Homeopatiskt medel för neuropatisk smärta

Neuropatisk smärta är en smärta som typiskt ångar från en underliggande sjukdom som diabetes, toxin exponering, hiv, undernäring eller karpaltunnelsyndrom. Detta tillstånd kan åtföljas av symptom av domningar, kraftiga smärtor, muskeltrötthet, slöhet eller brännande. Det finns flera homeopatiska läkemedel för att behandla detta tillstånd.

Homeopatisk

Det finns flera olika typer av neuropatisk smärta som kan uppstå. Det är bäst att identifiera dina symtom och välja lämplig åtgärd.

Om du har en huggande smärta, stickningar, brännande, domningar och svullnad i händer och fötter behöver Stormhatt för att lindra dessa symptom. Belladonna används för skytte smärtor i höften, ryggen och låren. När denna behandling behövs kommer du att uppleva plötslig smärta och rodnad i dessa områden.

Cantharsis är en åtgärd som kommer att lindra smärta i fotsulorna. Denna Homepathic åtgärd kan användas för att minska eventuella brännande eller stickningar kan uppstå. Om du upplever smärta eller brännande i dina axlar behöver Fer Phos att lindra denna smärta. Dessa symtom kan åtföljas av svullnad i händerna. Behandla muskelkramper eller muskelryckningar med Mag Phos. Hypericum är ett homeopatiskt medel för att lugna neuralgi. Smärta i dina fingrar, tår och lemmar är tecken på att du behöver denna behandling.

Varning

Fråga alltid din läkare innan du tar homeopatiska medel för att se till att du har rätt dos för ditt symptom. Det är bäst att behandla orsaken till din neuropatisk smärta och inte bara symptomen. Din läkare kommer att informera dig om det bästa sättet att införliva homeopatiska medel med din nuvarande behandlingsform för alla relaterade tillstånd.

Undvik att använda homeopatiska medel i 30 minuter efter att ha ätit. Det är bäst att undvika kaffe, mint eller mint tandkräm när du tar homeopatiska läkemedel mot neuropatisk smärta. Dessa poster kan minska effekten av vissa åtgärder.

Örter och Näringsämnen

Skullcap är en korrigerande åtgärd som används för att lugna nervsystemet. Tillsätt 15 droppar av detta näringsämne till en 8-oz.glass vatten, i ett schema med sex gånger per dag för att minska neuropatisk smärta. Du kan också ta 100 milligram (mg) av vitamin B-6 med den rekommenderade dosen av vitamin B-komplex för att lindra denna smärta. Ett två gånger daglig dos av 800 mg av Magnesium hjälper till att jämna och lugna nervsystemet.


articoli Correlati