Hur du ger dig själv en massage

En massage är en behandling som helt kan slappna av och stärka dig. Det råkar också vara en av de dyraste personliga godsaker som du kan tänka dig. Oroa dig inte, dock. Du kan få massage även om du inte har råd att äta mycket mer än nudlar. Den perfekta lösningen är att ge dig själv en massage.You kan få en när du behöver, och du spenderar bara din egen energi. Läs vidare för att lära dig att ge dig själv en massage.

Instruktioner

1 Börja med att andas djupt. Koppla av med andning och lyssna på din kropp. Ta mentala anteckningar om där du känner dig som håller spänningen.

2 Sitt på golvet. Du ska sitta på en matta, matta eller matta. Få i en position som är bekväm för dig. Du vill ha enkel tillgång till de flesta av din kropp, så sitter med benen i kors. Du vill kunna röra fötterna.

3 Ta en muskelgrupp i taget. Börja med fötterna. Varje fot har mer än 7000 nervändar. Dina fötter bära dig runt överallt hela dagen. Ta extra tid att skämma bort dem. Vibration, spänning och rörelse är de tre verktyg att använda hela tiden i din självmassage.

4 Börja med tryck, sedan gnugga fötterna starkt med basen av handflatan. Massera tills fötterna är avslappnad och på release.

5 Flytta till nästa muskelgrupp i kroppen. Fokusera särskilt på de platser du identifierade i steg 1 som att hålla spänningen.

6 Skapa spänningar i delar av kroppen som är tight, då lindra dessa områden genom knådning. Använd friktion för att få muskelgrupper avslappnad. Fokusera på hur din egen kropp känns, och du kan massera på lämpligt sätt.

Tips

  • Ta dig tid att upptäcka dina muskler, och arbeta med dem tills de är verkligen avslappnad.
  • Gör inte detta när du förväntar dig att andra ska komma hem. De kunde få en felaktig uppfattning om promenader in på dig.

articoli Correlati