Homeopatiska Lower Back Rättsmedel

Smärta i nedre ryggen drabbar cirka 60 till 80 procent av den amerikanska vuxna befolkningen, enligt University of Maryland Medical Center (UMM). Dessutom är det det den näst vanligaste orsaken till läkarbesök. Homeopatiska läkemedel, även känd som botemedel, är ofta en säker och effektiv behandling för smärta i nedre ryggen. En homeopatisk läkare kommer att ta hänsyn till varje persons konstitutionella typ vid förskrivning behandling. Flera åtgärder oftast ordineras för behandling av smärta i nedre ryggen.

Aesculus

Homeopatiska utövare använder aesculus att behandla molande smärta i nedre ryggen (sacroliliac och sakrala områden) och muskelsvaghet. Denna homeopatiskt medel är särskilt användbart för patienter som känner sig sämre på stigande från sittande ställning, eller när framåtböjd. Dessutom är Aesculus en bra idé för personer med ländryggsbesvär som tenderar att drabbas av hemorrojder och venös trängsel.

Arnica montana

Som en lokal behandling, praktiker använder arnika montana när smärta i nedre ryggen orsakas av trauma. I form av en gel eller salva, arnica montana - används internt med arnika 6c - lindrar smärtan orsakas till muskler och mjuk vävnad.

Calcarea Carbonica

Calcarea carbonica är botemedlet för smärta i nedre ryggen och svaghet, främst i människor som är överviktiga och slappa. Kroniska ländryggssmärtor, förvärras av fukt och kyla, även kräver Calcarea carbonica.

Ignatia

Muskler i ländryggen kan börja spasm eller rycka under en tid av sorg. För känslomässiga störningar, särskilt sådana som orsakas av sorg, kommer ett homeopatiska förskriva Ignatia som ett botemedel.

Kali Carbonicum

Kali CARBONICUM är ett botemedel för att lindra smärta i nedre ryggen som vaknar en person under natten.

Rhus Toxicodendron

Rhus toxicodendron är ett botemedel för behandling av smärta och stelhet i nedre ryggen som är värre vid första rörelse, men ökar med rörelse. Rhus toxicodendron är också bra för nedre ryggsmärta orsakad av kall fuktig väderlek.

Ytterligare rättsmedel

Flera andra homeopatiska medel behandla smärta i nedre ryggen, enligt UMM. Dessa inkluderar Colocynthis för kramper och svaghet i nedre delen av ryggen, gnaphalium för ischias som alternerar med domningar och lycopdium att behandla en brännande smärta i nedre ryggen, särskilt om smärtan åtföljs av uppblåsthet eller gas.


articoli Correlati