Hur man använder Ignatia Mara homeopatiskt medel

Homeopati utnyttjar microextracts gjorda av växter, blommor, örter och djur i mycket utspädda alkoholbaserade tinkturer eller pellets som tas under tungan. Utdragen tar tid att arbeta, men kan bidra till att lindra hälsoproblem allt från depression, ångest, sorg eller tvångs behaviors.Ignatia Mara är ett botemedel som varje hushåll skulle kunna dra nytta av. Det rekommenderas ofta av licensierade homeopater för användning när en person sörjer över en död familj, vän eller husdjur, eller i tider av en relation uppbrott.

Instruktioner

1 Börja med att bedöma hur du verkligen känner. Om du upptäcker att du är deprimerad eller har en nervös personlighet och sörjer över en förlust, kan Ignatia Mara vara lämpligare åtgärd. Andra symtom som kan lindras genom Ignatia Mara inkluderar känslor av ensamhet, sorg eller claustrophia.

2 Använd Ignatia Mara när du upplever sorg, chock, stress eller besvikelse. Denna åtgärd är effektiv för att hjälpa människor hanterar sorg på ett effektivare sätt.

3 Använd Ignatia Mara för sömnlöshet eller djup depression. Om du inte kan sova, ta denna åtgärd som föreskrivs på flaskan. Det finns olika styrkor av varje homeopatikum. Eftersom dessa åtgärder säljs i hälsokostbutiker, de är oftast utrustad med en resurs manual så att du kan läsa om varje åtgärd innan de köper en. Det finns inga biverkningar till homeopati; Det får bara inte "fungerar" om du inte tar rätt botemedel för din hälsofråga.

4 Föra en dagbok för att spåra vad homeopatiska läkemedel du tar och hur du känner. I vissa fall kan det ta flera veckor för ett homeopatiskt medel att gälla och vid andra tillfällen, är effekten omedelbar.

5 Avstå från att dricka kaffe. Om du gör det kommer att stoppa några hälsofördelar med homeopatiska medel. Detta gäller för alla kaffe livsmedel, inklusive kaffe glass eller kaffe godis som är gjorda av kaffebönor.