Hur man Patent en naturmedicin

Patente en naturmedicin kan verka som en svår uppgift, men det är inte omöjligt, och kan också vara mycket lönsamt. Naturlig medicin är en bred term som används för att beskriva något som används för att behandla ett hälsotillstånd naturligt, inklusive örter, homeopatiska läkemedel, energi terapier och holistiska behandlingar.

Instruktioner

1 Bestäm en idé som är nytt och innovativt. Naturlig medicin är i ständig förändring, och vetenskapen är att upptäcka nya metoder för helande och behandla människor varje dag. När du bestämmer dig för en naturmedicin idé som du vill prova och patent, skriva ner det så detaljerat som möjligt.

2 Sök i United States Patent Office för att se till att du är den enda person som har tänkt på denna idé (se Resurser). Klicka på "Patent Search" till vänster på sidan. Det finns bokstavligen miljontals patent där ute, så försök att begränsa den kategori som din idé är i. Databasen vid United States Patent Office är användarvänlig, och när du räkna ut var att söka efter din idé är enkel webbplatsen för att navigera.

3 Om du upptäcker att din idé för naturmedicin inte är patenterat, lämna idén till patentet. Detta tar tid och kommer att kräva detaljerad information om din idé. Många människor konsulpatentombud för att hjälpa dem genom denna process. Arkivering kan underhålla och patentera din idé bli kostsamt och tidskrävande; Kostnaderna kan variera från $ 200 till $ 10.000, eller mer.