Seksuele bijwerkingen van Ambien

Ambien is een recept medicatie gebruikt bij de behandeling van slapeloosheid (moeite met slapen). Ambien wordt afgegeven in de vorm van tabletten oraal voor het slapen gaan worden ingenomen om u te helpen in slaap te vallen en in slaap te blijven gedurende de nacht. Sommige Ambien bijwerkingen kunnen levensbedreigend zijn, terwijl anderen, zoals seksuele bijwerkingen, kunnen onplezierig zijn.

Effecten Overzicht

Bijwerkingen van Ambien variëren van mild tot ernstig. Het is heel belangrijk dat u met uw arts over alle bijwerkingen die u ervaart als gevolg van het gebruik van Ambien praten. Vragen dringende medische hulp als u een ernstige bijwerking ervaren als gevolg van het nemen van Ambien. Als u last heeft van een milde tot matige bijwerkingen, zoals een verminderde zin in seks, praten met uw arts, want hij kan het nodig zijn om uw dosering aan te passen of aan te bevelen alternatieve behandeling.

Gebrek aan seksuele remming

Ambien bijwerkingen worden geassocieerd met een gevoel van roekeloosheid of gebrek aan inhibitie. Onbevangenheid kan de Ambien gebruiker te voelen seksueel onrustig, of leiden de gebruiker naar het uitvoeren van roekeloos seksuele handelingen, of om meer seksueel agressiever dan normaal geworden. Deze gedragingen moeten zo snel mogelijk met uw arts te bespreken.

Andere seksuele bijwerkingen

Omdat Ambien is een kalmerend middel, kan het gepaard gaan met een afnemende seksuele verlangen of het onvermogen om te presteren. Als Ambien wordt genomen vóór de seksuele activiteit begint, Ambien gebruikers kunnen plotseling in slaap vallen tijdens de geslachtsgemeenschap. Ambien-gebruikers kunnen ook last hebben van een gebrek aan seksueel verlangen, impotentie of het onvermogen om climax te bereiken. Praat met uw arts over eventuele bijwerkingen die u ervaart als gevolg van Ambien.

Ernstige bijwerkingen

Ernstige bijwerkingen zijn levensbedreigend en vereist onmiddellijke medische aandacht. Levensbedreigende reacties op Ambien omvatten huiduitslag of breken in netelroos, zwelling van het gezicht (zoals zwelling van de kaak, nek, tong of lippen), of moeite met ademhalen. Wacht niet om uw arts te bellen - naar het ziekenhuis om hulp te krijgen meteen.

Ernstige bijwerkingen

Sommige Ambien bijwerkingen zijn ernstig en vereisen medische aandacht. Deze effecten omvatten gevoelens van depressie, suïcidale gedachten, angst of agressief, onrustig of verward voelen voelen. Als u een van deze reacties blijft ondervinden, bel dan uw arts meteen.


articoli Correlati