Hur man använder Arnica Montana hos barn

Arnica Montana är ett homeopatiskt medel som används för att behandla bulor, blåmärken och träningsvärk. Arnica Montana hjälper till att minska svullnad och blåmärken, och lindrar smärta. Används i homeopatisk form är Arnica Montana helt säker för barn. Det är ett utmärkt komplement till en förälders kit första hjälpen.

Instruktioner

1 Välj en Arnica Montana förberedelse för ditt barns skador. Arnica finns i pelletform som tas oralt och i gel, kräm eller salva form för utvärtes bruk. Ge inte ditt barn växtbaserade Arnica preparat, som kan ha farliga biverkningar när de tas internt. Homeopatiska preparat är säkert att ta internt eftersom de använder små mängder av Arnica i en extremt utspädd form. Homeopatiska medel är märkta med en styrka som består av ett antal följt av X eller C. Siffran hänvisar till antalet gånger ämnet har utspädda. I homeopati, högre siffror är mer potent, även om de är mer utspätt. Arnica Montana 30C pellets är ett bra val för internt bruk. Aktuella Arnica preparat finns ofta i en 1X potens.

2 Ge Arnica Montana oralt så snart som möjligt efter en skada. Placera två eller tre pellets i ditt barns tungan och låt dem lösas upp. Mät pellets in i locket på flaskan och fördela dem direkt i ditt barns mun utan att röra dem. Vissa märken har en flaska med en twist lock som avstår pellets i locket en i taget för enkel mätning. De flesta barn tar lätt homeopatiska medel som pellets smakar sött.

3 Applicera ett tunt lager av Arnica montana gel, kräm eller salva direkt på bula eller blåmärken snart efter skadan. Det är säkert att ta Arnica pellets och använder aktuell Arnica samtidigt, och det kan öka lättnad. Använd inte aktuellt Arnica på skadad hud eftersom det kan orsaka irritation.

4 Upprepa dosen tre gånger per dag som behövs. Om smärtan kvarstår eller förvärras, ta ditt barn till en läkare.

Tips

  • Ice ditt barns skador förutom att ge Arnica Montana för att ytterligare minska svullnad.
  • Använd Arnica Montana före och efter operation för att minska smärta och blåmärken, och främja läkning.
  • Ge Arnica Montana förutom konventionella smärtstillande medel utan några interaktioner.
  • Håll en flaska med Arnica Montana i din handväska eller skötväska för behandling av skador hemifrån.
  • Se en läkare för allvarliga skador. Använd inte Arnica Montana i stället för att söka läkarvård.

articoli Correlati