Homeopatiskt medel för Elektrolytrubbningar

Elektrolyter är viktiga element som finns naturligt i vår mat och dryck. Magnesium, kalium, natrium och kalcium är exempel på elektrolyter; att ha för mycket eller för lite av någon av dessa kommer att orsaka en elektrolyt obalans i kroppen. Andra bidragande faktorer såsom regelbunden motion och dålig kost kan leda till att du förlorar elektrolyter, som bidrar till obalansen. Att upprätthålla nivån på dina elektrolyter är viktigt för den allmänna hälsan; brister kan orsaka andra hälsoproblem såsom högt blodtryck. Ändra kost och andra personliga vanor kommer att bidra till att bekämpa ditt elektrolytobalans.

Diet

Eftersom elektrolyter är vanliga i det vi äter och dricker, bibehålla en hälsosam kost är viktigt för elektrolytbalansen. Frukt och grönsaker innehåller flest elektrolyter; speciellt vattenmeloner, ananas, tomater och bananer. Ät minst fem 1 kopp portioner dagligen, vilket kommer att återställa energi och fylla på elektrolyter.

Elektrolytrubbningar tillskott är ett annat stöd elektrolyt påfyllning. Använd ett helt naturligt komplement som innehåller ungefär 600 mg till 1000 mg magnesium citrat eller magnesium aspartat med kalium. Ofta kan det vara svårt att härleda den fullständiga mängden elektrolyter som behövs enbart från kosten, kommer därför ett tillägg i riktlinjerna avsevärt stöd för att återställa ditt elektrolytobalans.

Epsom Salt Soak

Magnesiumsulfat eller Epsom salt gör att mineraler i blöt direkt in i kroppens porer, omedelbart fylla välbehövliga elektrolyter. Använd 2 koppar Epsom salt i ett varmt bad i veckan.

Hydratisering

Drick mycket vatten varje dag. De typiska åtta glas vatten om dagen står, och som en extra bonus kan du lägga till en tsk. salt till varje 8 oz. vatten. Den extra natrium kommer att bidra till en korrekt elektrolytbalans. Vistas hydrerad är särskilt viktigt om man tränar regelbundet. Motion och svettning kommer bryter din elektrolyt butik; vidta dessa försiktighetsåtgärder innan de vidtar ansträngande aktiviteter.