Hur koppla från Conscious Reality

Medveten Verkligheten är helt enkelt din vakna stunder. Den tid du spenderar promenader, prata, sjunga, skratta, gråta, arbeta, leka, etc., är alla en del av din vakna eller "medveten" existens. Vi är bortkopplad från att verkligheten när vi sover, och naturligtvis, om vi är omedvetna oavsett orsak.

Så hur gör vi medvetet koppla från medvetna verkligheten och varför skulle vi vilja göra det?

De flesta av de skäl (och de som kommer att förklaras i denna artikel) som vi vill koppla är positiva, livsförbättrande skäl. De negativa skäl som vi kopplar medvetet är oftast på grund av överdriven användning av narkotika, vi är onykter, tungt medicinerad, eller psykiskt instabil. Dessa är alla vägar som vi egentligen inte vill gå ner och bör försöka att undvika till varje pris.

Följ stegen i den här artikeln för att ta reda på hur man medvetet koppla från medvetna verklighet, och därmed stärka din totala liv.

Instruktioner

1 Sinnet är centrum för vår individuella sekulära och eterisk universum, därför är det viktigt att vi tar hand om det. Vi måste vårda och bygga upp våra sinnen genom att läsa och positivt samspel med andra. Precis som vi tränar kroppen genom motion måste vi också utbilda våra sinnen. Läs så mycket du kan för att stärka sinnet. När du är i badrummet bör du alltid vara att läsa eller skriva. Det finns ingen anledning att inte, för annars du bara stirrar på väggarna.

2 Ta en promenad i naturen för att rensa sinnet. Oroa dig inte om avståndet du går, bara gå och andas. När du är vid den punkt där du inte längre inser du går och ditt sinne har tagit dig till en avlägsen, positiv plats, har du bortkopplad från medvetna verkligheten och är ett med universum. Det är där svaren på dina problem finns, i det omedvetna världen. Din ständigt vakande och skyddande ande kommer att hålla några missöden bort så bry dig inte om yttre distraktioner. Använd sunt förnuft men du vill inte vara promenader i skogen på natten, eller genom någon annan potentiellt farligt område.

3 Gör något som du verkligen gillar att göra. Trädgårdsskötsel och hortikultur är saker som denna författare gillar att göra. Även mitt i att plantera en blomma eller beskärning detta sätter mig på en speciell plats, en plats som tar mig bort från medvetna verkligheten. Timmarna går och tiden är inte insåg att du är i något av en "zon." Idrottare uppleva zon ofta. Michael Jordan, i all sin storhet på planen, befann sig i denna zon på regelbunden basis. Det är därför han utmärkte så mycket när ett mästerskap var på linjen. Kobe Bryant, när han var i och utanför domstol som behandlar sina juridiska elände för några år sedan, förklarade att när han var på planen han inte tänka på sina problem. Han visade tydligt detta därför att han skulle lämna ett Colorado rättssalen, vara på basketplanen ett par timmar senare och spela som om han var besatt. Han var i zonen; han var bortkopplad från medvetna verkligheten.

4 Lär dig att meditera och tala till den Gudomliga Närvaron inom dig. Om du har möjlighet att åstadkomma konsten att meditation, kommer detta att bli den enklaste och mest effektiva sättet att medvetet koppla, vilket gör att du kan växa andligt och mentalt.


articoli Correlati