Hur man använder rävkaka homeopatiskt medel för magbesvär

Att flytta in i semestern kan vara både en välsignelse och en förbannelse om det innebär att du kan äta för mycket, njut av överseende och senare ångrar it.Let homeopati komma till undsättning: praktiseras sedan slutet ninteeth talet i hela Europa, ger denna tilläggsbehandling rättsmedel extraherade från växter, blommor och i vissa fall, animals.Samuel Hahnemann (1755-1843) var en tysk läkare som skrev Bibeln till homeopati, "Organon of Therapeutics," 1810. A 1921 reviderade är version fortfarande används av licensierade homeopater över hela världen .Based om lagen om lika botas med lika som påstår, "lika botar lika", homeopati bygger på dessa tinkturer eller pellets av mycket utspädda element som sägs bidra förmå kroppen att stimulera sitt eget immunförsvar att effektivt läka itself.Nux vomica är en användbart botemedel om du är rädd att du kanske äter för mycket på Thanksgiving, eller i ett rum fullt av släktingar och vänner som du ser bara en gång om året. Lär dig att packa denna lösning på bästa sätt.

Instruktioner

1 Bestäm exakt vad du känner. Vet du utan tvekan att den magbesvär du känner är från att ha en för många skivor av kalkon och tre för många portioner av fyllning, och den där extra biten pumpa paj med vispad grädde? Matsmältningsbesvär och även en lätt illamående är vanliga symtom som människor använder rävkaka att lindra.

2 Använd alkoholbaserat tinktur om du tål alkohol. För dem som inte, eller vem som kan välja att inte förbruka någon alkoholprodukter, väljer homeopatiska pellets. Båda formuleringarna tas under tungan för snabbt upptag i blodomloppet.

3 Observera hur du känner dig inom några få till flera timmar senare. Naturligtvis inte fortsätter att konsumera tung mat eller dricka någon alkohol eller kaffe. Göra något av dessa saker kommer inte att tillåta det homeopatikum att arbeta.

4 Avstå från att använda produkter som innehåller mint produkter eller konsumerar mynta livsmedel. Undvik tandkräm eller munvatten som har några mynta ingredienser. Liksom kaffe, kommer någon form av mynta bli en omedelbar motgift mot alla homeopatikum du använder. Mints inkluderar pepparmint, spearmint eller hybrider. Detta innebär också att undvika tuggummi och mintkaramell.

5 Se om du passar det allmänna "personlighetstyp" som svarar bra på att använda rävkaka. Individer som är typ A, men också tenderar mot irritabilitet och kan ha kort stubin eller en tendens till overindulgence i allmänhet, har goda resultat med rävkaka. Om du tenderar att vara mycket känsliga för solljus, ljud och lukter när du är upprörd, rävkaka kan vara lämpligt för dig.

Tips

  • Inte själv diagnostisera. Om du tror att du har ett mer allvarligt hälsoproblem, kontakta din läkare.

articoli Correlati