Hur man använder Psorinum homeopatiskt medel

Om du lider av hösnuva varje år och har också en hudåkomma som psoriasis eller eksem som förvärras i uppvärmda rum och förbättrar i det fria, kanske Psorinum homeopatikum hjälpa dig att hitta lindring. Läs mer om Psorinum för att se om det kan hjälpa dig med dina symtom.

Instruktioner

1 Bestäm om du har symptom på psoriasis eller eksem. Den förstnämnda är en av extrem torrhet och klåda. Det senare kännetecknas av små eller större bård som kan "gråta." Värme gör dessa villkor försämras.

2 Bedöm andra symptom som svarar bra på att ta Psorinum såsom akne, bölder, astma eller hösnuva. Psorinum var ett homeopatiskt medel som förfinades av Samuel Hahnemann och det är odlas från skabb. Dr Hahnemann ansåg att om en person med skabb behandlades och hans skabb kunde minskas eller elimineras, kan det fortfarande finnas underliggande hälsoproblem. Denna föreställning om en grundläggande sjukdom kallades ett "PSORIASIS."

3 Obs om du har colon irritabile eller tarmfickor. Båda är gastrointestinala störningar som är bäst diagnostiserats av en läkare. En integrativ läkare kan rekommendera att använda Psorinum för dessa förhållanden.
"Människor med en hud problem, torrt hår, och obehaglig lukt, speciellt svett," kan finna lindring med Psorinum, säger Dr Randy Martin, CCH, OMD, en certifierad klassisk homeopat och läkare av orientalisk medicin i västra Los Angeles, Kalifornien.
"Dessa människor kan rapportera" aldrig mår bra ", eftersom en viss sjukdom och de kan också ha psoriasis och eksem," Dr Martin säger. Dessa människor kan också vara känsliga för solljus och vara obeslutsam, vilket gör det svårt för dem att lyckas i arbetsmiljöer.
Varje homeopatiskt medel har ett slags "personlighetsprofil" som består av egenskaper som positivt påverkas av just den åtgärd.

4 Välj antingen tinktur eller pellets och konsumera enligt anvisningar från produktens märkning. (Varje homeopatiskt medel finns i olika styrkor och dosen varierar i enlighet därmed.) Ät kaffe eller mint produkter, eftersom dessa poster fungerar som ett motgift mot homeopatiska medel.

Tips

  • Se din läkare om du tror att du har en allvarlig sjukdom. Om du är gravid, rådfråga din läkare innan du tar något homeopatiskt medel.

articoli Correlati