Neuropati Herbal Behandlingar

En vanlig åkomma drabbar neuropati 8 procent av personer 55 år och uppåt. Mer än två tredjedelar av diabetiker uthärda någon form av neuropati. Tillståndet orsakas av skador på perifera nerver. I 30 procent av fallen, kan ursprunget till sjukdomen inte bestämmas. Däremot kan neuralgi och perifer neuropati kopplas till olika sjukdomar och tillstånd, inklusive opportunistiska virus, diabetes, borrelia, traumatisk skada, repetitiva stress miljögifter och undernäring.

Symtom på neuropati

De med neuropati kan uppleva en progressiv obehag om problemet lämnas opåverkad. Patienter kan uppleva en stickande eller domnande känsla i armar och ben. De kan förlora känslighet i sina extremiteter, erfarenhet skytte smärta eller uppleva varma och kalla förnimmelser. I mer avancerade fall kan patienter förlora förmågan att gå eller greppa föremål på rätt sätt, upplever "behandskade hand" effekt. Patienterna beskriver "behandskade hand" erfarenhet som känsla som om det finns en handske på ena handen och taktil känsla är avstängd eller avtrubbade. Den behandskade hand återspeglar en förlust av sensorisk perception.

Avlasta neuropatisk smärta med växtbaserade behandlingar

Konsultera en läkare innan du försöker några växtbaserade behandlingar. Dessutom, tänk på att det kan ta upp till 6 och 14 veckor för att se effekterna av växtbaserade behandlingar. Naturläkemedel bör åtföljas av en balanserad kost, viktkontroll program och lätt träning som korta promenader. Rådgör med din läkare om hur man kan införliva kost, motion och neuropatisk naturläkemedel i din förvaltningsplan.

Naturläkemedel för neuropati

Det finns många naturläkemedel tillgängliga för smärta lider. Som nämnts på www.herbs.lovetoknow.com, alternativen inkluderar örter, salvor och vitaminer. Örter som johannesört, Valerian Root och Skullcap kan lugna hela nervsystemet. Kväll Primose och jamaicanska Dogwood kan arbeta med befintliga smärtlindring planerar att förhindra ytterligare skador. Utvärtes salvor, Cayennepeppar Salve och Calendula Salve, kan användas för att lindra muskelsmärta och kramper.
Lägga vissa vitaminer till en smärtlindring regim kan vara till hjälp också. Med B-6, B-12 och B-komplex kan förbättra eller upprätthålla nerv hälsa, förhindra ytterligare skada. Magnesium kan lugna nervsystemet, minska smärta och obehag.


articoli Correlati