Naturliga hem rättsmedel för hemorrojder

Hemorrojder är en irriterande och ibland smärtsamt tillstånd som också är känd som pålar. De inträffar när vener i eller runt anus blir svullna, inflammerade och förstorade. Vem som helst kan utveckla hemorrojder, men gravida kvinnor och de som sitter under långa perioder är mer mottagliga. Många gånger kan du behandla hemorrojder med naturliga huskurer. Men du bör kontakta din läkare om dessa behandlingar inte fungerar.

Traditionell Sitz baden

Sitz bad har varit en populär hem rättsmedel för hemorrojder i åratal. De är en av de vanligaste läkemedlen som du kommer att höra om. Bara att sitta i ett bad med grunt vatten i ca 15 minuter flera gånger om dagen. Squat i vattnet om det är för smärtsamt att sitta ner. För att lindra dina ringmuskler, behöver du bara tillräckligt varmt vatten i badkaret för att täcka din anala området. Cirka 4 inches brukar räcka.
Vanligt vatten kommer att göra, men du kan också lägga till en touch av salt, bakpulver eller lavendel för att lugna och rengör det inflammerade området. Med hjälp av kallt vatten kan hjälpa om du har omfattande svullnad. Inte emellertid lägga till någon form av tvål till vattnet. Det finns också produkter som finns som du kan köpa, även sitz bad kit som passar på toaletten. Om du får en hel del smärta, de gör det enklare eftersom du inte behöver sitta på huk eller sitta på hårda badkaret.

Psyllium

Hemorrojder orsakas ofta av hård avföring som är svåra att passera, vilket kan leda till förstoppning. Många människor är förstoppad, eftersom de inte får tillräckligt med fiber i sin kost. Du kan lägga psyllium till din diet för att se till att du får det fiber du behöver. Det kommer att bidra till att göra avföringen mjukare och lättare att passera, vilket minskar inflammation och din hemorrojder smärta. Blanda en tesked med ett glas vatten varje morgon vid frukost i en vecka. Under den andra veckan kan du börja ta en med lunch också. Sakta arbeta upp till att ta det tre gånger om dagen. Se till att dricka mycket vatten. Det är alltid viktigt att dricka vatten, speciellt om du är benägna att hemorrojder, men det är ännu viktigare när du tar fiber tillskott eller att äta en fiberrik kost.

Food for Relief

Som med de flesta förhållanden, det finns livsmedel som kan hjälpa lindra hemorrojder smärta. Prova mörkgrön, lummiga grönsaker och sötpotatis. Lima bönor är ett bra val om du har blödande hemorrojder. Berry juice (björnbär, körsbär och blåbär) stärka din hemorrhoidal vener, vilket kan bidra till att minska svullnaden.

Graviditet Related Tips

Om du är gravid och lider av hemorrojder, är du inte ensam. Dr Townsend (http://www.mothernature.com/Library/Bookshelf/Books/47/75.cfm) rekommenderar att ligga på vänster sida var fyra till sex timmar. Gör detta i ca 20 minuter varje gång, vilket bör minska trycket på huvud ven tömmer den nedre halvan av kroppen.


articoli Correlati