Homeopatiska läkemedel för minska syra i kroppen

Surhet i magen är en fråga många människor handskas med. Magen innehåller saltsyra, som används för att smälta maten som konsumeras. Ibland magen utsöndrar för mycket syra och syran inte bryta ner som det ska. Detta orsakar många biverkningar som kan vara obekväma. Lyckligtvis finns det naturliga sätt att behandla surhetsgraden.

Orsaker till Syra

Ett bra sätt att hålla syranivåerna ner är att veta vad som orsakar försurning. Stress och fiberfria livsmedel finns två huvudsakliga orsaker till syra. Rökning, överskott av alkohol och kryddig livsmedel är också kända för att irritera magen, vilket orsakar frisättning av mer syra.

Vad man ska äta för att Minska Syra

Vissa hem lättnad för surhet kommer från att äta vissa objekt, till exempel en vitlöksklyfta, mynta saft, vattenmelon, bananer, gurkor och mejeriprodukter. Du kan också blanda 2 tsk. äppelcidervinäger med vatten och drick blandningen före måltid. Många tycker att örtte eller te med lakrits hjälper också. Yoghurt ger omedelbar lättnad för surhet, liksom 1 till 2 msk. vit vinäger.

Surhetsgrad Diet

Om surhetsgrad är en nivå som inte kommer att försvinna med en enkel åtgärd, byta till en syra-fri diet tills magen kan justera hur mycket syra produceras. En kost mjölk, grädde, smör, frukt och grönsaker skulle vara det optimala valet. När magen har börjat reglera sig själv, gå tillbaka till en normal kost. Tänk på de saker som skulle irritera magen och hålla dem till ett minimum.


articoli Correlati