Hur länge Pain Pills Bo i systemet?

Opiat mediciner som morfin, opium och kodein har länge syntetiserats från frökapslarna på vallmo anläggningen, som är infödd till Medelhavet. Opioider syntetiseras läkemedel kemiskt baserade på opiater som heroin och hydrokodon (Vicodin). Dessa läkemedel förskrivs för måttlig till svår smärta och kan användas på en akut eller kronisk basis. Olika typer av dessa läkemedel har olika halveringstider (hur länge ett läkemedel påverkar ditt system) och skiljer sig något i hur länge de finns i ditt system för urinanalys eller återkallande. (Se referens 1)

Peak och Half-Life

Peak är hur lång tid det tar för ett läkemedel ska vara på sin högsta koncentration i blodet (baserat på en enda dos) och hur länge drogen är på full effekt i form av smärtlindring. Halveringstiden är hur lång tid det tar halva dosen av narkotiska administreras för att elimineras från systemet. Enligt amerikanska apotek, en fortsatt utbildningsplats för apotekstekniker och apotekare är morfin "gold standard" mot vilken annan narkotika mäts för halveringstid och topp. Mest narkotiska analgetika topp någonstans från en till två timmar med en genomsnittlig halveringstid från två till fyra timmar. Hydrocodone och oxikodon (Vicodin och OxyContin eller Percocet) ta lite längre tid än normen toppa på två timmar eller längre. Morfin har kortast halveringstid på två timmar, med meperidin (Demerol) och förlängd frisättning droger utöver tre till fyra timmar. (Se referens 2, tabell 4, kategorin "po" avser tablettform i stället för injektion)

Toxikologiska Skärmar

Toxikologi (tox) skärmar utförs genom tester urin, blod, saliv eller en kombination av alla tre. Tox-skärmar används inte för att avgöra hur länge du har använt narkotika eller hur ofta; De är endast avsedda att utröna om du använder vissa mediciner vid tiden för testet. Faktorer som kan påverka eller skeva drogtest resultat är vikt, ålder och ämnesomsättning, för att nämna några. Enligt Craig Medicin, kronisk användning av särskilda narkotika, låg ämnesomsättning och högt BMI (fettindex) kommer att leda till att du skärmen på den högre delen av skalan. I stort kommer de flesta opiater som heroin och morfin rensa ditt system i två till tre dagar. OxyContin och Percocet, eftersom de är syntet, bör försvinna inom en till två dagar. (Se referens 3)

Utträde

Återkallelse är termen för de fysiska och psykiska effekter som du lider när ett läkemedel och som du är beroende lämnar systemet. Enligt justitiedepartementet och Drug Enforcement Administration, kommer mediciner som morfin och heroin orsakar kortare, mer intensiv fysisk tillbakadragande. Längre verkande eller tidsbestämd frisättning narkotika kommer att ha en längre fysisk karenstid. Symtomen börjar oftast rätt innan det är dags för nästa dos av medicinen. Fysisk uttag vanligtvis varar från sju till 10 dagar. Om den underliggande fysiska tillstånd och det psykologiska beroendet inte behandlas, är återfall ganska vanligt. (Se referens 4)


articoli Correlati