Hur man använder homeopati i Psoriasis

Psoriasis är en hudsjukdom som kännetecknas av stora, flagnande, silverfiskar skalor på huden. Psoriasis drabbar vanligen armbågar och knän, men också expanderar till armar, ben och händer hos vissa patienter. Psoriasis är vanligtvis behandlas med krämer, men några kompletterande strategier för behandling inkluderar homeopatiska medel. Området homeopati har mycket att erbjuda dem som lider av denna hudåkomma. Lär dig använda homeopati vid psoriasis och behandla denna hudåkomma i en icke-invasiv metod.

Instruktioner

1 Tvätta det drabbade området där psoriasis är den svåraste att hantera. Håll området återfuktad för att minska sprickbildning, peeling, eller smärta.

2 Ta Arsenicum album för oroliga känslor som kommer med utbrott. Ta den lägsta dosen och sedan öka dosen tills förbättring ses. Om ingen förbättring ses, gå vidare till steg 2.

3 Ta belladonna för att minska ångest och någon stark värme i samband med inflammatoriska psoriasis utbrott. Som ovan, ta den lägsta dosen, öka dosen till dess förbättring ses, och om inte, gå vidare till steg 3.

4 Försök Calcarea carbonica för psoriasis i samband med trötthet. Om det inte hjälper, gå vidare till steg 5.

5 Ta grafiter för extremt grov hud som har varit besvärande under en längre tid. Om grafiter inte är effektiva, gå vidare till steg 6.

6 Försök svavel för extremt svåra skov av psoriasis som blir kliande och irriterande att ta itu med.

Tips

  • De flesta homeopatiska medel kan tas i stigande doser utan några skadliga effekter. Om du ökar doser och med tiden känner ingen förändring, gå vidare till en ny lösning.
  • Tala med din läkare innan du slutar alla receptbelagda läkemedel för psoriasis.

articoli Correlati