Hur man behandlar Andningsproblem Naturligt

Andningsproblem är vanliga och de flesta vuxna har flera luftvägsinfektioner per år. De är vanligtvis små, men kan vara allvarliga i fall av lunginflammation. Övre luftproblem som påverkar öron, näsa, bihålor och hals är de vanligaste, och milda till måttliga infektioner av denna typ kan ibland behandlas hemma. Följande steg visar hur man behandlar andningsproblem naturligt.

Instruktioner

1 Avlasta trängsel naturligt med heta vätskor som te eller soppa. Detta hjälper tunna slem i lungorna och gör att du kan rensa ut det om du har en produktiv hosta.

2 Tillåt dig att hosta. En produktiv hosta kan också förebygga bakterieinfektioner genom att rensa förorenade slem från lungorna. Detta är särskilt viktigt för personer med kronisk bronkit eller emfysem.

3 Få extra vila. Du kanske kan behålla din vanliga rutin med lite mer sömn om du bara har en lindrig förkylning. Dock kan mer allvarliga luftvägsinfektioner kräver sängläge.

4 Gör en saltlösning nässpray hemma genom att blanda en kvarts tesked salt i varmt vatten. Placera lösningen i en ren, tom flaska med en pipett. Ligg på rygg och försiktigt spruta in det i näsan eller snus det i ena näsborren i taget. Gör en ny lösning var tredje dag.

5 Behandla halsont naturligt genom att gurgla med en tesked salt i varmt vatten minst en gång i timmen. Detta kan bidra till att minska svullnad och obehag.


articoli Correlati