Hur bota infektioner orsakade av Vägglöss

Även vägglöss är elaka små critters, de inte sprida sjukdomar. Om du har en infekterad bed bug bite, du troligen fått det bildas repor. Många människor är allergiska mot sängen bug bites, vilket gör det svårt att inte lindra klådan genom att skrapa. En annan möjlighet är bettet kan ha fått smittats genom ett tillfälligt möte med bakterier från någon annan källa. Oavsett orsaken så här för att rensa upp en infekterad bug bite.

Instruktioner

1 Kontrollera din säng bug bite att se om den är infekterad. Bed bug bites är ofta ljust röd och welt-liknande, men det betyder inte nödvändigtvis att huden är infekterad. En infekterad bett kan sippra vitaktig eller gul pus. Det kan också vara smärtsam stället för att endast kliande.

2 Tvätta infekterade bed bug biter med tvål och vatten.

3 Tvätta säng bugg bita med en antiseptisk som alkohol eller väteperoxid.

4 Applicera en over-the-counter antibiotisk kräm eller salva till bettet.

5 Ring din läkare om dessa åtgärder inte styra sängen bug infektion. Du gjorde behöver ett recept på antibiotika för att bota den.

Tips

  • Med anti-inflammatorisk medicin eller tillämpa anti kliar kräm som kylbalsam eller hydrokortison kräm till en säng bugg bett kan hålla dig från repor och införa en infektion. En kylklamp kan också lindra klåda.

articoli Correlati