Hur man behandlar Magnesium Förgiftning

När folk diskuterar överdoser är magnesium inte en av de mer vanligt tänkta av gärningsmän, men det är möjligt och det är ett potentiellt farligt tillstånd. Här är hur man behandlar ett fall av magnesiumförgiftning.

Instruktioner

1 Lär dig att identifiera en magnesium överdos så att du kan behandla det. Muskler kommer känna dig svag och du kommer att uppleva en allmän nedgång i styrka, även långsammare reflexer. Känslor av dåsighet kommer plåga någon med för mycket magnesium i deras system. De kommer också att ha lågt blodtryck, ytlig andning och de kan visas omedvetna med en brist på koncentration.

2 Vet att vanliga receptfria läkemedel som laxermedel och antacida är hög i magnesium. Att gå över den rekommenderade doseringen belopp i en 24-timmarsperiod kan vara en orsak till magnesium överdos eller förgiftning som du kommer att behöva behandla.

3 Stoppa tar något över disk droger, kosttillskott eller vitaminberikat livsmedel, om något av symtomen på magnesiumförgiftning är närvarande.

4 Uppsök läkare så en läkare kan köra lämpliga prov och bestämma den exakta nivån av magnesium i systemet för korrekt behandling. De kan ge en kalciumglukonat injektion eller administrera dextros och insulin. Du kan bara administrera dessa behandlingar för magnesium överdos under en läkares övervakning.

5 Fråga om eventuella underliggande orsaker till höga halter magnesium i kroppen. I mycket få fall, magnesium överdoser är ett resultat av njursvikt. Även om det finns andra orsaker till njurarna att misslyckas, är det troligt att läkaren kommer att behöva ytterligare tester för att kontrollera att njurarna är friska.

6 Sluta administrera lavemang hemma och försöker minnas hur många patienten tog och vilka tidsintervaller. Lavemang är också orsaker till magnesium förgiftning eller överdosering. Meddela din läkare om något själv administreras i veckan före förgiftning, inklusive alla lavemang och följa eventuella föreskrivna behandlingsplan.


articoli Correlati