Homeopatiska läkemedel för Leg Inflammation

Smärtsam ben inflammation kan orsakas av en mängd villkor, som alla kan diagnostiseras av läkare. Men för mild bensvullnad, det finns flera homeopatiska läkemedel som kan vidtas för att minska inflammation. Genom det så enkelt som kost och kosttillskott, kan åtgärder vidtas för att ta tillbaka kontrollen med hjälp av naturliga metoder.

Mat

Att äta en kost som är full av frukt och grönsaker bidrar till att minska ben inflammation. Specifikt upping mängden protein som konsumeras bidrar avsevärt. Protein kan störa kemikalier i kroppen som orsakar inflammation. Kyckling och fisk är de bästa köttproteinkällor. Andra livsmedel som innehåller mycket protein är sojabönor, gröna ärtor, bönor och ångkokta grönsaker som broccoli. Gröna bladgrönsaker är särskilt bra att lägga till kosten, som antioxidanter i dem bekämpa inflammation.

Omega-3-fettsyror har antiinflammatoriska egenskaper. Den bästa mat källor till omega-3 är fet fisk, som lax, linfrön, valnötter och pumpafrön.

Var noga med att dricka tillräckligt med vatten för att stanna hydrerade under hela dagen. Bo hydrerad håller kroppstemperaturen ner, vilket minskar inflammation. Ginger har också anti-inflammatoriska egenskaper. Färsk ingefära kan användas för att göra ett te att dricka dagligen för inflammation.

Det finns också vissa livsmedel som bör undvikas när man försöker minska inflammation som de faktiskt främja den. Förpackade och förädlade livsmedel, fet mat, socker och mejeriprodukter alla bör undvikas. Detta beror främst på innehåll och tillsatser av socker. Koffein bidrar också till inflammation om det finns för mycket i kroppen, till exempel mer än två 8-ounce koppar kaffe. Det är bäst att hålla sig med färsk frukt och grönsaker.

Kosttillskott

Om du inte får tillräckligt med omega-3 i kosten, kan fiskoljekapslar tas dagligen. Två gram, vilket är normalt två kapslar, är det rekommenderade dagliga intaget. Ingefära extrakt kan tas i kapselform; ingefära olja kan också appliceras topiskt till benet.

Istället för att använda aspirin för att behandla inflammation, prova att använda willow bark, som är helt naturlig och faktiskt används i den kemiska sammansättningen av over-the-counter aspirin. Willow bark kan tas i kapselform eller i vatten, och det levereras också i en olja. Willow bark bör användas med försiktighet av personer som är allergiska mot acetylsalicylsyra, eftersom de kan uppleva samma allergiska reaktioner.

Home Therapy

Värme är ofta en bra homeopatiskt medel för ben inflammation. Dränka benen i varmt vatten i 30 minuter följt av massage kan minska inflammation. Om man misstänker att benet inflammation beror på svullna muskler, sedan vila och upplyft benen samtidigt som en is komprimera kan vara till nytta.


articoli Correlati