Hur bota Heat Rash Snabbt

Värmeutslag är ett tillstånd som även går under namnet värmeutslag och i medicinsk terminologi, miliaria. Detta sker när celler i huden skadas av värme som orsakar svettkörtlarna att koppla upp. Detta resulterar i bildandet av små röda knölar som hamnar sprängning och en taggig klia. Värmeutslag varar vanligtvis några dagar, men det finns sätt att skynda på läkningsprocessen.

Instruktioner

1 Ingen svett. En stor anledning till värmeutslag är att vara i varmt och fuktigt väder och svettas överdrivet. Detta kan orsaka finnar i hudveckets områden som baksidan av knäna och insidan av armbågarna, och det kan också finnas på halsen och ansiktet. För att undvika att detta händer, undvik rigorösa aktiviteter i varmt väder.

2 Förvaras svalt. Bo i områden som är cool och har frisk luft flöde. Också bära löst sittande kläder som är andas, som bomullstyger. Detta kommer inte skaver mot utslag eller fälla värme, vilket kan förvärra irritationen.

3 Applicera hudlotion för att hjälpa till att kontrollera klådan. Välj lotion utan olja, vilket kan bromsa läkningsprocessen. Kylbalsam är ett bra val.

4 Damm dig av. Ta 2-3 duschar med kallt vatten under hela dagen. När du är klar med torkning, damm alla drabbade områden med en icke parfymerad talk. Du kan också använda en antiperspirant för att minska svettning.

5 Se din läkare. Om din värmeutslag är illa nog, kan hon ordinera en aktuell steroid kräm eller antibiotika formel för att stoppa bakterier från att orsaka mer irritation.


articoli Correlati