Hur man använder Pulsatilla homeopatiskt medel

Om du är blida personen som hittar själv gråtmild eller upprörd från en övergång på jobbet eller i en nära relation, kan homeopati som en tilläggsbehandling kunna hjälpa you.Homeopathy använder microextracts från växter, blomma, örter och ibland djur i mycket utspädda tinkturer och även i pellets som tros hjälpa kroppens immunsystem för att stimulera hälsa när den är i obalans. Tyske läkaren Samuel Hahnemann (1755-1843) krediteras med att utveckla homeopati. Homeopatiska medicinska universitet blomstrade under den 19: e och 20-talen, men som den västerländska medicinska modellen tog tag blev det mindre synligt.

Instruktioner

1 Meddelande om du har några av de kvaliteter av individer som har funnit framgång i att använda Pulsatilla homeopatiskt medel. Generellt människor som känner sig bättre att vara ute i det fria hitta befrielse från sin sjukdomskänsla. De gillar också att sova med sina fönster öppna på natten och de i allmänhet mår bättre konsumera kalla drycker och food.They mår sämre om de konsumerar fet mat, efter att ha ätit eller att vara i en varm rummet.Du kan vara känsliga för buller och åska störa dig .

2 Tänk om du kan tolerera tinktur form av Pulsatilla. De flesta homeopatiska medel finns tillgängliga i en alkoholbaserad vätska som tas av dropper under tungan.

3 Använd pellets blanketter i stället om du inte tål alkohol-baserade produkter eller välja att inte använda dem. Homeopatiska pellets är bäst löses under tungan. Tugga inte dem.

4 Undvik koffein, mynta livsmedel och produkter (t.ex. tandkräm) och rök inte för att få full nytta från att Pulsatilla och alla andra homeopatiskt medel.

5 Avbryt använda om du känner att Pulsatilla har någon effekt eller om du känner att dina symtom förvärras. Se din läkare för ytterligare vägledning.

Tips

  • Dessa uppgifter har noterats för alla homeopatiska medel i Matera Medica och medan informationen är inte avsedd att ersätta medicinsk rådgivning, det ger riktlinjer för hur homeopatiska medel kan användas.
  • Det finns inga kända biverkningar av homeopatiska medel: en viss åtgärd kan bara inte fungerar för en viss hälsotillstånd.
  • Se en licensierad homeopat eller din läkare om du inte kan fungera på ditt arbete om du känner att du har ett mer allvarligt medicinskt tillstånd.