskott och andra alternativ kan göra en skillnad i behandlingen av dina symtom. Att förstå hur att införliva dessa tillskott, liksom vilken roll kost och motion play, kan hjälpa dig att avgöra om dessa alternativa terapier är rätt för dig.

Styra diabetes med kost och Supplments

För att hjälpa till att kontrollera diabetes symptom, överväga att ändra din kost. Enligt "The Doctors 'bok hem rättsmedel för kvinnor," de med diabetes kan kontrollera symtomen, och ibland även minska behovet av medicinering, helt enkelt genom att minska fettintag och gå ner i vikt. Eftersom fett är tätare än protein eller kolhydrater, minska fett gram innebär en minskning av den totala intag kalori.
Lägg också till en fiberrik spannmål till din morgonrutin. Livsmedel med fiber kan hjälpa dem med diabetes kontrollera sitt blodsocker, som fiber bromsar upptaget av kolhydrater.
Slutligen så konstigt som det kan låta, lägga 1-2 teskedar okokt majsstärkelse till en annan vätska du intar kan bidra till att minska episoder eller hypoglykemi eller lågt blodsocker.

Styra diabetes med motion

Förutom att hjälpa dig gå ner överskjutande pounds, är regelbunden motion också en alternativ behandling för diabetes. Utnyttjade muskler är mer känsliga för insulin, vilket kan förbättra det sätt din kropp metaboliserar socker, enligt "Läkarnas bok hem rättsmedel för kvinnor." Dessutom kan regelbunden motion minska risken för hjärtsjukdomar, vilket ofta är ett problem för dem med diabetes.

Kosttillskott att tänka på

Förutom kost och motion, tillskott är en alternativ behandling som kan bidra till att minska symtomen och kontrollera blodsockret. Personer med diabetes kan ha lägre nivåer av krom att de som inte gör det, så se till att multi-vitamin har 50-200 milligram krom.
Dessutom rekommenderar NCCAM sätta omega-3 fettsyror, som de som finns i fisk, fiskolja, vegetabilisk olja, vetegroddar och valnötter. NCCAM säger att forskning om omega-3-fettsyror har visat sig ha en positiv effekt på att kontrollera glukos och minska hjärtrisken sjukdomar hos de med typ 2-diabetes.
En antioxidant, alpha-liponsyra (ALA) kan påverka insulinkänsligheten, diabetesneuropati och glukosmetabolismen. NCCAM säger att ALA kan minska blodsocker, så om du väljer detta tillägg, se till att kontrollera ditt blodsocker regelbundet.
Finns naturligt i te och mörk choklad, polyfenoler är antioxidanter som kan ha en positiv effekt på insulinaktivitet och glukoskontroll.
Slutligen säger nccam att forskning pågår för en bred variation av andra kosttillskott, inklusive vitlök, magnesium, ginseng, coenzym Q10, aloe vera, bockhornsklöver och mer. För en omfattande lista, se NCCAM sida på diabetesforskningen, beläget i avsnittet Referenser.

Om alternativa behandlingar för epilepsi

Även om det finns flera olika typer av mediciner som finns tillgängliga för att behandla kramper, antiepileptika fortfarande bland de mest förskrivna. Andra behandlingar inkluderar kirurgi, kost begränsning och vagusnerven stimulering (VNS). Personer med epilepsi kan också välja att använda alternativa behandlingar tillsammans med att ta förskrivna läkemedel. Idag är fler alternativa terapier som används i kombination med konventionell medicin som ett sätt att styra en epilepsi s anfall och / eller minska biverkningarna av medicineringen.

Historia

Med alternativa terapier blir allt populärare, är det nödvändigt att hålla i minnet att effektiviteten och säkerheten hos ett visst alternativ behandling av kramper kanske inte kliniskt bevisad. Studier indikerar att framgångsrika alternativa terapier i allmänhet används i kombination med anti-beslag medicinering. Efter år av forskning bekräftas, fler läkare nu emot alternativa terapier såsom ketogen diet som konventionella behandlingar för epilepsi. Rapporter visar att mellan 30 procent till 50 procent av alla patienter som får konventionella medicinska behandlingar har någon gång undersökt alternativa terapialternativ.

Typer

Anti-beslag medicinering förblir närvarande den mest framgångsrika behandlingen för epilepsi. Ändå fler människor söker information om alternativa terapier som kompletterar konventionell medicinsk behandling, särskilt de personer som fortsätter att ha svårt att kontrollera sina anfall. Alternativ medicin tar i olika typer av behandlingar och kan omfatta biofeedback, kiropraktik, kost och kosttillskott, örter och även akupunktur. Var noga med att kontrollera med din vanliga läkare innan du får några alternativa behandlingar. Också tala om alternativ medicin läkare att du har epilepsi eller andra krampanfall, så att han kan ge råd om en viss behandling är lämplig för ditt tillstånd.

Potential

En ny studie visar att melatonin kan minska förekomsten av kramper hos barn. Men hittade en annan studie att melatonin faktiskt kan öka risken för kramper. Melatonin kan också interagera med vissa läkemedel. Medan resultaten är fortfarande osäkert, forskare säger att melatonin inte verkar avsevärt bidra till att förhindra anfall. Men fördelarna med melatonin på sömn anses ha potential för att förbättra livskvaliteten för epileptiker.

Fördelar

Även om det ännu inte är förstått hur ketogen diet förebygger eller minskar antalet epileptiska anfall en person kan uppleva, vetenskapliga studier visar att det har varit effektivt för att minska anfall hos barn som inte svarade på normalt föreskrivna anti-beslag läkemedel. Den ketogen diet ökar fett och begränsar kolhydrater för att tvinga kroppen att metabolisera mer fett istället för socker till energi. Totala kalorier och vätskor är noga begränsat; Därför bör en läkare eller dietist övervaka dieten.

Missuppfattningar

Oavsett om biofeedback faktiskt kan användas för att kontrollera kramper har ännu inte fastställts. Det finns dock tecken på att genom att lära sig kontrollera dessa kroppsfunktioner, en person som har anfall som utlöses av ångest kan dra nytta av biofeedback therapy.The metod innebär undervisning individer olika avslappningstekniker, som hjälper till att reglera andningen, långsam hjärtfrekvens och lägre blodtryck . Dessa funktioner mäts med elektroder och visas på en bildskärm så att en person kan lära sig att känna igen skillnaderna mellan en stressad och avslappnat tillstånd.

Förebyggande / Lösning

Vissa läkare rekommenderar att personer med epilepsi som också lider av allergier som astma eller hösnuva kontrolleras för födoämnesallergier, som kan utlösa anfall. På en liknande anteckning, kan vitamintillskott såsom folsyra, vitamin D och kalcium vara nödvändiga för att förhindra förlust av benmassa hos personer som tar anti-beslag medicinering. Patienter bör tala med sina neurologer innan du lägger några alternativa metoder till sina behandlingsregimer, som korrekt dosering av medicin verkar fortfarande vara det bästa sättet att förhindra epileptiska anfall.

Varning

Tala med din läkare innan du tar något kosttillskott eller naturläkemedel, vilket kan ge en stimulerande effekt. Du kan behöva minska eller sluta använda ginkgo, ephedra, tyrosin, guarana och ginseng. Medan växtbaserade läkemedel blir mer lättillgänglig, kan vissa örter som ger lugnande effekt ökar de negativa effekterna av anti-beslag läkemedel. Naturläkemedel stimulantia som innehåller efedrin tas i kombination med koffein som finns i kaffe, kakao, cola eller te kan framkalla eller göra anfall värre hos personer med epilepsi. Tänk också på att som traditionella medicinska behandlingar, individer reagerar ofta olika på alternativa terapier.

TENS Machine Behandling

En TENS-maskin är en form av alternativ behandling ibland beskriven som en elektronisk massage. Det är ett FDA-godkända enhet som förvaltar en form av elektroniska impulser till kroppen. Terapin, som kallas transkutan elektrisk nervstimulering (TENS), använder lågspänning elektrisk ström för att avbryta smärtimpulser. Anhängare av TENS maskiner tyder på att maskinen är användbar för att behandla smärta relaterad till olika akuta och kroniska sjukdomar, och det finns vissa begränsade medicinska stöd för dessa påståenden.

Historia

TENS maskinen först blev en populär och allmänt accepterad form av terapi i USA på 1970-talet. Den byggde på en teori som utvecklats 1965 av Dr Ronald Melzac och Dr Patrick Wall. Eftersom nerver i ryggraden och ryggmärgen orsakar mycket av smärta i samband med olika förhållanden, Melzac och Wall trodde att med hjälp av elektronisk stimulering för att blockera nerverna i ryggmärgen från att uppleva smärta, kunde allmän smärtlindring uppnås. Denna premiss var föregångaren till TENS-maskin, som använder dessa elektriska impulser att väsentligen avbryta och stoppa smärtan reaktion av spinala nerver.

Syfte

Alternativa utövare, inklusive sjukgymnaster som erbjuder TENS maskin behandlingar, tyder på att det är användbart för att lindra smärta. Behandlingen rekommenderas särskilt för dem som upplever smärta i samband med operation, migrän, sport skada, artrit, tendinit, förlossning och cancer. American Cancer Society gör klart att de flesta av de människor som tror på den smärtstillande utsikterna för en TENS-maskin inte tror att maskinen behandlar eller botar den bakomliggande orsaken, bara att det behandlar smärtan. Den exakta orsaken till enhetens effekt på smärta är oklart, även om American Cancer Society konstaterar att en del tror att TENS maskinen stimulerar produktionen av endorfiner, som fungerar som våra kroppars naturliga smärtstillande.

Medicinsk Support

Enligt American Cancer Society, finns det inga bevis som tyder på att TENS maskin behandling är användbar som en långsiktig metod för smärtlindring. Men ACS platser flera kliniska studier som visar att det har en begränsad användning i tillfällig smärtlindring i samband med olika villkor. Emellertid kan andra alternativa terapier som akupunktur vara effektivare på att hantera smärta i nedre ryggen, och ACS anger att de flesta kliniska studier har föreslagit att TENS maskinen inte är effektiv på att lindra smärta i samband med operation eller förlossning.

Behandlingsmetod

Den TENS-maskin kan administreras av en läkare eller en sjukgymnast. En person kan också få ett hem TENS maskin med ett recept. Även om det finns över 100 olika typer på marknaden som är godkända av FDA, de i allmänhet allt arbete på samma sätt. Elektroder är fästa med trådar till själva maskinen, vilket ger en låg spänning elektrisk ström. Elektroderna är därefter fäst vid kroppen, och den nuvarande färdas från maskinen genom trådarna till kroppen. Elektroderna på kroppen är fästa nära platsen för smärta, och när den elektriska impuls administreras kan patienten känna värme eller stickningar. Denna behandling kan pågå någonstans från 5 till 15 minuter och kan upprepas så ofta som behövs för att uppnå önskad smärtlindring.

Risker

Enligt American Cancer Society, det finns få risker med TENS maskinbehandling, så länge du inte fördröja konventionell medicinsk behandling till förmån för att använda en TENS-maskin. Om maskinen används felaktigt, kan det få negativa effekter. Elektroder bör inte vara fäst över hjärtat eller ögonen, över hjärnan, eller på framsidan av halsen. Spänningen får inte vara för hård, eller en yta brännskada kan uppstå på huden. Slutligen bör de med hjärtproblem, en defibrillator och / eller en infusionspump avstå från att använda TENS maskinen.

Naturligt alternativ till bråckkirurgi

Bråck är små utbuktningar som sker inom kroppens muskler, orsakar extrema obehag. Enligt Medline Plus, bråck uppträder vanligen i eller runt magen. Den vanligaste typen av bråck behandling är konventionell kirurgi, där muskeln repareras. Men det finns alternativa behandlingar som kan hjälpa lindra symptom i samband med bråck. Rådgör alltid med din läkare för korrekt behandling, eftersom bråck kan leda till andra hälsoproblem.

Diet

Morphemeremedies.com rekommenderar att du undviker kryddig, sura livsmedel, och sådana som innehåller höga fett och kolesterol. Sådana livsmedel kan förvärra magen eller få den att svälla och därmed försämrad bråck smärta. Satsa på magra, mat fiberrik istället.

Tillsammans med en hälsosam kost, se till att du tränar bra matvanor för att hjälpa magen. Ät inte för mycket mat på en gång; istället, dela upp det hela dagen. Sitt rakt och äter långsamt. Sitta eller stå i ca 20 minuter efter att ha ätit. Ät inte innan läggdags, och undvika åtsittande kläder. Motion är bra, särskilt om du är överviktig. Undvik dock att träna när du är full.

Lifestyle

Enligt Morphemeremedies.com kan röka och dricka alkohol förvärra bråck. Det är bäst att klippa dessa vanor av din livsstil, eftersom de negativt kan skada din hälsa på andra sätt.

Se till att du får tillräckligt med sömn. Morphemeremedies.com rekommenderar att du höjer ditt huvud när du sover för att förhindra magsyra uppbyggd i matstrupen. Placera tegelstenar under din sängram och lyft upp en halv fot.

Placera is över din bråck att hjälpa dov smärta. Använd inte värmepaket.

Örter

Faqs.org rapporterar att magsyra relaterade till hiatal bråck kan behandlas med örten deglycyrrhizinated lakrits. Dessutom konstaterar Morphemeremdies.com att amerikansk ginseng också kan lindra symtomen. För bråck smärta, prova att dricka aloe vera juice. Morphemeremedies.com rekommenderar att du dricker fjärdedel kopp två gånger om dagen för maximal lättnad.

Visceral Manipulation

Visceral manipulation är en typ av alternativ behandling för ett diafragmabråck, enligt Faqs.org. Hiatal bråck plats press på magen och tvingar den mot bröstet. Under denna behandling är magsäcken flyttas tillbaka från bröstet till dess ursprungliga position.

Din viscerala systemet består av större organ, vilket inkluderar din mage. Enligt International Alliance of Health lärare (IAHE), är en typ av terapi som använder handen manipulation av en professionell visceral manipulation. I grund och botten, en visceral manipulation specialist massage magen tillbaka till läge från utsidan av kroppen för att bekämpa ett diafragmabråck.

Alternativa botemedel mot skabb

Skabb är en smittsam hudsjukdom som orsakas av mikroskopiska kvalster. Dessa parasiter gräva i mänsklig hud, lägger ägg och göra fler kvalster som lever på döda hudceller. Även skabb är inte en parasit livshotande, de gör huden extremt kliande och om den lämnas obehandlad kan skapa onödiga problem.

Där kan du fånga skabb?

Skabb är extremt smittsam när man kommer i kontakt med en smittad person, eller strö på någon med obehandlade skabb. Varje plats där människor finns på nära håll kan bli en grogrund för skabb kvalster. Några vanliga ställen där du kan fånga skabb är vårdhem, sjukhus (enheter med långsiktiga patienter, i synnerhet) och skolor.

Vad är symptom på skabb?

Enligt National Institutes of Health, symptom på skabb är klåda som ökar på natten, utslag, sår som utvecklas från repor och gräva in i huden och tunna linjer som ser ut som blyertsmarkeringar på huden. Skabb kommer inte att försvinna på egen hand, så om du upplever dessa symtom, få testas omedelbart och vidta åtgärder för att begränsa och döda denna parasit innan du infektera andra medlemmar i din familj eller arbetsplats.

Traditionell behandling för skabb

Mayo Clinic beskriver traditionella behandlingar som krämer och lotion för att döda kvalster. De vanligaste mediciner permetrin (Elimite, Acticin) och krotamiton (Eurax). Din läkare kan ordinera oral behandling också, om du har en negativ immunreaktion.

Alternativ behandling för skabb

ScabiesReport.com rekommenderar Tea Tree olja som ett naturligt botemedel mot skabb, på grund av dess naturliga antiseptiska egenskaper. Andra aktuella åtgärder inkluderar Neem olja och gurkmeja roten pasta, tillsammans med att ta immunhöjande kosttillskott som zink och vitlök.

Varför använda alternativa behandlingar?

Genom att använda en alternativ behandling för att bota skabb kan vara effektivare än ett traditionellt botemedel eftersom dessa alternativa kurer har funnits längre och har färre dokumenterade biverkningar än de kemiska behandlingarna. Dessutom, om du använder traditionella behandlingar felaktigt, det finns en chans att skabb på kroppen kommer att få motstånd och komma tillbaka. De naturläkemedel kan ta längre tid, men de är också oljor och pastor som traditionellt har varit utmärkta hudvårdsingredienser, så de kommer inte att orsaka några skador på huden som de döda kvalster.