Hur du kan hjälpa ischiassmärta

Miljontals människor världen över lider av ischias smärta. Obehaget kan orsaka besvär och elände i ditt liv. Ischias är ett symptom på ett problem med din ischiasnerven som följer av kompression av nervändar i nedre delen av ryggen. Lumbal spinal stenos, spondylolistes, diskbråck och trauma är de främsta orsakerna till ischias. Mycket av denna smärta kan lindras genom växtbaserade terapi och yogaövningar.

Instruktioner

1 Applicera johannesört olja. Denna ört innehåller en aktiv ingrediens som kallas hyperforin som när det appliceras frikostigt, kan minska smärtan av de inflammerade nerver som orsakas av ischias.

2 Ta gurkmeja kapslar. Denna berömda krydda innehåller en aktiv ingrediens som kallas curcumin, som verkar genom att minska smärta och inflammation i samband med ischias attacker. Ta en 500 mg tablett dagligen.

3 Ta jamaicanska hundkäx extrakt. Jamaican hundkäx ört innehåller aktiva ingredienser lisetin och jamaicin som hjälpa till att lindra episoder av ischias. Den rekommenderade dosen är 2-8 ml per dag.

4 Applicera kamomill salva. Denna blomma innehåller den aktiva substansen terpen bisabolol som minskar smärta, rodnad och svullnad. Applicera rikligt på drabbade området varje dag. Du kan också dricka kamomillte för maximal nytta.

5 Gör yogaövningar. Om de utförs på rätt sätt, yogaövningar lindra smärta i samband med ischias. Kontakta en yogainstruktör i ditt område för att schemalägga en klass. Informera henne om din ischias. Se resurs länken nedan för en video.

Tips

  • Rådgör med din läkare innan du börjar naturterapi.

articoli Correlati