Long-Term Gebruik van Hydrocodon

Hydrocodon is een zeer verslavende drug dat wordt gebruikt voor pijnverlichting. Het is een verdovend middel dat verschillende bijwerkingen draagt, maar het is bekend zeer nuttig voor pijnbestrijding te zijn. Hydrocodon is een medicijn dat de effecten op het lichaam voor de hele tijd het wordt geconsumeerd, en lange-termijn gebruik kan worden verwoestende en blijvende effecten hebben draagt. Artsen zijn zeer goed geïnformeerd over hydrocodon en gekwalificeerd zijn om te bepalen of de voordelen opwegen tegen de negatieve bijwerkingen van langdurig gebruik in uw geval.

Toepassingen

Hydrocodon is gekoppeld aan diverse andere medicijnen voor pijnbestrijding. Meestal is hydrocodon in combinatie met paracetamol in een alom populaire drug bekend als Vicodin. Hydrocodon kan ook worden gecombineerd met antihistaminica of ibuprofen om overdosering te vermijden. De hydrocodon en acetaminofen combinatie wordt vaak gebruikt voor chronische pijn, en derhalve langdurig gebruikt. Er zijn een aantal nadelige bijwerkingen, en in veel gevallen zal artsen een pati├źnt uit deze medicatie te verwijderen en naar een andere om de toxiciteit en de waarschijnlijkheid van verslaving te vermijden.

Verslaving

Verslaving is een grote zorg met gebruik van hydrocodon lange termijn. De verslaving kan in de vorm van fysieke en psychische afhankelijkheid. Er wordt gedacht dat de psychologische reactie op hydrocodon is te wijten aan de geestverruimende effecten - iets drug-zoekers genieten. Hydrocodon is niet een over-the-counter medicatie, maar er zijn verschillende plaatsen op het internet of op straat waar een persoon kan oppikken. Verslaving gebeurt omdat het lichaam immuun voor de effecten van hydrocodon en doses consequent worden verhoogd om dezelfde effecten te voelen. Verslaving wordt behandeld met een geleidelijke terugtrekking, methadon, en therapie in een revalidatieprogramma, als de verslaving is ernstig genoeg.

Leverschade

Gebruik van hydrocodon lange termijn kan leiden tot beschadiging van de lever. Schade aan de lever heeft het risico dat duidelijker als je regelmatig drinkt of kunnen grote hoeveelheden alcohol consumeren gedurende de tijd die u zal nemen hydrocodon. Omdat hydrocodone vaak gepaard met acetaminophen de effecten van de hydrocodon zelf verminderen, presenteert aanvullende gevaar voor de lever, zoals het gebruik van acetaminophen lange termijn alleen kan nadelige gevolgen op. Je arts moet goed in de gaten te houden op uw leverfunctie en let op tekenen van leverschade, zoals geelzucht, donkere urine of ernstige misselijkheid.

Minimaliseren Effecten

Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn duizeligheid, slaperigheid, afname van de motorische functie, gevoelens van angst, misselijkheid, braken, hoofdpijn en wazig zicht. De meeste mensen kunnen geen bijwerkingen helemaal te vermijden, maar bepaalde dingen kunnen worden gedaan om het effect van hydrocodon minimaliseren. Het nemen van de medicatie, als dit of noodzakelijk is een manier om te voorkomen dat over het gebruik, en kunnen de bijwerkingen te verminderen. Inname van hydrocodon met voedsel zal helpen om het te absorberen, en uw lichaam helpen om het beter en langzamer te verwerken. Toenemende hydratatie in je dagelijkse routine kan ook helpen je lichaam te spoelen overtollige hoeveelheden van deze drug.

Overdosering

Overdosis van hydrocodon, vooral gecombineerd met paracetamol, kan zeer gevaarlijk en zelfs dodelijk. Symptomen van overdosering omvatten extreme slaperigheid, gebrek aan vermogen om zich te concentreren, verwarring, zweten, vernauwde pupillen, braken, geelverkleuring van de ogen of de huid, flauwvallen, zwakke pols, vertraagde hartslag, ademhalingsmoeilijkheden of oppervlakkige ademhaling, blauwe lippen en donkere urine .


articoli Correlati