Homeopatiska sätt att sänka blodtryck

Homeopatisk medicin bygger på antagandet att ämnen som ger symptom på sjukdom hos friska människor kommer att ha en läkande effekt när det ges i reducerade mängder till sjuka människor som uppvisar dessa samma symptom. Dessa åtgärder tros stimulera kroppens egna läkningsprocesser. Förutom att göra livsstilsförändringar för att sänka sitt blodtryck, till exempel att sluta röka, överdriven alkoholkonsumtion och ta droger, det finns många homeopatiska medel som är effektiva vid behandling av denna sjukdom.

Argentum Nitricum

Argentum NITRICUM (silvernitrat) har visat sig vara effektivt med högt blodtryck till följd av ångest och nervositet. Individer som är väldigt impulsiv, alltid bråttom men åstadkomma någonting, oroa bli försenade när det finns gott om tid, eller lätt retade eller upphetsad kan dra med hjälp av denna produkt.

Aurum Metallicum

Aurum metallicum (guld) kan rekommenderas för personer som uppvisar symtom på självmord, hopplöshet och självförstörelse. Allvarliga individer som är starkt fokuserade på karriär och prestation kan utveckla högt blodtryck genom stress och ångest. Aurum hjälper lugna oro, depression eller ilska individer kan känna när de tror att de har gjort ett misstag eller misslyckats.

Natrum Muriaticum

Natrum Muriaticum (natriumklorid) kan hjälpa individer som har att göra med känslomässig upphetsning, trauma, dåliga nyheter, sorg, besvikelse, undertryckta känslor, rädsla för Otur, huvudvärk, hjärtklappning eller depression, alla föregångare till högt blodtryck. Detta kan vara en effektiv behandling för de som tenderar att vara tyst, tillbakadragen och alltför ansvariga.

Rävkaka

Rävkaka kan förskrivas för någon som kan definieras som en otålig, driven, on-the-go typ individ. Någon som kan vara att leva livet i omkörningsfilen som har en stark benägenhet för att äta för mycket, overdrinking och inte leva en hälsosam livsstil kan dra nytta av detta läkemedel rättsmedel, som används för att dämpa högt blodtryck och ångest.

Spartium Sulfat

Spartium sulfat kan öka styrkan hos hjärtat och reducera blodtrycket. Denna homeopatiskt medel har varit känt för att minska hjärtarytmier och puls och åstadkomma en sänkning av systoliskt och diastoliskt blodtryck.

Huskurer

Förutom att använda homeopatiska medel till lägre blodtryck, lägga fiber, grönsaker, frukt och fysisk aktivitet för att din livsstil kan vara mycket fördelaktigt i att kontrollera denna sjukdom. Också äter mat med högt kalium och magnesium, som bananer, melass, vattenmelon och vindruvor, är bra val för att sänka blodtrycket och förbättra din hälsa.