Natural Remedy att sänka högt blodtryck

Många faktorer måste beaktas för att fastställa orsaken till högt blodtryck eller högt blodtryck. Livsstil är ofta en viktig faktor. Som sådana, naturläkemedel för att sänka högt blodtryck i allmänhet kräver livsstil och kostförändringar. Stress, rökning och överdriven användning av stimulantia (kaffe, te, etc), och ett högt natriumintag har alla varit kopplade till högt blodtryck.

Eliminera Dålig livsstilsfaktorer

Sluta röka, om tillämpligt. Minska mängden koffein och natrium i ditt system. Om du är överviktig, gå ner i vikt. Få mer motion. Var noga med att rådgöra med din läkare innan ett rigoröst träningsprogram eller ändra din kost drastiskt. Och äta mat lägre i fett. Undvik stekt mat, skräpmat och förädlade livsmedel inklusive socker och mejeriprodukter.

Utveckla goda matvanor

Drick mycket vatten. Ta din vikt, dela det på mitten, och dricka den mängden i oz. vatten dagligen. Lägg in mer frukt och grönsaker, äta de som är helt (som betyder frisk, oraffinerad och obearbetade). Livsmedel bra för hjärtat och blod inkluderar lök, vitlök, fullkorn, bönor, nötter, frön, olivolja och kallt vatten fisk, som tonfisk, makrill, lax och sardiner.

Lägg in Kosttillskott

Ta kosttillskott enligt anvisningar på etiketten, om inte en läkare rekommenderar annat. Lägg på kalcium, som kalciumbrist har kopplats till högt blodtryck. Selen brister har också kopplats till hjärtsjukdomar. Ta coenzym Q10 som den förbättrar hjärtfunktionen för att hjälpa till att sänka blodtrycket. Vitlök kapslar är också fördelaktigt. Vitamin C sänker blod levra tendenser och rekommenderas. Vitamin E förbättrar också hjärtfunktionen. Linfröolja, nattljusolja eller olivolja ger bra källor av omättade fetter, som är viktiga för cirkulation.

Naturläkemedel

Många naturläkemedel inkluderar örter. Dock bör örter behandlas på samma sätt som ett läkemedel och används med din läkares överinseende. Vissa örter som används för att behandla högt blodtryck är: coleus forkohlii, Hawthorne, Rauwolfia och mistel. Coleus forkohlii är en god allmän ört för att sänka blodtrycket och förbättra hjärtfunktionen, medan hawthorne fungerar genom att utvidga kranskärlen. Rauwolfia är starkare än mistel som en hypotensiv botaniska. Andra örter ofta rekommenderas innefattar cayenne, kamomill, fänkål, persilja och rosmarin.