Lågt blodtryck Hem Behandlingar

Lågt blodtryck är en sjukdom som också kallas hypotension. Symtom på lågt blodtryck är trötthet, yrsel, dimsyn, bensvullnad och törst. Även om du bör alltid tala med din läkare innan du använder någon typ av behandling för lågt blodtryck, finns det några hem metoder som du kan prova. En läkare bör konsulteras, eftersom lågt blodtryck kan vara resultatet av ett mer allvarligt problem som hjärtproblem, sköldkörtelsjukdom och uttorkning.

Dietary ändringar

Att öka mängden salt i din kost är en metod för hem behandling för lågt blodtryck. Salt har förmågan att höja blodtrycket; det är därför hypertoni patienter är begränsade i mängden salt de kan äta. Även salt kan vara till hjälp för patienter med lågt blodtryck bör tillsatsen användas med måtta och under avgöras av en läkare. För mycket salt i kosten kan leda till hjärtproblem.

Dricka mycket vatten kan också hjälpa behandla lågt blodtryck, särskilt om orsaken är relaterad till uttorkning. Vatten har förmågan att öka blodvolymen i kroppen. Tork ämnen som alkohol bör undvikas, eftersom de kan sänka blodtrycket. Om du dricker, bara göra det med måtta.

Livsmedel som innehåller mycket kolhydrater också kan påverka lågt blodtryck. Hypotension patienter bör undvika blodtrycksfall genom att äta små måltider ofta under dagen som består av mestadels fullkorn, magert protein, frukt och grönsaker.

Stödstrumpor

Stödstrumpor är tillgängliga över disk på apotek och kan bäras som ett hem behandling för lågt blodtryck. Inte bara kan de lindra smärta och svullnad i benen, men de hindrar blod från att samla in dina extremiteter. Följ läkarens anvisningar om hur ofta bära strumporna för att lindra hypotension symptom.

Ändra Kroppsställningar

Stå upp för snabbt efter att ha legat ner kan få ditt blodtryck att dramatiskt sjunka. För att förhindra detta, ta din tid att få upp genom att gå in i en sittande ställning innan stående. Ta djupa andetag i en minut eller så innan du står också kan hjälpa till. Överväg att höja huvudet av din säng för att stabilisera blodtrycket när du sover.