Säker Alternativ medicin utan biverkningar för ångest

Stress och ångest kan vara ett verkligt problem för vissa individer. Det kan störa deras dag till dag liv och gör det svårt att genomföra både sina personliga och affärsmässiga liv. Tyvärr, i dessa tider, har stressen blivit en naturlig del av vår vardag. Med detta sagt, så har alternativa mediciner och behandlingsformer. Många människor är nu att finna att de kan behandla sina medicinska frågor, inklusive ångest, med alternativa läkemedel.

Risk för traditionell medicin

Antidepressiva och ångestdämpande mediciner är vanliga recept i dessa dagar; vissa kan säga alltför vanligt. Det är sant att många människor behöver medicinsk behandling när det kommer till sina ångestproblem. Emellertid kan traditionell medicin också komma med oönskade biverkningar, såsom illamående, viktökning, sexuella biverkningar, trötthet, sömnsvårigheter, yrsel, muntorrhet, dimsyn, förstoppning, oro, rastlöshet, och till och med ångest - bara för att nämna några. Det är där alternativa och naturläkemedel behandlingsformer spelar in. De kanske inte alltid kan helt lösa de aktuella frågorna, men ofta de kan erbjuda en alternativ behandlingsform som är ganska effektiva och oftast har färre biverkningar.

Grönt te

Grönt te är ett säkert alternativ till traditionell medicin för de som arbetar med lätt oro. Från krav på allt från viktminskning till avkoppling och lugn, är grönt te tros ha många hälsofördelar. Grönt te innehåller L-Theanin, vilket naturligtvis ger en lugnande effekt. Det skyddar också och återställer hjärnans vitalitet, hjälper till att stimulera immunförsvaret, inducerar ett tillstånd av djup avslappning och sedering, och bidrar till att främja bättre sömn.

Kamomill och Valerian Root

Både kamomill och valeriana rot är kända för att lugna nerverna och kan ha en effekt på ångest. Faktum är Valeriana rot oftast används för att hjälpa människor att sova och bör nog tas på endast natten. Det har till följd att människor väldigt avslappnad och sömnig, vilket kan göra att hålla sig vakna på dagarna samtidigt som valeriana rot svårt. Den typiska doseringen för valerianarot är 500-1500 mg per dag.

Kamomill har använts för att lugna nerver och ångest i årtionden. Den finns i tillägg form, te form, ört formuläret och eterisk olja. Vissa människor helt enkelt brygger en kanna kamomillte när de känner sig oroliga, särskilt om de har problem med att sova. Kamomill används ofta som en eterisk olja i hemgjorda babyprodukter på grund av den lugnande effekt det har på barn. Om du har ambrosia- allergier, bör du inte använda kamomill, eftersom det är en släkting till ambrosia och kan orsaka allergiska symptom.

Herbal Kosttillskott för ångest

Johannesört och passionflower är båda finns i tillägg form och har erkänts som användbara växtbaserade kosttillskott för ångest (och depression) i många år. En 300-mg dos av varje bör tas varje dag för att hjälpa parera negativa känslor av ångest eller depression.


articoli Correlati