Hur man använder Food Grade kiselgur på sår

Kiselgur är en helt naturlig, 100% ekologisk produkt tillverkad av mikroskopiska rester av små fossil, hårt skal, alger liknande vattenväxter. Dessa små vattenanläggningar har varit en integrerad del av jordens ekologi ända sedan dinosaurierna, bebor alla vatten i jorden och fungerar som den primära föda för vattenlevande organismer. Food grade kiselgur, när det tas internt, har visat en markant förbättring i många hudtillstånd, utslag och benigna lesioner. Kiselgur är 84% kiseldioxid (silika), ett av de viktigaste spårmineraler som finns i den mänskliga kroppen. Kollagen, till stor del består av kiseldioxid, är bokstavligen det kitt som håller vår hud samman. Om våra kroppar har tillräcklig kiseldioxid, hjälper kollagen reparerar hudskador och förhindra ärrbildning.

Instruktioner

1 Inköpslivsmedelskvalitet kiselgur från din lokala hälsokostaffär eller vitamin leverantör. Food grade kiselgur när de tas internt har visat sig fördelaktigt vid behandling av utslag, bölder bölder, akne, vårtor, eksem, brännskador, liggsår, förfrysning, godartade hudsår och insektsbett. Kiselgur har inga kända biverkningar och är säker och effektiv när det tas enligt ordination. (Om sår inte läker eller om det är ökad rodnad eller irritation, kontakta din läkare.)

2 Blanda 1 tsk livsmedelskvalitet kiselgur med vatten, juice eller te.

3 Ta innan sängen eller första som på morgonen (helst på tom mage).

4 Konsumera dagligen med 8 dl vatten.

5 Se referenserna som anges nedan för de många andra hälsofördelar med kiselgur.

Tips

  • Många människor konsumerar regelbundet kiselgur för hälsoeffekterna av 15 naturligt förekommande mineraler som är till nytta för den mänskliga kroppen för att främja hälsosammare hår, naglar och hud. DE rapporteras också frigör kroppen från parasiter när de konsumeras internt. Den har en lång historia av användning hos nötkreatur för detta ändamål. Kiselgur har en sammansättning av cirka 33% kisel, 20% kalcium, 3% magnesium, 5% natrium-, 2% järn och många andra spårämnen såsom koppar, bor, mangan och zirkonium.
  • Undvik inandning av damm av kiselgur. Använd dammfiltermask vid hantering av stora mängder som andas dammet från DE är giftigt för lungorna och kan orsaka andnöd. Förvaras oåtkomligt för barn. Personer med hälsoproblem, kvinnor som är gravida eller som är omvårdnad är särskilt informeras om att de bör rådgöra med sin läkare innan du tar kiselgur eller näringstillskott.

articoli Correlati