Simple Home Remedy att släppa Uppsvälldhet Gas i din kropp

Huskurer med tiden har visat sig vara mycket billigare än de motgifter som föreskrivs av våra läkare. Gas drabbar människor i all beskrivning, och ibland den gamla "om på vänster sida" är allt som behövs. Men i värsta fall kan andra huskurer hjälpa.

The Bicycle Trick

Låg på rygg. Få benen upp från marken och vandra upp dem till magen nivå. Sätt armarna ut brett och börja trampa benen medan avsikt sätter påfrestningar på nedre magtrakten. Pedal snabbare och snabbare. Ta med pedalhastighet till en långsam stopp och prova igen några gånger. Ju mer du gör det, desto mer gas du kommer att släppa. Trycket placeras på magen är stor hjälp att få saker och ting rör sig i din kropp. Det är inte bra att vara stilla, eller på ett ställe, om gas orsakar dig att svälla. Få flytta direkt.

Varma och besvärade

Det är en vetenskaplig teori än varma vätskor rör sig snabbare genom systemet än kallare vätskor. Därför något varmt får gasen längre och längre ner tills den kan släppas. Gör en kopp varmt te eller kaffe. Försök varmt vatten med citron i det för en förändring. När varma vätskor slår matsmältningssystemet, vätskorna och allt blandas i den passerar genom mer försiktigt än kalla vätskor som måste först värma upp.


articoli Correlati