Hur bota Ringorm gång för alla

Människor i många samhällsskikt ibland komma ansikte mot ansikte med de olika formerna av ringorm. Ringorm är en otäck svampinfektion som kan dyka upp på olika delar av kroppen som lämnar rödaktiga ringar på utsidan av huden.

Villkoret är verkligt vanligt i unga till medelålders män specifikt sådana som deltar i friidrott. Denna artikel är gonna beskriver flera sätt att behandla denna svampinfektion.

Instruktioner

1 Den första och mest uppenbara steget mot att bli av ringorm är att duscha och bad varje dag. Svampen lever på död hud och gillar fuktiga områden vanligtvis fläckar där folk svettas. Jag rekommenderar att du använder Selson Blå på både din hårbotten och de infekterade områdena.

2 Nästa sak att göra är att ofta tvätta och ändra dina kläder, örngott, lakan och filtar. Du kan göra allt du vill bota ringorm, men om alla de punkter som nämns ovan vara oren är det troligt att komma tillbaka igen.

3 Gå ut och få mer exponering för solljus. Detta kan vara pinsamt eller svårt med ringorm men solljus är en av de bästa naturliga sätt att bota svampen problem. Öppna upp de fönster till ditt rum som och låter solljuset in där också.

4 Placera antingen citronskivor eller citronjuice på den smittade svampområdena. Detta är en naturlig ringorm botemedel som många människor svär fungerar bättre än de flesta mediciner eller krämer på marknaden.

5 Det sista steget är kanske den mest drastiska en men det fungerar ändå. Äldre människor kan göra en blandning av blekmedel och vatten för att torka på ringorm smittade områdena. Detta är inte ett botemedel du vill prova på barn eftersom det kan brinna. Jag rekommenderar börjar med en mycket liten mängd på blekmedel i mixen tills du bestämmer hur mycket du tål. Kanske man börjar med 4 koppar vatten och 1 kopp blekmedel skulle vara bäst att testa din reaktion.

Tips

  • Håll alltid de berörda områdena rena och torra.
  • Om tillståndet kvarstår eller förvärras sedan kontakta läkare.
  • Kom ihåg att börja med en liten mängd blekmedel i detta rättsmedel.

articoli Correlati