Homeopatiska läkemedel för oral lichen planus

Oral lichen planus är en sjukdom som orsakar inflammation och en del lila-färgade missfärgning på tungan och tandköttet och kan påverka huden runt könsorganen samt naglarna. Orsakas av stress eller medicinering, är villkoret kronisk men icke-infektiös natur. De vanligaste symptomen är ojämnheter i slemhinnan i munhålan och känslighet för vissa livsmedel, särskilt kryddstark mat. Tungan kan drabbas röda eller vita fläckar och sår.

Återställ Immunsystemet

Återställa eller förbättra ditt immunsystemets funktion för att förhindra utbrott av oral lichen planus orsakas av stress eller medicinering. Homeopatiska utövare tyder ofta patienter minska eller eliminera stärkelserika livsmedel från kosten och att tillfälligt äta mindre frukt. Tala med din läkare om läkemedel som kan orsaka oral lichen planus, inklusive antibiotika, högt blodtryck mediciner och mediciner för behandling av reumatoid artrit.

Gurgla

Gurgla med en blandning av röda hallon teblad som har kombinerats med bayberry, ingredienser som kan hittas i din lokala naturliga livsmedel butik eller beställs på Internet. Förbered te som du skulle vanligt te och gurgla med blandningen i ca 30 sekunder, spotta och upprepa. Du kan gurgla eller använda kolloidalt silver som munvatten. Kolloidalt silver har använts i generationer för att hjälpa till att stärka immunförsvaret och lindra inflammation och infektion. Du kan även skölja munnen med en hemlagad munvatten genom att blanda en tesked salt i en liter vatten för att lindra obehaget av ett utslag.

Förebyggande

Förhindra oral lichen planus skov genom att öva god munhygien, att hålla munnen ren och tandborstning och tandtråd dagligen. Mayo Clinic föreslår du undvika alkohol eller tobak och ta bort kryddig eller sura livsmedel från kosten. De rekommenderar också att du ser din läkare regelbundet för att övervaka tillståndet.


articoli Correlati